104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Fontos persze, hogy kiket igazolsz, milyen a morál. De lényegében ennyi.
  • zyndar
    Én azt mondom, minden a taktikán múlik. Még az FM 15ben csináltam egyet amit átemeltem ide is. Korábban linkeltem, hogyan szerepeltünk a svéd negyed-, majd harmadosztályban. Mindkettőt csont nélkül nyertük. Első évben illet is, másodikban 10. helyre vártak. Tegnap fejeztem be a szezont a másodosztályban és 3. helyet elcsíptük, pedig tökutolsónak vártak. Igaz az osztályozót elbuktuk. Ha van rá igény, megosztom a taktikát.
  • Volcanor
    Nekem sem tetszik a játék, az előző évekhez képest nevetségesen sok kapura lövése van még egy kiesőjelölt csapatnak is ellenünk(Leverkusen). A 2 szélső védőt még egy nyugdíjas is lecselezi, középen meg mindent fognak, csak azt az 1 szerencsétlent nem, akinek beadná, utasításoktól függetlenül. Pedig amúgy meg nagyon tetszik a Match Engine.
  • Itsuki
    és itt tudom érzékeltetni,egyszerűen tök mindegy mit csinálok,minden meccsen kikapok pedig már azthittem nyerek,hát nem szánalmas gólokat kapva sima vereség.
  • Itsuki
    én nem értem ezt a játékot? most picit panaszkodnék főleg amióta a bétából kilépett a játék... nem tudok győzni,helyzeteim megvannak,de nekem a kapufáról a gólvonalon gurul végig a labda és úgy rúgja ki a labdát az ellenfél játékosa de az ellenfél a térfélről ível a kapu elé kb 70 méteres labdát amit a hosszún lévő játékos kapásból belövi. a két szélső védőm kb az összes meccsen 6,5ös osztályzat felet nem kapott még osztályzatot... én nem tudom mit csináljak összes meccsen kikapok,azzal a taktikával (picit variálgatom) amivel a bundesliga 3at szénnévertem (védekezve)... egyedül a 2.at vertük meg idegenbe de azelött a meccs elött elbeszélgettem mindenkivel hogy ez 1 xar amit nyújtanak...
  • Darthmushroom
    köszi
  • korbin555
    Fix PA értéke nincs szinte egyiknek sem, én pedig már 2020 nyarán járok. A legjobb közülük Anderson a 170 PA-val. Majd Baldé (164) aki rengeteget sérült. 25 évesen már 2 évet hagyott ki, és megtorpant 136 PA-nál. Majd jön Cataldi (161) de ő is megállt 143-nál. De itt a díszes társaság, kb. ez lehet belőlük:

Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.11.18. 15:54:36
  • Darthmushroom
    Korbin neked van gs-ed letudnád írni h a Lazio fiataljai hogy állnak az ideibe? pl. Hoedt, Murgia, Minala, Cataldi, Felipe Anderson, Keita, Milinkovic Savic meg rajtuk kívül esetleg más aki jobb.
  • korbin555
    101631 hsz, lapozz vissza.
  • miszka
    Üdv, hol tudom megváltoztatni az FM doksi mappáját? Mert alapból a C-van beállítva, de ott nem lenne elég hely a grafikai cuccoknak stb.. eddig a PReferences menüben szokott lenni, de most nem találom ott.
  • korbin555
    Úgy tűnik.
  • Szabz27
    vagyis ha öcsiből megvan a manager of the year akkor tudok bármikor már?
  • jimyke1
    Tényleg nem fogadja el :( Azért köszönöm kedvességed :) marad a várakozás kövi fizuig
  • korbin555
    Gondolod, hogy elfogadja a Demo? De tessék.
  • jimyke1
    Üdvözletem, megkérhetnék esetleg valakit, hogy töltsön fel nekem egy mentést a a Németországban? sajnos a demo-ban csak az angol quick start van :( Köszönöm
  • bakkerman
    Ja értem,már megijedtem :D
  • korbin555
    Dehogy lett. Az FM Touch-ban kell fizetni érte. Ott van egy rakás "extra" amiért vagy fizetsz, vagy egyéb elért teljesítménnyel feloldható. A válogatott irányítása pl. vagy 1.59€, vagy elérsz egy év menedzsere díjat és akkor már hozzáférsz.
  • bakkerman
    fizetős lett a válogatott irányítás?
  • korbin555
    Most vettem észre, hogy kijavították az NB2 létszámát 16-ra. A bétával kezdett karrieremben még 20 volt. (Jövőre meg állíthatják vissza, mert akkor tényleg 20 lesz.)
  • zyndar
    Makaói harmadosztály...
  • Messi6502
    Ez nagyon szép lett!
    Hasonlót próbálok én is megvalósítani még a 15-ben, több-kevesebb sikerrel.
  • Szabz27
    válogatottat már nem lehet irányítani?büdös szót nem szóltam, 1.59 euro :)
    Utoljára szerkesztette: Szabz27, 2015.11.16. 20:17:15
  • Csacsi

nem tudom miért lett ilyen, pedig beraktam az 1080p-t..de a lényeg így is látszik.Kezdi érteni a csapat, hogy mire is gondolok :)
  • Szabz27
    igen megtaláltam már én is addigra, fel is íratkoztam a hírlevélre
  • zyndar
    Bármi is lesz jövőre, az utolsó két meccsen mutatott mentalitással tisztesen helyt lehet állni. Gratulálok a csapatnak!
  • Lópikula
  • korbin555
    Itt a nyerő felállás.

• Volcanor
    Leverkusennel lenyomtam 1 évet, 5. lett csak a csapat, gyakorlatilag győzelmi szériából ugrottunk bele nyeretlenségi szériákba, majd vissza, de még szezon végére sem találtam meg a taktikát. Egyedül a BL-csoportkörből való továbbjutás miatt kaptam új szerződést.
  • korbin555
    Idén (2019) már "csak" 14 pontot vert ránk a Juve, a tavalyi 26 után. Ez most nekünk a 2. helyhez lett elég. De ha tartják a 96-98 pontos szezonokat, akkor csak leshetem őket. 8 éve zsinórban bajnokok, kezd elegem lenni belőlük.
  • korbin555
    GS 16.
  • Szabz27
    genie scout 16 még nem jelent meg igaz? mert sehol sem találom
  • Szabz27
    köszi a segítséget a kódban:

fm2016 Arsenal. lássuk, mire is megyek velük :)
  • kosheen
    Arsenal 2015-16 (FM 14)

Tavaly, tavalyelőtt magasra lett téve a léc, idén sajnos ezt nem sikerült megugrani.
    Bajnokságban a Chelsea mögött 2. hely, Bl-ben szintén a Chelsea ejtett ki a legjobb 8 között, FA kupában pont a Tottenham győzött le az elődöntőben hosszabbításban lőtt góllal, szóval totál csőd a szezon, remélem kirúgni azért nem fognak :D

Ami igazán elkeserítő az a védekezés volt. Hiába a 6. legkevesbb kapott gól, még így is 10-el többet kaptam a bajnokságban mint tavaly, ami nagyon sok. Ráadásul a Chelseanek volt egy Lukakuja aki minden meccsen gólt rúgott, míg nálam aki épp odaért, és egyik csatáromban sem volt meg az, hogy futószalagon tudta volna szállítani a gólokat.

A sorsdöntő az az utolsó néhány meccs volt, addig fej-fej mellett haladtunk, de utána jött egy nagyon durva menet, ott úszott el minden szinte egy hét alatt (kupakiesések, chelsea elleni bajnoki vereség, ami eldöntötte a bajnoki cím sorsát)

A nagy hibát az igazolásoknál követtem el, a tavalyi nagy sikerek után azt hittem hogy ha összeérik a csapat akkor még jobbak lesznek. Nem így lett...
    Távozott szünetben Mandzukic, jött Diego Reyes (vkp, Wanyama cseréjének) a Portóbal 20 milláért, Ter Stegen a kapuba, meg Draxler 45 milláért. Vele nagyon befürödtem, nem tudom mi történhetett nála. Mikor megjött akkor kb mint Neymar...3-4 emberen átment, lövés, gól aztán kis idő után sorban hozta a 6,5-es meccseket, nem tudtam rá hatni semmivel.

Most hatalmas változásokat nem igazán szeretnék csinálni, visszajön a kölcsönadott tucatnyi játékos, a ballaszttól megszabadulok, és egy szorosabban, jobban összeszokott keretet akarok csinálni, túl sok olyan volt most, hogy meccsről-meccsre 5-6 helyen is változott a kezdő, hogy mindenki lehetőséget kapjon.
    A cél az lenne hogy 4231-ben meglegyen a megfelelő mennyiség, az ifik meg fejlődnek ahogy akarnak, ill. van már egy csomó affiliate klubom, majd oda szétszórom őket
    kapus + 1 ifi kapus + 1 ifi kapus kölcsönben aki bármikor visszahívható
    2 bhv - megvan, 4 kh - megvan, 2 jhv - folyamatban...tavalyról maradt 47 milla, a mostani pénzt még nem kaptam meg, bármennyit hajlandó leszek adni egy klasszis jobbhátvédért
    2 vkp - pipa, 2 playmaker - so-so...van egy Tielemans, meg egy Ramsey, de neki sikerül 6.9-es átlaggal zárnia a szezont 40 meccs alatt
    4 szélső - pipa, amc - Özil, Wilshere 5 évre pipa
    2-3 csatár...kénytelen leszek bízni a wonderkidekben, meg nem is nagyon látok olyat a piacon aki mozdítható lenne és tényleg padoztatnám érte a fiatalokat

Ha ez megvan, akkor utána tééééényleg nem akarok 2 szezonon keresztül az átigazolási piacon részt venni. Az öregek Mertesacher, Koscielny 31 ill. 30 évesek, közülük egyet eladok most, meg jövőre a másikat, de utána a legidősebb az Özil a 27 évével, ő meg 3-4 évet még le fog itt húzni.
    köszi hogy elolvastad, kép majd talán akkor ha kihevertem a szomorúságot :D
  • Csacsi
    Nagyon sokat teszteltem én is a taktikákat....de szerintem idén még nehezebb lesz ilyen plug and play taktikát csinálni.

De ennek örülök. Volt egy meccsem ahol az ellenfél támadó középpályása az első 20 percben 90%-os pontossággal passzolt, és kiosztott 4 kulcspasszt is. Így ráállítottam a védekező középpályásomat. Majd 10 perc után azt vettem észre, hogy órási lyuk van középen. Anélkül, hogy pozíciót váltott volna, mert azt nem tette, mert nézem az ellenfél felállását, hogy változik meccs közben adott neki, egy olyan utasítást, hogy húzódjon ki szélre, így kivonta a védekező középpályásom, és a kialakult résen tudott támadni.

Szóval eddig tetszik a játék.
  • geo91
    a szezon második felére besült, csak 3. lettem a végén :(
  • Volcanor
    Meccs közben nálatok sem engedi a cserék neveit ráhúzni 1-1 poszta? Béta alatt még működött.
  • zyndar
    Itsuki! Hali :)
  • Itsuki
    de a játékban is? Amúgy biztos lesz 20 csapat..:)
  • korbin555
    Igen, 2016-17-től 20 csapatos lesz az NB2. De ha nem lesz 20 csapat amelyik licencet kap, megint szarban lesz az MLSZ.
  • Itsuki
    Sziasztok! Hű de rég jártam erre...
    Nb2 2017be 20 csapatos lesz? sajnos a bétában novemebrbe kirúgtak az ajkától így most az Erzgebirge Auéval szenvedek (fel is jutottam sőt a német kupába a schalket vertem ) ?