Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a bajnokságban 5-0-ra vertük a Palermo-t,és a 2. helyen állunk a Milan mögött.de sok a hiányzó: Camoranesi 2 hét,Salihamidzic 1 hónap,Vagner Love 2 hónap,és a legújabb sérült,Diego még 4 hónapig lesznek rávol a csapattól.kezd elfogyni a középpályánk
az ilyen góloknál szoktam agyvérzést kapni, mármint olyankor amikor én kapom

Mor3llo
Utolsó forduló:

Bajnokcsapat, jöhet a rájátszás!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Az nem kis gól😄DDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
<#eljen>

Huni92
gratula Fisico, gratula Mor3llo!

Nekem meg szétrúgták a frissen vett argentin védõmet.Kösz fm.
Nah a Steaua ellen Salihamidzic is kidõlt 2 hónapra :S
Fisicofan
Grat mindenkinek!
Véget ért az elsõ szezonom a Salzburggal:
A bajnokság nagyon szoros volt, a télen megerõsített csapat komoly hullámvölgybe került tavasszal, és majdnem elúszott a bajnoki cím, de idény végére helyrejöttünk és a Rapid került hullámvölgybe. A legjobb hogy az Austria-t 4-bõl 4-szer legyõztük.
A BL csoportkörében meglepetésre viszonylag simán továbbmentünk, pedig az elején még a 3. helyre sem tettem volna sok pénzt. A kieséses szakasz nem sokáig tartott, a Sevilla 8-1-es összesítéssel kiütött minket.
Sajnos a kupa is csak a negyeddöntõig tartott, itt még tartott a hullámvölgy.
Igazolások
Keret
Csapat statisztikák
Játékos statisztikák
Év csapata
Végül a csapat legjobbja Vaclav Kadlec. Elképesztõt teljesített, a télen vettem, és 14 meccs alatt gólkirály lett, remélem a jó formája jövõre is kitart.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Mor3llo
Egy könnyed gyõzelem az idegek harcában...

Juventus-Cagliari 4-0 G.: Iaquinta(2),Giovinco,Amauri. Sajnos jött egy újabb sérülés,Camoranesi 1 hónapra dõlt ki.Iaquinta viszont egy állat eddig,a szezonban 7 meccsén 10 gólt szerzett.
Huni92
elsõ tétmeccs a szezonban:
(a 110. percben kihagyott egy tizit Torassa)

most csak egy gyors meccsre volt idõm, hamarost belevetem magam a tanulásba, hétfõn vizsga. majd este letolom a szezon végét.

magyar kupa elõdöntõ vv, 3-1, összesítésben mi mentünk tovább 4-2-vel. sadjo hatalmas gólt lõtt.

akvik
sztem itt az emberek többsége magától jött rá mit hogy kell alkalmazni.vagy csak utána nézett..namindegy.énse ebbe nõttem fel mégis megtanultam magamtól.

Huni92
konkrétan az iskolában annyit tanítottak 12 év alatt nekem, hogy a <.b> és <./b> használata mit eredményez.
kis túlzással persze.
elsõ informatika órám 9. osztályban volt, az anyagban nem volt új számomra.
namindegy, ez off.

2 barátságos meccsen 2 emberemet vesztettem el, mindkettõnek a lába tört, fél év kihagyás.

Az hogy nem ebben nõttem fel és a ctrl-v-t nem tudtam.Mindent amit tudok a számítógépekrõl magamtól tanultam nem az iskolában.Úgyhogy becsüljétek meg amit kaptok a suliban.<#papakacsint>
a BL-ben 4-3-ra nyertünk idegenben az Atletico ellen,Iaquinta szerezte mind a 4 gólunkat. a bajnokságban viszont kikaptunk a Milan ellen 3-2-re,a góljainkat Amauri szerezte.ez volt az elsõ vereségünk a szezonban
Jaj de sokat kell kattingatni.Lusta dög vagyok.
Huni92
printscreen, majd ctrl+v. nem tudom, ebben mi a nehéz...

Azt én értem hogy infrawiewet használjak de játék közben mivel csináljak képet?Ha infrát használok nem lesz olyan zöld a kép?Meg idegesítõ hogy a 10-be egy nyomással megvolt a kép aztán a néróba átméreteztem és mehetett.Itt meg szerencsétlenkedek.
faq-ban leírtam, hogy irfanview-ot kell használni, ha pedig print screent nyomsz, az nem menti a képet sehova, hiába keresed, azzal lényegében csak lefényképezed a képernyõdet, amit aztán be kell illesztened egy képszerkesztõbe a vágólapról
Huni92
jahm. serie c1/b

akvik
harmadosztályban tolják?

Huni92
tegnap újrahúztam a rendszert, de elfelejtettem, hogy a mentéseim a C-n és nem a D-n voltak, így elveszett a karrierem a Herculessel.
tehát kezdtem egyet az Atletico Romával (korábban Cisco Roma volt a neve).

(hágé, majd egy feliratot dobj a fejlécembe, danke)
2 felkészülési meccsen túl vagyunk:

Mor3llo
+1<#eljen>
Grat mindenkinek, töltöm a Boavistát. 5 forduló van hátra, 2. helyen tanyázom, 1 ponttal lemaradva a tabella éllovasától...érdekes lesz, fõleg, hogy még megyek hozzájuk idegenbe😮

akvik
nem is azt mondtam h ez rossz csak meg kell szokni.én is sokat foglalkoztam vele hogy jó csapatot rakjak össze csak ahogy mondtam ez nem fog mostmár olyan könnyen menni mint pl a 10-be.de így legalább reálisabb a játék😊

Fyrex
semmi gond nincs azzal, hogy kiforrottabb és összetettebb a játék, sokkal jobban lehet érvényesülni az elképzeléseiddel, jobban a képedre formálod a csapatodat, az átlag felhasználónak persze nyilván több idõ amíg belejön

Avanti Crociati!

Képet továbbra sem tudok rakni mert a print screen után az istennek sem találom a képet és most még a paintba se rakta be.Átigazolás 3 jó játékos magyar szinten meg elment vagy 15 mivel nem hosszabítottam.Bl selejtezõ: a Radnickit kivertük most jön a Dundee United remélem menni fog.
bakkerman
én is ugyanígy vélekedek a gémrõl. valahogy próbálok visszaállni a 10-re,de nincs normálisan használható 2010-2011-es DB.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akvik
Nemtom ti hogyvagytok vele de számomra a tavalyi fm sokkal könnyebb volt.
Az tény és való hogy az ideibe is lehet nyerni kupákat de eddig ez nekem csak nagy csapattal sikerült(barca).Amikor kezdtem egyet a mainzzal elsõ 3-4 fordulóba egész szépen játszottunk(bayern elleni x stb) de aztán jött egy megtorpanás és belefutottam egy 7vereséges meccssorozatba.na ott ki is léptem.utána jött a newcastle.velük elég rosszul kezdtem de aztán jött egy jobb széria majd megint egy két vereség és akkor jött a taktika váltás be is vált de nem olyan sokáig..(most kicsit szüneteltem a játékot amíg nem találok megfelelõ csapatot) az idei fm nemcsak arról szól hogyan csal a gép stb..hanem tényleg megpróbálták elérni azt hogy tényleg úgy érezzük magunkat mint egy igazi menedzser.tehát ha kiscsapatod van akkor nem 1-2év mire felhozod õket egy bl indulást érõ helyre hanem jóval több év kell jóval több buktató.ilyen az igazi menedzserek élete is.jó persze ha eltaláljuk a tökéletes taktikát akkor talán elsõ évbe sikerül de közel sem biztos.nem lett rossz ez az új fm csak itt tényleg sokat kell majd dolgozni h jó csapatod legyen ami végülis nem is baj mert tényleg ilyen a való élet.amivel viszont nem vagyok kiegyezve az a 3d.meccsek közbe egy tiszta ziccert rendszerint túlbonyolít a játék.meg úgy általában mindent.vannak olyan passzok mozgások vagy akciók amit a való életben nem szoktunk látni.és nem is fogunk.azon lehetne mit csiszolni.az igazolási rendszer sztem jóra sikeredett.és zsilnek igaza van a morál viszont tényleg nagyon ugrál..ha valami nem úgy megy ahogy kéne vagy csak sok gyõzelem után becsúszik egy x akk rögtön csökken a morál normálra..

okés az 1 es peccs masodik resze is fent van,es vegre uj game nel felkinalja h kijelöld az ij db-t,nem csak indul,mint eddig........remelem a legjobbakat......bizom a normalis folytatasban,gart mindenkinek aki tud nyerni 😊

Üdvözlet!

A kupában a cseresorral vertük idegenben a Frosinone-t 3-2-re.ezután jött a Genoa elleni bajnoki idegenben,amelyen a kontrákra helyeztük a hangsúlyt,és nyertünk 4-0-ra(!). viszont Vagner Love vádlija elszakadt,4 hónap off 😞 . a lehetõ legrosszabbkor,már ha jöhet egyáltalán jókor egy ilyen sérülés. 2 idegenbeli meccs jön,az Atletico ellen a BL-ben,majd a bajnokságban a Milan ellen.
U.i.: kérnék szépen a nevem mellé egy Juventust 😊 köszi
most nezem h kijött a masodik resze az 1es peccsnek,na megnezzuk,de uj gamet nem akarnek kezdeni.....meglatjuk.....

Üdvözlet!

attól függ, hogy mennyit igazolsz, illetve, hogy mennyire játszatod az új embereket
penge96
Az oké hogy egy szezon a csapatépítés, de ha fél szezon után kivágnak cseszhetem a csapatépítést 😞

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

bakkerman
én a régiekbe nem vettem észre,hogy az elsõ szezon gyengébb....

thx apa
régebbiekben mindig az olt, hogy egy szezon ráment arra, hogy csapatot építs
reggeli meccsek....aztan full idegesen indul a nap.......kibaszas,azert extra stressz nem kell....ja h tul komolyan veszem? hat persze hiszen fanatikus vk..........2. szezon jobb lehet? regebbiekben is volt h elsö szezon kuka,aztan összeszoknak....???

Üdvözlet!

ja köszi a biztatast,akkor ez tipikus,csak az a szar hogy ez nem elvezet mar,hanem szopatas.....hullamvolgy az ok,de ez egy kiba...tt csalas.......undorito az uj fm sajnos...rendszereben egyes....uj peccs esetleg?

Üdvözlet!

akvik
nálam ha bejön egy vereség és lemegy a morál(mert általában leszokott) akkor váltok taktikát és olyan 2-3 meccs után valahogy sikerül kijönni a krízisbõl.meg megpróbálom mindig rotálni a játékosokat.hátha az is segít.

bakkerman
jaja,azt én is észrevettem,hogyha vagyok egy csapattal,hozok 6-8 meccset zsinórban gyõzelemmel,bejön egy iksz,vagy egy vereség,morál le poorba,és 2 hónap alatt majd jön 1 gyõzelem,ennyi. amióta kijött az fm11,egy trófeám van, a Gyõrrel magyar kupa. ez van.

penge96
Nyugi, Arsenallal voltam (azóta kirúgtak) minden meccset megnyertem az elõszezonba, utána a bajnokságba 10 meccsen egy gyõzelem 5 x és a többi vereség...😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

akvik
Lehet nemsok köze van hozzá de egyik haveromnál még láttam három problémát amibõl szintén ez a crash dumpos dolog jött.az egyik hogy túlságosan virusos lett a gépe és az fm mellett sok progit futatott a másik és belassult a gép.harmadik problémája pedig az volt h kevés volt a memóriája..sztem ez a 1,5 giga memória 8-10 játszaható ligához kevés.pl az itthon laptopom 2gigás és arra se töltök be 6-7 ligánál többet játszhatónak mert már volt rá példa h jöttek a crash dumpok.

idegesitö,h az uj patch el,szánalmas minden csapat,akivel kezdek,golvonalrol rugja fölé,meg ilyenek,mondjuk a fradit viszem,de azert nem ma kezdtem....remélem az elsö szezon utan mar jobb lesz......morál meg elszal olyan csunyan ,h bukta az egesz szezon,ebbol a hullamvolgybol,nincs kijovetel...bizom a 2. szezonomban

valami ötlet esetleg?

Üdvözlet!

bakkerman
jah mostmár nem Genie hanem Assistant,értem 😄

Nah a Juvéval elkezdõdött a szezon.Elõször is az igazolások,és a keret :Igazolások és Keret

az elsõ 2 bajnokinkat otthon játszottuk,elõször a Romát vertük 2-1-re,majd a Catania-t 1-0-ra.a BL-selejtezõben a Szpartak Moszkvát ejtettük ki 3-2-es összesítéssel,a BL csoportban pedig az Atletico Madriddal,a Porto-val és a Steaua-vál kerültünk össze.
késõbb majd még jelentkezem.grat mindenkinek 😊
gabber_saviola
FM Assistant 11

tudsz vele pa-t és ca-t nézni. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Az micsoda?😄
Helló, nem hinném én pontosan azt hogy új gép kellene, hisz a 2010-es simán megy rajta és az Fm 2010 és az Fm2011 gépigényei közt minimális az eltérés+(ismerek olyat aki gyengébb gépel simán nyomja a játékot és olyat is aki eredeti játékkal dob ki). A Logopack van fent + 8-10 ligát szoktam be tölteni (eddig is ennyit töltöttem be az elõbbi Fm-ben és jol mentek).
De miért nem lehet a Crash dump mappa kitörlése után folytatni a játékot mint az Fm 2010-ben és azt a mentést is miért teszi tönkre amiben nem is jelentkezett + a több legördülõs mentések sem segítenek.
A másik meg az hogy figyelgetem a memória fogyasztását ami a játékindítástól számítva eszméletlenül megemelkedik és tovább emelkedik. Nem lehetséges az hogy memória egy idõ után túlterhelõdik és ezen okból kifolyólag Crash dumpol? Megfigyeltem hogy a játék grafikája nagyon jó (hála 1GBvideokártyának), de a crash dump elõtti idõszakban ritkán lelassul a játék meccs közben (szinte lefagy) amúgy máskor szárnyal a játék csak a fránya Cr... d... ne lenne!!!