Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és nekem tudnál zöld alapon,fehér betükkel,1 FC Ajkát?😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

megy az innen is, ha nagyon akarom <#miaz>

hát kiestünk...:/

Juhász remélem jól fog játszani.Am többi játékosról vmi jó/rosz vélemény elfogadok bármit😊
az szar:/ akk jó melózást... én meg majd egy WBA-t köszi😊
Charlee74
Most irigykedem... mert én meg fél hatig. 😞 Ha majd hazaérsz dobnál a nevem mellé egy Nottigham Forest-et piros alapon fehér betûkkel? Köszi elõre is.

A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...

zorrobomber
Juhászhoz csak annyit, hogy ahogy figyelgettem fórumokat, a belga bajnokságból idén lehet majd csemegézni, mert általánosságban lementek az árak. Asszem Lukaku-t láttam pl. hogy pár(3-4) millió €-ért hozta el valaki. Boussoufa-ról lökhetne valaki egy képet ha van kedve.

egyem a zuzátokat, hogy én még négyig melóban rohadok 😞
Ugye én a West Bromwich Albion csapatával kezdtem.Idén újoncként kezdünk és ennek megfelelõen olyan 10-12. helyre szeretném bevinni a csapatot. Elõször jöjjenek az igazolások. Mindenképpen szerettem volna egy igazi gólerõs csatárt. Tavalyi FM-ben mindenkinél olvastam hogy mennyi gólt lõtt Milevskyi így hát rá esett a választás! Nézegettem az ingyen igazolható játékosokat és Denílson-on és Steve Finnanon megakadt a szemem.El is hoztam õket igaz Finnan kicsit fáradékony.Nézegettem a posztokat és kapus posztra mindenképp kellett egy új játékos. Fernando Prass -ra esett a választásom!Pernía-t leigazoltam bal védõnek rutinjával tudja segíteni a csapatot és azér valljuk be jó játékos! Pablo Navas-t tehetségként igazoltam le ingyen. Gael Kakuta-t kiegészitõ embernek! Beckhamet láttam egy fórumon ho 1,4ért eljön gyorsan lecsaptam rá! Juhász pedig nagyon kelleni fog a védelembe oda is nagyon ránk fért az erõsités.Egyébként juhász és Beckham az utolsó napokba jött!
Igazolások
Jöjjön egy kép az eddigi tabelláról
És a keretrõl
Köszi hogy elolvastad kövi beszámoló félévkor😊
Charlee74
Szerintem még sehogy. Én jelentkeztem fordításra, de még semmit nem kaptam. Valószínûleg majd a hivatalos megjelenés után.

A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...

zorrobomber
Volt egy sokkal hosszabb karrierem velük a 2010ben és ott vagy 6-7 év alatt sem sikerült kieséses körben továbbjutni szóval elhiheted hogy én is csak lestem. Amúgy Huszti gólt rúgott nekem az elõdöntõben, kvázi õ vert ki, amúgy ugye a Zenit. Most 2. év elõtt vagyok és az igazolások sem sikerültek rosszul a kapott 12millió €-ból, szóval lehet még ezt fogom tolni egy darabig 😊 Majd ha rászánom magam, vagy kérésre képeket is tolok 😊

na most szoritsatok,megyünk a Sostóiba magyar kupa meccsre😄 cél,ne buciraverés legyen...

andrijcar
Szia! Mi a skin neve? Köszi

Forza Milan!

Ez nem igaz. 3-2re vezetek 83.percben City ellen erre 4-3ra nyernek-.-:S
penge96
Azt teszem 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Nincs ezzel gond... küzdj!! 😄

www.smart-bus.hu

penge96
Ööö, köszi xD Mentségemre legyen mondva, most játszok FM-el elõször 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ez viszont bug...😄 nb2be 3000en mennek tatabánya és pécs meccsekre😄 hát na... elsõ meccsem ma mislenyben 1 0-0😄

Mivel legalább önkritikád van... 😄 Szóval, neveztél cseréket egyáltalán? 😊

www.smart-bus.hu

penge96
Kéltem hogy bug, simán én vagyok béna 😄

Nem lennék meglepve ha ez nem bogér lenne... <#rolleyes>

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
óó jaj :-(

remélem ilyen bug nem lesz nálam.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

penge96
De a kezdõkön kívûl senki sincs ott...:/

lehet tudni, hogy a magyarosítás hogyan áll jelen pillanatban?

gabber_saviola
meccs közben csapatod nevére klikk, és már is tudsz cserélni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is ilyen taktikával játszok a Real Madriddal, van amikor bejön, de ha gyengébb az ellenfél akkor 1 KPK-t berakok, 2 Vkpk-t és 3 védõvel játszok és átváltok rövidpasszos gyors játékra, onnantól kezdve általában repkednek a gólok 😄

gabber_saviola
Kondásokkal elsõ évben EL elõdöntõ? aztabüdöskurv@élet 😄

penge96
Valaki elmondja, hogy hogy tudok meccsközben cserélni? Mert sehol sem találom a cseréket :/

zorrobomber
mitõl lenne ez lájtos?? (én is majdnem így állok fel 2010ben Lokival, veretlenül nyertem elsõ évben a bajnokságot+EL elõdöntõ 😉

befejeztem elsõ évemet, úgy sikerült kábé ahogy azt terveztem. Estére dobok képeket. 😊 😄
Nem a szöglet csítre gondoltam.(már ha ez az, ott volt hasonló a beállítás)Ha nem az, hova íveljek,Köszi.
Igen GUBA az a Ramonvega vagyok😄
gabber_saviola
Köszi.
Elég lájtos a középpályád, én nem mernék így felállni.
Nekem ezek a mixelt pontrúgások sorra eredménytelenek voltak.

BBeno2
elég nagy vonalakban:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

gabber_saviola
és úgy nagy vonalakban, milyen taktikával voltál ilyen eredményes?

gabber_saviola
nálam Völgyi Dani akarta magát nagyon eladni nekem, de én nem dõltem be neki. 😄

BBeno2
hát eléggé durva. de nem is akarok a kereten változtatni. ifiket megpróbálok lassan beépíteni és ennyi. nagyon nem eröltetem az igazolásokat. igaz a nyáron jön Suárez az ajaxból 6,75 milláért mert felkínálta magát nekem 😄 a kis homár. annyiért meg hülye lettem volna nem megvenni. szal ennyi.

gabber_saviola
38 meccsbõl egyszer sem akarta az az endzsin, hogy kikapj? 😄
Ezek szerint kemény ez a reál az idei efemben.

gratulálok.

DONGUBA
Te az a ramonvega vagy akivel ezer eve jatszottam?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sziasztok! Elég régen írtam már de az új rész felkeltette az érdeklõdésemet.
Segítséget kérnék, hogy 4-4-2-es klasszikus felállásnál ha nem támadó középpályást használok, akkor szûkre vagy szélesre vegyem inkább a játékot, és, hogy ilyankor inkább ívelgessek? Csak mert az angol BSN osztályban az értékek olyan 7-8 körül vannak átlagban. Köszi a segítséget.
BBeno2
nah elsõ évemet befejeztem: soha rosszabbat.

ez viszont nem értem: mire fel messi a legjobb??? egyrészt hol van higu és ronaldo másrészt ott van özil mutatója ami egyértelmûen jobb mint messié mégis messinek van több átlag pontszáma, de még így is kevesebb mint higu és ronaldoé. érthetetlen a dolog.

és a gólkirályom:

gabber_saviola
Saját, alapja egy 4-4-2-volt és abból finomítottam ki kb. 10 meccs alatt.
Mondjunk nagyon komoly, hogy kisebb változtatások milyen hatással vannak a mérkõzés helyzeteire.

tegnap este összetákoltam még egy másikat, ami kicsit defenzívebb.

DONGUBA
Es meg jon Marko livaja ingyen aki 10-ben nagy kiraly volt itt nemtom milyen lesz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Bodnar 1 millat ert de mivel buzi volt es csak ugy irt ala hogy minimalis elengedesi zaradek igy elvittek annyiert 450 ezerert.

Köszi! Akk megveszem és meglássuk milyen lesz!😊
Milyen taktikát használsz?

zorrobomber
Látatlanban is igen.

gabber_saviola
kit adtál el?

gabber_saviola
Alap fontban nyomom (eruró sicc -.-), és európai kupaindulást tûztem ki célul, ennyi. De ha beállítom a fizetési sapkát vagy mit, akkor majdnem 800k.

Karaj. Kaphatnák egy WBA-t a nevem mellé? köszi!