Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
4-1-re vertük az utolsó körben az ukránokat, az Arsenal leikszelt a Terekkel, így csoportelsõként, 12 ponttal továbbmentünk a csoportból :D
Ellenfélként a Freiburgot kaptuk, mindenképpen hozható párharcnak érzem. Utána Lokomotiv Moszkva vagy Fenerbahce lehet az ellenfél.

hogy csináljátok ezt hogy ilyen csapatokkal ilyen jó helyezést értek el? :D

Ars3nal
hopp a lényeg maradt le a képrõl:D

Ars3nal
folytattam St. Paulit
féltávnál elég jól állunk a várt 18. helyett
sikerült pár értékes eredményt elérni, Werder ellen 2-2 idegenben(92.be egyenlítettek:S) HSV-t 3-1re vertük idegenben
próbálok pár játékost nézni a lejáró szerzõdésesek közül, aztán megyünk a Wolfsburghoz

köszi!

Huni92
Üdv, gratula mindenkinek!
Mostanában readonly üzemmódban vagyok, viszont tegnap és ma játszottam egy kicsit.
A bajnokságban 16 kör után 35 pontunk van, 4. helye vagyunk, de a listavezetõ Torino 2 meccsel többet játszott, és 40 ponttal áll.
EL-ben kétszer vertük a Tereket, egyszer kikaptunk az Arsenaltól és a Metalisttól, az 5. körben pedig volt egy "kis" szerencsénk.
Semmi sem dõlt el, a Metalist 11 pontos, nekünk 9 van, az Arsenal 8-cal áll.

A francért van 3-4 key helyzetem egy meccsen azt is kihagyják.Leszarom ha kikapok de legalább látnék valamit mint régen.Tököm tele van már ezzel az fm11-el.Én vagyok hülye miért nem a tízzel játszok.Nem kell reagálni rá csak magamban morgok, igaz publikusan.
zorrobomber
Grat megoldottatok egy olyan dolgot amire itt már mindenki ezer éve vár és még a faq-ban sincs benne

Neoncsoves!

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=3823

Innen le lehet tölteni a módot! Ezeket változtatták benne:
-Barclays Premier League
-Carling Cup
-UEFA Champions League
-UEFA Europa League

Pedro León ha beindul! (kár hogy ezóta egyre szarabbul játszik...)
http://www.youtube.com/v/kDkNwkNIcCU&version=3

szabocsaba1983
Nem is rossz szezonkezdet egy csapattól, aki a 16. helyre várnak...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Van már mod arra, hogy kicserélje a Champions Cup-ot pl. UEFA Champions League-re? elég idegesítõ a Champions Cup megnevezés :)

mert a linkjeidbe beleraktál egy full fölösleges <br> végzõdést
ha azt kitöröljük akkor kiadja

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

szabocsaba1983
Egy kis off:

Az 'mé van, hogy az én képeimet nem tölti be a noob?

szabocsaba1983
Az átig piacon nem voltam túl aktív, 2 idõsebb pléját igazoltam 'ingyé (Dabo Zenoni ), egy ment, a keretet ismerem (ez nem a madrid, hogy minden évben újjat vásárolunk), velük próbálok meg valamit gépészkedni.

lokival most játszottam európa liga dontõt erre a kapusom, aki iránt még csak nem is érdeklõdik a kutya se, nagyobb klubba akar igazolni...
szabocsaba1983

Csak azt sajnálom, hogy az ikon, Marcos Márquez eligazolt irl a Salamanca-hoz. Anno minden gémben feljuttatott az elsõ osztályba...

/a fõnöktõl kérnék egy LP logot a másik mellé/

szabocsaba1983
Üdv és Grat All!

Elkezdtem a '11-et a már hagyományosnak monható kedvenc FM csapattal:

U.D. Las Palmas S.A.D.

http://noob.hu/2010/11/27/logo.jpg

valaki megtudja mondani milrt van az hogy a kilép a mecs félidejénél és kiirja h hiba történt és az fm leállt? kössz elõre is
hát bassza meg ilyen nincs... egy kész szopás a Getafe ellen játszani... tök mindegy melyik felállásomat küldöm, akkor is mindig döntetlen vagy vereség... még a Barcát is megverem, de ezt a fos getafe-t nem... 9 játékossal voltak a pályán (2-t kiállítottak még a legelején) és így is egyenlítettek és 1-1el lett vége a mérkõzésnek... dehát ilyenek voltak, hogy 5ösrõl fölé lövi, tisztán áll a kapu elõtt az emberem nem lesen és nem lepasszolja neki, hanem inkább rálövi, etc... meg ilyen átlag 6.5ös ratingekkel nem tudom ... de mindig a getafe ellen van ez! kurvára idegesítõ

Lehet hogy a bajnokság színvonalát is figyelembe veszi.Aki itthon sztár az madridban szóba se jöhet...gondolom.

akkor területvédekezés<#whatever>

Ars3nal
<#taps><#taps>

folytattam kicsit St.Paulit, eddig nagyon jól megy a csapatnak, bár a Bayern meg a Werder meccs hátravan, eddig csak a Stuttgart,Köln,Mainz trió fogott ki rajtunk mindhárom idegenben...Mainz ráadásul 97. percben nyert öngóllal, elõzõ körben kaptunk Kölntõl egy négyest, morálnak odavágott sajnos de Schalke ellen így is jók voltunk X-re

sima 442-t játszatok velük minden meccsen ellenfélhez alakítva egy kicsit

hülye kérdés, emberfogást nb1-ben kell játszani
Real Madridhoz mit ajánlotok? Emberfogást vagy területvédekezést?

Preston 11/12 helyzetjelentés

Elérkeztünk a féltávhoz.
Le a kalappal a csapat elõtt. Nagyon büszke vagyok rájuk. Tökéletesen összeszoktak egymással, és megtanulták a taktikát is (4-3-1-2). Az év végére tökéletesen elégedett lennék egy 5. - 6. hellyel is, és erre igen sok esélyem van.

Liga kupa: Eljutottunk az elõdöntõig, ott a Chelseavel fogunk harcba szállni.
FA kupa: A Man Utd. ellen szerepelünk rögtön az elsõ körben.
sajnos ezek nehezebbek lesznek mint alapból lennének...köszönöhetõen a sorsolásnak:

Szerintem az FA-t kihagyom és a B csapattal állok fel.
A Chelsea odavágón egy X remek eredmény lenne.
A két bajnokiból az egyiket jó lenne megnyerni (de a fontosabbik az Arsenal elleni meccs).
A ligakupa visszavágón pedig mindent beleadunk.

Hajrá mindenki!

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

king82
Dobjál fel képet a csapatról és az eddigi szereplésrõl is. Köszi

www.bundesliga.de www.kicker.de

az én 18; 19es skillû figyelõim meg sorra ilyen szarokat találnak... ez mégis hogy van? :DD

lakatos nintendo <#hehe>

A figyelõm sorban találja a 4 csillagos 16 éves gyerekeket Brazíliában, csak gyõzném megvenni õket meg eldönteni hogy ki kell.
king82
Jó reggelt!

Ja értem roma légiósok! <#hehe>

www.bundesliga.de www.kicker.de

McFrost
Ezek helyi srácok <#hehe>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

pakson külföldi?<#banplz>
McFrost
Közben én is gyötröm azért:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huha ez tényleg mûködik.Mondtam Kantának, hogy javulnia kell ha az elsõ csapatba akar kerülni erre kicsit besértõdött aztán keményen rászóltam hogy én vagyok a fõnök és elnézést kért.Goodról very good-ra ugrott a morálja.Zsidai leesett very poora mondtam hogy pihentetem a fontosabb meccsekre erre megköszönte és felment goodra.
BBeno2

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
az összes hazai meccset behúztam nem kis meglepetésre.

http://noob.hu/2010/11/27/bl.tablazat.jpg

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Ezt a mentést már lenyomom így, a következõben komolyan veszem a firkász találkozókat... legalább látni fogom a különbséget! :)

www.smart-bus.hu

Ez nem semmi eredmény.Én is nyertem már 5-6 góllal de kilenccel!!Kipróbáltam pont a Galatasaray elleni meccs elõtt, végül is döntetlen lett idegenben az nem rossz.Ami viszont nem tetszik, hogy Kanta Józsim megint very lowon van 3 hete és hiába próbálom rábeszélni a javulásra inkább besértõdik.Biztos ilyen tipusú ember.
azt a leborult szivar végit...:O
eddig én is az asszisztensre bíztam a dolgokat, plusz meccsek elõtt is csapatüziket küldtem 95%ban

most eljött a Birmingham elleni idegenbeli mérkõzés
részt vettem a sajtóértekezleten, külön beszéltem a Birmrõl, személyre szabottan
Proctorral elbeszélgettem meccs elõtt a formájáról (mondtam neki hogy legközelebb tegye oda magát)
beszélgettem a játékosaimmal mind meccs elõtt mind félidõben és az eredmény...

nekem is, de megéri a fáradtságot. pl. Real Madriddal kb 20-30 meccsig veretlen voltam :D és 10 alatt van a kapott gólok száma... egyedül a Barcától kaptam ki eddig, de csak azért mert ligameccs ellenük idegenben, 3 nap múlva meg kupa elõdöntõ szintén ellenük szintén idegenben :D kicsit fáradtak voltak a játékosok, úgyhogy a ligameccset hagytam elúszni (0-1 lett), kupameccset viszont behúztam 2-1el :D

Amikor van türelmem hozzá, akkor igyekszem így tenni... de 90%-ban az agyamra megy... :)

www.smart-bus.hu

idegesítõek mégis sokat számítanak... volt hogy nem volt kedvem hozzá és mindig az asszisztenst küldtem, meg is látszott néha a csapatteljesítményen. sokkal jobb a morál és a játékkedvük ha te nyilatkozol, meg lehetõleg reálisan kell. tehát ha nehéz meccs jön, akkor próbáld meg buzdítani õket (pl. nehéz meccs lesz, de jók a játékosaid), próbáld meg elkerülni hogy nagyképûen álljanak a meccshez, tehát hanyagold a "biztos nyerünk" opciót, max a nagyon tuti meccseknél, bár ott is visszaüthet a dolog

Megnézem, köszi... :)

Jogos a két pont... ma is tanultam valamit! :)

www.smart-bus.hu

katt a tabellára és ott a rules-ra. fel vannak sorolva az eu-val egyenértékû országok.
Igen, pár afrikai... no, de egy horvát meg egy orosz mitõl ne lenne idegenlégiós?

www.smart-bus.hu

Na majd odafigyelek erre, bár én a sajtóval nem foglalkozom... idegesítenek azok az ismétlõdõ hülye kérdések... a beosztottam tárgyal velük! :)

www.smart-bus.hu

mert van pár ország ami hiába nem eu-s, de annak számít.
nem csak az esélyesség (de hülyén hangzik) számít, hanem az is mit mondasz a sajtótájékoztatón. ha azt mondod, hogy valószínûleg nyertek, akkor nyilván fel lesznek háborodva egy döntetlenen pl. :)

de nálam volt olyan, hogy egy Almería elleni 2-0 eredménynek jobban örültek mint Deportivo elleni 4-0nak :D elmondom miért: Almeria ellen 70%os labdabirtoklásom volt, sok helyzet, míg az ellenfélnek csak 1 vagy 2 volt. ez is beleszámít még