Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
rexi, eZo, geo, rics:

Alicantéban úgy áll a helyzet, hogy 14 forduló alatt 30 pontot gyûjtöttünk, 3 ponttal megy elõttünk a két madridi nagycsapat, mögöttünk a barca ugyancsak 30 ponttal.
épp most vertük a frissen feljutott -és valszeg ki is esõ- Granadát 6-0-ra.
EL: még a Sporting elleni meccs van hátra, nyernünk kell a továbbjutáshoz, jelenleg 3. helyen állunk.

Fyrex
Európa Liga második kiesési kör

Avanti Crociati!

Fyrex
grat <#taps>

Avanti Crociati!

bakkerman
ha el akarsz igazolni akkor játszható,ha nem akkor csak view only...bár én még sebességben nem vettem észre különbséget.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

eZo
5 forduló után :

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

jó kis csapat😊
És milyen bajnokságokat töltsek be mellé, hányadik osztályokig,és játszhatóra tötlsem be azokat vagy sem?
Elõre is köszi.Este neki is esek sztem
DONGUBA
Ez jo kiprobalom majd....meg hertat is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
Boavista

valaki ajánlana így kezdésnek egy csapatot?😊
a magyar logópack honnét tölthetõ le?
DONGUBA
<#taps><#wave>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

asztem már senki nem játszik
<#eljen>
Fyrex
Európa Liga elsõ kiesési kör

Avanti Crociati!

Fyrex

Avanti Crociati!

most találtam a scoutom

gabber_saviola
<#taps>

nemsokára kilinkelem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bazz, nem is figyeltem, hogy ott van alul az oldalon 😄
<#idiota><#vigyor1>
Fyrex
<#taps><#taps><#taps>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
maga az alaplogó az orbanfc.hu-ról.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem sok idõm van most játszani, a championshipben meg jönnek ezerrel a emccsek egymás után
Middlesbrough?
hát a barcika? 😄
jóféle <#eljen>
a monicomp liga logója honnan van?
gabber_saviola

warezzal irány az offtopik... -.-
felraktama 11.1 patchet és nem jó a játék amikor elindítom betölt és kiírja hogy tegyem be a lemezt vagy valami ilyesmit...mi baj lehet?
Fyrex
és mikor raktam képet a csapatról év elején, a támadósort dícsérték 😄 a védelmet még csak jövõre fogom erõsíteni 😛

Avanti Crociati!

zyndar
Nem rossz a védelem <#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Grat mindenkinek.
2.szezon féltávjánál járok a MÁV-val.az õsz vége közel sem volt olyan fényes mint ahogyan indult,de az elvárásokhoz képest így is tisztességesen állunk: Tabella
a téli holtszezonra jópár edzõmeccset szeretnék lekötni,valamint egy pár kerékkötõtõl szeretnék megszabadulni,egyéb tervek nincsenek.a Ligakupa szereplés említést sem érdemel,egyszerûen siralmas,bár nem is vártam mást.a magyar kupában pedig az MTK búcsúztatott a 4. körben,miután idegenben siralmas játékkal 6-0-ra égtünk,a hazai 3-2 már semmit nem ért.
bocsi h hosszú,és köszi ha elolvastad😊
európa liga, negyedik selejtezõkör: odavágó / visszavágó
elsõ csoportmeccs: vs. anderlecht
az f csoport
bajnokság: a felemás kezdés után kezdünk magunkra találni, az utóbbi három meccsünket nyertük is, így most így áll a tabella.
Fyrex
imádom ezeket a gólokat! 😊)

Avanti Crociati!

eZo
kérnék szépen egy Tottenham feliratot a fejlécembe ... köszönöm !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
elsõ nemzetközi szereplés a szezonban :

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
újra beizzítom lassan a gamet, patch 11.1, a második idény elsõ felét tapossuk 😊

Avanti Crociati!

lokika28
Grat mindenkinek
Lokival kezdtem egyet és hihhetetlen:S barátságos kupa döntõjében 1-0ra verjük a psv-t majd bl selejtezõben kikapok oda-vissza egy litex-tõl EL-ben megkapom a PSG-t és idegenben nyerek 2-1re bajnokságba meg eddig egy gyõzelem 2 X és két vereség:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

na nálam ilyen se volt még!

Espanyol ellen 5-2re nyertünk otthon (na ilyen azért volt már), de mind az 5 gólt Higuaín rúgta! 10-es ratinget kapott. Ilyen még nem volt nálam 😄

gabber_saviola
NB II Nyugati csoport még hátravan, aztán. 😊

bakkerman
szép szép,de mikor jönmáááá 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola

king82
Bocs a kép méret miatt elszúrtam a méretezést! Nem kell lecseszni egybõl észre vettem.

www.bundesliga.de www.kicker.de

king82
Jó reggelt!

Ma nekem is sikerült egy kicsit játszani:

A sérülés után visszatért Baumgart ismét vezeti így a gól lövö listát.

www.bundesliga.de www.kicker.de

DONGUBA
en adnam de a kutyanak sem kell

lol, én hoznám 😄
elakarod adni?😄 am ha megkérlek dobsz föl õár képet igazolások keret stb..?😄
DONGUBA
Az is vicc hogy ibrahimovic senkinek se kell meg imgyen sem😄DDDDDDDD

nekem is mindig rinyálnak de leszarom õket, max 1 nagyon picit visszább veszek és akkor befogják 😄