Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
hogy megjelent, kapható:
Football Manager 2011
c. PC játék (angol nyelven)
Internetes kedvezményes ára: 8.990 Ft (bolti ár: 9.990 Ft).
A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...
most pakolunk majd kétmagos procit a gépbe
el se kezdem míg meg nem lesz a kétmag
ma nekiugrok én is a játéknak !
Csapatom : Tottenham Hotspur
a keret jó, nem terv ezek igazolásokat a szezon elött .
képekkel, beszámolóval majd a bajnokság felénél jelentkezek .
( notebookon csak nálam fut jobban a játék , mint az elõzõ rész ? )
kaphatok egy Tottenham feliratot a nevem mellé ? <#worship>#worship>
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
75000 játékosnál többet nem javasol a gépedre, és azt kérdezi, hogy ennek ellenére elindítod-e 99000-el... nyomj igent és megy 99000-el...
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Tudjátok, hogy holnaptól a játékot mely boltokban lehet megvásárolni?
('10-et számûztem egy jól irányzott DEL gomb használatával, megkarcolódott a cd, és nem akartam már crack-el cigánykodni)
Hogy teccccik a demo? Legjobb újítások?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
idegesitõ hogy 1 lövésük miatt hosszabitás lett... osztálykülönbség volt a 2 csapat közt,lefociztuk öket:D
Jöhet a Rákóczi!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
szkin is alakulgat
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
én azért kérdeztem, mert reggeltem a monicompliga.hu domaint és a weboldalhoz kellene valami jólkinézõ logopack
megpróbálom még egyszer :)
tavalyi
de ne térjünk el az eredeti kérdésemtõl, mivel melóhelyen vagyok és összedobnék egy csicsás Magyar logó csomagot, és nekem csak az a kérdésem, hogy ennek a config.xml-j megy-e fm 2011 alatt. :)
Bajnokság: 5. hely,rosszabb gólkülönséggel maradtunk csak a City mögött,az Arsenal lett a bajnok
Ligakupa: leszartam,elsõ meccsen kimentem a komplett ifivel,büntetõkkel kaptam ki a Southamptontól
FA kupa: nyolcaddöntõben kiejtett a Tottenham.
Európa Liga: Elõdöntõben estem ki a Portoval szemben,érdekesség,hogy a csoportkörbõl szó szerint az uccsó pillanatban mentem tovább,Gerrard lõtt gólt az utolsó meccsen a 90.+ percekben

féltáv: tabella / bajnoki meccsek
XD
a hátteredtõl nem láttam a lényeget :DDD
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)