Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Charlee74
Igen. Oda is írtam, hogy az fmaddiction-t.

A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...

Oks.Köszi!. Elsõroban Huni-tól és Messikétõl kérdezném Fazio milyen megér -e 3,4 misit mert csak ennyiért adják! (Mástól is elfogadnám hogy mien):)
#66218-ben ott a szöglettaktika, Milevskiyt pedig úgy játszatod, ahogy akarod
DONGUBA
Ennyit lehet kihozni a fizukeretbol...en pl 700 ezer fontert igazoltam es 1 millaert adtam el

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Valaki egy jó szöglet taktikát letudna írni (angolul)? ...Meg aki tud pls Milevskyi hogyan szoktátok játszatni?
Hogy van néked annyi manid? Én valami 50000 ajrót kaptam garázdálkodni...

www.smart-bus.hu

Mor3llo
"Mivel egy ponttal megyek a Hali elõtt, hárommal a kondások elõtt, az úttest kiesés ellen küzd, ezért negatívum nagyon nincs."

Asszem télleg ezek a legjobbak az idei FM-ben:D:D:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
Szombat este szedtem le, azóta kb. 8 órát nyomtam eddig vele.

-Tetszik az új kommunikáció (játékosokkal, edzõkkel ... stb.), még ha fel is kellett frissítenem a konyha-angolom.
-Tetszik, hogy 6 óra játék után megtaláltam azt a taktikát, amivel eredményes lehetek.
-Eddig csak 1x kaptam gól a 85-90+ közt
-Tetszik, hogy van lé (fél milla) a Fradinál.
-Hardon van az edzés, és eddig egy bõ kerettel sem annyira vészesek a random sérülések.
-Mivel egy ponttal megyek a Hali elõtt, hárommal a kondások elõtt, az úttest kiesés ellen küzd, ezért negatívum nagyon nincs.

Elkezdtem egy szkint. <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Kicsit átformázom a takikát nem a felállást hanem a beállitásokat ..aztán csak jó lesz...végülis ehhez a taktikához igazoltam!
Milevskyi hogyan érdemes játszatni mert azt tom ho naon gólerõs de ezt még nem mutatta nálam:s
2 rövidre, 2 hosszúra, 2 a kapust támadja, 2 hátul marad 1 a 16-osnál helyezkedik
2011-es skint akarsz betenni?
Nekem nehezebbnek tûnik ez az fm mint a tavalyi, legalábbis a bajnoki nem úgy alakul ahogy gondoltam.3 forduló után 4 pont 1v 1d 1gy.Mondjuk játszottam az újpestel meg a gyõrrel is most jön a vidi aztán elfogynak a nagyobb csapatok.Viszont segítséget kérnék, mert a szögleteim semmit sem érnek, 10 meccsen egy gólhelyzetem se volt.Nem egy világverõ beállítást kérnék hanem amivel legalább van esélyen gólt szereni.
Charlee74
Sziasztok!

Pont ugyanez a problémám nekem is, pedig nem vagyok hülye hozzá. Hiába teszem jó helyre a skint (fmaddiction), nem tudom kiválasztani. A kit-pack viszont mûxik. Furcsa az is, hogy ha belenézek a skins.fmf fájlba, abban is több skin van, mégsem használhatom, csak a vacak FM2011 skint. Már azt is kipróbáltam, hogy direktben beírtam az xml-be, de nyafogás nélkül egész egyszerûen visszaírta az eredeti skinre. 64 bites, magyar Win7. Valakinek van ötlete?

A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...

BBeno2
k. jó ez az üzengetés az embereiddel. sokkal több lehetõség a bájcsevejre.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

bakkerman
nah féltávnál 11. a csapat,12 pontos a lemaradás az elsõ helyezett dortmund-tól,a csapat morálja nagyon lenntvan,be kell raknom pár barátságos meccset kicsi csapatok ellen,hogy legyen siker élmény. BL-ben 3. lettem a csoportban.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Raúl unhappy lett,hogy lekerült a tarcsiba,erre mondtam neki,hogy elégedetlen vagyok vele,és ott új erõre kaphat,és bizonyíthatja,hogy a felnõtt keretben a helye,erre azt választolta,hogy BOLDOG AZ ÚJ KIHÍVÁS MIATT...ASD:asf:ASD:ASF ??

helyes, keményen kell ezekkel a szarházikkal bánni:D

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

bakkerman
Schalke-Köln 2-3 félidõ 2-0 ide, páylán természetesen csak nyomoztuk a labdát. A meccs eredmény: Raúl,Farfán lement a B csapatba,helyükre jött fel két ifista,új taktika lesz,és komplett védelem csere,olyan nincsen,hogy hazai pályán átszalad rajtunk egy Köln

bakkerman
figyelem! a mutatott játék nem tükrözi a bajnokságban elfoglalt helyünket,olyan 13.-14. hely környékén lennénk,ha nincsenek az egyéni megoldások! Csapatként szarok vagyunk!

Bajnokságba hogy állsz, ha tudsz dobni képet tabelláról jó lenne

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

bakkerman
Schalke-Partizan 3-1, 3 kör után vezetjük a BL tabellát,a Real,és az Inter is 5 pontos
Dortmund-Schalke 2-0 feleslegesen öltöztek át a srácok,ezt a teljesítményt pizsamában is elõadhatták volna,és még örülök hogy csak kettõt kaptunk

ubaze, egy gyors volt
Nem biztos, én a 10-ben sosem játszottam szélsõkkel,( nem szeretem a szélen elszaladós-beadós taktikát) és szép eredményeket értem el.Talán állítsd be, hogy a védõk ne nagyon kolbászoljanak elõre és a vkp legyen nagyon jó.Így erõs lehet a védelem, elõl meg annak az 5 embernek meg kellene tudnia oldani a gólszerzést.Persze így láttatlanban ez csak tipp.
Én a West Bromwich Albion gárdájával kezdte.hát elsõ bajnoki meccsen 2-0 lett Wolves ellen aztán Fulham ellen egy 2-0-ás vereség. katasztrófális a támadó játékunk.4-1-2-1-2-be jásztok szerintem a szélsõk hiánya a baj.
Fyrex
Parma FC - 2010/2011 - 1. idény

Hát az elsõ évet hamar lepörgettem az új játékkal, a csapat persze a tavalyi IRL bravúros teljesítmény után sem kezd jobb anyagiakkal, bár részletre tudtam igazolni.

A legkisebb elvárás az elsõ 10 volt a vezetõségtõl, amit egy kicsit soknak éreztem ezzel a kerettel, de ha ezt teljesítem, az már új játék révén egy jó eredmény. Meg is lett! :)

Kupákat tekintve idén a negyeddöntõig jutottunk az Olasz Kupában, ahol a Juventus búcsúztatott, ezzel a vezetõség elégedett volt, jövõre pedig irány az Európa Liga!

Avanti Crociati!

Hali! Milevskyi-t tavalyi FM-ben milyen beállitással játszattátok? Fejlett támadó vagy mi? meg vmilyen külön beállitást adtatok neki?:) mert gondololom az ideibe is jó lesz
penge96
Nah, kezdek belejönni a patchelgetésbe :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Nah, premier league facepack már van :)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

jó ez spam részemröl az utolsó. 2 napig nem jövök fel,nem figyelem az enkórt ugy azt erre megjelenik az fm11... én meg a fifa managerrel probálkozok,de istenem lehet bennem van a hiba,föleg én régen inkább tcmeztem de az nem is manager játék... taktika nincs benne... nem tudtam beállitani hogy kontrázzunk:D azt mki buciravert:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

penge96
Egyébként ahogy látom, a Football Manager mindenhol alázza a F*FA Managert :)

penge96
Hú, kösz :)

Huni92
http://fm-base.co.uk
http://onlinefm.hu
http://sortitoutsi.net

nade ne spameljük szét a topikot :D

képekre mondtam... nem skinre:P de nem tudom nem probáltam...

penge96
Melyik a legjobb oldal ahol összevannak gyûjtve a patchek?
http://www.fmscout.com Ez szerintem nem rossz.

A -hungary lapcsaládban én már nem sok színvonalt látok :/

csúcson kel ma abbahagyni... sajnos hnap suliba bekell mennemXD

szerencsétlenség... nem elég hogy megkaptuk a legerösebb csapatot,de még nem is otthon... Videoton-Ajka:D

penge96
Mintha azt olvastam volna, hogy kompatibilis vele :)

Köszi szépen, hogy segítesz.

megvan az elsõ bravúrom:)))

penge96
Ezzel kezdtem, de semmi.

http://www.designyourway.net/blog/misc/program-interfaces/download-best-football-manager-2010-skins/ Ezek közül szedtem le egyet

Huni92
dokumentumok/SI/FM11/Skins

penge96
Valaki tudja hogy hova kell rakni a skineket? (2011-esbe) Mert akárhova rakom nem látja a játék :/

köszöntem:)
kiegészitéseket kell majd letölteni,de szerintem tavalyiak is jók,majd megkeresem az 1ik dvdmen rajtvan:D

Bence,lépj be játékba jutyub accodba,és majd a meccs végén 1filterbe azlesz h upload highlight... onann menni fog:D

Valaki leirja hogy konkrétan hogyan is kell youtubera feltenni egy meccs összefoglalót v egy meccs góljait?:)
penge96
Oké.

Azt valaki elmondaná, hogy arcok meg logok meg ilyesmik milyen formában érkeznek a játékhoz? (Szurkolói patch, hivatalos patch stb.)
Mert nem nagyon vannak arcok a játékban.

hát ugy indisd el hogy te válassz csapatot...

Huni,nekem se ment el a kedvem...:D

penge96
Hát egyelõre játszani sem tudok :D

penge96
Valaki nem tudna felvilágosítani, hogy mit kell tennem a játék elkezdéséhez? Mert nem értem mi van, hiába vállalok el munkát...

Huni92
ha elfogadsz egy tanácsot: elsõ csapatnak ne egy ilyen gyenge együttest válassz, mert elmegy a kedved a játéktól :)

DONGUBA
De jatszom csak olvasnod kellene vissza egy kicsit

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!