Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bajnokcsapat, jöhet a rájátszás!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Véget ért az elsõ szezonom a Salzburggal:
A bajnokság nagyon szoros volt, a télen megerõsített csapat komoly hullámvölgybe került tavasszal, és majdnem elúszott a bajnoki cím, de idény végére helyrejöttünk és a Rapid került hullámvölgybe. A legjobb hogy az Austria-t 4-bõl 4-szer legyõztük.
A BL csoportkörében meglepetésre viszonylag simán továbbmentünk, pedig az elején még a 3. helyre sem tettem volna sok pénzt. A kieséses szakasz nem sokáig tartott, a Sevilla 8-1-es összesítéssel kiütött minket.
Sajnos a kupa is csak a negyeddöntõig tartott, itt még tartott a hullámvölgy.
Igazolások
Keret
Csapat statisztikák
Játékos statisztikák
Év csapata
Végül a csapat legjobbja Vaclav Kadlec. Elképesztõt teljesített, a télen vettem, és 14 meccs alatt gólkirály lett, remélem a jó formája jövõre is kitart.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

magyar kupa elõdöntõ vv, 3-1, összesítésben mi mentünk tovább 4-2-vel. sadjo hatalmas gólt lõtt.
kis túlzással persze.
elsõ informatika órám 9. osztályban volt, az anyagban nem volt új számomra.
namindegy, ez off.
2 barátságos meccsen 2 emberemet vesztettem el, mindkettõnek a lába tört, fél év kihagyás.

tehát kezdtem egyet az Atletico Romával (korábban Cisco Roma volt a neve).
(hágé, majd egy feliratot dobj a fejlécembe, danke)
2 felkészülési meccsen túl vagyunk:
Grat mindenkinek, töltöm a Boavistát. 5 forduló van hátra, 2. helyen tanyázom, 1 ponttal lemaradva a tabella éllovasától...érdekes lesz, fõleg, hogy még megyek hozzájuk idegenbe😮
Avanti Crociati!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az tény és való hogy az ideibe is lehet nyerni kupákat de eddig ez nekem csak nagy csapattal sikerült(barca).Amikor kezdtem egyet a mainzzal elsõ 3-4 fordulóba egész szépen játszottunk(bayern elleni x stb) de aztán jött egy megtorpanás és belefutottam egy 7vereséges meccssorozatba.na ott ki is léptem.utána jött a newcastle.velük elég rosszul kezdtem de aztán jött egy jobb széria majd megint egy két vereség és akkor jött a taktika váltás be is vált de nem olyan sokáig..(most kicsit szüneteltem a játékot amíg nem találok megfelelõ csapatot) az idei fm nemcsak arról szól hogyan csal a gép stb..hanem tényleg megpróbálták elérni azt hogy tényleg úgy érezzük magunkat mint egy igazi menedzser.tehát ha kiscsapatod van akkor nem 1-2év mire felhozod õket egy bl indulást érõ helyre hanem jóval több év kell jóval több buktató.ilyen az igazi menedzserek élete is.jó persze ha eltaláljuk a tökéletes taktikát akkor talán elsõ évbe sikerül de közel sem biztos.nem lett rossz ez az új fm csak itt tényleg sokat kell majd dolgozni h jó csapatod legyen ami végülis nem is baj mert tényleg ilyen a való élet.amivel viszont nem vagyok kiegyezve az a 3d.meccsek közbe egy tiszta ziccert rendszerint túlbonyolít a játék.meg úgy általában mindent.vannak olyan passzok mozgások vagy akciók amit a való életben nem szoktunk látni.és nem is fogunk.azon lehetne mit csiszolni.az igazolási rendszer sztem jóra sikeredett.és zsilnek igaza van a morál viszont tényleg nagyon ugrál..ha valami nem úgy megy ahogy kéne vagy csak sok gyõzelem után becsúszik egy x akk rögtön csökken a morál normálra..
Üdvözlet!
U.i.: kérnék szépen a nevem mellé egy Juventust 😊 köszi
Üdvözlet!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
valami ötlet esetleg?
Üdvözlet!
az elsõ 2 bajnokinkat otthon játszottuk,elõször a Romát vertük 2-1-re,majd a Catania-t 1-0-ra.a BL-selejtezõben a Szpartak Moszkvát ejtettük ki 3-2-es összesítéssel,a BL csoportban pedig az Atletico Madriddal,a Porto-val és a Steaua-vál kerültünk össze.
késõbb majd még jelentkezem.grat mindenkinek 😊
tudsz vele pa-t és ca-t nézni. 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De miért nem lehet a Crash dump mappa kitörlése után folytatni a játékot mint az Fm 2010-ben és azt a mentést is miért teszi tönkre amiben nem is jelentkezett + a több legördülõs mentések sem segítenek.
A másik meg az hogy figyelgetem a memória fogyasztását ami a játékindítástól számítva eszméletlenül megemelkedik és tovább emelkedik. Nem lehetséges az hogy memória egy idõ után túlterhelõdik és ezen okból kifolyólag Crash dumpol? Megfigyeltem hogy a játék grafikája nagyon jó (hála 1GBvideokártyának), de a crash dump elõtti idõszakban ritkán lelassul a játék meccs közben (szinte lefagy) amúgy máskor szárnyal a játék csak a fránya Cr... d... ne lenne!!!