Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
láttam azt is 😄

zyndar
A neve még durvább 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Hopsz

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
dinoszaurusztejen nõtt fel? o_O

zyndar
Nagy vagy! <#taps>

Ars3nal: hajrá <#buck>

Így állunk 19 forduló után:

http://noob.hu/2010/11/16/19.png

zyndar

Huni92
Olasz Kupa döntõje 2011-ben: Pescara (Serie 😎 vs Atletico Roma (Serie C) 😄DDDD

Ars3nal
Hi all

Ma leszedtem az új patchet, azóta nincs crash dumps és tudok végre játszani. Avellinoval kezdtem egyet, rögtön jött 14 játékos ingyen, C osztály kupából kiestünk az ificsapattal hálisten, bajnokságban eddig 7 forduló után így néz ki a tabella

kanta jól nyomja nálam is itt kispesten 😊
zyndar
<#nyes>

Na Higu-t kölcsönadtam az AC Milannak, remélem lenyugszik és jövõre visszajön és rendesen tud majd játszani😊

zyndar
Én nem veszek helyette mást! <#idiota> Nemcsak azért, mert 3. éve nem kaptam zsetont, hanem azért is mert nem olyan rossz õ. Igaz, hozott már le olyan meccset, ahol 10bõl egyszer találta el a kaput...

ez a párbeszéd rendszer igen sok problémát okoz számomra... állandóan rinyálnak a Castilla illetve a "C" csapat játékosai a fizu miatt és csoportos morálromlás van folyamatban mert lusta vagyok egyenként fizetést emelni nekik és õk meg sírnak egymásnak.

farferi: én is most veszek inkább helyette mást...

Nekem Kanta csinálja ezt szeptember óta.Ötletem sincs.Vagyis vettem a helyére valakit.
akvik
már az új részbe is...😄DD de azért nagy grat😄

zyndar
<#banplz>

Huni92
Storari - Grygera - Rinaudo - Legrotagglie - Marchisio - Salihamidzic, illetve a csereként beálló Roberto Carlos voltak a legnagyobb nevek.
Ennek ellenére -vagy éppen ezért-:

Meg ami most volt nemrég hogy a remek védekezõ középályásomtól 2x elveszi 3 mp-en belül a labdát az ellen, mondom ez nem igaz megnéztem a tulajdonságait erõ nulla szerelés nulla.Nem baj ez csak szeretném látni, hogy az enyém is ilyet csinál.Jut eszembe már kérdeztem, de tényleg van valami a dinamikus reputáció rendszerben vagy csak kamu, mert én csak emiatt vártam nagyon a játékot?
zyndar
Ha nincs olyan választható opció a válaszok között, amit jónak érzel, akkor csak simán lépj ki a párbeszédbõl.

zyndar
Na ez gyors volt komám...

Nagyon jó ez az új párbeszéd rendszer, nagyon jó.Unhappy a szélsõm mert a csapat eredményei nem elég jók.Könyörgöm vezetjük a bajnokságot, a bl-ben helytállunk egyedül a kupából estünk ki de ilyen sorozatterhelés mellett nem csoda.Mi a francot szeretne látni?Baromság.
zyndar

beszarás, Higuaín már 7 hónapja unhappy és nem akar változni 😞 valami ötlet, hogy hogyan javítsak a kapcsolaton?

Na közben kvalifikáltam EURO kupába, meglátjuk...

igen ezt én is észrevettem. FM10-ben simán pakoltam 5-6ot gyengébb csapatoknak, viszont itt mostmár néha még 1 vagy 2 gólnak is örülök, erõsebbek ellen meg az X-nek... viszont rengeteg idegesítõ dolog van (pl. rohadt sok sárgalap, "legszarabb" játékos 16oson kívülrõl bebombázza a labdát a finyakba Casillas ellen, 2en nem tudnak leszerelni 1 embert, és még pl. az amikor követi a játékost hogy szerelje, aztán átlép egy határt, gondol egyet és megfordul...)

Szerintetek is nagy különbség van az idei fm és a régi között a hazai-idegenbeli meccsek között?Már bajnokikon is feltûnt, hogy sokkal nehezebb idegenben és az OM. el is vert 3-0-ra pedig itthon összesen 5 kapura lövésük volt.Mondjuk ilyen sorozat mellett mint amiben vagyok nem csoda hogy esélyem sincs.2 nap múlva Debrecen kupameccsen.Hát...
akvik
most ezt tõlem kérded?😮

DONGUBA
Azmiaz?😄DDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
@akvik@SuLtAN17
FAQ-t tudjátok hogy micsoda?

Nem sûrû a program, áá semmiség.
Angol, német, olasz, francia kits pack valahonnét elérhetõ?
sideris
Hali, próbáld meg a skint a c:\documents and settings\username\dokumentumok\sports interactive\football managewr 2011\skins könyvtába másolni, és onnan ahova betetted, töröld ki...remélem mûködik így!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

akvik
hoppá rosszul küldtem el..

akvik
http://rapidshare.com/files/431175555/nn_skin.rar próbáld meg a facepack a és a carbon logopacket feltenni meg ezt a skint: http://rapidshare.com/files/431175555/nn_skin.rar ez a saját hátteres változatom.

elég sok a sárga lap a játékban, ebbõl kifolyólag a piros lap is illetve az eltiltás úgyszintén...

akvik
akk a kit vagy alogo pack a hibás.mert nekem csak a carbon logo pack van fenn.

Sõt olyat is csinál, hogy nincsenek azok a mezek amik az alapjátékban benne vannak csak azok amiket leszedtem. Amúgy ha kitörlöm a graphics mappát akkor fasza szóval nem skin probléma...

akvik
nekem semmi féle problem sincs.ha beállítottál úgy mindent ahogy kell akkor nemtom..

zorrobomber
Hát, mondjuk felteszel egy másikat? 😊

Gondoltam, hogy az de mit tehetek? Azonkívül hogy visszaállítom a normal skint amitõl már hányok😊 Akvik neked nincs ilyen problémád mert nagyjából azokat raktam fel amit te, skinben fõleg.

zorrobomber
Valami skin probléma lesz az tippem szerint

Azt nem tudjátok miért van esetleg mivel lehet orvosolni, hogy felraktam skint, facepackot,logokat, kitseket és eltûnnek a taktika menübe a játékosok ikonja a pályán ha értitek mire gondolok. Szóval nem tudok rájuk kattintani beállítani mit játszanak stb...

próbáld meg biztatni, dicsérni, stb

teljesítményével nincs baj (lehetne rosszabb is), és nem is szoktam lecseszni, csak zavar a morálja. mindenkinek remek, neki meg nagyon gyenge <#confused>
hidd el az 1-2 meccs megvolt, nem egybõl csesztem le, direkt vártam vele... csak bennem is bennem volt az ideg mert BL selejtezõkön, kupameccseken egy rakás helyzetet hagyott ki...

ja meg egy új dolgot vettem még észre. leigazoltam egy 18 éves nigériai csatárt teljesidõs szerzõdéssel (mint fm10ben), aztán átraktam U19-be (ott volt rá szükség) és felháborodott és el akart egybõl igazolni ahogy jött. úgy tûnik Fm11-ben ez a módszer már nem mûködik mint FM10ben 😞

zorrobomber
csak arra tudok gondolni hogy talán lebaszás elõtt érdemes megvárni míg huzamosabb ideig szarul játszik, nem csak 1-2 meccsen

De utálom ezt az új beszélgetõs rendszert! lebaszom higuaínt mert otthon 5.8as értékeléssel játszott, erre felháborodik hogy mégis hogy gondolom hogy ilyet mondok, aztán megmondtam neki hogy ez van én vagyok a manager, etc, aztán megsértõdött és nem hajlandó velem beszélni pedig meg akartam dicsérni mert BL meccsen 9.8at teljesített -.-

Mor3llo
Fegyelmezés, nagyobb csapatok elleni teljesítmény?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

helló! mi a teendõ, ha egyik játékosomnak a következõ problémája akadt: "Elvesztette bizalmát a menedzsere képességeit illetõen"! Nem értem mi baja lehet. Várakozáson felül teljesítünk minden fronton. Állandó kezdõ player. valaki ???
Köszi.Õk is kontráznak mi is kontrázunk majd elleszünk a pályán a másikra várva.Na majd kiderül ha hazaérek.Az a baj hogy úgy indultam neki a sorozatnak hogy semmi esélyem, erre az intertõl csak egyet kaptunk, a kijevet meg vertük.Kezdek reménykedni,ilyenkor jön a pofáraesés.