Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
pedig elõfordul.

na az azért lol 😄 én nem láttam eddig nagy különbségeket senkinél.
Magyar Kupa döntõsök vagyunk, még keressük az okát, hogyan sikerülhetett:

mind1 majd meglátjuk mert Milevskyi mellé kell valaki csatár!
pedig nekem volt már, németh krisztiánra az elõzõekben mindig figyeltem, volt mikor nálam nyomta barcikán mert nem ért többet, de volt mikor a chelsea igazolta le
A 10-el azért jobban megy bár a Debrecent így sem könnyû megelõzni.Ami érdekes, hogy a játékosok fele ugyanaz mint a 11-ben, aki nincs ahelyett elvileg azonos képességût sikerült hozni még sem ment.

azért egy bizonyos keretek között generálja le. 😄 szóval nincs nagy különbség.
van egy egy bizonyos határ, hogy ki milyen jó, vagy mennyire gyenge lehet, aztán a géped azon a határon belül generálja le a játékosokat, lehet, hogy nálam szalai kurvajó, de a te játékodban meg egy nb1-es szintû focista...
szóval mindenkinél mássabb Szalai?😮
Huni92
Hércules 2010/2011

19. helyre vártak, jócskán túlszárnyaltuk.
Igazolások
Rogerrel nagyon mellényúltam, gyenge volt, pénzkidobás.

Tabella
Csapat

3 millió eurót kaptunk az 5. helyért, elég siralmas, nem tudom, mibõl erõsítek majd.

mindenkinél máshogy vannak legenerálva a játékosok
Szalai milyen? megéri leigazolni évvégén v félévkor WBA-ba milevskyi mellé v csere csatárnak?😊
Visszaszívom amit az elõbb mondtam!😊
Milevskyi 4 gól😛 márcsak a másik csatárnak is fel kell mellé nõni és minden jó lesz😊
Végre megtaláltam a megfelelõ taktikát a WBA-hoz. De a csatáraim továbbra is katasztrófálisak. Csak középpályásoknak vannak helyzeteik. De ha van is a csatároknak 100%-os nem lövik be:s
gratu,sok sikert😊 és a DEAC van a nyugatiba😄

sebaj,magyar kupa 2.ford. van biatorbágy-mosonmagyaróvár meccs van kecsó-sió tarcsicsapatok meccse de persze hogy én belehuztam... Ajka-FTC😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

zorrobomber
Loki ritkán kerül az nb2-be 😊
apropó Loki, FM2010-> 2. évben már "csak" két kört kell selejteznem Bl-be, 1.kör:

Playoff-ba Levskit kaptuk.
Igazolások:

Huni92

fmbe mindig is így volt... tavaly jászapátival is meccseltem a nyugatiba😄

penge96
Hello, nem akarod majd feldobni valahova a logo patchedet? Én szívesen letölteném 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Üdv. Én is elkezdtem egy karriert a Valenciával ez a sokadik FM-em, de még ilyen gyengén sohasem kezdtem 10.helynél nem tudok feljebb menni a tabellán, tavaly pedig bajnoki címek voltak, majd a részletekrõl késõbb (Ui.: egy kis Valencia feliratot fekete hátéren narancssárga betükkel odabiggyesztenétek nekem,köszi)
akvik
Na elkezdtem elsõ komoly karrierem a 11-be.
Választásom egy német kiscsapatra a Mainz-ra esett.Hát nemsok nagynevû játékos van a keretben.A csapat célja a minnél jobb bajnoki helyezés és esetleg odaérni valami nemzetközi kupás helyre,
Átigazolások: mivel pénzünk nem volt átigazolni ezért megváltunk egykét playertõl és majd inkább a téli átigazolási szezonra hagyom az értük kapott pénzt.
Két legjobb játékosunk:Holtby,Szalai
Csapat.Meglátjuk mire lesznek képesek idén.
Eddigi meccseink.
Bayern elleni bravúr.

Ramox
Ha már mindenki kér, én is kérhetek egy Újpestet a nevem mellé? Köszönöm

zorrobomber
áttették a deacot a nyugati csoportba?? azt hogy?

Fisicofan
Üdv mindenki!
Látom mindenki ezerrel nyúzza az új FM-et, én is megnéztem de asszem megvárom az elsõ peccset, ahogy elnézem azért van pár apróság amin javítgatni kellene.
Addig meg csinálgatom a logókat hozzá, ha minden jól megy akkor holnap végzek szinte az összes játszható ligával.
Sok sikert mindenkinek.
Ja és kérhetnék egy Milant meg egy Fradit a nevem mellé? Thx.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

bakkerman
hát mondjuk nem,mert én az idei fm-ben már vittem le kiesõ helyre Videotont,meg Schalkéval is álltam féltánál 14. helyen...mondjuk most én vagyok a balfasz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
nem támadás, de egy barcának gyakorlatilag mindegy, milyen taktikát nyomsz be, szarr nyerheted magad vele.
csekkold azt, hogy kiscsapatnál mennyire mûködnek a tavaly bevált taktikák 😉

bakkerman
láál 😄

Grat mindenkinek<#eljen>
Hát én még mindig csak a 08-cal játszom,mivel a vidikártya már egy jó ideje nem akar barátkozni az újabb fm-ekkel 😞
Ebben viszont a Szolnokkal kezdtem,és az 1. évben nagy nehezen azrt sikerült is feljutni.képekkel most nem fárasztanék senkit,ha vkit érdekel vmi,akk szóljatok nyugodtan,és teszek fel róla képet 😊
A 2. szezon kezdõdik majd lassan,cél a bentmaradás,onnan kezdve már minden magasabb hely ajándék számunkra 😊 majd késõbb jelentkezem,amint van vmi értékelhetõ
Jah és kérnék a név mellé fehér alapon vörössel egy Szolnoki MÁV-ot ha megoldható.😊 további sok sikert mindenkinek.
de ne aggodj,Szpari közelebb volt a kieséshez mint a feljutáshoz... mondjuk a 3. békéscsaba jutott fel,és a az elsõ deacot és a 2ik lilafakót átették nyugatba😄

bakkerman
elég reális a cucc,végülis a baja,a kozármisleny,kaposvölgye egyértelmûen jobb mint a pécs,tatabánya,gyirmót hármas xDDD

nah azért azt nem😄 nem vok fm mester😊 de azé kössz😄

Fyrex
jövõre vereség nélkül nyered 😊

Avanti Crociati!

kozármislenynek a gyirmót helyén,pécsnek meg a helyemen😄 ez az alap 2 ami nagyon durva hiba,de lehet máskor reálisabb lenne,de nem tudom,csak a pécs tudott legázolni2szer😄

zyndar
Vagy inkább 50-55.
Fyrex: Lugano, Sánchez és Paloschi <#eljen>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
<#felkialtas>ha<#felkialtas>

Avanti Crociati!

inter94
am nekem is beválltak a 10es taktikák...😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zyndar
A 24 kapott gól nem sok, ha 30 meccsen 55-60 környékén lõsz. Lõsz? Van ilyen szó? 😄

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
én csak a számokat nézve mondom, hogy reális a tabella

hogy melyik csapatnak hol kéne lennie azt nem tudom 😊

Avanti Crociati!

utolsó 4 meccset szabira töltve töltöttem,mert 2.helynél jobb rosszabb nem lehettem. semmi izé miatt mondom,ott 9 gólt kaptunk,védelem nagyon jó volt. csatársor gyenge...

Fyrex
mindenek elõtt: ez most tényleg nem bántás, és nem ismerem az erõviszonyokat!!

9 döntetlen és 6 vereség mellett, 24 kapott góllal 30 meccsen szerintem semmilyen bajnokságban nem lehet nyerni. szerintem a feljutó teljesítménye nem irreális

és ez tényleg csak objektív vélemény! <#finom>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
énbocs <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

DONGUBA
Bocs a smajlit nem lattam😊)))))))))))))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ramox

Fú de ideges lettem... aztán hál istennek kaptunk egy büntetõt... 😄

gyenge szezon... na majd jövöre talán😊

zorrobomber
kíváncsi vagyok, toljad fel

gabber_saviola
Elnyomtam egy poént és még szmájlit is használtam hozzá. Értem, rajtad nem lehet poénkodni. :-(

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

igen de ott bökkenõ hogy a másgnestáblásvárhidicsapatának tizit fujnak a 92pecbe azzal 1-1 õk addig bedarálják😄 már feljutottak,már kapnak is ki😄 de mi is... majd felrakom a tabellát,azért eléggé irreális:/

netessék már bántani gubát, mióta edzõváltás volt a topikban, egész normális