Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
nekem a 6. hely a célom, jelenleg 2 pontra vagyunk ettõl.
12 kör van még hátra, nem lesz egyszerû menet.

karesz meg zyndar pedig bekaphatja, ha a szép sem tetszik :D

ezen most még relatíve sok a ruha :D
Nah srácok, egy kis beszámoló. Ugye Hercules. Év végén 7. lettem, ezzel el is értem a célom kb. Pár kép:
meccsek 1
meccsek 2
tabella
igazolások második év elején
áttekintés
keret
igazolások az elején
a kész keret
Hát ahhoz képest, hogy úgy futottam neki az átigazolási idõszaknak, hogy mindenképpen kell egy klasszis kapus, és egy klasszis csatár, egyiket sem sikerült megszerezni. Ennek elennére úgy érzem sokra hivatott lehet ez a keret. A cél, 4. hely, de a lényeg, hogy valamilyen nemzetközi kupában is indulhassunk. :)
zyndar
Te ezen látod a tabellát? Én Huni képein sosem tudok kiigazodni <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Mor3llo
Szép estét! Vége a napnak, jöhet az FM:D
Gratula mindnekinek!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar
Ez a galaxy skin, saját háttérrel.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

BBeno2
OMG OMG
20 meccsen 3 kapott gól. :D :D :D

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Pethy23
Megkérdezhetem ez melyik skin?
bakkerman
én minden csapatnál mást használtam a 10-ben,általában megnéztem a játékosok Best Postion-jét,és ha sok volt például az MC,akkor a formációban nem volt se DM,se AMC

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Legalább nem vagyok egyedül.Egy dolog jutott eszembe és ez a tisztelt fórumtársaknak szól: teljesen új taktikát használtok vagy a régi, bevált fm10-est?Még ez jutott eszembe, hogy nem úgy mûködik a régi ahogy kellene.
zyndar
Új sérülés, sérv. Ne rémlik, hogy lett volna ilyen eddig.

bakkerman
nem nyomja ki a szemed a háttér? :D nekem már az alap skin is szemkifolyós,le is kaptam gyorsba a galakszit

DONGUBA
A lenyeg a sok lap volt nem a skin vaze:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
ritka gusztustalan :D

háttér módosításon kívül gyakorlatilag ez difolt szkin, sokat dolgozhatott rajta a szerzõ. :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

DONGUBA
El torero light blue skin

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
mi ez a fos háttér?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

thx

Üdvözlet!

az viszont szerintem nem reális
ha nem a te játékosod, akkor nem ismered a képességeit, azért vannak kihúzva
DONGUBA
A Roma jatekosai elottek kartyazni hozzank:DDDDDDDDDD

bakkerman
játék kezdésénél vedd ki a pipát az "enable player attribute masking"-ról

Sziasztok' egy gyors kérdés lenne-miért van az h a játékosprofilban ,egyes értékek kihuzva vannak,azaz nem láthato,? 31 éves játékosnál is...

köszi

Üdvözlet!

gneoka
FM2011-el akar valaki multiplayerben játszani?
heti 2-3 alkalommal esténként olyan 6-éjfélig lenne
akit érdekel az írjon rám privát üzenetet
MAX 2 ember hogy ne legyünk túl sokan

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Fyrex
a feltételeket leírtam, ha megvan akkor mikor ajánlatot tennél ott egy gomb rá

Avanti Crociati!

bakkerman
nekem se megy a gém...egyszerûen nem tudom mi van...lehet gondolkozom azon,hogy kezdek egyet a Barcaval,hogy ott "formába" jöjjek,és kitapasztaljam a gémet...de õket meg szomorú lennék "legyengíteni" :S hajajj

andrijcar
Igen, azóta ráleltem. Köszi a választ!

Forza Milan!

hogyan lehet rá megkérni õket. leirnád pontosan megköszönném:)
csak azért volt sárgával körberajzolva mert vmit állitottam a játékos beállitásán és ott maradt a sárga csík:)
Nem megy és nem megy.Megint döntetlen, szánalmas 4 kapuralövéssel.Nem vagyunk egy sztárcsapat de azért a hátsósor 3 csillagos a közép és csatársor meg négy.Magyar szinten ez jó szerintem és mégsem megy.Kezdek belefáradni.<#rinya>
Miért lehet az, hogy folyamatosan 9/0, 8/1, 7/1 stb.. kapuralövéseket produkálunk?
Fyrex
annyira tetszik, ha kevesebb egyenleged van transzferekre mint a leigazolni kívánt játékos értéke, kérheted a vezetõséget, hogy neked Õ nagyon fontos, hozzák tetõ alá az üzletet! így tudtam leigazolni Giovani dos Santost az imént! <#nyes>

Avanti Crociati!

Nekem eddig nagyon bejön, kizárólag a magyar verzió elmaradása miatt vagyok morcos... nem tudom valaha lesz-e hivatalosan magyar fm... :(

www.smart-bus.hu

Ramox
Nem igazán gyõzött meg eddig és akkor finoman fogalmaztam. :\ Meeeg, Tiszát nem csatárként, hanem a két csatár mögött játszatom, és 18 meccsen 14 gól 7 assiston áll.

bakkerman
áhá,áháh,már látom azért a lényegét,ez az idei FM nagyon reális,és picit nehezebb is lett mint az elõdök,ami jó,csak nekem még nagyon szokni kell :)

Szerintem az az lesz, hogy adott taktikával, adott elemeket ( pl letámadás ) mennyire eredményesen tud végrehajtani a csapat. Minél többet játszanak adott felállásban, gondolom annál jobban kúszik felfelé a csík...

Eleinte, amíg új nekik a taktika, érdemes a team blendet erõltetni...

www.smart-bus.hu

bakkerman
Simon Krisztián? :P

king82
Jó reggelt!

Na most értem haza melóból és elég szépen termeltetek. Csak egy gyors keresztkérdés G Jara meze miért van sárgával körbe rajzolva. Amúgy jó eredmény és frankó igazolásokat hoztál össze.
Mindenkinek jó játékot és nagy gratula!

www.bundesliga.de www.kicker.de

bakkerman
akkor én azt vettem le ebbõl,hogyha sûrûn változtatom a taktikát,sûrûn húzogatom a team tactics csíkokat,akkor nincs ideje a csapatnak betanulnia a rendszert,azaz nem tud végígmenni a sárga csík?? mert akkor asszem rájöttem,miért voltam szar olyan októbertõl a Schalkéval...októberig hoztuk a meccseket,aztán egy picit belenyúltam a formációba,és az orderekbe is,és utána még kb 4x változtattam rajta :S

Ramox
Nálam az ilyeneket Tisza Tibi szórja, de mint állat. Sajnos nem hosszabbít így télen elmegy 1,5 m euróért. Végülis nem rossz pénz érte, csak nem tudom ki tudja majd pótolni :S

Huni92
az bizony :)

egyébként gratula mindenkinek, töltöm be a herculest!

penge96

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

bakkerman
am a match preparationnak van valami jelentõsége?? látom ott vannak ilyen sárga csíkok,és fölé írva például closing down,tempo stb... ezeknél az a jó,ha maxon van a csík??

Szval magyar kupa csapó 3:

Sziasztok!
Kezdtem egyet dvtk-val, eddig elég nehézkes, a linkelt képen az elsõ igazi sikerem, és az elsõ olyan meccsem, ahol két gólnál többet rúgtunk.
Igazából nem tudom, hogyan sikerült, de gondolodom rajta<#hamm>

penge96
Ha már kívánságmûsor van, akkor ha van idõ akkor nekem egy Arsenal FC piros alapon fehérrel írva. :)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Ja nekem is kellene Real Madrid felírás :)

BBeno2
légyszi nekem is toljon valaki egy Real Madrid-ot fehér alapon fekete betûvel. elõre is köszönöm.

BBeno2
galaxy.

from fmscout.com

Köszöntem Karesz:)