Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.fmassistant.com/downloads.html?task=summary&cid=20&catid=12
frémvörk 4 kell hozzá.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Lehet még probléma hogy ha túl sok logo-face és kit packet tettél fel.
Elsõre a megoldás ugye egy jobb gép vétele( videókarit nem kell cserélni) másodikra meg törölni a logo-face és kitpackeket..
nekem ennyi jutott eszembe.lehetséges a többieknek több fog.
Egy Crash Dump-os problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Nálam akkor jelentkezik a probléma, amikor a meccset játszom. Nem a legelsõ meccsen dob ki, ez változó: van, amikor a 4 edzõmeccsen és olyan is volt amikor november közepén dobot ki (ez mar vagy 7* megtörtént de mindig csak meccs közben). Nem lehet a játszani a mentéssel, mert miután ki törlõm a Crash dump problémát a mappából és újra elindítom a játékot a legelsõ meccsnél ismételten kidob és gyakorlatilag azon ponttól a karrier, amit kezdtem használhatatlan. Ez már 7* fordult elõ és az olyan mentések is meg mennek, amiket csak betöltöttem, de nem is játszottam velük. A gépem jónak mondható: Windows XP, 2,00Ghz., 1,5 Gb DDRII., 1Gb-os Videokártya .
Azt szeretném megkérdezni, hogy e hibát mi, okozhatja, és hogy mivel lehetne kiküszöbölni.
Elõre is köszönöm a válaszaitokat
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
A 15. fordulóban elvertem az elsõ helyezetett idegenben. A bajnokság esélyese igazából én lennék toronymagasan, de eddig nem igazán találtam el a taktikát, most úgytûnik, ez sikerült.Volt egy három meccses vereség sorozatom, finomítottam a taktikán, most 2 meccsen lõttem 6ot, és csak egyet kaptam. 3 pont a lemaradásom már csak(!, volt, hogy 9 pontra ment a Lordelo...), ez egész barátságos tél elõtt, azt is figyelembe véve, hogy egész jó kis spílerek jönnek télen.
Akkor 1-2 kép:
Tabella:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Viszont a Juventushoz annál inkább van kedvem,ezért most velük játszom. És kérnék szépen a nevem mellé egy Juventust 😊
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
http://fm2011graf.site90.net/
CSAK LETÖLTÉS VEZÉRLÕVEL ÁLLJ NEKI, KÜLÖNBEN ESÉLYTELEN A LETÖLTÉS!
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Azt akkarom kerdezni, hogy FM11-ben a Match Preparation-nél a Workload azaz, hogy a meccsen milyen erõvel játszodjanak tehát high, very high, average, stb vagy az, hogy az edzésen milyen erõvel dolgozzanak a játékosok ??
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Buonanotte gólpasszal tért vissza a csapatba 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Buonanotte 7 meccset játszott, lõtt 5 gólt, adott 2 gólpasszt, és 5 hónapra kidõlt. Most éledezik, de legalább 2-3 hét, mire teljes meccset adhatok neki.
Coutinho 6 meccsen játszott, 7,07-es átlag, semmi több. Padra hoztam, a kupában nyomta eddig többnyire.
Huni: a védelem egész jónak tûnik. Coutinho és Bounanotte hogy muzsikálnak?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
kameni afrikakupázik, így calatayud véd mostanság.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Még múlt héten kezdtem az új patchhel egyet a Boavista Portoval. Pénzügy borzalmas, játékosok nagyjából megfelelõek a 3. osztályra, mind öreg körülbelül. Ha fel is jutunk, kapjuk a pofonokat azt hiszem...
Ezt már nagyjából leírta zorrobomber kollegám is😄