Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
az kemény gecc,a gyõrnél B csapattal együtt kb 4 használható magyar player van,akik érnek is valamit :OO el is hoztam Bodnár Lacit,hogy növeljem ezt a számot :D no meg jött egy lengyel védõ,egy afrikai középpályás,meg egy bolgár csatár xDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabocsaba1983
Megrendeléshez link pls!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Charlee74
Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük,
hogy megjelent, kapható:

Football Manager 2011

c. PC játék (angol nyelven)

Internetes kedvezményes ára: 8.990 Ft (bolti ár: 9.990 Ft).

A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...

bakkerman
de az a poén,hogy a régi gépemen 60000-nél semmit nem írt ki,pedig cirka 1,5 Ghz sebesség különbség van....

nekem 20 000nél írja ki...
most pakolunk majd kétmagos procit a gépbe
el se kezdem míg meg nem lesz a kétmag
eZo
sziasztok !
ma nekiugrok én is a játéknak !

Csapatom : Tottenham Hotspur

a keret jó, nem terv ezek igazolásokat a szezon elött .
képekkel, beszámolóval majd a bajnokság felénél jelentkezek .

( notebookon csak nálam fut jobban a játék , mint az elõzõ rész ? )

kaphatok egy Tottenham feliratot a nevem mellé ? <#worship>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

bakkerman
nem hiszem

na már látom... ezévi kozármislenyünk a Bajai LSE lesz...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

BlueMaster
Ez gépfüggõ...

75000 játékosnál többet nem javasol a gépedre, és azt kérdezi, hogy ennek ellenére elindítod-e 99000-el... nyomj igent és megy 99000-el...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

szabocsaba1983
Csõõõ Tagok!

Tudjátok, hogy holnaptól a játékot mely boltokban lehet megvásárolni?

('10-et számûztem egy jól irányzott DEL gomb használatával, megkarcolódott a cd, és nem akartam már crack-el cigánykodni)

Hogy teccccik a demo? Legjobb újítások?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

bakkerman
új játéknál kijelöltem,hogy összes játékos betöltése central europe-ból,ki is írta hogy 99000 játékos,pirossal,alatta meg valami 75000-at,és amikor start game,akkor kérdezte,hogy akarok egy új játékot kezdeni 75000 játékossal...de én a 99000 játékossal szeretnék...valaki nemrég írta,hogy 246000 pléjörrel indított,de nekem még a 99000 ezret se fogadja el....

idegesitõ hogy 1 lövésük miatt hosszabitás lett... osztálykülönbség volt a 2 csapat közt,lefociztuk öket:D
Jöhet a Rákóczi!

penge96
Be kell jelentkezned :)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Moomantha
OFF topikkal mi van , hogy néha bejön de legtöbbször nem :)

csak meglett az elsõ vereség a bajnokságban, de azt nem gondoltam volna, hogy a pápa ellen...
magyarítást esetleg próbáltad bemásolni? illetve eredeti a játék? mert ha nem, akkor irány az offtopik
gabber_saviola
nem igazán használtam még más által készített grafikai kiegészítõt, szal nem tudhatom :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Moomantha
Sziasztok! Valaki tudna abba segíteni , hogy mi lehet a baja az Fm11-emnek. Szóval mindig kidob olyan üzenettel h hibát észlelt ..... Esetleg másnál is van ilyen hiba?

gabber_saviola
köszi, szal akkor elkezdem a csomagot

szkin is alakulgat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

hogyne menne, én is 2010-es configgal dolgoztam. :D amúgy meg ha megy a tavalyi logópakk is, megy a config is. :)
ja hogy az xml, abszolút ugyanaz

én azért kérdeztem, mert reggeltem a monicompliga.hu domaint és a weboldalhoz kellene valami jólkinézõ logopack
gabber_saviola
amit linkeltem, az ... "amúgy ez menne fm 2011 alatt? "

megpróbálom még egyszer :)

ha kész vagyunk az egésszel, lehet az is lesz.
gabber_saviola
mi az a vidi, valami betegség? :D
tavalyi

de ne térjünk el az eredeti kérdésemtõl, mivel melóhelyen vagyok és összedobnék egy csicsás Magyar logó csomagot, és nekem csak az a kérdésem, hogy ennek a config.xml-j megy-e fm 2011 alatt. :)

mivel egy átfogó magyar grafikai kiegészítõt csinálunk nb1-nb2-t arcpakkostul, mezpakkostul, jobbnak láttuk ha ezt egy teljes mértékben saját logópakkal egészítjük ki.
ebben új vidi címer van már?
gabber_saviola
már mint ez:

LINK

:P

gabber_saviola
ezzel a Magyar logócsomaggal mi a baj? amúgy ez menne fm 2011 alatt?

bakkerman
liverpool fm11 1. szezon:

Bajnokság: 5. hely,rosszabb gólkülönséggel maradtunk csak a City mögött,az Arsenal lett a bajnok
Ligakupa: leszartam,elsõ meccsen kimentem a komplett ifivel,büntetõkkel kaptam ki a Southamptontól
FA kupa: nyolcaddöntõben kiejtett a Tottenham.
Európa Liga: Elõdöntõben estem ki a Portoval szemben,érdekesség,hogy a csoportkörbõl szó szerint az uccsó pillanatban mentem tovább,Gerrard lõtt gólt az utolsó meccsen a 90.+ percekben

jaa asztem valami 3d-s sajátkészítésû lesz :D
mit egyet? :D egy logót? tessék:

bakkerman
közben mindjárt véget ér a Liverpoolos "speed" szezonom,már kezdek rájönni a gémre :D

muti már egyet belõle
a szezon elõtti nem túl meggyõzõ játékunk a bajnokság kezdetével egyszerûen nincs többé. :) bajnokságban egyszerûen nem tudunk kikapni. kupában is menetelünk, bár komolyabb ellenfelünk még nem volt, a negyeddöntõben majd a lokit kiejtõ paks lesz az ellenfelünk. ligakupába magasról szarok bele, az nb2-es tartalékcsapatot meg ifiket játsszatok. (pontot nem szereztünk még... :D)

féltáv: tabella / bajnoki meccsek
bakkerman
elvileg holnap jön a póstásbáá :)

szóval nem 6-án és 7-én, mint jelenleg ki van írva, hanem holnap és egyben.
saját készítésû, holnap kerül nyilvánosságra itt.
és 3.kör megint a kispest honvéd:D

XD

bakkerman
reggelt all!

a hátteredtõl nem láttam a lényeget :DDD

még itt melóban is gyönyörködök benne :D kár hogy IRL a srácot el fogja vinni úgyis a vidi...
a bannerban lévõ sorti fórumán kedvedre válogathatsz
Megtudod mondani,hogy ez a logopack honnan van vagy melyik az?esetleg link.köszi

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

gabber_saviola
jaj hogy meghúzta a bal szélt, istenem ... és az a lövés a rövid felsõbe. :)

2-2 itthon a paks ellen, 2-0-ról sikerült leadni... :@
na ezt meg kell osztanom :D

http://www.youtube.com/v/K4JTeYXqTxU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"
gabber_saviola
20-30%-os PA különbségek még simán elõfordulhatnak.

nem bántam meg, hogy annyit tököltem a felállással és a taktik finomítással a meccs elõtt. elpicsáztuk a gyõrt. <#vigyor1>

nem egy 6-3, de azért szép :)