104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Bly24
    Értem, kösz.
  • Huni92
    4 illetve 8. ha nincs meg, akkor annyival kevesebb embert regisztrálsz, mint amennyi hiányzik.
    a másik problémát meg nem tudom, esélyes, hogy bug.
  • Bly24
    Üdv.A bajnokok ligájába bejutottam és a csapat regisztrációnál a klubnál nevelkedettnél és az országban nevelkedettnél mennyit kell meghagyni?Rengeteg hazai játékosom van a keretbe és egy jó párat ingyen akarnék elküldeni hogy külföldieket szerződhessek.

Még lenne valami, igazoltam néhány külföldi játékost a san marinoi bajnokságba a San Giovannihoz akik észt, üzbeg, katar válogatottba játszanak és később san marinoi válogatottba játszanak.Ez valami hiba lenne?
  • peti1100
    Köszi :D
  • Huni92
    olyan sokat nem kellett volna visszatekerni.
  • peti1100
    Sziasztok. Valaki dobna egy linket hogy honnan tudom letölteni a legfrisebb nyári átigazolásokat?? Köszi
  • Huni92
    szerintem nem jutsz tovább.

nekem közben leesett, hogy csak jövőre fogunk játszani a BL-ben, mert a ruszki bajnokság csak novemberben fejeződik be. ://

• Huni92
    lófaszt. 50 milliót nem adok két harminchoz közeli játékosért.
  • Fisicofan
    Szép-szép, de azért kicsit keveslem, lehetnek az elnökúr nagyvonalúbb :) Nálam 21M-s mínusz van, de azért bizakodok hogy a jó szereplés kicsit kihúz végre a pénzügyi gödörből

Lejátszottuk az odavágót a Valenciával, nem akarom elkiabálni, de úgy fest a visszavágót páholyból nézhetjük. Az elődöntőben (ha összejön) Barca vagy Cselszki, az odavágón a Barca 2-0-ra nyert otthon.

És a bajnokság is kezd egyre jobb lenni, a Lyon megteszi azt a szívességet hogy pontokat hullajtgat, így 8 fordulóval a vége előtt 1 pontra vagyunk csak tőlük
  • zyndar
    Ember úazzeg Ennyi zsetont el sem tudsz költeni...vagy jöhetnek a Berezuckij tesók?
  • Huni92
    mondjam, vagy kitaláljátok anélkül is, hogy 30 millió eurót kaptam a cukrosbácsitól? :D
  • Huni92
    28 fős keretem van, ez nagyon sok ahhoz képest, hogy általában 23 ember van a csapatban, esetleg 24, ha 3 kapusom van.
  • menedzser
    nem :D, de mivel a játékban ez a fajta lehetőség is megvan, ezért kipróbáltam. és kitaláltam neki egy egyszerű nevet.
  • Huni92
    változó. van, hogy két hét alatt megvan, de olyan is, hogy 2-3 hónap kell. lehet, hogy mellre szívod, és decemberig nem játszhat egyikük a bajnokságban.
  • abletonext
    csaj e vagy?
  • zyndar
    Mennyi ideig tart az állampolgársági papírok intézése? Nem tudom nevezni Sóbist a bajnokságba, neki meg Kardecnek is már vagy 3 hete azt írja, hogy a papírmunkára várnak...
  • menedzser
    mivan?
  • karajjj
  • menedzser
    az, csakúgy egy random hülye név, lényeg, hogy női menedzser. elején a csapat teljesen oda volt, hogy tapasztalatlan menedzsert kaptak, de beindult.

Shay Given védett egy ideig, ezt elfelejtettem mondani, mert Manuel Neuer lesérült... egy edzésen... öt hétre, lol... szóval Given védett és profi volt.
  • bakkerman
    CLAUDIA arnston?
  • menedzser
    tudom, hogy Manchester City, de mivel tudjátok, hogy kezdő vagyok, ezért nem szeretném, ha nagyon piszkálnátok. nagyon elégedett vagyok a csapattal.

erre büszke vagyok, még nem volt ilyen hónapom.

• Huni92
    helóheló.

Savic végül nem kölcsönbe jött, mivel más csapatok is ajánlottak érte, így jobbnak láttam letenni 3 millió eurót és végleg leigazolni. Továbbá Dzagoev valószínűleg 7,5 millió euróért fog véglegesen ide igazolni.
  • Fisicofan
    Erre a következő bajnokin megint kikapunk a a Marseille-től, így a nagynehezen 3-ra lefaragott hátrányunk ismét 6 pontos a Lyon mögött...
    A BL negyeddöntőben a 'legkönnyebb' ellenfelet, a Valenciát kaptuk, aki a Bayernt verte ki két 0-0-ás meccs után büntetőkkel.
  • Fisicofan

Az odavágó után hazai pályán is sikerült legyőzni az Ágyúsokat, de ez egészen más meccs volt, a végére teljesen leromboltuk az önbizalmukat és így szanaszét vertük őket, mindezt még Lukaku nélkül, aki most épül fel 8 hetes sérüléséből.
    Azért az az öngól elég idegesítő volt, közvetlenül előtte még Djourou 3 méterről eleresztett lövését védte Ndy Assembe, aztán ez a marha Darbion bekotorta a kapuba... ezzel a tavalyi idény meglepetésembere végleg kijátszotta magát a csapatból.
  • Mor3llo
    Így van.
  • sas96
    bocsi hogy már nem írtam, de nem voltam itt, egyébként a válasz az hogy igen,csak a magyar ligát pipáltam ki a többire semmi szükség nem volt abban az esetben! :-) de örülök hogy sikerült megoldani!:-)
  • bakkerman
    a poacher az a lesipuskás angol megfelelője nem?
  • bakkerman
    nah kiszálltam a palermos mentésemből,2. szezonban szégyenletes teljesítményt nyújtottunk,9.-ek lettünk,BL-ben 3. helyen estünk ki,így az EL-ben folytatva a top8-ig meneteltünk. akkora tartozásaink vannak,muszáj lett volna bejutni a BL-be jövőre,de hát nem jött össze...ránézek a sunderlandre szerintem
  • Mor3llo
    Szép napot!
    Tabella a félidő körül:

BL-csoport - Rubin Kazanyt kaptam:
  • geryboy99
    Sikerült megoldanom köszönöm sas96!! :)
  • geryboy99
    Na most nekem is bejött de Te amikor kiadta azokat a fájlokat h örmény ligaz meg ilyenek ott csak a Magyart jelölted?? mer nekem 26fájl van ott de ha az összes elött pipa van akkor vmi hibát ir ki amire az van irva h vmi logged compatbily...?!:(
  • geryboy99
    Köszi akkor megnézem!
  • sas96
    letöltöttem a ligaaktiválókat is amikor a magyarosítást leszedtem, úgy emlékszem így vannak együtt a magyarosítással.Játék indításakor amikor választottam a ligákat, aktiváltam a magyar NB3-at és így belekerült. Így kezdtem a Gyöngyössel!
    Tehát a lényegi válasz a kérdésedre: szerintem a magyarosítással együtt keresd
  • geryboy99
    hát de én kezdő vagyok ám :) Amúgy Te az NB3-at hogyan tetted bele a játékba?? Honnan kell letölteni megtudod mondani?
  • sas96
    nem lehetetlen felkerülni velük az NB1-be! :-) Ha nekem anno a Gyöngyössel sikerült NB3-ból... NB1-ig menni :-)
  • geryboy99
    hát igen. de szerintem nem tudtam volna feljutni velük nb1-ben...majd legközelebb egy probát megér :D
  • bakkerman
    hát mindkettő jóval nagyobb kihívás mint a bari :DD
  • geryboy99
    egyébként a barin kivül még a békéscsabán illetve a veszprémen gondolkodtam hogy elindulok velük...nemtudom az mekkora kihivást jelentett volna
  • geryboy99
    most játszottam le első barátságos meccsemet 2-1-re vertem a Köln-t aminek örülök mert szerintem a Köln nagyobb csapat mint mi :D
  • karajjj
    én pont tegnap gondolkoztam rajtuk, de maradtam a Sampnál