Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Este újrakezdem az új peccsel.
Tegnap éjfél elõtt kezdtem el vele játszani, hajnali kettõig nem is bírtam abbahagyni, de lekellett feküdni😄
Igazoltam pár új edzõt, félig kicseréltem a szakmai stábot, meg pár új játékos jött.
Nem tudom néztétek-e már, de a Videotont, szerintem eléggé durván jóra csinálták meg, túlzás, hogy már az FM-ben is nyomják õket. 😄
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Van!! <#wink>#wink>
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
bajnokságban eddig Gyõr-UFC 1-1
Vidi-Gyõr 2-0
most jön a szolnok hozzánk

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / tabella stat / meccsek egyik fele / másik fele
magyar kupa: menetelés / döntõ
a bombasztikus kezdés után jöttek a sérülések és megpecsételték a sorsunk a bajnokságban, így csak a harmadik hely jött össze. a kupát sikeresen megnyertük, bár be kell vallani nagyon könnyû dolgunk volt. lényeg a lényeg, a következõ szezonban jöhetnek az európa liga selejtezõk. 😊 az idény legjobbjai nálam: 1. abass 2. vólent 3. sekyere
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
- Patch #1 will come out on the day of release. It will include dark skin, last changes for Liverpool owners and some Steam extras.
- Patch #2 will be released in December. It will contain a lot of bug fixes due to our reports.
- Patch #3 is planned to be produced in February/March. The main idea behind this patch is players database updated after winter transfers.
Add players to playebla teams? kösz!
egyéb játékosok hozzáadása játszható csapatokhoz. ez bõvebben....?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Nekem dettó ugyanez volt, csak én 123000 játékossal indítottam...
Basszus, most nézem, van 3 GB-os mega facepack

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Add players to playebla teams? kösz 😊
http://www.sortitoutsi.net/
http://www.fmscout.com/
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
torrentes, katt
Ilyen logókat keresek.Ugye ezek vannak angol meg többi liga is? tudsz adni linket vagy valamit mert ez nagyon kéne nekem is 😊
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Stevanovic-Sadjo,Babic,Djordjevic,Madera-Pilibaitis,Dinjar,Ceolin,Cetkovic-Bouguerra,Toshev
A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...