Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Ya eleg olcso volt heffler atadon volt...vujovic meg szoba se allt velem:))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

600 eurós fizut kér, én 80-at tudok adni :D
gabber_saviola
srác elsõ Fradi meccse :

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

mert ezek szerint kicsi hozzá az adatbázisod
zyndar
Befér? <#vigyor5>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
heffler meg alves ilyen olcsóak??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
En egyiket se talaltam

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bazz, a blanco gyerek még nb2-be is jönne
DONGUBA

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

DONGUBA
En Mahatma Otoo nevu jatekost talaltam igaz nem olcso de jo es fiatal

zyndar
Angol nyelvi fájlok
Kitömöríted a játék mappájában a data\languages almappába.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

DONGUBA
Es kiket igazoltal?En is fradit nyomom

Már megvan.
zyndar
Ha valaki kis csapathoz keres olcsó, EU-s, szemre sem botlábú játékost, akkor a következõ úriembereket csak ajánlani tudom:
Jean Marie David 4k euró

Juan José Blanco 8k euró

Mario Risso 60k euró

gabber_saviola

Az angol nyelvi filét honnan tudnám leszedni?Csak fizetõs oldalakat találtam.Az offtopic nem jön be, bocs.
Fyrex
kivel tolod Gáborom?

Avanti Crociati!

Fyrex
reggelt mindenkinek, remélem ma már pörögni fog a topik! <#alien2>

Parma loading

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nehéz az idei efem, a taktikámat is éppen a rajtra sikerült teljesen összehozni.

bakkerman
ez gyors karrier volt...Tököl elleni oda-vissza vágó,magyar kupa...itthon laza 0-3-ra kiszoptunk,kint 0-0 lett,következõ bajnoki Nyíregy-Vecsés 0-4 (!!!!!!),kibasztak. Most vagy én felejtettem el játszani,vagy a csapat ennyire lehangolóan gyenge(több féle taktikán próbáltam),vagy BUG...

bakkerman
10 forduló után 8.-ok vagyunk,valami hihetetlen gyenge az alap keret,igazolni nem tudtam. Az milyen dolog,hogy van egy Bajzát-Andorka csatár kettõsöm,és összvissz lõttek 2 bajnoki gólt?? ÖSSZESEN....

bakkerman
reggelt,jöhet az egésznapos kockulás xD loading szpari....

persze, hogy várható
és nem, nem jó hozzá a tavalyi

Mor3llo
Micsoda kezdés
Pedig a meccs jónagy részét emberhátrányban nyomtuk le!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na én elkezdtem egy magyarítást, viszont hiába töltöm be, nem mûködik. Pedig direkt a menüt magyarítottam, hogy lássam mûködik-e...

magyarosítás várható?
vagy a tavalyi jó hozzá?

ha valaki tudja mivel lehet a .ltc filet szerkeszteni, az mondja már el, mert szívesen megcsinálnék egy alapszintû magyarítást

Mor3llo
31100 bérletesembõl az elsõ nap 31000-en váltották meg a bérletet:DDD

Köszönöm a Feyenoordot;)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

igazoltam egy esõembert :D ex-diósgyõri csoki, 3 edzõmeccsen 3 büntetõt hozott össze
Mor3llo
Ííí most nézem, elsõ fordulóban rögtön a PSV-vel kezdünk..na szép!

akvik
köszi.Találtam egy jó templatet és az alapján ilyen lenne a készülõ fészpekkem a 2011-hez.

persze
akvik
sziasztok.fm10-es fészpekeket fel lehet majd tenni a 11hez is és müködni is fog vele?

Huni92
átadólistán volt.

Fazio-t hogyan engedte ennyiért a Sevilla? nkem 700 k-ért sem engedi:S
Darthmushroom
1.bajnoki rögtön egy rangadó volt:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

gabber_saviola
meg valami Alfréd Arturt <#beka2>

Huni92
Nos, elkezdtem a menetelést a Herculessel.
Megvertük a PSV-t 2-2 után tizenegyesekkel, majd kikaptunk 1-2-re a Tenerifétõl.
Igazolások.
Kicsit felforgattam a keretet :)

gabber_saviola
Leigazoltam Tischlert az MTK-ból :)

Darthmushroom
Community Shield
Chelsea 2:2 Mu
(roo2,drogba1,malouda1)
11sek után 4-5 , megvan az elsõ kiskupa

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
detto :)

Mor3llo
Fazio érkezett hozzám 625k euróért<#zavart1><#wow1>

Nézz be az off-ba légy szíves...

www.smart-bus.hu

<#worship><#worship><#worship>

közben úgy döntöttem mégis csak leszedem, már a negyede le is jött, mire befejezem a káposztaleves címû filmet, le is jön az egész. :)
andrijcar
Sziasztok! Read only-ban vagyok általában, de az új FM megjelenése miatt beköszönök. kb fél óra múlva hozzákezdek az új karrierhez. Sok sikert és izgalmas meccseket mindenkinek!

Forza Milan!

zyndar
Honvéd
Danilo
Rufino
Rouani
Cuerda
Coira

Különben letöltöd az angol nyelvi fájlt és minden príma.

bakkerman

ehh,annyi vót a Gyõr :D

fõleg, hogy még jól elvagyok a drezdával egy ideig. :)