Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltettem a patch-et minden jó, csak feltûnõ h eddig 6 bajnokság 2-2 ligával + pár extra játékos beállítással 113000 játékossal tudtam kezdeni, most ugyanezek a beállítások mellett csak 43000 játékost ír ki. Fura.<#confused>

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

gabber_saviola
Hát finoman fogalmazva Tischler Patrikot szerintem még egyszer meg nem veszem, fõleg nem 200k-ért. Pedig úgy elsõre nem néz ki rosszul 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
az biztos,most gyõrrel nyomom,de a City megvette 18 millióért,kiváncsi vagyok mennyit fog játszani Silva,Milner,Balotelli mellett

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
Barcelonaba 8 millaert tudtam elhozni manchesterbe 10-ert milanba 12-ert😊)))))))DE EGY ALLAT marmint 11-ben

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
nem jó a srác,vagy mi? amúgy gecc tnap még Liverpool-al toltam,kiváncsi voltam Dzsudzsákra menyiért jönne,rátoltam 2 scoutot,mindkettõ current abilityre 4 és fél csillagot adott,potential-ra is 4 és felet,és azt mondta,hogy minden pénzt megér 😮 azért amikor gera,vagy huszti toppon volt a való életben,akkor se adott rá egy scout se 4 és fél csillagot a játékban,még Németh Krisztiánra se,pedig az FM08-ban õ nagy tehetség volt!

gabber_saviola
Biztos, hogy meglévõ játéknál is hasznos feldobni a peccset, de tényleges (teljes változás) csak új játék generálásán lesz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Pethy23
Van ami csak újrakezdéssel javul meg(bug)? Vagy más oka van annak, hogy újra kezded😛?
gabber_saviola
legalább most nem fogom újra megvenni Tishlert 200k-ért 😊

gabber_saviola
Ettõl féltem, hogy hamar jön az elsõ peccs.

Este újrakezdem az új peccsel.

kuzco007
a nevem mellé egy Ferencvárosi TC-t szeretnék, ha megoldható😊

Tegnap éjfél elõtt kezdtem el vele játszani, hajnali kettõig nem is bírtam abbahagyni, de lekellett feküdni😄

Igazoltam pár új edzõt, félig kicseréltem a szakmai stábot, meg pár új játékos jött.

Nem tudom néztétek-e már, de a Videotont, szerintem eléggé durván jóra csinálták meg, túlzás, hogy már az FM-ben is nyomják õket. 😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

BlueMaster
<#vigyor> Ezt jobban elkúrták... <#taps>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Jó reggelt!

Van!! <#wink>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

bakkerman
nah,véget ért az EL menetelésünk,a Sibeniken és a Cliftonvillet kiütöttük,de a Stuttgart nehéz falat volt,de boldog vagyok,mert statisztikailag mindkét meccsen partiban voltunk.
bajnokságban eddig Gyõr-UFC 1-1
Vidi-Gyõr 2-0
most jön a szolnok hozzánk

óóóó dehogynem, ez még lóf*sz 😄
bakkerman
szép kis change list, régebbi fmeknél nem voltak ilyen nagyszabású patchek 😊

Jóreggelt! szerintetek van értelme letölteni a patchet?😊
BlueMaster
Legutóbbi változás a Liverpollnál, így kell érteni. Amúgy a patch jóval több tartalommal bír mint a dark skin, és a Liverpool tulajdonosi körének vátozása íme

még egyszer valaki szóba hozza a crack-et ebben a topikban, tökönrúgom és intézem a bant -.-

WAREZ CSAK AZ OFFTOPIKBAN
Budapest Honvéd (2010/2011)

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / tabella stat / meccsek egyik fele / másik fele
magyar kupa: menetelés / döntõ

a bombasztikus kezdés után jöttek a sérülések és megpecsételték a sorsunk a bajnokságban, így csak a harmadik hely jött össze. a kupát sikeresen megnyertük, bár be kell vallani nagyon könnyû dolgunk volt. lényeg a lényeg, a következõ szezonban jöhetnek az európa liga selejtezõk. 😊 az idény legjobbjai nálam: 1. abass 2. vólent 3. sekyere
Ramox
Kicsit félretettem az újpestet. Kedvenc csapattal unatkozgatok:

kijött a patch
Én lezárni próbáltam õket, akkor lehet, hogy ezt megpróbálom.Köszi.
Hát csak mivel úgy van írva h last changes... , nekem így nem egyértelmû h ennyi változás van csak, lehet ez csak az utolsó változtatás.De lehet csak én vaok ilyen hülye <#smile>

penge96
Ezek alapján nem lesz egy nagy patch, jön egy skin ami új karrier nélkül is jó lesz, és ha nem vagy Liverpool drukker akkor azok sem létfontosságuak. A steames extrákkal nem tudok mit kezdeni <#nemtudom>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

So the following facts about FM 11 patches are known at the moment:

- Patch #1 will come out on the day of release. It will include dark skin, last changes for Liverpool owners and some Steam extras.

- Patch #2 will be released in December. It will contain a lot of bug fixes due to our reports.

- Patch #3 is planned to be produced in February/March. The main idea behind this patch is players database updated after winter transfers.

honnan gondolod hogy már holnap jön?😮
Erre gondoltam én is, na inkább várok vele hátha holnap jön már a patch is. thy

mindig érdemes újat kezdeni, mert akkor lép életbe általában minden változás
Hali. Szerintetek az elsõ patchben, ami elvileg holnap vagy pár nap múlva jön ki, lesz vmi adatbázis változás vagy olyan változás ami miatt megérné megvárni egy új karrier elkezdésével? Vagy csak egy két apróságot javít meg a dark skint tartalmazza majd? köszi

szélsõ hátvédeknek mondjuk szoros emberfogás?
Csak nem bírtam ki, mégis a 11-et nyomom az mtk-val, megyeget is.Viszont nagyon sok veszélyes helyzet alakul ki a szélsõk beadásai miatt.Nekem nincs szélsõ középpályásom, de a 10-be se volt, ott elbírtam velük.Valami ötlet, hogy lehetne megállítani õket?
Darthmushroom
XD

am grat all

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ha valaki tudná, elsõre is válaszolt volna, szerintem igazolható generált játékosokkal tölti fel a csapatokat a mostani szürkék helyett, de ez cska az én tippem, de ha mégegyszer betolod a kédést, intézek neked egy beutalót a banamákra
Hi! Mit jelent az uj játékban ez az opcio?

Add players to playebla teams? kösz!
egyéb játékosok hozzáadása játszható csapatokhoz. ez bõvebben....?
meccseltünk a böszörményi favágó szakosztállyal 😄

facepack honnét tölhetõ?
BBeno2
bárcsak így szórná a gólokat IRL is benzema

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BlueMaster
Attól még ezt írja ki....

Nekem dettó ugyanez volt, csak én 123000 játékossal indítottam...

azt értem én is 😊 de ez bõvebben mit takar?
hali.Nagyon jól megy a West Bromvich-os karrierem Milevskyi egy állat. Viszont egy kérdés... akadozik a játék. A meccsen is és a üzeneteknél,taktika meg mindenhol. Pedig 3.0 GHZ proci,2gb Ram,AtiRadeon HD 4670 512MB vidi kártya. És a demo is ment szépen stb.. és ez akadozik:S HELP ME PLS:/ köszi!
penge96
Egyéb játékosok hozzáadása játszható csapatokhoz.

Basszus, most nézem, van 3 GB-os mega facepack

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Hi! Mit jelent az uj játékban ez az opcio?

Add players to playebla teams? kösz 😊
penge96
http://www.football-manager.info/
http://www.sortitoutsi.net/
http://www.fmscout.com/

Huni92
fm-baserõl vannak, 2010-esek, a fórumban biztosan megtalálod. valami 9000+ logos néven kell lenniük.

rendben köszi,csak a tiéd hogy néz ki tudsz adni egy pl képet pls?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

bakkerman
csácsá,adok neked egy linket,én is ezt szedtem le,16000 csapat,800 competition logó:

torrentes, katt

Szia!
Ilyen logókat keresek.Ugye ezek vannak angol meg többi liga is? tudsz adni linket vagy valamit mert ez nagyon kéne nekem is 😊

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

bakkerman
EL-be fel kellett hoznom 4 ifistát,hogy le adhassuk a listát 😄D Sibenik ellen így álltam fel:
Stevanovic-Sadjo,Babic,Djordjevic,Madera-Pilibaitis,Dinjar,Ceolin,Cetkovic-Bouguerra,Toshev

Charlee74

A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...