Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12 kör van még hátra, nem lesz egyszerû menet.
karesz meg zyndar pedig bekaphatja, ha a szép sem tetszik :D
meccsek 1
meccsek 2
tabella
igazolások második év elején
áttekintés
keret
igazolások az elején
a kész keret
Hát ahhoz képest, hogy úgy futottam neki az átigazolási idõszaknak, hogy mindenképpen kell egy klasszis kapus, és egy klasszis csatár, egyiket sem sikerült megszerezni. Ennek elennére úgy érzem sokra hivatott lehet ez a keret. A cél, 4. hely, de a lényeg, hogy valamilyen nemzetközi kupában is indulhassunk. :)
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Gratula mindnekinek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

20 meccsen 3 kapott gól. :D :D :D
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
háttér módosításon kívül gyakorlatilag ez difolt szkin, sokat dolgozhatott rajta a szerzõ. :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Üdvözlet!

köszi
Üdvözlet!
heti 2-3 alkalommal esténként olyan 6-éjfélig lenne
akit érdekel az írjon rám privát üzenetet
MAX 2 ember hogy ne legyünk túl sokan
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
www.smart-bus.hu
Eleinte, amíg új nekik a taktika, érdemes a team blendet erõltetni...
www.smart-bus.hu
Na most értem haza melóból és elég szépen termeltetek. Csak egy gyors keresztkérdés G Jara meze miért van sárgával körbe rajzolva. Amúgy jó eredmény és frankó igazolásokat hoztál össze.
Mindenkinek jó játékot és nagy gratula!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Kezdtem egyet dvtk-val, eddig elég nehézkes, a linkelt képen az elsõ igazi sikerem, és az elsõ olyan meccsem, ahol két gólnál többet rúgtunk.
Igazából nem tudom, hogyan sikerült, de gondolodom rajta<#hamm>#hamm>
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.