Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
a 11-ben azért másképp mûködik a morál dolog, mint a régebbi kiadásoknál 😊
grat ars3nal!

Ars3nal
hali

folytatom a játékot, elsõ selejtezõ körben ki is estünk a kupából a Pescara ellen hosszabbítás után kettõs emberhátrányban, indul a bajnokság, sérültek viszont vannak bõven, õket sikerült igazolnom

king82
Jó reggelt!

A teljesség igénye nélkül nagy grat: Huni, Ars, Daver, Zyndar, Nightwish, Gabber és a többieknek is.
Már csak három mérkõzés van hátra a bajnokságból és eldõl, hogy elsõ helyen zárom e a harmad osztályt. Szerzõdést hosszabbítottak és a feljutás is megvan. Ha minden jól megy hétvégére végzek és akkor írok egy hosszabb beszámolót az idei szezonról.

Farferi itt jegyezném meg én már elég sok bajnokságot játszottam le ezzel a csodálatos játékkal. Azért mert nem kapsz igazolásra pénzt az csak egy kihívás amúgy velem ez mindennapos dolog sõt én még fizetésre se szoktam kapni semmi pluszt. A játékos moráljával meg van aki törõdik és van aki nem. Én néha szoktam és néha nem. De ha tartósan jól szerepelsz vagy nagyobb sikereket érsz el az õ morálja is könnyedén nõ még akkor is ha nem játszik. Ha pedig menni akar tedd átadólistára és kész nem szabad ezzel szarozni.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Elõször kiabáltam le a srácokat...
Rangadó, nem sok esélyt adott nekünk a sajtó a Barnsley ellen, de a 30. percben már 0-3ra vezettünk.
40. perc - nevetséges öngõlt szerez a védekezõ középpályásom
41. perc - kiállítják az egyik ellenfél játékost
43. perc - a kapusom is szerez egy öngólt...

2-3mal mentünk pihenni, jött a kiabálás és felfújtuk magunkat. A végeredmény 2-4, de lehetett volna 3-7 is 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Ideje játszani kicsit, éjszakai bagoly leszek.
Lenyomom féltávig a Prestonnal.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Ars3nal
sikerült a feljutás, a hazai 0-1 után nem sok jóban reménykedtem, elõszedtem hát a ritkán használt 3-2-5ös felállást és sikerült behozni a hátrányt, bár kicsit túl is lõttünk a célon😄 most jöhetnek az erõsítések jövõre

Ars3nal
idegenben 1-1 után otthon 1-0ra nyertünk, feljutásért a Milazzoval játszunk

Ars3nal
vége a bajnokságnak, következik a rájátszás, Aversa Normanna az ellenfél, Vannucchi sajnos kidõlt már az utolsó bajnokira, igaz ha megverjük a Milazzot akkor is csak második helyen vagyunk, egész jól sikerült a szezon érzésem szerint, Vannucchi pedig szenzációs teljesítményt nyújtott legjobb ratingja van magasan a bajnokságban és pár meccset egyedül visszahozott a sírból, a keret átlagéletkorát pedig sikerült 27 évig feltornászni😄

idei keret

a legjobb<#worship>

penge96
Drukkolok neked, és nyugi, lehet hogy a cseréid nem látszanak túl jónak, de van olyan helyzet mikor jobb teljesítményt nyújtanak mint egy világklasszis, a bizonyítási vágy miatt.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Elvagyok keseredve!Bayern-nél kezdem a második szezonomat és nem értem mért "csak" 8 millió eurót kaptam igazolásokra!Szerencsére még az elsõ szezonban hoztam 1 kapust Sebastian Frey személyében!De úgy gondoltam, hogy majd a következõ szezonban hozok 1 középsõ védõt....Ez elmaradt!!!Buyten-Demi-párost eladtam!Igy most a Breno-Badstuber párossal vágtam neki a szezonnak!Remélem a sérülések nagyivben elkerülik a védelmet mert nincsenek minõségi cseréim.......Középpályn is még az elsõ szezonban volt 1 érkezõ Eljero Elia személyében!Most látatlanban azt mondom a Német-Kupa és a Bajnoki Cím borítékolható de a bl-ben is szeretnék legalább a 4 közé kerülni!
zyndar
Jó lövés! Felsõ karéj feküdj!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

daver88
Üdv!!!

Gyors helyzetjelentés Panathinakosos játékomról elsõ szezon félidejében:

Bajnokok ligájában 3 hasonló képességû csapattal szemben sikerült továbbmenni második helyen (Chelsea favorit volt, bár egy X-et sikerült itthon elcsípni).
BL tabella
Sok gólt nem rúgtunk, dehát nem is kaptunk...Nyolcaddöntõbe Sampdoriat kaptuk, elvileg verhetõek, de majd meglátjuk

Bajnokságban igazán csak egy nagy ellenfelem volt az pedig (nem, nem az Olympiakosz), hanem az Ergepolis...itthon kikaptam tõlük 0:3-ra 10 emberrel...és valóban nagyon lement a morál a játékosoknál, szerencsére két könnyebb meccs következett, és visszaállt jóra....
Bajnokság tabella

Folyt köv.

gabber_saviola
hogy kibújt és fejelt <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

penge96
Bocs Farferi, értem már miért akadtál ki.

Egyébként én is kezdtem egy újat, a Portsmouth-szal, nem volt valami nagy élmény egy afrikai csapattal játszani...:/

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Logikus lenne, csak akkor 1 jobboldali szélsõ védõm lenne és mint alább írtam a kedves klubvezetés egy fillért sem hajlandó áldozni erõsítésre.Ezért írtam, hogy ha már reálisra akarták csinálni akkor normális módon is dönthetne a klubvezetés, amikor egy hazai szinten sikeres és a nemzetközi porondon se rosszul teljesítõ csapatot kell támogatni.Lásd Debrecen, lehet, hogy semmit nem tudott csinálni a bl-ben vagy el-ben, de legalább vesznek játékost amivel szinten tartják a klubbot.(nem mintha kedvelném õket)
zorrobomber
<#eljen>
beirogatom majd fórumokba, ergo támogatom 😊

hali😄 van egy elég jó ötletem😄 bár nem tudom hogy megvalósitható-e. Ugye van ez a puskás díj.Ezt a játékba meg csinálni valahogyan meg lehetne-e? v lesz-e egy ilyen peccs? v már van e a játékba?😄DD elég jó lenne szerintem!
akvik
Küld el.

Ja, biztos én vagyok a rossz.Csak ha már annyira realista játékot csinálnak, akkor sem kellene átesni a ló másik oldalára.Az illetõ ingyen jött, senkinek nem kellett és fél év se kell, hogy megmondja a tutit.Most komolyan mondod, hogy ez téged nem zavarna?Akkor viszont te veszed túl könnyedén a játékot.
Na azt hiszem kezdek egyet a Reállal életemben elõször.7 millió font van a kasszában és nem hajlandók adni az erõsítésekre....Á nem is de rohadt idegesítõ.
off
ez azért nagyon komoly:
http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html
penge96
Nem lehet, hogy inkább neked kéne jobb menedzsernek lenned? Rajtad kívûl senkit sem zavarnak ezek a dolgok.

Fél éve van nálam és transzferre akar menni a játékos mert szerinte rosszul menedzselem a klubot.
Egyre kevésbé tetszik ez az fm. Lépten-nyomon ilyen baromságokba botlik az ember.Remélem lesz egy normális patch mert ez így kiábrándító.
gabber_saviola
köszi a segítséget

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ha a nevedre kattintasz fent, akkor van manager beállítások asszem, kiválasztod és fent lesznek fülek, ott tudod majd beállítani
gabber_saviola
helló halló. ha nem állítottam be az elején a jutyúbbos fícsõrt, azt késõbb hol lehet beállítani?

Ars3nal
elég szarul állok majd nyáron talán tudok rendesen erõsíteni, jött Vannuchi meg még egy középpályás eddig nagyon beváltak, de még mindig 4 pont a hátrányom és már csak 8 meccs van hátra

érdekes...
zyndar
Nem rossz csíterkém <#taps>
Torassát én is akartam, de 4. osztályban nem tudtam megfizetni.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
pénzügyileg hogy állsz? torassa és schetter szerintem nálad is beválna, csekkold le õket.

Ars3nal
grat, nemgyenge elsõ szezon

folytattam a mentésemet, féltávnál így állunk, 13 meccses veretlenségi sorozat után az Aversa és az Isola is megvert minket mákkal így kicsit lemaradtunk a téli szünetre, a védelem valami eszméletlen jó, csatárposzton viszont kéne erõsíteni

ez szép, nagy grat 😉😊

nálam a moral nem megy le, viszont utána úgy gondolják mindig, hogy bõven elég ha csak sétálgatnak a pályán és semmi kreativitást nem látok a játékukban, általában ilyenkor 6.5 az átlag értékelés ... max 1 embernek kiugró 7.5-8as értékelés...

meg észrevettem, hogy többnyire a fiatalabb játékosok (pl. marcelo) hajlamos morál ingadozásra. megdicsérem mindig, bíztatom, etc, de mindig lemegy poor-ba illetve very poor-ba a morál -.-

Huni92
a morál az elképesztõen zavar engem. illetve nem is a morál, hanem az ingadozás. 10 meccses gyõzelmi széria után becsúszik egy döntetlen, vagy egy vereség, rögtön poor meg very poor a fél csapat morálja.

zorrobomber
nagy!
Hát, ez nem szar, de azért látszik hogy olyan bonyolult kezd már lenni a game, hogy néha saját korlátaiba bukik bele(aki nem az A csapatban játszik és nem verdesi az egeket a morálja, annak kicsi az esélye hogy villogjon akármilyen meccsen). Szerintem kicsit vissza lehetne kanyarodni afelé hogy igenis az attribute-ok számítsanak, ne az hogy épp milyen nyûgje baja van egy játékosnak, mert elvileg profik, ugye.

Huni92
Atletico Roma - 2010/2011 - Serie C1/B

A média a 15. helyre várta a csapatot, én merész voltam, és a bajnoki címért való harcot tûztem ki a vezetõségnek célként. Januárban aztán ezen változtattam, a bajnoki cím megszerzése lett az elvárás. Na, máris elõreszaladtam.
Nyáron jött egy halom új ember, igen erõteljesen átrendeztem a csapatot. Meg is volt az eredménye, hiszen simán, veretlenül behúztuk a bajnoki címet. Az elején nagyon bekezdtünk, aztán tavasszal "megviselte" a csapatot a három fronton való harc, így be-becsúsztak döntetlenek is, és a gálameccsek is elmaradoztak. Ennek ellenére egyénileg is volt néhány kiemelkedõ játékos, közülük is a legdrágább igazolás, Torassa nyújtotta a legjobb teljesítményt az idény során.
A harmadosztályú csapatok számára kiírt Serie C Kupában az elõdöntõig jutottunk, ott viszont az Alto Adige csapata kiejtett minket. Elsõ meccsen csúnyán kikaptunk -mellesleg egyetlen vereségünk volt ez tétmeccsen-, aztán a visszavágón hiába nyertünk, nem tudtunk bejutni a döntõbe.
Különösebben nem is bánom, mert volt ami kárpótoljon.
Az Olasz Kupába rögtön az elsõ selejtezõ körben bekapcsolódtunk, 5-2-re vertük a Monzát, majd kiejtettük a Sassuolo és a Grosseto csapatát is, aztán megkaptuk a másodosztályú Livornot ellenfélnek. Úgy voltam vele, hogy õket még legyûrhetjük, hiszen a nyáron megizzasztottunk pár nagyobb klubot (Chievo, Treviso, Parma). Nem kis szerencsével harcoltuk ki a hosszabbítást, majd tizenegyesekkel nyertünk a Livorno ellen.
Következhetett az elsõ tényleges köre a kupának, ahol rögtön a Sampdoriát kaptuk, ráadásul idegenben kellett mérkõznünk a genovaiak ellen. Gyakorlatilag egy gyenge B csapattal álltak ki, viszont ismét szükség volt Fortuna közbenjárására, hogy továbblépjünk.
A nyolcaddöntõ alkalmával nem kellett elhagynunk a várost, hiszen a Lazio stadionjában vendégeskedtünk. Õk is félvállról vették a meccset, a tartalékok illetve az ifik játszottak, meg is lett az eredménye.
Olasz Kupa, elõdöntõ: Juventus vs Atletico Roma. Az odavágót hazai pályán behúztuk a kissé szerencsétlen Zebrák ellen, akik messze nem a legerõsebb csapatukkal játszottak. Várható volt, hogy a visszavágót nem veszik félvállról, és biztosra akarnak menni a továbbjutás illetõen. Hazai pályán az Öreg Hölgy nem bízott (volna) semmit a véletlenre, a klub legjobb játékosai futottak ki a gyepre. 90 percet játszottunk emberelõnyben, de így is nagyon megszenvedtünk. Iaquinta triplázott ugyan, de a rendkívül gyenge napot kifogó Storari két óriási hibájának, illetve egy véleményes tizenegyesnek köszönhetõen x-re mentettük a meccset, ezzel pedig bejutottunk a döntõbe!
A másik ágon is volt meglepetés: a Pescara jutott be a döntõbe onnan, sorrendben a Lecce, Bologna, Internazionale (!), Parma, AS Roma csapatokat kiütve.
Köszönhetõen annak, hogy bajnokok lettünk, két szuperkupameccset is játszanunk kellett közvetlenül a kupadöntõ elõtt, ami elég rendesen megviselte fizikailag a fiúkat (egyébiránt 2-1 2-1-el behúztuk ezt a kisebb kupát), és a fáradtság látszott is a Pescara ellen. 0-2-rõl felállva végül hosszabbítás és tizenegyesek után mi nyertük meg az Olasz Kupa 2010-2011-es kiírását, ez pedig azt jelenti, hogy jövõre, immáron másodosztályú csapatként az Európa Ligában is játszhatunk. Itt egy kép a csapatról így a végére.
3 millió euró van a kasszában, remélem, kapunk még egy keveset majd a TV-s jogdíjakból illetve a szponzoroktól, és tudok erõsíteni a csapaton.

most le okéztam,és tovább ment...amint még egyszer elõjön már írom is😊de remélem nem lesz ilyen😄
zorrobomber
Kérnék egy pontos hibaüzenetet 😊

Srácok..tolom az angol 8.ligát,és valami XML hibát ír ki a meccs elõtt,de már januárig eljutottam vele,és eddig semmi hiba nem volt..vajon ez mi lehet?
Nightwish006
Üdv! Véget ért az elsõ szezonom az új játékkal, a Debrecennel tolom. Ez egyben pályafutásom legsikeresebb éve magyar csapattal 😊
NB1 tabella BL meccsek
EL meccsekBL csoport
Átigazolások
Ami vicces, hogy a magyar bajnokság visszaesett 13helyet a ranglistán... LOL

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

zorrobomber
zorrobomber
Amúgy tegnap olvastam egy érdekes kísérletet és annak konklúzióját, viszonylag hosszú a magyarázat, a konklúzió röviden:
A match preparation-nél csak egy taktikát tanítsatok egyszerre, a játék nem hogy nem jutalmazza azt ha egyszerre több taktikát tanítasz, hanem egyenesen bünteti!

zorrobomber
Igen mert feljövök és csak azt látom hogy kit pack, logo pack, skin, kit pack, fos pack, mikor minden ki van rakva hol van, hova kell telepíteni, stb. Ha valaki kérdez akkor tessék faq-hoz irányítani vagy off-ba. Nem csak warez-re való hanem technikai kérdések megbeszélésére is.

gabber_saviola
Még a héten lesz Német is.

De egyébként minden elismerésem!Köszönöm a munkádat!
Bolgár, Horvát, Dán ezek helyett jobban örülnék bundesligásnak!
Na lejátszottam ez elsõ felkészülési meccset, többnyire új igazolásokat próbáltam ki, hazai pályán 1-2 lett az eredmény Inter ellen. Kikaptunk, ez van, igazából a védõsor volt a hibás, de még csak elõszezon van, elnézem nekik 😊 Rossi-t kb. 20 perc után lerúgták (õt hoztam Higu helyett, hasonló képességekkel rendelkezik mint Benzema). Vettem még több ifi játékost is, illetve kaptam egy nagyszerû 16 éves játékost, holnap dobok screent is. A szuperkupában az Atletico Madridot kaptuk ellenfélnek, szerintem kikapunk. Igazolásokról / kölcsönökrõl dobok screent, illetve megpróbálok az elõzõ szezonról is.

gabber_saviola
http://fm2011graf.site90.net/http://fm2011graf.site90.net/

ÚJ:
FM2011 - Lengyel labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Török labdarúgó-bajnokság csomag

Eddig kész:
FM2011 - Lengyel labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Török labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Szlovén és Szerb labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Cseh labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Osztrák labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Magyar labdarúgó-bajnokság csomag

Folyamatban:
Bolgár, Horvát, Dán

Huni92
Ejj, jön 2 Serie C Szuperkupa meccs. Hiányzott ez nekünk, mint púp az ember hátára. 1 héten belül 3 meccset kell játszanunk.