Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
olvass vissza

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
Nem kaptunk még pirosat, 10 forduló telt el a bajnokságból :)
Bár Tuto nem kezd (baszott lassú, jó nagy kamu, de ez van :( ), Csizmi meg szélsõ :) Középre jöttek újak...

CSAK a Fradi

offtopikba luxus benézni ha már warezolsz??
Üdv sajnos az Orosz verziót szedtem le angololsítani hogy tudnám?:D

DONGUBA
Heinz az eleje ota lazad es szar a moralja hazakuldtem semmi se valtozott

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

uff. ez megcsapott. barca laza 5-0-al küldött el a sunyiba.
gabber_saviola
Terminátortól kérdeztem :Dddd

nálam Heinz sérült le az uccsó felkészülésin 3 hónapra, és most tért vissza.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Darthmushroom
Nottingham 1:1 Millwall
hát kötelezõ lett volna a 3pont pedig a kiesõ jelölt ellen idehaza

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
Nalam tuto 4 honap out de amugy amig jatszottak nem szortak ki oket.....mar ha engem kerdeztel volna:DDDDDDD

Darthmushroom
hát 2d nézet leggyorsabban, nincs visszajátszás és kulcs momentumok csak

gabber_saviola
Tutót és Csizmát nálad eddig hányszor szórták ki pirossal?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Huni92
szasz messzáj :D

engem lassan kibasznak majd, 4/0 a mérleg.
3 pléjört megbüntettem, általános lázadás tört ki.

Lehet meg fogom bánni, de nem baj. :D Nem adták olcsóbban. :)
Mor3llo
Te milyen sebességen nyomod?!
Ennyi idõ alatt, jó, ha egy meccset lenyomok:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DONGUBA
Riquelme 10 milla?????????Demoban 2-3 milla kozott jott

Mor3llo
Fel a fejjel, nyomjad azért:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
Scunthorpe 1:2 Nottingham
Nottingham 1:1 Sheff Utd
4.hely 7forduló után

Hali, fogjuk rá, hogy új vagyok. :D

Hercules csapatával kezdtem. Csáó huni. :D

Pár kép:
keret
elsõ meccs
igazolások
Terminátor14
2 bug, amik nagyon idegesítõek:

Már kétszer elõfordult velem, hogy cserélni akartam, láttam, hogy az egyik játékosomnak elég alacsony a kondija a többiekhez képest, ezért lehoztam...
Aztán rögtön fel is ugrott újra a taktika képernyõ, merthogy xy (vagyis akit már lehoztam...) lesérült, vigyem le. Persze ezt nem tudom megtenni, mert már nincs is pályán :D És ami idegesítõ, hogy így nem lehet továbbmenni SEHOGY, szóval el kell menni szabira meccs közben :(

A másik meg az, hogy Fradival vagyok ugye, kicsit rosszul kezdtem a bajnokságot, de most az utolsó 4 meccsbõl 3gy 1d...Erre most kapom az üzit, hogy fogy a türelem velem szemben és kell az eredmény, különben kibasznak...Ez mi? :D

CSAK a Fradi

Ramox
http://www.youtube.com/v/bMofBKOHBwY&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"

Hát ez a szabadrúgás tényleg nagyon bug gyanús, egyébként a mérkõzés 0-2 lett ide.

Huni92
Hercules - Valencia 1-2, Fernandes 2 bombagóljával nyertek.

Elsõ felkészülési mecs megvolt, nem sérült le senki nyertünk 6-2-re a szeged ellen.Védõt valahogy szereznem kell.
zyndar
Tudom, hogy nem véletlen. Nem is volt vicces. Mit röhögök.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
ebben mi a vicc? nem véletlen.

Avanti Crociati!

zyndar
Mennyi farkas van itt Itáliában <#nevetes1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
Nottingham 2:0 Swansea
fuhh nehéz meccs volt de nyertünk és 5.vagyunk

Huni92
Annak rendje és módja szerint 1 óra emberelõnyben sikerült kiszopni a Bilbaotól egy szögletgólt követõen 1-0-ra.
Milito szögletgóljával 1-0 a Barcanak. Szánalmas.
Jön a Valencia, szerencsére nincs Zigic, mert tõle 5 szögigólt kapnánk.

mi lesz, ha még össze is szoknak? :D

Darthmushroom
derby 2:2 nottingham
pompey 0:1 nottingham
4forduló után 2gy 1d 1v és 7.hely

Ramox

Kicsit mák, de legalább pont mentés. Fölényben voltak a kondások végig, sajnos. Pedig a bajnokságban gyõzelmet ígértem. Kicsit bele kell húzni. Eddig 1 gyõzelem 2 döntetlen

Hú,bakker a 10-ben sem volt könnyû normális játékost találni az mtk-ba de itt aztán totál mission implossiblenek tûnik.Egy jó csatár lenne ingyen de 2k-t kér meccsenként,nem bírja a fizetési keret.
Darthmushroom
2.bajnoki
Nottingham 4:1 Preston
na ezt várom a csapattól :D:D

elsõ bajnoki

Darthmushroom
média 1.helyre vár minket. ahhoz képest belehúztunk elsõ bajnokin
Nottingham 0:2 Reading :S:S

bakkerman
én már rájöttem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a bajnokságok kiválasztása után egyet még továbblépsz és ott ha gombra kattintasz, adhatsz még hozzá játékosokat
Azt hogy csináltad, hogy kezdéskor területet választottál nem nemzetet?Mert amikor kezdtem, kirakta hogy kontinensenként melyik országot választom de magát a kontinenst nem tudtam választani.Biztos figyelmetlen voltam.Ja, és érdekelne hogy ez mennyire változtatja meg az igazolható játékosok számát.Nem fogok újat kezdeni emiatt de érdekelne.Illetve kérnék egy mtk-t a fejlécbe, köszi.
Ennyi pénzetek van.Csalás<#papakacsint>
DONGUBA
Cseppet sem egyoldalu a bajnoksag.. 1. Debrecen 41 pont 2. Ftc 25 pont :DDDD

Darthmushroom
Kérhetnék a nevem mellé egy Nottingham Forest-t piros alapon fehér betûkkel?

Ramox
http://www.youtube.com/v/kuboMXiyLIo&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"

Ahaa, igen, persze -.-

Mor3llo
Szintúgy. 6 barátságos meccs, 5 gyõzelem, 1 iksz...
Eddig nekem minden rendben van, 3 bajnoki, 9 pont. Persze tuti most kezd el majd szívatni a gép:DD

UEFA selejtezõben a Zsolnát kaptuk.

bakkerman
fúú hát gecc,demoban faszán ment a Barcaval,szép játék+eredményesség,teljessel tnap kezdtem egy szparit,onnan október közepére kibasztak....most kezdtem small databasel egy 1 éves gyors Schalkes játékot,figyelek mindenre,edzés,taktika,morál stb...kiváncsi vagyok

Fyrex
nekem eddig ilyen gondom nem volt, szögletbõl kaptam sok gólt, és sehogy sem tudom jobban már levédekezni a 16ost

Avanti Crociati!

Fyrex
meg is néztem neked, 5 felkészülési meccsbõl 4et nyertem, 1 döntetlen

Avanti Crociati!

Fyrex
ezért mert neked nem megy, ez nem így van :) no offense!

Avanti Crociati!

bakkerman
+ felkészülési meccset akárkivel vagy,akárki ellen,5-bõl 4-szer nem nyersz meg :) Schalkeval 6 felkészülési meccsen 1 gyõzelem,többi iksz,vereség.

Ramox
Sziasztok!
Nekem az az eddigi meglátásom, hogy sok a kihagyott 11es és baromi sok a szabadrúgás gól. Csak nálam sok a véletlen, vagy Ti is így érzitek?

Fyrex
mekkora meccs! :))

Avanti Crociati!