Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazoltam a Fradihoz egy orosz, és egy horvát csókát. Egyik sem számít idegenlégiósnak, pedig mindkettõ kizárólag saját országának állampolgára! Ez miért is van?
A másik csak egy megállapítás... irritálnak a szurkolóim!!! 😄 Megírhatták volna úgy, hogy a mutatott játék is számítson ne csak az eredmény... no meg figyelembe vehetnék, hogy esélyesként kapunk-e ki, vagy úgy, hogy szakadéknyi különbség van a játékosállományban...
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kellene kapus és bal kp magyar bajnokságba.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Next PC upgrade: 2022
Most akkor hova kéne másolni vagy mi kell még hogy müködjön?
Next PC upgrade: 2022
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
vagy a Torpedo Zhodino
igazi nyalánkság mindhárom 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Jó ez a Naftan-os kihívbás..
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Naftan_Novopolotsk

csapat: keret / átigazolások
(halleniust megvenni és vanden borre-t eladni eszem ágában sem volt, már a játék kezdetekor le voltak zsírozva ez a két traszfer...)
bajnokság: tabella / meccsek egyik fele / másik fele / gólkirály
kupa: meccsek
(nem értem hogy ejthetett ki minket pont a samp, pedig a bajnokságban kétszer is vertük õket 2-0-ra és 5-0-ra...)
EDDIG KÉSZ CSOMAGOK: Belga, Skót, Görög, Török, Szlovén, Szerb, Lengyel, Német, Dán, Cseh, Horvát, Bolgár, Osztrák, Magyar
http://fm2011graf.weboldala.net/
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
7 meccse veretlenek vagyunk, 6 gyõzelem egy X. 3-ok vagyunk a bajnokságban, és 7 meccs alatt 11 gólt lõttünk és 2-t kaptunk. Mondjuk meglepett, hogy nem én kaptam a hónap menedszere címet... viszont 4 játékosom benne volt a hónap válogatottjában.
Most lesz az elsõ FA kupa forduló a Coventry ellen.
Röviden ennyi lenne😊
Én is megvettem most Diósgyõrbe.
engem most vertek meg, igaz én is idegenben voltam

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
BMW 325 iX Rallye Car :)
gratu am
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
rengeteg gólt kaptunk, nagyon hullámzott a csapat teljesítménye, ennek ellenére elsõ hatba sikerült bekerülni, jövõre cél a dobogó, ehhez kell egy-két jó igazolás elsõsorban középsõ védõ
jön az utolsó meccs, Fradi ellen idegenbe
Gyõr nem nyerhet és nekünk muszáj nyerni akkor megvan a kupás hely, szóval semmi esély😄
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Kösz😊