Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Bár Tuto nem kezd (baszott lassú, jó nagy kamu, de ez van :( ), Csizmi meg szélsõ :) Középre jöttek újak...
CSAK a Fradi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
nálam Heinz sérült le az uccsó felkészülésin 3 hónapra, és most tért vissza.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
hát kötelezõ lett volna a 3pont pedig a kiesõ jelölt ellen idehaza
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
engem lassan kibasznak majd, 4/0 a mérleg.
3 pléjört megbüntettem, általános lázadás tört ki.
Ennyi idõ alatt, jó, ha egy meccset lenyomok:D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nottingham 1:1 Sheff Utd
4.hely 7forduló után
Hercules csapatával kezdtem. Csáó huni. :D
Pár kép:
keret
elsõ meccs
igazolások
Már kétszer elõfordult velem, hogy cserélni akartam, láttam, hogy az egyik játékosomnak elég alacsony a kondija a többiekhez képest, ezért lehoztam...
Aztán rögtön fel is ugrott újra a taktika képernyõ, merthogy xy (vagyis akit már lehoztam...) lesérült, vigyem le. Persze ezt nem tudom megtenni, mert már nincs is pályán :D És ami idegesítõ, hogy így nem lehet továbbmenni SEHOGY, szóval el kell menni szabira meccs közben :(
A másik meg az, hogy Fradival vagyok ugye, kicsit rosszul kezdtem a bajnokságot, de most az utolsó 4 meccsbõl 3gy 1d...Erre most kapom az üzit, hogy fogy a türelem velem szemben és kell az eredmény, különben kibasznak...Ez mi? :D
CSAK a Fradi
Hát ez a szabadrúgás tényleg nagyon bug gyanús, egyébként a mérkõzés 0-2 lett ide.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
fuhh nehéz meccs volt de nyertünk és 5.vagyunk
Milito szögletgóljával 1-0 a Barcanak. Szánalmas.
Jön a Valencia, szerencsére nincs Zigic, mert tõle 5 szögigólt kapnánk.

pompey 0:1 nottingham
4forduló után 2gy 1d 1v és 7.hely
Kicsit mák, de legalább pont mentés. Fölényben voltak a kondások végig, sajnos. Pedig a bajnokságban gyõzelmet ígértem. Kicsit bele kell húzni. Eddig 1 gyõzelem 2 döntetlen
Nottingham 4:1 Preston
na ezt várom a csapattól :D:D

Nottingham 0:2 Reading :S:S
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ahaa, igen, persze -.-
Eddig nekem minden rendben van, 3 bajnoki, 9 pont. Persze tuti most kezd el majd szívatni a gép:DD
UEFA selejtezõben a Zsolnát kaptuk.
Avanti Crociati!
Nekem az az eddigi meglátásom, hogy sok a kihagyott 11es és baromi sok a szabadrúgás gól. Csak nálam sok a véletlen, vagy Ti is így érzitek?