Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Ennyi 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

DONGUBA
Most minek kell ezt csinalni?
Amugy fradival kicsit nehezebb...sot nem kicsit.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
kétszer megvered, nyersz a többi meccsen is, és már fel is jutottál 😊

gabber_saviola
majd kijön az elsõ editor, még könnyebb dolgod lesz. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

így nem lehet feljutni... kozármisleny vagy 25 forduló óta még csak nem is x-elt le... hát ez nevetséges fm...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Fyrex
úgy úgy 😊 jövõre védelmet erõsítek fiatalokkal!

Avanti Crociati!

Water
Akkor elmegyek szabira...
(No offence, de ezt nem hagyhattam ki. 😛)

Fyrex: van egy támadósor... <#guluszem1>

Forza Juve per sempre!

tetszetõs
DONGUBA
Kiprobaltam egyet a BARCELONAVAL A TAVALYI taktikaval es azt kell mondanom bevalt hisz veretlenul nyertem meg mindent!!!!!ERROL ENNYIT.Nem minden csapatnal jon be a tavalyi taktika.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
nah úgy néz ki ezzel a kerettel vágok neki a második idénynek

Avanti Crociati!

idén is ugy van a taktikánál ha nyilazgatósra váltok nem lehet visszaváltani?:S
penge96
1-0-ra megnyertem életem elsõ FM-es bajnoki meccsét a Sunderland ellen, Fabregas csodagóljával 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

betettem a logokat meg az arcképeket úgy ahogyan le van írva és semmi nem jön be üres minden még az use skint is kikapcsoltam😞

gojoci
Két dolgot kérdeznék, az egyik hogy van e valakinek posztonkénti edzésterve.
A másik meg a match preparation, hogy azt ki hogyan használja.
üdv.

akvik
Kipróbáltam az új fm-et énis.Kezdtem egyet a barcával és ahogy már valaki írta (lehet Huni) nem válnak be a tavalyi taktikák.Ezzel tényleg egyet kell értenem.Tavalyi taktikából eddig még egyse vált be.Viszont ami eddig bejött az a szöglettaktikám.3szögletbõl 2gól.és eddig még egy szögletgólt se kaptam.

zorrobomber
Érdekesség hogy tavaly a Bl-ben mindenhol a Debreceni VSC volt kiírva(többször csak Debrecseni-nek nevezték õket szóban), mert ott ugye nem lehet névszponzor.

Lassan nekikezdek a FAQ-nak, nem bánnám, ha páran segítenétek,
ha ilyen nagy képet akarsz linkelni ahol írod a hozzászólást, alul van kék színû URL BESZÚRÁSA gomb, ha arra kattintasz bemásolod ezt a linket, aztán beírod a nevét, pl, hogy keret, vagy tabella és úgy küldöd el
címerekbõl és arcokból a tavalyiak is tökéletesek
http://noob.hu/2010/11/03/kerethercules2.JPG
http://noob.hu/2010/11/03/tabellahercules2.JPG
2011 logo patch és face patch kellene nekem valaki tudna segíteni?
jah és a skint h kell berakni mert nem jó😞

Fyrex
Egy tipp mindenkinek igazoláshoz:

mikor szerzõdést ajánlotok egy játékosnak, és például a max fizetés amit adhattok 30 ezer font, õ meg 80 ezret akar, többször egymás után, NE ADJÁTOK FEL, nyomkodjátok hogy suggest deal 30 ezerrel, amíg csak tudjátok, próbáljatok a szerzõdés többi részén javítani. ha látják, hogy nem adsz többet, idõvel megenyhülnek. egy kis médiai ráhatás pluszban mindig segít! csak akkor legyen vége az ajánlgatásnak, ha õk kilépnek 😊

Avanti Crociati!

és tényleg. 😄
bakkerman
mindenki utézza õket,holott cirka 12 éve UFC...xD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
a két "kirakatcsapat" 😊

na azért a barbik sem szerénykedhetnek 😊

* 1885 – 1926: Újpesti Torna Egylet
* 1926 – 1944: Újpest Football Club
* 1944 – 1949: Újpesti Torna Egylet
* 1949 – 1956: Budapesti Dózsa Sport Egyesület
* 1956' : Újpesti Torna Egylet
* 1956 – 1991: Újpesti Dózsa Sport Club
* 1991 – 1994: Újpesti Torna Egylet
* 1994 – 1995: Újpesti Torna Egylet - Novabau
* 1995 – 1998: Újpesti Torna Egylet
* 1998 – : Újpest Football Club

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
ez se kispálya:

1902–1912 Egyetértés Football Club alapítás
1912–1948 Debreceni Vasutas
1948–1949 Debreceni Vasutas Sport Egyesület
1949–1955 Debreceni Lokomotív
1955–1956 Debreceni Törekvés
1957–1979 Debreceni Vasutas Sport Club
1979–1989 Debreceni Munkás Vasutas Sport Club
1989–1995 Debreceni Vasutas Sport Club
1995–1999 DVSC-Epona
1999–2001 Debreceni VSC
2001–2002 Netforum-DVSC
2002 Debreceni VSC
2003–2005 DVSC-MegaForce
2005–2006 DVSC-AVE Ásványvíz
2006– DVSC-TEVA

Fyrex
😄 😄 😄

"* 1993–1995 Parmalat FC
* 1995–1996 Fehérvár-Parmalat FC"

ha ezt eddig tudtam volna... elõlépek elsõszámú Vidi ultrának

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Székesfõvárosban úgy változik a csapatnév, mint másnál az alsónadrág 😊

* 1941 alapítás Vadásztölténygyári SK
* 1942–1944 MOVE
* 1944–1948 Székesfehérvári SE
* 1948–1950 Székesfehérvári Dolgozók SE
* 1950–1962 Székesfehérvári Vasas SK
* 1962–1968 Székesfehérvári VT Vasas
* 1968–1990 Videoton Sport Club
* 1990–1992 Videoton-Waltham SC
* 1992–1993 Videoton-Waltham FC
* 1993–1995 Parmalat FC
* 1995–1996 Fehérvár-Parmalat FC
* 1996 Fehérvár '96 FC
* 1996–1997 Videoton FC Fehérvár
* 1997–2005 Videoton FC
* 2005–2009 FC Fehérvár
* 2009– Videoton FC

bakkerman
editorba átírod oszt csü

Talán annyit javíthattak volna a guruk,hogy nem Fehérvár FC,hanem Videoton a csapat neve...
gabber_saviola
Tegnap toltam este munka után.

Eddig 16. forduló ment le, 4 ponttal vagyok elsõ a konda elõtt, 5-tel a ZTE elõtt. Gyõrben és az úttestnél már volt edzõváltás. Véberzsuzsi utál mert mindig elverem õket, Prukibá meg elment Gyõrbe (neki azonnal benyaltam 😛) a kirúgott Pintér helyére.

Télen bevásároltam. Majd dobok képeket.

penge96

king82
Jó reggelt!

Nagyon szép eredmények! Sajna mivel kis regény lenne mire mindenkinek külön nagy gratulációt mondanék így mindenki aki gondolja vegye magára.
Tegnap BL elõtt letoltam a téli szünetes elsõ barátságos meccsemet az AZ Alkmaaral korán vezetést szereztek a vendégek de a II. félidõben sikerült kiegyenlítenem és maradt is az 1-1-es végeredmény. Büszke voltam a fiaimra. Egy kisebb zúgolódás van csak házon belül mert van aki megkapta a hosszabbításos szerzõdését és erre mások kicsit irigyek , de majd minden helyre billen.

www.bundesliga.de www.kicker.de

zyndar
Véget ért az elsõ szezon, irány a 3. osztály.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

penge96
Na szép, barátságos kupa döntõ a Barca ellen 😊

penge96

penge96
A különféle háttereket az alap FM skinen belûl lehet aktiválni?

penge96
Valóban, köszi 😊

Mor3llo
beszarok bazmeg, hazai pályán a fiókcsapatomtól kikapok 3-2-re úgy, hogy 2-0 vezettem és közük nem volt a meccshez.....................................................:@

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
detto, de ne parázz. jobb alsó sarokban preferences, majd a jobb felsõ környékén van egy fogaskerék. rákattolsz, és new game 😊

nem kommentálom 😄

penge96
A Galaxy skinnél csak nekem tûnik el a fõ menübõl a "New Game" menüpont? Helyette kapok egy "Load Quick Start"-ot.

Majd figyeljétek már a "dinamikus reputáció" növekedést, ha lehet mert igazándiból csak emiatt érdekelt jobban a játék, a játékosokkal való beszélgetés meg az ügynök rendszer annyira nem fogott meg.(Próbáltam egyszer egy plajával beszélni aki a tarcsiba került, erre 2 negatív válasz közül választhattam meg aelhajthattam volna.Hát, köszi)
akk hajrá😛😊
Huni92
még 8 forduló, 1 pontra a 6. hely, többnyire középcsapatokkal játszunk már csak.

nb2be nem vettem észre h nehéz lenne. 13meccs alatt 1szer kaptam ki (Pécs ellen 3-2) a 2.elsõosztályú csapat se tudott legyõzni,és 2.vagyok a tabellán.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
alapvetõen nehezebb lett a játék, mint a tavalyi kiadás volt.
a tavalyi taktikák alig-alig mûködnek, nem érdemes azokkal próbálkozni.
az a bl gyõzelem pedig nagyon messze van 😄

Én meg a Diósgyõrt aláztam 0-3-ra.Egy szépséghibája van a dolognak:fm 10.
Átgondolva a dolgokat, egy normális magyarázatot tudok: a 10-es taktika nem mûködik rendesen a 11-ben, elvégre csak egy új játékról van szó.Más magyarázat nem nagyon van, a keretem meg az ellenfeleké sem változhat annyira hogy ilyen esélytelen legyek.
Habár a felkészülési meccseken mindnkit kitömtünk, igaz hogy csak nb2-es csapatokat de mondjuk a 4-0 lehetne1-0 nb1-es ellen, dehát helyzetem sincs.Új taktikát kéne csinálni, de most nincs hozzá se erõm, se kedvem elég lesz itt a tízben küzdeni az se lesz sima.Hajrá mindenki, különösen te Huni, látom a Herculessel te te se vagy az élen de ahogy ismerlek 2 év alatt bl gyõztest faraghatsz belõlük.
bakkerman
most nyúvasztom a Vidit,mostmár kajak kiváncsi vagyok...lehet hülyének néztek,de egyszerûen nem érzem ezt a játékot...

6/0 percig emberhátrányban focizó zte lever 2-0-ra úgy hogy helyzetem se volt.Ennyire nem lehet gyenge a csapat, biztos béna vagyok.Megyek vissza a 10-hez, azt legalább ismerem.
bakkerman
kezdem azt hinni,hogy Huni nem is fmezik,hanem recskázik :d