Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Amugy fradival kicsit nehezebb...sot nem kicsit.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
(No offence, de ezt nem hagyhattam ki. 😛)
Fyrex: van egy támadósor... <#guluszem1>#guluszem1>
Forza Juve per sempre!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A másik meg a match preparation, hogy azt ki hogyan használja.
üdv.
http://noob.hu/2010/11/03/tabellahercules2.JPG
jah és a skint h kell berakni mert nem jó😞
mikor szerzõdést ajánlotok egy játékosnak, és például a max fizetés amit adhattok 30 ezer font, õ meg 80 ezret akar, többször egymás után, NE ADJÁTOK FEL, nyomkodjátok hogy suggest deal 30 ezerrel, amíg csak tudjátok, próbáljatok a szerzõdés többi részén javítani. ha látják, hogy nem adsz többet, idõvel megenyhülnek. egy kis médiai ráhatás pluszban mindig segít! csak akkor legyen vége az ajánlgatásnak, ha õk kilépnek 😊
Avanti Crociati!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
na azért a barbik sem szerénykedhetnek 😊
* 1885 – 1926: Újpesti Torna Egylet
* 1926 – 1944: Újpest Football Club
* 1944 – 1949: Újpesti Torna Egylet
* 1949 – 1956: Budapesti Dózsa Sport Egyesület
* 1956' : Újpesti Torna Egylet
* 1956 – 1991: Újpesti Dózsa Sport Club
* 1991 – 1994: Újpesti Torna Egylet
* 1994 – 1995: Újpesti Torna Egylet - Novabau
* 1995 – 1998: Újpesti Torna Egylet
* 1998 – : Újpest Football Club
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1902–1912 Egyetértés Football Club alapítás
1912–1948 Debreceni Vasutas
1948–1949 Debreceni Vasutas Sport Egyesület
1949–1955 Debreceni Lokomotív
1955–1956 Debreceni Törekvés
1957–1979 Debreceni Vasutas Sport Club
1979–1989 Debreceni Munkás Vasutas Sport Club
1989–1995 Debreceni Vasutas Sport Club
1995–1999 DVSC-Epona
1999–2001 Debreceni VSC
2001–2002 Netforum-DVSC
2002 Debreceni VSC
2003–2005 DVSC-MegaForce
2005–2006 DVSC-AVE Ásványvíz
2006– DVSC-TEVA
"* 1993–1995 Parmalat FC
* 1995–1996 Fehérvár-Parmalat FC"
ha ezt eddig tudtam volna... elõlépek elsõszámú Vidi ultrának
Avanti Crociati!
* 1941 alapítás Vadásztölténygyári SK
* 1942–1944 MOVE
* 1944–1948 Székesfehérvári SE
* 1948–1950 Székesfehérvári Dolgozók SE
* 1950–1962 Székesfehérvári Vasas SK
* 1962–1968 Székesfehérvári VT Vasas
* 1968–1990 Videoton Sport Club
* 1990–1992 Videoton-Waltham SC
* 1992–1993 Videoton-Waltham FC
* 1993–1995 Parmalat FC
* 1995–1996 Fehérvár-Parmalat FC
* 1996 Fehérvár '96 FC
* 1996–1997 Videoton FC Fehérvár
* 1997–2005 Videoton FC
* 2005–2009 FC Fehérvár
* 2009– Videoton FC
Eddig 16. forduló ment le, 4 ponttal vagyok elsõ a konda elõtt, 5-tel a ZTE elõtt. Gyõrben és az úttestnél már volt edzõváltás. Véberzsuzsi utál mert mindig elverem õket, Prukibá meg elment Gyõrbe (neki azonnal benyaltam 😛) a kirúgott Pintér helyére.
Télen bevásároltam. Majd dobok képeket.
Nagyon szép eredmények! Sajna mivel kis regény lenne mire mindenkinek külön nagy gratulációt mondanék így mindenki aki gondolja vegye magára.
Tegnap BL elõtt letoltam a téli szünetes elsõ barátságos meccsemet az AZ Alkmaaral korán vezetést szereztek a vendégek de a II. félidõben sikerült kiegyenlítenem és maradt is az 1-1-es végeredmény. Büszke voltam a fiaimra. Egy kisebb zúgolódás van csak házon belül mert van aki megkapta a hosszabbításos szerzõdését és erre mások kicsit irigyek , de majd minden helyre billen.
www.bundesliga.de www.kicker.de
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nem kommentálom 😄
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
a tavalyi taktikák alig-alig mûködnek, nem érdemes azokkal próbálkozni.
az a bl gyõzelem pedig nagyon messze van 😄
Átgondolva a dolgokat, egy normális magyarázatot tudok: a 10-es taktika nem mûködik rendesen a 11-ben, elvégre csak egy új játékról van szó.Más magyarázat nem nagyon van, a keretem meg az ellenfeleké sem változhat annyira hogy ilyen esélytelen legyek.
Habár a felkészülési meccseken mindnkit kitömtünk, igaz hogy csak nb2-es csapatokat de mondjuk a 4-0 lehetne1-0 nb1-es ellen, dehát helyzetem sincs.Új taktikát kéne csinálni, de most nincs hozzá se erõm, se kedvem elég lesz itt a tízben küzdeni az se lesz sima.Hajrá mindenki, különösen te Huni, látom a Herculessel te te se vagy az élen de ahogy ismerlek 2 év alatt bl gyõztest faraghatsz belõlük.