Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folytatom a játékot, elsõ selejtezõ körben ki is estünk a kupából a Pescara ellen hosszabbítás után kettõs emberhátrányban, indul a bajnokság, sérültek viszont vannak bõven, õket sikerült igazolnom
A teljesség igénye nélkül nagy grat: Huni, Ars, Daver, Zyndar, Nightwish, Gabber és a többieknek is.
Már csak három mérkõzés van hátra a bajnokságból és eldõl, hogy elsõ helyen zárom e a harmad osztályt. Szerzõdést hosszabbítottak és a feljutás is megvan. Ha minden jól megy hétvégére végzek és akkor írok egy hosszabb beszámolót az idei szezonról.
Farferi itt jegyezném meg én már elég sok bajnokságot játszottam le ezzel a csodálatos játékkal. Azért mert nem kapsz igazolásra pénzt az csak egy kihívás amúgy velem ez mindennapos dolog sõt én még fizetésre se szoktam kapni semmi pluszt. A játékos moráljával meg van aki törõdik és van aki nem. Én néha szoktam és néha nem. De ha tartósan jól szerepelsz vagy nagyobb sikereket érsz el az õ morálja is könnyedén nõ még akkor is ha nem játszik. Ha pedig menni akar tedd átadólistára és kész nem szabad ezzel szarozni.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Rangadó, nem sok esélyt adott nekünk a sajtó a Barnsley ellen, de a 30. percben már 0-3ra vezettünk.
40. perc - nevetséges öngõlt szerez a védekezõ középpályásom
41. perc - kiállítják az egyik ellenfél játékost
43. perc - a kapusom is szerez egy öngólt...
2-3mal mentünk pihenni, jött a kiabálás és felfújtuk magunkat. A végeredmény 2-4, de lehetett volna 3-7 is 😊
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Lenyomom féltávig a Prestonnal.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
idei keret
a legjobb<#worship>#worship>
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Gyors helyzetjelentés Panathinakosos játékomról elsõ szezon félidejében:
Bajnokok ligájában 3 hasonló képességû csapattal szemben sikerült továbbmenni második helyen (Chelsea favorit volt, bár egy X-et sikerült itthon elcsípni).
BL tabella
Sok gólt nem rúgtunk, dehát nem is kaptunk...Nyolcaddöntõbe Sampdoriat kaptuk, elvileg verhetõek, de majd meglátjuk
Bajnokságban igazán csak egy nagy ellenfelem volt az pedig (nem, nem az Olympiakosz), hanem az Ergepolis...itthon kikaptam tõlük 0:3-ra 10 emberrel...és valóban nagyon lement a morál a játékosoknál, szerencsére két könnyebb meccs következett, és visszaállt jóra....
Bajnokság tabella
Folyt köv.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyébként én is kezdtem egy újat, a Portsmouth-szal, nem volt valami nagy élmény egy afrikai csapattal játszani...:/
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
ez azért nagyon komoly:
http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html
Egyre kevésbé tetszik ez az fm. Lépten-nyomon ilyen baromságokba botlik az ember.Remélem lesz egy normális patch mert ez így kiábrándító.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
érdekes...
Torassát én is akartam, de 4. osztályban nem tudtam megfizetni.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

folytattam a mentésemet, féltávnál így állunk, 13 meccses veretlenségi sorozat után az Aversa és az Isola is megvert minket mákkal így kicsit lemaradtunk a téli szünetre, a védelem valami eszméletlen jó, csatárposzton viszont kéne erõsíteni
meg észrevettem, hogy többnyire a fiatalabb játékosok (pl. marcelo) hajlamos morál ingadozásra. megdicsérem mindig, bíztatom, etc, de mindig lemegy poor-ba illetve very poor-ba a morál -.-
!
Hát, ez nem szar, de azért látszik hogy olyan bonyolult kezd már lenni a game, hogy néha saját korlátaiba bukik bele(aki nem az A csapatban játszik és nem verdesi az egeket a morálja, annak kicsi az esélye hogy villogjon akármilyen meccsen). Szerintem kicsit vissza lehetne kanyarodni afelé hogy igenis az attribute-ok számítsanak, ne az hogy épp milyen nyûgje baja van egy játékosnak, mert elvileg profik, ugye.
A média a 15. helyre várta a csapatot, én merész voltam, és a bajnoki címért való harcot tûztem ki a vezetõségnek célként. Januárban aztán ezen változtattam, a bajnoki cím megszerzése lett az elvárás. Na, máris elõreszaladtam.
Nyáron jött egy halom új ember, igen erõteljesen átrendeztem a csapatot. Meg is volt az eredménye, hiszen simán, veretlenül behúztuk a bajnoki címet. Az elején nagyon bekezdtünk, aztán tavasszal "megviselte" a csapatot a három fronton való harc, így be-becsúsztak döntetlenek is, és a gálameccsek is elmaradoztak. Ennek ellenére egyénileg is volt néhány kiemelkedõ játékos, közülük is a legdrágább igazolás, Torassa nyújtotta a legjobb teljesítményt az idény során.
A harmadosztályú csapatok számára kiírt Serie C Kupában az elõdöntõig jutottunk, ott viszont az Alto Adige csapata kiejtett minket. Elsõ meccsen csúnyán kikaptunk -mellesleg egyetlen vereségünk volt ez tétmeccsen-, aztán a visszavágón hiába nyertünk, nem tudtunk bejutni a döntõbe.
Különösebben nem is bánom, mert volt ami kárpótoljon.
Az Olasz Kupába rögtön az elsõ selejtezõ körben bekapcsolódtunk, 5-2-re vertük a Monzát, majd kiejtettük a Sassuolo és a Grosseto csapatát is, aztán megkaptuk a másodosztályú Livornot ellenfélnek. Úgy voltam vele, hogy õket még legyûrhetjük, hiszen a nyáron megizzasztottunk pár nagyobb klubot (Chievo, Treviso, Parma). Nem kis szerencsével harcoltuk ki a hosszabbítást, majd tizenegyesekkel nyertünk a Livorno ellen.
Következhetett az elsõ tényleges köre a kupának, ahol rögtön a Sampdoriát kaptuk, ráadásul idegenben kellett mérkõznünk a genovaiak ellen. Gyakorlatilag egy gyenge B csapattal álltak ki, viszont ismét szükség volt Fortuna közbenjárására, hogy továbblépjünk.
A nyolcaddöntõ alkalmával nem kellett elhagynunk a várost, hiszen a Lazio stadionjában vendégeskedtünk. Õk is félvállról vették a meccset, a tartalékok illetve az ifik játszottak, meg is lett az eredménye.
Olasz Kupa, elõdöntõ: Juventus vs Atletico Roma. Az odavágót hazai pályán behúztuk a kissé szerencsétlen Zebrák ellen, akik messze nem a legerõsebb csapatukkal játszottak. Várható volt, hogy a visszavágót nem veszik félvállról, és biztosra akarnak menni a továbbjutás illetõen. Hazai pályán az Öreg Hölgy nem bízott (volna) semmit a véletlenre, a klub legjobb játékosai futottak ki a gyepre. 90 percet játszottunk emberelõnyben, de így is nagyon megszenvedtünk. Iaquinta triplázott ugyan, de a rendkívül gyenge napot kifogó Storari két óriási hibájának, illetve egy véleményes tizenegyesnek köszönhetõen x-re mentettük a meccset, ezzel pedig bejutottunk a döntõbe!
A másik ágon is volt meglepetés: a Pescara jutott be a döntõbe onnan, sorrendben a Lecce, Bologna, Internazionale (!), Parma, AS Roma csapatokat kiütve.
Köszönhetõen annak, hogy bajnokok lettünk, két szuperkupameccset is játszanunk kellett közvetlenül a kupadöntõ elõtt, ami elég rendesen megviselte fizikailag a fiúkat (egyébiránt 2-1 2-1-el behúztuk ezt a kisebb kupát), és a fáradtság látszott is a Pescara ellen. 0-2-rõl felállva végül hosszabbítás és tizenegyesek után mi nyertük meg az Olasz Kupa 2010-2011-es kiírását, ez pedig azt jelenti, hogy jövõre, immáron másodosztályú csapatként az Európa Ligában is játszhatunk. Itt egy kép a csapatról így a végére.
3 millió euró van a kasszában, remélem, kapunk még egy keveset majd a TV-s jogdíjakból illetve a szponzoroktól, és tudok erõsíteni a csapaton.
NB1 tabella BL meccsek
EL meccsekBL csoport
Átigazolások
Ami vicces, hogy a magyar bajnokság visszaesett 13helyet a ranglistán... LOL
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
A match preparation-nél csak egy taktikát tanítsatok egyszerre, a játék nem hogy nem jutalmazza azt ha egyszerre több taktikát tanítasz, hanem egyenesen bünteti!
ÚJ:
FM2011 - Lengyel labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Török labdarúgó-bajnokság csomag
Eddig kész:
FM2011 - Lengyel labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Török labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Szlovén és Szerb labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Cseh labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Osztrák labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Magyar labdarúgó-bajnokság csomag
Folyamatban:
Bolgár, Horvát, Dán