Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Sultan:NN skin.Saját hátterremel.
Facepack:összeszedtem egy csomagot amit majd Neonnal megpróbál kiegészíteni.megpróbáljuk beletenni a magyar és egyéb ligákat.(ha lesz rá idõnk és ha sikerül.)Szóval ami eddig megvan és amit összeszedtem csomag annak a tartalma a következõ:
-Premier League
-Ligue 1
-Bundesliga
-Super league(görög elsõ osztály)
-Eredivise(holland liga)
-Serie A
-La Liga(spanyol bajnokság)
-Porto,Benfica,Cska,Sporting,Galata,Dinamo Kiev,Shaktar stb..
Holnapra megpróbálok összeszedni még csapatokat ebbõl a facepackbõl majd elkezdjük kiegészíteni a magyar arccsomaggal is.
D'10 facepack linkje.400mb.
Farferi: Ha játszik Remy akkor rá odakell figyelni nálam egyenlõre Gignac annyira nemjó de õ is néha betudja lõni távolról.Mandanda meghát nagyon jó kapus.Kontrákra oda kell figyelni...Alapból nemrossz csapat a marseille olyan mint mondjuk a spanyol ligába a sevilla vagy az angolba a tottenham vagy épp a city.Legalábbis sztem.
http://fm2011graf.site90.net/

LINK MÉG MA
eddig elkészített:
Török
Szlovén
Szerb
Cseh
Osztrák
Magyar
Folyamatban:
Dán
Lengyel
http://fm2011graf.site90.net/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Meg tudnád mondani ez melyik skin melyik facepack, esetleg egy linket is kérhetnék?
Elõre is köszi a segítséget!
Bajnoki címvédõvel kezdtem egy szezont aki a lyon mögött még mindig második csapatnak számít franciaországban.Utoljára a csapat a 93-ban ért fel európa trónjára és most az új edzõ Akvik segítségével megint megpróbálja a lehetetlen és majd 20év után újra Bajnokok ligáját nyerni.A csapat magja adott mert van egy kiváló kapusunk és egy jó védõsorunk és egy megbízható támadósorunk.Az elkövetkezendõ években a célom hogy az OM visszaüljön európa trónjára.Remélem sikerülni fog a küldetés.
Átigazolások.
Keret.Remélem sikerül meglepetést okozni a bl-ben is.Jövõre pedig erõsítésre szorul a csatársor és a középpálya is.
Elsõ kupa:)
Elsõ meccsünk a Caen ellen volt melyen Loic Remy vezetésével nyertünk:)
Jött két sima gyõzelem melyen a Macheda,Kakuta,Remy hármas remekelt.
Majd jött az elsõ rangadó idegenbe a Bordeaux ellen mely sima gyõzelemmel zárult.
Eddig sztárjaim:Rémy,Macheda.
Az egyetlen pozitívum Boghossian játéka, meg talán az hogy a cserék (Wallner gól, Zárate gól, Ngwat Mahop 2 assziszt) jól teljesítettek. A védelem viszont iszonyat fegyelmezetlen volt, Sekagya és Schwegler értelmetlen helyzetben szabálytalankodott a 16-oson belül, és a 3. gól elõtt is nevetségesek voltak, egyedül da Silva-t sajnálom hogy ilyen gyenge társakkal játszott. Ha ehhez hozzáveszem még hogy a Matte ellen Cziommer õrült módjára csúszott be az ellenfélnek és állíttatta ki magát, akkor megint nagy a gond, tavasszal is fegyelmezetlenséggel indult a hullámvölgyünk, és emiatt nem vagyok nyugodt.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
, nem semmi a menetelés :)
Elkezdtem a második idényt Salzburgban, nagy igazolások nem voltak, végre találtam egy egész jó kapust, már fél éve kerestem. Néhány embertõl meg kellett válni, de így most elégedett vagyok a kerettel.
A csatársorom idén nagyon ütõs lehet, Kadlec remélem tartja a formáját, õ és a tavaly szörnyen kezdõ, de aztán szépen belerázódó Alan komoly mészárlásokat tarthatnak elöl reményeim szerint. Az eddigi két tétmeccsen (BL selejtezõ idegenben a Tirana ellen 3-1, bajnoki a Matte ellen 4-0) Alan lõtt 5 gólt és adott egy gólpasszt, Kadlec 2 gól, 2 gp.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Elõdöntõben Juventus, másik ágon AS Roma - Pescara.
jön a lazio elleni olasz kupa negyeddöntõ, 'idegenben'. remélem megússzuk 5 alatt.
BL csoport: Chelsea, Shakhtar, Anderlecht.
Brescia 3-1-el hazaküldve.
Forza Juve per sempre!
Ha már Samp. Pont velük kezdtem.
BL selejtezõ:
Hazai x után oktattunk idegenben.
A bajnokságban a Brescia ellen igyekszünk megszerezni a három pontot az elsõ fordulóban, mert utána a Roma-Inter-Fio-Juve sorozat nem tûnik dicsmenetnek...
Forza Juve per sempre!
Davernek külön sok sikert, én FM2010-ben voltam a Panával, a szívemhez nõttek:)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
valaki belinkelné?Köszönöm!
Eddig pár edzõmeccset, öt bajnokit, meg egy BL meccset játszottam, szerencsére eddig veretlenül...
Eddigi meccsek
Nem igazán vásároltam, csak egy támadó szélsõt Rogeriót, és jó áron egy szélsõvédõt Atoubát vettem az Ajaxtól (240e Ojró nem nagy pénz érte sztem)
Keret
Szerencsére Cissé szépen rúgdossa eddig a gólokat, bár most 5-6 napra lesérült, télen egy csatárt mindeképp vennem kell az ijen esetekre. Egy csatáros taktikát játszok, de azért jó ha van mögötte két csere. (jelen esetben csak Luis Garcia)..
Kösz, hogy elolvastad, majd még írok késõbb...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Huni: te meg viselkedjél tudomhollaksz <#duhos2>#duhos2>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
13 forduló után így néz ki a tabella
Avanti Crociati!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Azt mondjuk nem tudom, hogy a hétvégi bajnokin milyen csapatot küldök ki a pályára, mert majdnem mindenki 40% körüli kondival fejezte be a 120 percet.
Azt mondhatom, így 12 meccs után, hogy az érkezõ játékosok mindegyike hozza azt a szintet, amit elvárok tõle, ha lehetõséget kap.
a kevés játékperc miatt nincs rinya, ugyanis annyi a sérült, hogy mindenkinek van alkalma játszani.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"