Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálatok sûrûn rinyálnak a játékosok hogy az edzésterhelésük magas?Nálam átlagoson van a workload és már vagy hatan jelezték hogy unhappyk a terhelés miatt.Mit tegyek akkor, mindegyiknek külön cináljak edzéstervet hagy hagyjam hagy morogjanak?
nembaj hanem hogy milyen szép ho hamsik,balotelli,aquilani!:)
DONGUBA
Most mi a baj ezzel??????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

jah. de aakoris:):P
DONGUBA
Nem ez mar a masodik ev.
Elsoben Juve nyert 3 ponttal elottem.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ez 1.évbe?:DD szép:D:P
DONGUBA
Most meg luis suarezt ajanlgatjak 7 millaert de nemtok tobb non-eust igazolni fuckkkkkkkkk

Hoppá az igen:D
DONGUBA
Az amugy milyen durva mar hogy Milannal tolom es jott az ugynok hogy nem kene HAMSIK 9 millaert?Mondom hulye vagy hogyne kene?:DDDDDDD Ballotelli meg atadon volt Aquilanival egyutt.Igy legalabb levan cserelve a nyugdijashaz a MILANNAL:DDDD

DONGUBA
Nem sertodtem en meg isten ments csak ha ezekkel tudok ""sikereket"" elerni akkor igy teszem.

Hú, gondoltam, hogy esetleg sértõdés lesz a hozzászólásomból pedig tényleg csak viccnek szántam.
gyõrben egyedül a Kink gyerek nõtte ki a csapatot
gabber_saviola
<#eljen> nálam már a Lillben van

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
Orbán FC-bõl fejbõl mondok 3 selejt igazolást : bozovics, mutumba vujovics
Kondásoknál meg mitõl jobb kulibuli mint a Magyar átlag?
Gyõr is ezeregy légióst igazolt 2-3 év alatt, abból 3-4 ami Magyar szint.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Én is tolom velük :D
1 évben feljutottunk 99 ponttal. :) 2. évbe járok most kicsit nehezebb :D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bakkerman
ez így van a valóságban is,csak ott olyan idegenlégiósokat vesznek a csapatok,akik egy magyar ifista szintjét nem ütik meg :) persze kivétel a Loki,Vidi,Gyõr

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
Ha esetleg nekem szantad a valaszt akkor engedtessek mar meg hogy amibol tudok abbol epitkezek:DDDDDD
Magyarokat minek hozzak ha nem utik meg a szintet?Aki meg meguti az nem jon el:))

Tiszta magyar ez a Fradi, tisztára mint a valóságban.Nem akarod átnevezni a csapatot?
Mondjuk IFF-re akkor maradna egy f is.<#nevetes1>
aztadejó lesz
gabber_saviola

3 meccs után 3. helyen állunk a tabellán, ez itt a végleges átigazolási lista, sikerült alaposan feltölteni a keretet. Eddig jó a mutatott játék, egyedül a Vecsés elleni döntetlent sajnálom.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ahogy leírtad, levélben kapod az értesítést
csáó! Azt hogyan jelzi a játék ho egy ügynök beajánlott egy playert neked? milyen levélbe? leírnád megköszönném!:)
DONGUBA
Ugynok jott es ajanlotta be nekem.Mennyiert adjak?

DONGUBA
Amugy itt a keret

gabber_saviola
Magdy tetszik csak kurvadága.

DONGUBA
Nem rossz....Ahmed Magdy, Salif Nogo, Sekou Ouattara, Yves Mboussi, es aki a legjobban bevalt csak elvittek Joel Kouassi

gabber_saviola

DONGUBA
Ki az?Mondjak jo es olcso vedoket fradiba?

Mor3llo
FM Hungaryról, hátha valaki kedvet kapna:

Jelentkezz fordítónak!

Idén is tervbe van a magyarosítás a játékhoz. Most azokhoz szólnék elsõ sorban, akik szeretnének segíteni a magyarosítás mihamarabbi elkészítésében!
80
Rengeteg új tétel van, amit le kell fordítani most is a játékban. Tõletek szeretnék segítséget kérni, mint ahogy azt tavaly is kértem. Jöjjön össze ismét egy jó fordító csapat, és dolgozzunk együtt azon, hogy a kedvenc manager játékunkat magyar nyelven tudjuk játszani. Ehhez nem kell mást tenned mint jelentkezni.

Ami szükséges illetve elengedhetetlen a fordításhoz az az angon nyelv tudás, ugyan is angol nyelvrõl kell fordítani.

Sokan írtatok a fórumban illetve email-eket is kaptam, hogy fordítanátok. Mindenkinek válaszolni fogok, illetve küldöm az információkat a továbbiakról.

A jelentkezés módja, illetve amit meg kell adni emailben:
- Küldesz egy emailt a [email protected] email címre.
- FM Hungary-n regisztrált felhasználó neved.
- Neved, illetve angol nyelvtudásod szintjét.
- Mennyit szeretnél fordítani.

Bízom benne, hogy sokan jelentkeztek és hamar meglesz a várva várt magyarosítás a Football Manager 2011-hez! Ne feledjétek, rajtatok is múlik mire készül el! Hajrá, várom a jelentkezéseteket! Jó munkát!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
legjobb belsõvédõm, egyben a csapat 2. legértékesebb játékosa mikor sérül le 2 hónapra? hát persze hogy az átigazolási idõszak zárása után egy nappal. <#smile>

A Mád ellen 1-0ra nyert a depressziós csapat... :D:D:D

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ramox
Brühühü, hagyom is inkább, kezdek a chelsea-vel<#rinya>

DONGUBA
Kijott biztos csak hiaba hoztam el messit meg ronaldot latod szart se ernek.:DDDDDDDDDDDD
Dobok ha betoltottem delutan.4 meccs egy pont a bl-ben:((((

gabber_saviola
Ahogy elnézem a képeidet, nálad is lehetne viccelõdni az editor megjelenésével. <#smile>

Több volt a ziccerük, rúgtak egy kapufát, többet futottak, jóval jobban szereltek... szerintem igazságos a gyõzelmük.

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
fociban soha sincs igazságos eredmény.

Ramox
Máris kijött az editor?:D
Keretrõl löksz egy képet?

DONGUBA
Szerintetek igazsagos az eredmeny a statok alapjan????

csapat oldalon: fixtures, jobboldalt középtályon arrange friendly
Egy FAQ gyanús kérdés:

Hogyan lehet barátságos meccseket lekötni? Vettem még pár játékost, és ettõl csökkent a csapaton belüli összhang, amint szereznék összerázni. 2 hét van a bajnoki rajtig, addig vagy 2 meccs elkelne.

kezdtem egyet most a boroval, ezt a gólt látnotok kell :D

http://www.youtube.com/v/MgQieXa7kDw&version=3
Második bajnoki meccs, az elsõ a Mallorca ellen döntetlen lett (1-1). Egész jó volt ez a meccs, csak sajnos Benzema 1 hónapra kiesett.

Gólok:
http://www.youtube.com/v/J_Cyywqft1M&version=3

Ma megejtettük a felkészülést a szezonra, egész tûrhetõen sikerült, a csapatot sikerült szépen kibõvíteni, így mostmár nincs emberhiány. Azt hiszem a szinthez képest minõségi embereket hoztam, amivel a bajnokság elsõ felébe bekerülhetek. Ma este, vagy holnap fogom folytatni, de szerintem az elsõ 5 bajnoki meccset még ma éjszaka lenyomom majd.

Meccsek:

Átigazolások:

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=cat&id=91
fm base-n is van egy.
kössszzz