Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
van efemaszisztens 11

http://www.fmassistant.com/downloads.html?task=summary&cid=20&catid=12

frémvörk 4 kell hozzá.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

akvik
igen.

DONGUBA
Sracok akkor hah felrakom ezt az uj patchet akkor nem kell ujat kezdeni es a javitasok mukodnek a regi jatekkal is?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nekem akkor van Crash Dump ha felrakok egy új adatbázist (2010hez) és új játékot kezdenék. Ez mitõl lehet?
akvik
Probléma lehet a gépeddel hogy nem bírja a játékot.lehetséges hogy túl sok ligát töltöttél be.Nekem anno a 2magos laptopon ugyanígy kidobott 3-4 meccsenként crash dumppal..
Lehet még probléma hogy ha túl sok logo-face és kit packet tettél fel.
Elsõre a megoldás ugye egy jobb gép vétele( videókarit nem kell cserélni) másodikra meg törölni a logo-face és kitpackeket..
nekem ennyi jutott eszembe.lehetséges a többieknek több fog.

Helló
Egy Crash Dump-os problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Nálam akkor jelentkezik a probléma, amikor a meccset játszom. Nem a legelsõ meccsen dob ki, ez változó: van, amikor a 4 edzõmeccsen és olyan is volt amikor november közepén dobot ki (ez mar vagy 7* megtörtént de mindig csak meccs közben). Nem lehet a játszani a mentéssel, mert miután ki törlõm a Crash dump problémát a mappából és újra elindítom a játékot a legelsõ meccsnél ismételten kidob és gyakorlatilag azon ponttól a karrier, amit kezdtem használhatatlan. Ez már 7* fordult elõ és az olyan mentések is meg mennek, amiket csak betöltöttem, de nem is játszottam velük. A gépem jónak mondható: Windows XP, 2,00Ghz., 1,5 Gb DDRII., 1Gb-os Videokártya .
Azt szeretném megkérdezni, hogy e hibát mi, okozhatja, és hogy mivel lehetne kiküszöbölni.
Elõre is köszönöm a válaszaitokat
DONGUBA
proba szerencse de tapasztalatbol beszelek...en csak angliat raktam be mivel elso ev utan ugyis egy halom jatekost general a gamma es mire feljutsz esetleg a premier ligaba mar millio jatekos lesz😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
127000 pléjából 23 csak eljön😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
En mar kezdtem egyet de tokeletesen mindegy mit toltesz be ugyis a kutya se jon el oda😄DDDDD

Darthmushroom
összes magyar alap, meg lehet afrikát is mivel elég sok eu-s szerzõdésû ingyen igazolható van

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

öszzes magyar játékost, eusok és szarért-húgyért elmennek
bakkerman
angol 8. vonalra mit érdemes betöltenem

Zseniális! Köszi! 😉

www.smart-bus.hu

Mor3llo
A patch kompatibilis a régebbi mentett játékra, nem kell újat kezdeni😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

penge96
Szerintem lehet.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Mor3llo
Nos, akkor 1 kis összefoglaló a szezon felénél a Boavistánál.
A 15. fordulóban elvertem az elsõ helyezetett idegenben. A bajnokság esélyese igazából én lennék toronymagasan, de eddig nem igazán találtam el a taktikát, most úgytûnik, ez sikerült.Volt egy három meccses vereség sorozatom, finomítottam a taktikán, most 2 meccsen lõttem 6ot, és csak egyet kaptam. 3 pont a lemaradásom már csak(!, volt, hogy 9 pontra ment a Lordelo...), ez egész barátságos tél elõtt, azt is figyelembe véve, hogy egész jó kis spílerek jönnek télen.
Akkor 1-2 kép:

Tabella:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Most ezzel az új tapasszal mi a szitu? Új javítás, új játék... gondoltam én... de ugyanúgy a 11.1-l akar újat generálni, és nem a 11.1.1-l.... Elképzelhetõ, hogy ez úgy javítja a bogarakat, hogy nem kell újat kreálni? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

Annyira nem zavart legalább megnyertük, bár tényleg jól játszottak.Na most egy kis sportfogadás aztán meglátjuk mennyi pénzt kapok igazolásra(szerintem semmit)mert kellene egy támadó középpályás, egy ballábas csatár meg egy jobboldali védõ.
bakkerman
nem tom mi van a játékban a magyar kupával,neked Kozármisleny döntõbe jut,nálam már kétszer volt döntõs a celldömölk,de például egyszer az FTC II is eljutott az elõdöntõig 😄

Meglett a bajnokság, a csikócsapat remekelt.Igaz kellenek hozzá rutinos öregek is.( a valóságban is így kellene)Közben a kupa is meglett, a Kozármislény volt az ellenfél,A csatáruk valami Pavlovic 75 fontért játszik és simán beférne bármelyik nb1-es csapatba.El kéne hozni de kb. 100ezer lenne kétlem, hogy ennyit adna a vezetõség ahogy ismerem õket.
akvik
használj photoscapet 😊 egyszerû és gyors.

Huni92
A paintban amikor átírom750-re akkor levágja a kép végét.Hogyan tudok berakható felbontású és egyben normális képet csinálni.Ja,és a patch megoldja azt a gondot hogy a játékon belüli képek minden színben játszanak?
gabber_saviola
Igen, köszönöm a helyreigazítást. Javítva.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Nah elszállt az ihletem,h a Milannal játszak,egyszerûen nincs hangulatom hozzá 😞
Viszont a Juventushoz annál inkább van kedvem,ezért most velük játszom. És kérnék szépen a nevem mellé egy Juventust 😊
BlueMaster
Bocs gabber, de ez nem Szlovák, hanem Szlovén... <#idiota>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

gabber_saviola
FM2011 - Szlovák és Szerb labdarúgó-bajnokság csomag

http://fm2011graf.site90.net/

CSAK LETÖLTÉS VEZÉRLÕVEL ÁLLJ NEKI, KÜLÖNBEN ESÉLYTELEN A LETÖLTÉS!

és ez mit javít?

Mor3llo

Boavista-val elég jól indult a szezonom 6 bajnokiból 6-ot nyertem és a portugál kupában 3körön már túl vagyok.képekkel majd féltvánál😊
kösz szépen az infot !

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Huni92
a meccs elõtti tréningen milyen intenzitással dolgozzanak, mennyire terheljék magukat.

Sziasztok!
Azt akkarom kerdezni, hogy FM11-ben a Match Preparation-nél a Workload azaz, hogy a meccsen milyen erõvel játszodjanak tehát high, very high, average, stb vagy az, hogy az edzésen milyen erõvel dolgozzanak a játékosok ??

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Huni92
0-4 a Real, 0-0 a Betis, 1-1 a Barca, 2-0 a Betis, 2-5 a Sevilla ellen.
Buonanotte gólpasszal tért vissza a csapatba 😊

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
megint csíter vagy 😄

Buonanotte 7 meccset játszott, lõtt 5 gólt, adott 2 gólpasszt, és 5 hónapra kidõlt. Most éledezik, de legalább 2-3 hét, mire teljes meccset adhatok neki.
Coutinho 6 meccsen játszott, 7,07-es átlag, semmi több. Padra hoztam, a kupában nyomta eddig többnyire.

zyndar
Tudom, csak barátságos, de akkoris <#eljen>

Huni: a védelem egész jónak tûnik. Coutinho és Bounanotte hogy muzsikálnak?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

DONGUBA
Azert akar veled beszelni mert atadora raktad Kornist nem?

Na most beleütköztem egy hibába.Kornist átadólistára tettem mert minden mecsen szétrúgja az ellenfeleket erre kiadja hogy Szabó beszélni akar velem mert listára került.Most mondjam neki, hogy béna vagy esetleg lehet hogy szabóval beszélek akik pedig kellene?
Huni92
a király kupa elõdöntõjében a barcát búcsúztató betist kaptuk. másik ágon real - valencia.
kameni afrikakupázik, így calatayud véd mostanság.

Darthmushroom
kicsit olvass vissza már linkeltem pár hozzászollással lentebb

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

McFrost
Mi ez a szkin? Kell!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

akvik
Neon:érdekel a dolog? mert akkor írok egyy pü-t.

omg 😄DD

Huni92
<#idiota>

Huni92
zorrobomber
pff, jó lenne ha én is tudnám tolni hétvégén, eddig még csak a pepecselés szeméttakarítás ment, még egy friendly-t se toltam le, pedig azok is viccesek lesznek, játszok itthon majd a Zaragoza meg a Real ellen is 😄 hajrá, már 3an leszünk Boavistával 😊

Mor3llo
Gratulálok mindenkinek! Sajna mostanában nem volt sok idõ FM-ezni, de a hétvégén dúrni fogom neki😄
Még múlt héten kezdtem az új patchhel egyet a Boavista Portoval. Pénzügy borzalmas, játékosok nagyjából megfelelõek a 3. osztályra, mind öreg körülbelül. Ha fel is jutunk, kapjuk a pofonokat azt hiszem...
Ezt már nagyjából leírta zorrobomber kollegám is😄