Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Liam Lawrence óriásit produkál, de sajnos csak kölcsönben van 😞 Õ a csapat legjobbja, minden erõmmel azon leszek hogy sikerüljön megtartani.

Egyébként van olyan, hogy ha egy játékos kölcsönben van nálam, és jól szerepel, akkor megszereti a csapatomat és könnyebb leigazolni?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a tegnapi tanácsokat, beváltak. A csapat egyre jobban játszik, ékes bizonyítékül szolgál a Cardiff elleni 5-1-es diadal. 1-1 volt félidõben, kicsit megszidtam õket, utána kimentek és lazán lefocizták a Cardiffot 😊

Egyébként gratula mindenkinek!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ars3nal
grat szeretnék én is csak 18at kapni 30 meccsen😄

vége az õszi szezonnak, a lákit már a jóisten sem állítja meg, a kupás helyekért meg nagy harc van kilátásban
volt egy nagyon gyenge 4 meccses nyeretlen széria, de amióta Lázok kijátszotta magát a csapatból kezdünk javulni
utolsó meccsen Pápát vertük 3-1re ami lehetett volna 7 is akár

gratu, az a 18 kapott gól szép nagyon 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

daver88
Üdv!!

Régen írtam már, Panathinakosszal kezdtem játékot, ma befejeztem az elsõ szezonom...
Tabella
Keret
Kicsit belassultunk a végére, 3 fordulóval a vége elõtt 7 pont volt az elõnyünk, ebbõl 1 maradt...😞 de a lényeg, hogy meglett...
Szerencsére a védekezés nagyon szépen összeállt, azzal a 18 kapott góllal 30 meccsen kibékülnék jövõre is. (bár itt is hozzátenném, hogy 5-öt kaptam két meccs alatt a 28. és a 29. fordulóban...szebb lett volna azért 13-al)
Támadásban Djibril Cissé az 1 csatáros taktikámban nagyon bevállt, gólkirály lett 22 góllal a bajnokságban. Bár ahogy néztem a meccset, bõven 30 fölé kerülhetett volna, ha a 100 %-osnak tûnõ (1 az 1 ellen a kapusra vezetve) helyzeteit berúgja.
Következõ szezonban azért a legalább kettes gólátlagot szeretném hozni...

Bajnokok ligájában nyolcaddöntõben (mint korábban írtam) a Sampdóriával találkoztunk, de nem sikerült két meccsen legyûrni õket, két 11-est is kaptak, 3:2-vel továbbmentek...

Görög kupában viszonylag simán végigmeneteltünk, talán az elõdöntõben az Ergotelis volt neccesebb, de ott is 2:0-ás összesítéssel bejutottam a döntõben. (amúgy nekem minden FM-ben volt egy mumusom, aki ellen sosem ment a játék, na nekem most az Ergotelis, oda-vissza vertek a bajnokságban...)

Akik középcsapattal kezdik a játékot, azoknak egy tipp (gondolok itt európai szinten középcsapatra), azoknak nagyon hasznos igazolás lehet Mahamadou Diarra...Elsõ szezon közepén ingyen igazolható...remekül játszott nálam

Kösz, hogy elolvastad!!! Grat mindenkinek, és további sok sikert!

Játék indít...rögtön egy nehéz meccs.
Az Arsenalhoz megyünk vendégszerepelni. Ha a Man Utd.-t sikerült legyõzni, akkor õket is elkaphatjuk.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

No akkor maradnak mert kiszámolva a fizetéssel kevesebbet bukok mintha elküldöm.Közössel meg nem akarnak menni.
a release on a free használatával mindenképp megy, ha akar, ha nem. igaz általában ennél kicsit többet kell fizetni mint a közös megegyezésnél😊

Mi a különbség a mutual contract és a release on a free között?Az elsõvel közös megegyezés amúgy meg mindenképpen megy?Mert a mutualt választottam és nyavajogtak hogy maradnának.
Ars3nal
persze hogy jobb, én idén a komplett ifit kidobtam hogy még a Lázokot el tudjam hozni😄 most 18400at költök fizura 17500 a keret😄

Ars3nal
Hajdúböszörmény, 3. szezonom

úgy néz ki idén is jó helyezést sikerül majd elérni, kupából kiestünk, most a Tatabánya ellen
9 meccse veretlen a csapat, 12 meccs után 25 ponttal másodikak vagyunk Debrecen mögött 3 ponttal

bakkerman
kivel vagy?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
ok, de épp azt mondom, hogy csóró trógernek így is úgy is kifizeted a fizetését, akkor nem mindegy ha gyorsan kibaszod az összeset aki nem kell és elõre kifizeted a fizetésük felét?

Ars3nal
énis azt szoktam, csak nálam most az a baj hogy jó lenne pozitívba lenni pénzügyileg, de az 1000 fõs libalegelõn is csak 8-900-an szoktak kinnlenni😄 úgyhogy majd nemzetközi meccses pénzbõl tudok majd valamit csinálni, bár egyre többször tele van a stadion és a kezdeti 100fõs közönséghez képest haladás

zorrobomber
az én módszerem a terminate contract 😊

bakkerman
a gyökereket le kell szarni,fine 2 week wages azt csõ...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én azt utálom, hogy mindig jönnek a Castillaból a gyökerek, hogy új szerzõdést akarnak me'hogy szar ami van nekik és ha nem emelek akkor kisírják a gondjukat a csapattársaknak -.-

zorrobomber
Ált. én is úgy vagyok vele hogy inkább legyen még kevesebb pénzem, de a selejtnek mennie kell. Azt a pénzt így is úgyis elviszi, max nem rögtön hanem késõbb, viszont a morált is bomlasztja ha hupákol a c csapatból hogy nekie játszani a kellene.

Ars3nal
thx

Vadnai nálam csak csere, Vargát játszatom baloldalon, de Zsidai nagyon jónak tûnik

aki nem kell próbáld meg ingyen eladni ha másképp nem megy legalább nem viszik el a pénzt, én mondjuk kirugdalom õket, de az is sokba kerül csak nekem kicsi a fizukeretem, de ígyis 800k minuszba vagyok

Vadnai, Zsidai nállam alapember az MTK-nál, jól beválltak.Sok sikert.
Tudtam én, hogy túlzásba vittem a játékosvásárlást de csak most látom, hogy mennyire.Unalmamban összeírtam fejbõl a kezdõ tizenegyet meg a "B" csapatot.(munkahelyen vagyok ugye). Ez még nem is gond ennyi playa kell a sérülések meg asorozatterhelés miatt.De emellet még maradt egy komplett C csapatra való ember akikkel ha bajnokságot nem is de jó eredményeket el lehetne érni magyar szinten.Emellett még ott van a tarcsi a kutyaütõkkel, azok meg senkinek nem kellenek.Nem csoda, hogy 600ezer minusz volt múlt hónapban, valahogy csökkenteni kéne de tõlem nem nagyon akarnak vásárolgatni.
Ars3nal
Dinamo Zagreb ellen 4-0ás összesítéssel ki is estünk elsõ körben:S

itt az igazolások listája, még Lázok érkezik ha nem lesz végre sérült mert addig nem engedik leigazolni

gabber_saviola
Szia.

"Összes csapat és bajnokság ill. kupa címere." Szóval nem csak az elsõ osztály.

ez az új: http://fm2011graf.weboldala.net/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

king82
Jó reggelt!

Mikor lesz újra elérhetõ? Valamint egy csak az elsõ osztályokat csináltad meg vagy készült kisebb osztályoknak is?

www.bundesliga.de www.kicker.de

gabber_saviola
Itt lesz az oldalam újra:

http://fm2011graf.weboldala.net/

szépen újra rakom fel az eddigi csomagokat.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
persze lesz mindennek.

viszont elõreláthatólag megszûnök kicsit, amég nem találok egy normálisan használható ingyenes tárhelyet.

DONGUBA
Thx beraktam muxik.....ilyen nagybajnoksagoknak is csinalsz majd?Olasz angol spanyol?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola

http://fm2011graf.site90.net/

EDDIG KÉSZ:
FM2011 - Német labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Horvát labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Bolgár labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Dán labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Lengyel labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Török labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Szlovén és Szerb labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Cseh labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Osztrák labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Magyar labdarúgó-bajnokság csomag

MOST: Görög, Ír, aztán jön a Skót.

gratu szép eredmény 😊

Preston 11/12
Rövid helyzetjelentés a PL-bõl.
A bajnokságban eddig 4 meccset játszottunk
3-2 (H) Aston villa -> 3-0 volt, de a második félidõben majdnem kiegyenlítettek

1-1 (H) Everton ; 1-1 (A) Newcastle -> mindkettõt meg kellett volna nyernem :S jobbak voltunk, de nem használtuk ki a ziccereket

és amit pont most játszottam le, az els igazi skalp:
1-0 (A) Manchester United ^^
A mérkõzés elõtt Fergussontól kaptam egy üzenetet, miszerint idén kiesünk a PL-bõl.
Én rögtön visszaüzentem hogy nem tartom jó edzõnek. Tehát megvolt az alaphangulat a meccshez. Jobban kezdtük a mérkõzést, a Man Utd-bõl ki is állítottak 1 játékost, itt elkezdtem bizakodni...de sajnos Proctor (a visszavont csatárom) is a kiállítás sorsára jutott. Félidõben kicsit átalakítottam a taktikát (nem volt középpályánk) és bevált!
1 helyzete volt a második félidõben a MU-nak. A 89. percben tizenegyeshez jutottunk és Treacy a mennybe lõtte a csapatot ^^.

Így most az 5. helyen állunk 2 pontra az elsõ Chelseatõl.
A ligakupában is teljesítettük a kötelezõt és továbbmentünk a 4. körbe.

Ars3nal
vége a szezonnak, elég szoros lett a befutó, utolsó meccsen Kecskemétet 4-0ra vertük ezzel még a második hely is meglett, elég sok a kapott gólok száma, ha jövõre 30 alatt lesz akkor annak már örülök

idén cél az elsõ 6-ba kerülés, és megpróbálni bejutni az EL csoportkörbe...

kaptam 16ezer fizetési keretet, pár játékost hozok, de nem viszem túlzásba mert egységes a csapat, és tartom magam ahhoz hogy csak magyar játékosokat igazolok

Elnéztem, azt hittem a tavalyi bejutás után nem három meccset kell játszanom.Sajna igen, a Partizan lesz az ellenfél, nem lesz egyszerû.
Sikerült ismét bejutni a bl-be, remélem most egy harmadik helyet meg tudok csípni.Utolsó csoportmeccs:
penge96
Jah, és még annyit, hogy a vezetõség elvárásait hol tudom megnézni?

penge96
Húh, hát igazából már 5x újrakezdtem, de úgy látszik mindig beleestem ugyanabba hibába. Most megpróbálom folytatni a karriert, és végülis nem vagyok rossz helyzetben, mert 7. vagyok a Pompyval (npower championship) és a 3. hely 4 pontra van, de ha nem változtatok ebbõl szezon végén alsó ház lesz. A Pompynak ugye zárolva van az igazolási számlája, szal max ingyen hozhatok játékosokat, v kölcsönben. Plusz még az is gon, hogy a 2 legjobb játékosom csak kölcsönben van nálam :S

De most remélem összefog jönni, köszi mégegyszer.

szerintem kezdd újra az egészet és ne csak átpörgesd a felkészülési idõszakot, hanem töltsd azzal az idõt, hogy keresel minél jobb játékosokat... igaz egy Real Madriddal (nekem) nem nehéz jó játékost találnom, mert van pénz szarásig, de ettõl függetlenül mindig keresek ifi játékosokat és olyanokat akik egy kis meccsgyakorlattal meg jó edzõkkel sokat fejlõdhetnek... azok akik pedig nem rossz játékosok de nem érzed hogy beleférnek a taktikádba, azokat add kölcsön, ha fiatalok és még fejlõdhetnek akkor végképp add õket kölcsön, lehetõleg olyan helyre ahol rendszeres játéklehetõséget kapnak. Ennek a vége az lehet, hogy végül egy tök profi, meccsgyakorlattal rendelkezõ játékost kapsz vissza, de elsülhet az is, hogy ugyanolyan szar mint volt vagy még rosszabb, ezesetben ha igényt tart rá a kölcsönzõ csapat, akkor add el nekik pénzért 😊

penge96
Köszi mindenkinek, megfogadom a tanácsokat.

Igazából a szezon negyedénél vettem észre, hogy nincs egy szélsõm se szinte, viszont van 2 viszonylag jó csatárom, a védelem meghát jó, minden meccsen max egy gólt kapunk, de egyet sem lövünk. De mostantól ügyelek az általatok leírt dolgokra.

Match preparationnél nyomasd heavy workloadra a kidolgozott taktikádat és semmi másra ne koncentráljanak!

ugyanazt a taktikát használom mint a 10-ben, és eddig már fél szezont letoltam (2011/2012 szezon) és veretlen vagyok, ligában 3 döntetlen, többi gyõzelem. 5 kapott gólom van eddig össz-vissz.

Az elején mérd fel, hogy a három legjobb játékosod milyen poszton játszik. Nézz egy taktikát, amiben mindhárman pályán lehetnek. Ezek után nézd meg, hogy a töltelék mire alkalmas. Ha pl van 1db értelmes szélsõd, akkor ne akarj mondjuk 4-4-2-t játszani.

Nézd meg kiket tudnál igazolni, akik meghatározó szerepet tölthetnek be. Ha ezek megvannak, akkor nézz egy taktikát ami szerinted illik a játékos állományhoz. Ha ez megvan, akkor ezt ne variáld... amíg nem szoknak össze rendesen, addig ne támadj fejetlenül... hirtelen ennyi...

www.smart-bus.hu

penge96
Hát jó, remélem meglesz az eredménye

DONGUBA
En csak egy taktikat hasznalok minden csapatnal....ha megy ha nem megy hagyom hagy tanuljak meg hisz azert kapjak a fizut😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

pontosan, hagyd, hogy beletanuljanak
penge96
Mindig próbálom variálni... de egyik sem jó... vagy pont az a baj, hogy mindig beújítok?

a taktikád pl?
penge96
Valaki elmondja, hogy mik az okai annak hogy a csapat úgy játszik, mint 11 óvodás?
A fejem tetejére állhatok akkor is gáz az egész...

Na itt a végleges igazolás lista.Mint látható hiába a sok millió "minimális" pénz ment el mert egyszerûen akik eljöttek volna azok vagy gyengék voltak vagy alapból ingyenesen megszerezhetõk.Illetve ha drága de jó akkor kért volna 10ezret fizetésként ami a keretbe szerintem belefért volna de a vezetõség 4600-nál többet még kulcsjátékosnak sem hajlandó fizetni.Így is csináltam butaságot mert nagy örömömben igazoltam játékosokat de most már olyan bõ a keret hogy sokan nem fognak játszani.A b-csapatom meg gondolom kiesett az nbII-bõl mert nincsenek meccsek így még mecsgyakorlatuk sincs.
Ars3nal
azóta 6 meccsen 5 gyõzelem 1 döntetlen, féltávnál igen jól áll a csapat, még bármi lehet a kiesésen kívül a végéig, viszont nagyon sok a sérült de szerencsére hosszú a kispadunk

gabber_saviola
na kész a Német, jön a Görög. Hazaérek tesztelek , aztán rakom ki.

DONGUBA
thx

gabber_saviola
Nem, a nagyméretû címerek is alig érik el a 20-30 KB-ot.

Ars3nal
elkezdtem a szezont, kupából kiestünk 3. fordulóban Mezõkövesd ellen sajnos úgyhogy nemzetközi porond nemigen lesz...
9 játékost igazoltam,csak 4 van kezdõben többi csere vagy tartalék játékos

nem gondoltam volna hogy a 3 meccses vereségsorozatot a Vidi otthonában szakítjuk meg

és az eddigi meccsek