Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenfélként a Freiburgot kaptuk, mindenképpen hozható párharcnak érzem. Utána Lokomotiv Moszkva vagy Fenerbahce lehet az ellenfél.
féltávnál elég jól állunk a várt 18. helyett
sikerült pár értékes eredményt elérni, Werder ellen 2-2 idegenben(92.be egyenlítettek:S) HSV-t 3-1re vertük idegenben
próbálok pár játékost nézni a lejáró szerzõdésesek közül, aztán megyünk a Wolfsburghoz

Mostanában readonly üzemmódban vagyok, viszont tegnap és ma játszottam egy kicsit.
A bajnokságban 16 kör után 35 pontunk van, 4. helye vagyunk, de a listavezetõ Torino 2 meccsel többet játszott, és 40 ponttal áll.
EL-ben kétszer vertük a Tereket, egyszer kikaptunk az Arsenaltól és a Metalisttól, az 5. körben pedig volt egy "kis" szerencsénk.
Semmi sem dõlt el, a Metalist 11 pontos, nekünk 9 van, az Arsenal 8-cal áll.
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=3823
Innen le lehet tölteni a módot! Ezeket változtatták benne:
-Barclays Premier League
-Carling Cup
-UEFA Champions League
-UEFA Europa League
ha azt kitöröljük akkor kiadja
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Az 'mé van, hogy az én képeimet nem tölti be a noob?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Elkezdtem a '11-et a már hagyományosnak monható kedvenc FM csapattal:
http://noob.hu/2010/11/27/logo.jpg
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

folytattam kicsit St.Paulit, eddig nagyon jól megy a csapatnak, bár a Bayern meg a Werder meccs hátravan, eddig csak a Stuttgart,Köln,Mainz trió fogott ki rajtunk mindhárom idegenben...Mainz ráadásul 97. percben nyert öngóllal, elõzõ körben kaptunk Kölntõl egy négyest, morálnak odavágott sajnos de Schalke ellen így is jók voltunk X-re
sima 442-t játszatok velük minden meccsen ellenfélhez alakítva egy kicsit
Elérkeztünk a féltávhoz.
Le a kalappal a csapat elõtt. Nagyon büszke vagyok rájuk. Tökéletesen összeszoktak egymással, és megtanulták a taktikát is (4-3-1-2). Az év végére tökéletesen elégedett lennék egy 5. - 6. hellyel is, és erre igen sok esélyem van.
Liga kupa: Eljutottunk az elõdöntõig, ott a Chelseavel fogunk harcba szállni.
FA kupa: A Man Utd. ellen szerepelünk rögtön az elsõ körben.
sajnos ezek nehezebbek lesznek mint alapból lennének...köszönöhetõen a sorsolásnak:
Szerintem az FA-t kihagyom és a B csapattal állok fel.
A Chelsea odavágón egy X remek eredmény lenne.
A két bajnokiból az egyiket jó lenne megnyerni (de a fontosabbik az Arsenal elleni meccs).
A ligakupa visszavágón pedig mindent beleadunk.
Hajrá mindenki!
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
www.bundesliga.de www.kicker.de
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://noob.hu/2010/11/27/bl.tablazat.jpg
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
www.smart-bus.hu
eddig én is az asszisztensre bíztam a dolgokat, plusz meccsek elõtt is csapatüziket küldtem 95%ban
most eljött a Birmingham elleni idegenbeli mérkõzés
részt vettem a sajtóértekezleten, külön beszéltem a Birmrõl, személyre szabottan
Proctorral elbeszélgettem meccs elõtt a formájáról (mondtam neki hogy legközelebb tegye oda magát)
beszélgettem a játékosaimmal mind meccs elõtt mind félidõben és az eredmény...

www.smart-bus.hu
Jogos a két pont... ma is tanultam valamit! :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
de nálam volt olyan, hogy egy Almería elleni 2-0 eredménynek jobban örültek mint Deportivo elleni 4-0nak :D elmondom miért: Almeria ellen 70%os labdabirtoklásom volt, sok helyzet, míg az ellenfélnek csak 1 vagy 2 volt. ez is beleszámít még