Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
MEGVAN A GÉÉÉÉÉÉÉM!

Megnézem a szarkákat.....nehogy 'má másodosztály......

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

zyndar
Jó te mindég ilyen elvetemült voltál :)
Mikor veszed kézelésbe Saint Kitts & Nevist?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

új játék és irány a -25pontos Dundee :)
Ramox
Nah itt a patch, újra is kezdem az Újpesttel, és megint szembesülök hogy 0 az átigazolási keret -.-

remélem az újpest kiesik:D:P

nem haragszok, de szeretnék megtartani egy színvonalat, templomba se szokás szarni menni... azért van az offtopik, mert ennek ott a helye, sg-n pedig eleve tilos a warez, nem én találtam ki
bakkerman
ha van warez topik is,akkor annyi idõd csk van,hogy átvonulsz oda a kérdéseddel,nem? :P

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
elv

bakkerman
véget ért a nagy sorozatunk,az MTK otthonában kikaptunk 2-0-ra,a meccs képe ugyanolyan volt mint az eddigi meccseinken,csak most nekik az 5 helyzetbõl bement 2,nekünk a 13-ból egy se,van ilyen! De panaszra nincs okom,15 forduló után vezetjük a tabellát,már a Loki,és a Vidi itt van közvetlenül mögöttünk,bár még hátra van 5 bajnoki 2010-ben,már csalódni nem fogok az tuti,kellemes õszt hoztunk össze!

Hali!
Ne haragudj én teljesen elismerem azt hogy rendbe tartod a topicot, de miért kell annyira nyüstölni ezt a no warez dolgot.Persze egyet értek én is azzal hogy ne legyen már linkelgetés, ajánlgatás, de az hogy megkérdezem hogy kell e hozzá crack, és valaki ad rá 1 igen, nem választ az még nem olyan nagy warezolás szerintem.

www.smart-bus.hu

penge96
Az összes ligától nálam durván kiakadt a játék xDD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

bakkerman
haza is küldtük õket 3-0-val! Bouguerra(2),Aleksidze lám-lám,gólt lõnek a csatárjaim :O xd

penge96
Ebbõl is látszik a játék realizmusa :D

Nah most kipróbálom hogy minden bajnokságot bekapcsolom, large databasel

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

bakkerman
lol,jön hozzánk a Pápa,azt nyilatkozta DarthVéber,hogy irigy a keretemre,és nem leszünk nagy barátok :DDD ki a gecit érdekel?

bakkerman
amúgy nézõszámilag nagyon gyenge az NB1,még egy sell out meccs se volt az egész bajnokságban(teltházas meccs),ami stadionunk például csak 25 %-ban van kihasználva átlagban,a Fradié meg 19 %-ban,mondjuk õk gyengén is teljesítenek

penge96
És tényleg, 22 országgal is ugyanolyan gyors mint 9-cel volt

bakkerman
NAGYON fontos meccset nyertünk a ZTE ellen:
ZTE-Gyõr 0-2 Ceolin,Bouguerra(pen)

12. forduló után:
1. Gyõr 24
2. Paks 24
3. Debrecen 23.
4. Fehérvár 20.
5. MTK 20
6. Pápa 19
................
15. Újpest 9
16. Vasas 6

Mészölyt már kibaszták,Prukner ultimátumot kapott

penge96
Nem rossz az új skin

bakkerman
grat!!!

lol egyik fm angol fórumon ezt olvastam." The loading time after the patch decreased min. 50%."
töltöm is le megnézni és új game :P

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Nah folytattam a 08-ban a Szolnokos mentésemet.2.szezon kezdõdött,az elsõben sikerült feljutnunk,így aztán idén elkezdhettük az NB1-es kalandot.5 bajnoki ment le eddig,de ha így sikerül folytatni,akkor jócskán túlteljesítjük az elvárásokat.Tabella
A legutóbbi bajnokinkat otthon játszottuk a Debrecennel,hát nem mi voltunk a meccs esélyesei,ezért foggal-körömmel próbáltunk bekkelni,és ölni a játékot.Ez sült ki belõle:Loki
És akkor jöjjenek az igazolások,és a keret:Igazolások és a Keret
a keret kiegészül még 2 sérült játékossal,Vituskával és Waltnerrel.
a Magyar Kupában a 3. forduló jön,az ESMTK-hoz látogatunk majd.
a Ligakupa nem igazán érdekel,a kevesebbet játszok kapnak lehetõséget,eddig 3 meccs,3 vereség,több szót nem is érdemel.
Bocsi hogy ilyen hosszú lett,és köszi ha elolvastad.
U.i.:kérhetnék a nevem mellé fehér alapon vörössel egy Szolnoki MÁV-ot?:)
bakkerman
max gyors instrukciókat adok,például ha vesztésre állunk,vagy szar helyzetben vagyunk,akkor "push higher up",ha vezetünk,akkor drop deeper + retain possession,ha nagyon nyom az ellenfél,akkor bemondom nekik,hogy húzzák az idõt,belassítsák a játékot

Gyõr-Kaposvár 2-0 Dinjar,Bouguerra
maradunk az élen,csak így tovább!

ha mondjuk meccsen 2-1 van és támadóbb felfogást kéne tolnod akkor is végigmész az alaptaktikán egész meccsen? gyors instrukciókat se szoktál?

bakkerman
tegnap toltam Pool-al,ma Gyõrrel,a szparival hétvégén,a Schalkéval meg régen :D eddig csak tapogatóztam az idei fm-ben,mostmár komolyan játszok azért! amúgy nincs fennt a patch

| #66559: én nem tökölök a taktikával,amit a felkészülés során begyakoroltattam velük,ahhoz nem nyúlok,akárki az ellenfél! 3D-ben key-en nyomom,none replay-el

Elvileg, ha jól értelmezem, akkor élethûbbek az eredmények... több a számítás, nem annyira random. Tehát kisebb az esély rá, hogy az ütõ játékosokkal megáldott csapat a bajnokság végén is az élmezõnyben van..

Igen, slow-ra van állítva...

www.smart-bus.hu

Ilyen gyorsan letolsz egy meccset? Nekem egy meccs legalább 20 perc, annyit tökölök...

www.smart-bus.hu

na várjá most veled mi van:D nem schalkevel tolod és ha nem akkor mér nem a szparival tolod az van kiiírva?:D új patches játékod a gyõr állítólag külföldi fórumokon azt írják sokat javult a játék vele

bakkerman
de miért,mit tud?? slowon van nálad?

bakkerman
Haladás-Gyõr 0-3 Ceolin,Tokody,Bouguerra
feljöttünk a tabella élére :D

Parancs, értettem! <#hawaii>

Egyébként ezt a processing fixtures beállítást szerintem próbáljátok ki...

www.smart-bus.hu

zorrobomber
najó, elmésza :DDD<#action>ba <#banplz>

bakkerman
Gyõr-Fradi 1-1 Dinjar - Djordjevic öngól

kettõs emberhátrányban játszva fociztuk le õket,de persze a szerencsétlen középhátvédem 70. percben eltévesztette a kaput...7.-ek vagyunk,nagyon szoros a mezõny,a 3. helyezett 6 pontra van a kiesõ helyen álló FTC-tõl

Pár másodperc alatt tovább megy... ha nagyon sok meccs van egy napon, akkor max 10-20 másodpercet dolgozik...

www.smart-bus.hu

Pedig a 128GB-s SSD-t nem is említettem! :D <#hehe>

www.smart-bus.hu

penge96
És viszonylag gyors a játék? Bár mindjárt megpróbálom én is

bakkerman
Gépem: [email protected] + 4GB ram

<#mf2>

bakkerman
anyjuk picsája...

jöhet a zöld fehér rangadó,hozzánk látogat a Ferencvárosi Torna Club :)

Nálam az összes bajnokság be van lõve, ráadásul a preferences / general fül alatt a processing fixtures: ( slower ) more responsive-re van állítva az alap ( faster ) helyett. Így elvileg reálisabbak az eredmények...

Gépem: [email protected] + 4GB ram

www.smart-bus.hu

bakkerman
Vasas-Gyõr 0-2 Ceolin,Aleksidze,mezõnyfölény ismét megvolt,legjobb idõben lõttük a gólokat. 7 kör után 2.-ok vagyunk,vezet a ZTE,a Fideoton meg kipukkadt,Loki sehol sincs,Újpest gyenge,MTK kiesõhelyen,Honvéd középmezõny....

Szép munka! Taktikáról, igazolásokról jöhetnek képek... ;)

www.smart-bus.hu

turpert
thx :) most gyûrtük be a Kaposvárt 1:0 ra XD vicc hogy senki nemtud nekem góltlõni csak a rohadt kondások :D

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

gabber_saviola
gratulálok.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

bakkerman
Gyõr-Szolnok 3-1
Siófok-Gyõr 0-2
Gyõr-Honvéd 2-1
Kecsó-Gyõr 2-2

4.-ek vagyunk,eddig inkább a középpályásaim termelnek. Aleksidze,Bouguerra harmatfosadék

inter94
online..:D
http://www.youtube.com/v/20sKCLmer40&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zorrobomber
5-el lesz lassabb, de ha 3al kisebb a géped akkor 8 is lehet. hétvégéken 9-el lassabb (próbáld ki mondjuk?)

bakkerman
nekem mondod? 4 bajnoki után 12 ponttal,9 rúgott,0 kapott góllal vezetik a tabellát...

turpert
Én a Fradival kezdtem szal majd pls az én nevem mellé is egy szép kis FTC-t :P :). Emberek jöttek mentek és valami radikális taktikával játszok ami eddig süvít :D. de beszéljenek a képek!

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

penge96
De ha túllépjük az ajánlot játékos állományt mennyivel lesz lassabb a játék? Valaki tudja?

BlueMaster
Valszeg nem savegame kompatibilis, hiszen hivatalosan még nem is lehet savegame-es... <#rolleyes>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!