Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként van olyan, hogy ha egy játékos kölcsönben van nálam, és jól szerepel, akkor megszereti a csapatomat és könnyebb leigazolni?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egyébként gratula mindenkinek!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
vége az õszi szezonnak, a lákit már a jóisten sem állítja meg, a kupás helyekért meg nagy harc van kilátásban
volt egy nagyon gyenge 4 meccses nyeretlen széria, de amióta Lázok kijátszotta magát a csapatból kezdünk javulni
utolsó meccsen Pápát vertük 3-1re ami lehetett volna 7 is akár
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Régen írtam már, Panathinakosszal kezdtem játékot, ma befejeztem az elsõ szezonom...
Tabella
Keret
Kicsit belassultunk a végére, 3 fordulóval a vége elõtt 7 pont volt az elõnyünk, ebbõl 1 maradt...😞 de a lényeg, hogy meglett...
Szerencsére a védekezés nagyon szépen összeállt, azzal a 18 kapott góllal 30 meccsen kibékülnék jövõre is. (bár itt is hozzátenném, hogy 5-öt kaptam két meccs alatt a 28. és a 29. fordulóban...szebb lett volna azért 13-al)
Támadásban Djibril Cissé az 1 csatáros taktikámban nagyon bevállt, gólkirály lett 22 góllal a bajnokságban. Bár ahogy néztem a meccset, bõven 30 fölé kerülhetett volna, ha a 100 %-osnak tûnõ (1 az 1 ellen a kapusra vezetve) helyzeteit berúgja.
Következõ szezonban azért a legalább kettes gólátlagot szeretném hozni...
Bajnokok ligájában nyolcaddöntõben (mint korábban írtam) a Sampdóriával találkoztunk, de nem sikerült két meccsen legyûrni õket, két 11-est is kaptak, 3:2-vel továbbmentek...
Görög kupában viszonylag simán végigmeneteltünk, talán az elõdöntõben az Ergotelis volt neccesebb, de ott is 2:0-ás összesítéssel bejutottam a döntõben. (amúgy nekem minden FM-ben volt egy mumusom, aki ellen sosem ment a játék, na nekem most az Ergotelis, oda-vissza vertek a bajnokságban...)
Akik középcsapattal kezdik a játékot, azoknak egy tipp (gondolok itt európai szinten középcsapatra), azoknak nagyon hasznos igazolás lehet Mahamadou Diarra...Elsõ szezon közepén ingyen igazolható...remekül játszott nálam
Kösz, hogy elolvastad!!! Grat mindenkinek, és további sok sikert!
Az Arsenalhoz megyünk vendégszerepelni. Ha a Man Utd.-t sikerült legyõzni, akkor õket is elkaphatjuk.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
úgy néz ki idén is jó helyezést sikerül majd elérni, kupából kiestünk, most a Tatabánya ellen
9 meccse veretlen a csapat, 12 meccs után 25 ponttal másodikak vagyunk Debrecen mögött 3 ponttal
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vadnai nálam csak csere, Vargát játszatom baloldalon, de Zsidai nagyon jónak tûnik
aki nem kell próbáld meg ingyen eladni ha másképp nem megy legalább nem viszik el a pénzt, én mondjuk kirugdalom õket, de az is sokba kerül csak nekem kicsi a fizukeretem, de ígyis 800k minuszba vagyok
itt az igazolások listája, még Lázok érkezik ha nem lesz végre sérült mert addig nem engedik leigazolni
"Összes csapat és bajnokság ill. kupa címere." Szóval nem csak az elsõ osztály.
ez az új: http://fm2011graf.weboldala.net/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mikor lesz újra elérhetõ? Valamint egy csak az elsõ osztályokat csináltad meg vagy készült kisebb osztályoknak is?
www.bundesliga.de www.kicker.de
http://fm2011graf.weboldala.net/
szépen újra rakom fel az eddigi csomagokat.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
viszont elõreláthatólag megszûnök kicsit, amég nem találok egy normálisan használható ingyenes tárhelyet.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

http://fm2011graf.site90.net/
EDDIG KÉSZ:
FM2011 - Német labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Horvát labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Bolgár labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Dán labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Lengyel labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Török labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Szlovén és Szerb labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Cseh labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Osztrák labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Magyar labdarúgó-bajnokság csomag
MOST: Görög, Ír, aztán jön a Skót.
Preston 11/12
Rövid helyzetjelentés a PL-bõl.
A bajnokságban eddig 4 meccset játszottunk
3-2 (H) Aston villa -> 3-0 volt, de a második félidõben majdnem kiegyenlítettek
1-1 (H) Everton ; 1-1 (A) Newcastle -> mindkettõt meg kellett volna nyernem :S jobbak voltunk, de nem használtuk ki a ziccereket
és amit pont most játszottam le, az els igazi skalp:
1-0 (A) Manchester United ^^
A mérkõzés elõtt Fergussontól kaptam egy üzenetet, miszerint idén kiesünk a PL-bõl.
Én rögtön visszaüzentem hogy nem tartom jó edzõnek. Tehát megvolt az alaphangulat a meccshez. Jobban kezdtük a mérkõzést, a Man Utd-bõl ki is állítottak 1 játékost, itt elkezdtem bizakodni...de sajnos Proctor (a visszavont csatárom) is a kiállítás sorsára jutott. Félidõben kicsit átalakítottam a taktikát (nem volt középpályánk) és bevált!
1 helyzete volt a második félidõben a MU-nak. A 89. percben tizenegyeshez jutottunk és Treacy a mennybe lõtte a csapatot ^^.
Így most az 5. helyen állunk 2 pontra az elsõ Chelseatõl.
A ligakupában is teljesítettük a kötelezõt és továbbmentünk a 4. körbe.
idén cél az elsõ 6-ba kerülés, és megpróbálni bejutni az EL csoportkörbe...
kaptam 16ezer fizetési keretet, pár játékost hozok, de nem viszem túlzásba mert egységes a csapat, és tartom magam ahhoz hogy csak magyar játékosokat igazolok

De most remélem összefog jönni, köszi mégegyszer.
Igazából a szezon negyedénél vettem észre, hogy nincs egy szélsõm se szinte, viszont van 2 viszonylag jó csatárom, a védelem meghát jó, minden meccsen max egy gólt kapunk, de egyet sem lövünk. De mostantól ügyelek az általatok leírt dolgokra.
ugyanazt a taktikát használom mint a 10-ben, és eddig már fél szezont letoltam (2011/2012 szezon) és veretlen vagyok, ligában 3 döntetlen, többi gyõzelem. 5 kapott gólom van eddig össz-vissz.
Nézd meg kiket tudnál igazolni, akik meghatározó szerepet tölthetnek be. Ha ezek megvannak, akkor nézz egy taktikát ami szerinted illik a játékos állományhoz. Ha ez megvan, akkor ezt ne variáld... amíg nem szoknak össze rendesen, addig ne támadj fejetlenül... hirtelen ennyi...
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A fejem tetejére állhatok akkor is gáz az egész...

9 játékost igazoltam,csak 4 van kezdõben többi csere vagy tartalék játékos
nem gondoltam volna hogy a 3 meccses vereségsorozatot a Vidi otthonában szakítjuk meg
és az eddigi meccsek