Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
csapat: átigazolások / felállás / taktik
felkészülés: meccsek
serie a: tabella / meccsek
lényegesebb meccsek:
vs. milan mázlis gyõzelem milánóban
vs. juve megérdemelt 3 pont a juve ellen
vs. lecce szoros elsõ félidõ után 4 gólos gyõzelem
Nem vagyok elégedett. Az eredmények jöttek, a Chelseat is megszorongattuk, de a összességében nem tetszik a mutatott játék. Túl sok ziccer marad ki :/
A védelmemtõl félek a legjobban, nem érzem PL szintûnek, pedig a játékosok értékei megvannak.
Elsõ mérkõzésemet a TV is közvetíti az Aston Villa ellen.
A liga kupában pedig nagy örömömre a Swansea csapatát kaptuk (tavaly oda vissza vertek minket, 0-1(H) és 1-0(A) eredménnyel), perpill az a legfontosabb mérkõzés számomra. Mindenképpen nyerni kell.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Egyébként is érdemes rendszeresen baszogatni õket, elõbb-utóbb belemennek dolgokba, úgy vettem észre.
CSAK a Fradi
Úgyhogy az a 180k font sem rossz pénz azért.
CSAK a Fradi
az új szezonra a bennmaradást tûztem ki célul, erre a vezetõség 11ezer eurot ad hetente fizetésre és semmi más:D viszont egész jó kis játékosok eljönnek ingyen, majd holnap folytatom sztem
eddig nagyon jó, Vácon kéne egy döntetlen és akkor meg kell legyen
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Mit ronthatok el?
Mikor kezdjél alapozni? Mihelyt vissza térnek a szabiról a játékosok. (Durván az elsõ éles mérkõzés elõtt egy hónappal van.)
www.bundesliga.de www.kicker.de
Az igazolásról annyit csak, hogy télen már vásároltam játékosokat akik a július 1-én jönnek majd. Mindig figyelem a játékos piacot és legtöbször lecsapok a lejáró szerzõdéses játékosokra vagy az ingyen igazolhatókra.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
lehet hogy nem elégedett a szerzõdésével
csapatstátuszával
edzésterheléssel
vagy amit Brandy csinált nálam, ugye õ stabil kezdõ - legjobb játékosom...és ha lecseréltem meccs közben, rögtön veszített a morálból :/
(+ természetesen a cserék és backup játékosok kevesebb lehetõséget kaptak és azért)
Preston 2011/2012 PL
Az elsõ szezonban rengetegen (akiket leküldtem a tartalékba) kérték hogy tegyem átigazolási listára. Ezt én megtettem, feljutottunk a PL-be és rögtön jöttek a kérések hogy ne adjam már el õket, mert szeretnének maradni :D.
Én meg lókukit a szájukba alapon akit lehet eladtam :).
Nem hittem volna, de a vezetõségtõl kaptam 10 millió font fizetési keretet és 9 milka átigazolást. (középmezõnyi helyezést ígértem érte)
Tehát volt lehetõségem erõsítésre.
Hoztam egy kapust, egy védõt, kettõ középpályást és kettõ csatárt (Németh Krisztián az egyik :)).
A staffot is átalakítottam, hoztam újakat és lecseréltem a régieket. Elégedett vagyok velük.
Változtattam az alap taktikán, egy átalakított 4-4-2 lett.
A védekezõs pedig megmaradt a jó öreg 1-4-1-2-1-1.
Eddig két barátságos meccs volt:
1-0 (A) Plymouth
5-0 (A) Taunton (az új csatárigazolásom két gólpasszt is adott, ez tetszett)
most jön a Chelsea és az Everton elleni hazai barátságos meccs.
ui.: gratu farferi és neon
king - sok jó játékost el lehet hozni ingyen is :)
hajrá mindenki :)
Real Madrid 2011/2012 szezon
Remekül startolt a szezon, mivel az Atletico Madridot megvertük a Szuper Kupán, így még egy trófeával bõvült a vitrin. Egy kicsit aggódtam az elsõ bajnoki meccs miatt - ugyanis a Barcelona ellen játszottam, igaz, hazai pályán. Meccs közben kicsit megnyugodtam, ugyanúgy ahogy a játékosaim is, így 4-0val fejeztük be a találkozót. A gólzáport Rossi kezdte (Higuaín helyett igazoltam le), majd a többiek folytatták. A sors igen kegyes volt velem a BL sorsolásnál, mivel egyetlen említésre méltó csapat a csoportomból a Lyon, õket idegenben 0-1re vertem. Folytatódott a menetelés, 7-8 meccsen keresztül kapott gól nélkül meneteltünk. Ezt a sorozatot egy BL meccsen szakították meg, amikor a Dynamo Kyev betalált a hálónkba, amikor idegenben játszottunk. A bajnokságban még mindig kapott gól nélkül álltunk a tabella elején. Becsúszott egy döntetlen, aztán még egy, így lecsúsztunk az Atletico Madrid alá a 2. helyre. Igaz, nem vagyunk elsõk, de 10-11 meccs óta veretlenek vagyunk és talán ez a legfontosabb most.
Na a vezetõség meghozta a döntését a 2007/2008-as idényre szánt átigazolási kerettel kapcsolatban. Kõkemény 0 Eurót kaptam. Na ezzel lehet csapatot építeni!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Befejezõdött az elsõ szezonom a Preston North End kispadján.
Nagyon jó év volt. Az igazolások remekül sikerültek. Gyorsan összeszokott a csapat, ami egy számomra csodának felérõ dolognak köszönhetõ. A kulcsjátékosaim a szezon 95%ban bevethetõk voltak. A sérülés õket elkerülte. Ezen nagyon meglepõdtem, mert sorra írjátok, hogy "a fél csapat sérült".
Az év elsõ negyedében fõleg idegenben vitézkedtünk, a hazai meccsek nem alakultak tökéletesen, de ott voltunk az élbolyban.
Decemberben jött egy mélyebb repülés. Vereségek és döntetlenek sora.
Itt jött egy taktikai változtatás 4-4-2rõl átálltunk 4-1-3-2re.
Ez meghozta a sikert. Ezután már csak kétszer szenvedtünk vereséget 1 bajnoki és 1 FA kupa meccsen. Jött még 4 döntetlen és 19 gyõzelem. Tehát sikeresnek mondható a taktika.
csapat és felállás
A liga és FA kupában is a 4. fordulóig jutottam el, jövõre tervezem a hosszabb menetelést.
A bajnokságban 5 fordulóval a vége elõtt már biztosítottam a Rájátszást. Itt a srácok kicsit túlnyugodtak, rögtön jött is 2 döntetlen.
A végleges sikert 2 meccsel a vége elõtt sikerült bebiztosítani.
A Cardiff csapatával játszottam, és Bernard Mendy meglõtte a 100. gólunkat. Ezzel nyertük meg a bajnokságot. :)
mérkõzések 1 2 3
Bajnoki Tabella 10/11
Természetesen az év menedzsere lettem.
4 játékosom került be az év csapatába (Brandy, Proctor, Mendy, Jones).
csapat stat
játékos stat
A végére egy vicces dolog. Proctort csak azért raktam be 1 meccsre, mert tetszett a neve (rendõr akadémia), ott duplázott és bent maradt a kezdõben :D
jövõre a cél: elsõ 15-be kerülés, Fa vagy ligakupában az elõdöntõ.
hajrá mindenki :)
Lejátszottam 3 meccset a szezonból Hajdúböszörménnyel nem rossz eredménnyel.
Békéscsabát otthon 1-0ra, Gyõr2-t otthon 1-0ra vertük kupában, Nyíregyházát meg 2-0ra idegenben, mindezt úgy hogy mindhárom meccsen jobbak voltunk az ellenfélnél.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A 2006/2007-es szezon fontosabb bajnokságainak eredménye: Angol, Spanyol, Portugál, Olasz, Francia és persze a Német.
Amiben pedig én szerepeltem: Északi területi liga
A tegnapi kis beszámolóhoz itt van az Õszi forduló valamint a tavaszi forduló eredményei.
Ezzel a csapattal sikerült mind ezt elérnem. Akiket pedig érdekelnek a területi liga statisztikái az itt nézheti meg.
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó játszadozást!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!