Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Urak! Van pár dolog amit nem vágok... <#fejvakaras>

Igazoltam a Fradihoz egy orosz, és egy horvát csókát. Egyik sem számít idegenlégiósnak, pedig mindkettõ kizárólag saját országának állampolgára! Ez miért is van?

A másik csak egy megállapítás... irritálnak a szurkolóim!!! 😄 Megírhatták volna úgy, hogy a mutatott játék is számítson ne csak az eredmény... no meg figyelembe vehetnék, hogy esélyesként kapunk-e ki, vagy úgy, hogy szakadéknyi különbség van a játékosállományban...

www.smart-bus.hu

Eloy Room(holland) azt hiszem a második évben ingyen eljött az mtk-ba.Elég ügyes.
bakkerman
józsefvárosi piacon voltál már? pár fogatlan biztos beállna kapuba,1-2 felesért 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

McFrost
Csõ!
Kellene kapus és bal kp magyar bajnokságba.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Ars3nal
elsõ bajnoki elég jóra sikerült St. Paulival

képek meg egy xml fájl, de elméletileg jó hozzá
grebber
Lehet baromságot kérdezek de a Face pack ami a 2011-hez van az müködik a 2010-el is igaz? Hisz csak képek gondolom én.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Onnan jöttem és jól benéztem 😄 nem a fõkönyvtárba hanem documents-be !

faq?
grebber
Leszedtem egy 1,7Gb-os logo packot. Ezt hova kell másolni? Mert elvileg csak annyit írt hogy a fõkönyvtárba beraktam de nem változott semmi.
Most akkor hova kéne másolni vagy mi kell még hogy müködjön?

Ars3nal
végeztem az NB1el, egyszerûen meguntam az egészet, kezdtem egyet a St. Paulival

Megvertük a rangadón a Debrecent de...Ezeknek a pálya széli taktikai utasításoknak van valami értelme?Mert jó lenne ha mûködne de hiába mondom hogy work the ball to box ellövik 25-30 méterrõl inkább.Mondom hogy földön játszanak erre eszméletlen íveléseket látok.Van ennek így értelme?
genoa után tuti motalázok majd, de köszi a tippet majd még szóba jöhet. <#vigyor1>
Ja, elkezdtem, köszi😊
gabber_saviola
ha kedvet kaptál hozzá, akkor ma este 8 felé tolom fel a grafikai csomagot .

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

A Partizan Minsk gazdaságilag tûnik jó döntésnek, 17600-as stadionjával😊
gabber_saviola
ott van még a Volna Pinsk

vagy a Torpedo Zhodino

igazi nyalánkság mindhárom 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Húúú, ez fasza tipp!
Jó ez a Naftan-os kihívbás..
gabber_saviola
ha meguntad ezeket a divatcsapatokat, ajánlanám neked a Naftan Novopolotsket. Persze nem azért, mert a Fehérorosz csomagot csinálom, hanem mert van bennük fantázia. 😄

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Naftan_Novopolotsk

GENOA CFC | 2010/2011

csapat: keret / átigazolások
(halleniust megvenni és vanden borre-t eladni eszem ágában sem volt, már a játék kezdetekor le voltak zsírozva ez a két traszfer...)
bajnokság: tabella / meccsek egyik fele / másik fele / gólkirály
kupa: meccsek
(nem értem hogy ejthetett ki minket pont a samp, pedig a bajnokságban kétszer is vertük õket 2-0-ra és 5-0-ra...)
gabber_saviola
KÖVETKEZIK: Ír, Fehérorosz, Finn csomag

EDDIG KÉSZ CSOMAGOK: Belga, Skót, Görög, Török, Szlovén, Szerb, Lengyel, Német, Dán, Cseh, Horvát, Bolgár, Osztrák, Magyar

http://fm2011graf.weboldala.net/

penge96
Jól van, nem tudom mit néztem el, szóval 19 gólt lõttünk. Bocs a tripla posztért, este van...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Elnézést, 7 meccs alatt 13 a lõtt gólok száma. (Nem egy nagy szám, tudom😊)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Nah, mostmár kijelenthetem, mi is jó formában vagyunk 😊 (Portsmouth)

7 meccse veretlenek vagyunk, 6 gyõzelem egy X. 3-ok vagyunk a bajnokságban, és 7 meccs alatt 11 gólt lõttünk és 2-t kaptunk. Mondjuk meglepett, hogy nem én kaptam a hónap menedszere címet... viszont 4 játékosom benne volt a hónap válogatottjában.

Most lesz az elsõ FA kupa forduló a Coventry ellen.

Röviden ennyi lenne😊

Ez aztán a helyzetkihasználás.
Fyrex
kicsit elõvettem a gémet

Avanti Crociati!

Utóbbi lehet, mert a fáradtakat nem játszattam(mindig megnézem meccs elõtt és lehet hogy 90-en van de ha fáradt akkor nem játszatom) .Mondjuk a cseréknek meg ilyenkor kéne villantani ha be akarnak kerülni a nagycsapatba.Az alázás amit írtam persze túlzás, csak abszolut impotens játékot csináltak, a halinak volt egy rakat helyzete aztán a végén én vertem be egyet.(már csak ilyen maximalista vagyok, bocsi)
4 gól 2 asziszt 7.34-es átlag, 7 meccsen.Igazából nem az értékei miatt vettem meg hanem mert irtó nehéz ezen a szinten jó ballábas csatárt találni.Õ meg az és viszonylag jó.Fejem fogtam korábban mikor a jobb lábas csatár totojázott vagy ballal ellõtte a francba a labdát.Emlékszem amikor az fm10-ben találtam még a Feyenoordba egy ballábas, minõségi csatárt akkor szórta a gólokat meg az aszisztokat mert azon az oldalon egy jó bal láb kell.
Ars3nal
folytattuk a hagyományt és ismét kiestünk elsõ körben hazai pályán a kupából, most a ZTE2 vert el😄

Tényleg?Ezt még nagyon nem vettem észre.Akkor biztos azért sikerült.Malacom volt oszt pont.
Igor Pavlovic hogy szerepel nálad?
Én is megvettem most Diósgyõrbe.
Ars3nal
nem arra gondoltam hogy te csaltál hanem a gép csíter, nagy csapatok ellen állandóan ez van

egyszerûen fáradtak a játékosaid, gyenge a morál, vagy lehet hogy nagyképûen állnak a meccshez

Naaaaa.Nem csaltam nem töltöttem vissza csak a kommentár ment mert nem is mertem nézni.Ha ez vigasztal a következõ fordulóban a haladás! alázott.Na ez az ami érthetetlen.
Ars3nal
átvariáltam a taktikát a szezon elõtt, elsõ hat meccsen 6 gyõzelem 14-3 gólkülönbség

Ars3nal
csítergép, de amúgy ígyis szép eredmény

uh

engem most vertek meg, igaz én is idegenben voltam

Most sírjak vagy nevessek?Nézzétek mikor egyenlítettek.Na jó, inkább nevetek.
Mérkõzés elõtti felkészülés, az adott taktika betanulása.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

gilgames00
ez a match preparation mit is jelent itt pontosan?

csm
sziasztok. az fm 11-ben hogy tudok meggyõzni egy játékost hogy ne vonuljon vissza? mert kapom az értesítést,hogy bejelenti a visszavonulást,de sehol nemtudom felajánlani neki,hogy maradjon még 1 évet.

BMW 325 iX Rallye Car :)

Ars3nal
az idei keret, most minden poszton elég jól állunk már érzésem szerint

és a játékosmozgás

Ha a védelmedet helyre rakod, akkor simán meglesz a dobogó 😊

gratu am

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Ars3nal
hát nem jött össze

rengeteg gólt kaptunk, nagyon hullámzott a csapat teljesítménye, ennek ellenére elsõ hatba sikerült bekerülni, jövõre cél a dobogó, ehhez kell egy-két jó igazolás elsõsorban középsõ védõ

Ars3nal
nem kicsit vicces😄

jön az utolsó meccs, Fradi ellen idegenbe
Gyõr nem nyerhet és nekünk muszáj nyerni akkor megvan a kupás hely, szóval semmi esély😄

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

zyndar
<#kerdes> Ez valami új hadrend?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

penge96
Júúúj, tényleg 😄 Háhá, dejó xD

Kösz😊

Nézd meg jobban a formát😊 Januártól a végleg a Tied 😄
Ars3nal
szokás szerint elmentem szabira téli szünetrõl, elsõ bajnokin az fogadott hogy nincs bevethetõ kapusom😄 így is vertük a Vácot 2-1re de gyorsan leigazoltam Balajczát😄