Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Elõször is gratulálok mkinek!
Feyenoord 2010/11
Hát nem sikerült a legjobban az elsõ évem a Feyenoord-nál. Már írtam a nyári igazolásokról, és a szezon kezdetérõl. Igazolások 10/11 Õszi szezon eleje nem sikerült vmi jól, október közepén a kirugás szélén álltam, és a Breda ellen meccs elõtt ultimátumot is kaptam már, de feltámadtunk sorra nyertük a meccseket. Januárba elküldtem Francot aki ahoz képest felkészülésnél termelte a gólokat, bajnokságba 1 gólt rugott, helyette jött Rivaldo akit már nyáron is akartam, és egy afrikai gyöngyszem Joshua Otto. Otto jól nyomta 13/7es mutatóval zárt. A tavaszi szezon ismét szarul kezdõtött és megint csak a Breda meccs elõtt akartak kirúgni, végül megint feltámadtunk és a 3. helyen végeztem. Tabella Fura volt h a bajnok Ajaxot tavasszal viszonylag könnyen vertem 3 góllal, míg a Psv.vel és Dzsudzsákkal egyszer sem bírtam, esélyem se volt ellenük. Kupából hamar kiestem. Legjobb fiatal játékos díjra 4 játékosom is jelölték, végül Kadlec kapta Fer elõtt. Év fiataljai
2011/12
Elkezdõdött az új év kaptam olyan 3.5 milliót igazolni, adtam vettem, végülis nagy összeget csak Van Dame-ra adtam ki, õt elözõ játékaimból megszerettem, és nagyon kellett egy balhátvéd. Biseswar-t muszáj voltam eladni, mert elszámoltam magam a fizukkal és túl léptem neki jövõre lejárt volna amúgy is a szerzõdése, és nagyon sokat keresett még több fizura és hosszabításra nem volt pénzem. Jönni fog még Livaja, de sztem megy kölcsönbe egybõl, sajnos Rivaldótol nem tok megszabadulni. Igazolások 11/12
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ti végig egy csapatot vezéreltek, vagy 2-3-nál azért megfordultok?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
A szezon elõtt erõnlétedzést csináltam magamnak, azt nyomatom. Szezon közben pedig a tiédet.
Fejlõdnek a játékosok, a morál jó. Tényleg elenyészõ sérültem van. Tehét nagy thx érte 😊
Nagyon örülök neki, hogy a megfelelõ edzés a megfelelõ értékeket növeli. 😊😊
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Akik az én edzésemet használják, azoktól kérnék visszajelzést mennyire vált be. Sérülések, játékosok fejlõdése stb.
Hamarosan elkészülök egy újabb (talán végleges) edzéssel, esetleg egy hosszabb írást is tolok az edzés mûködésérõl, hátterérõl, ha van rá igény. Ehhez kéne pár visszajelzés az eddigi tapasztalatokról. kösz
Akinél kiakadások vannak, ebben a fórumban nézzék végig az utolsó két napot és próbálják ki, amit a többiek.
(A legtöbb embernek valamelyik megoldásnál helyrejött a program. / Szinte biztos, hogy az elsõ, hibás kommentár verzió okozta.)
Mert a régi mentésnél mikor elkezdenék egy meccset mindig újra indul a magyarítással :/
így inkább újra kezdtem idõm az van 1hét alatt biztos visszahozom 😊
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
és az egyik fórumozó által feltöltött edzést használom 😊
Az elsõ évben Treacy és Mayor állandó szélsõm volt, aztán átálltam a 4312 felállásra, és így kerültek a középpálya bal illetve jobb oldalára (néha ha a szükség hozta tkp posztra).
Mendy két éve támadó középpályásként játszik nálam. Pontosabban elsõ évben középsõ középpályás támadó opciókkal, idén már tényleges TKP.
Brandyhez pedig, ami nálam számít egy klasszikus befejezõ csatárnál az a befejezés, cselezés, fejelés, labdakezelés, technika, higgadtság, üresbe mozgás, gyorsulás és ugrás. Õ ezekbõl a fejelésen kívül mindegyikben jó, tehát nem érdekel a többi értéke 😊.
Te milyen frissitest hasznalsz?
Brandy pedig milyen edzéseket kap, hogy jóformán csak a Befejezése ugrott 3-at a többi maradt alap szinten? 😊
Nagyon szép eredmények na majd jövõre bajnok leszel!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
@Ars3nal - szép eredmény, de akkor sajna ez elveszett :S:S
Odd elleni csúfos kiesés után következett az elsõ meccs, szenzációs teljesítmény volt a bajnokságban tavaly veretlen Portót idegenben megverni és még szerencse sem kellett hozzá
de azért elcseréltem volna az eredményt egy EL továbbjutásra:S
Tabella
Meccsek - a Strömsberg elleni 1-1 volt az irányításom alatt az 1. meccs
Igazolások
A 2 sztárjátékosom: Boskailo , és Haburcsák
Jövõre szeretnék mindenképpen feljutni, de gyakorlatilag senkit sem tudok igazolni, mert fizu keret már alapból túllépve, és nem tudok szerzõdést bonatni senkivel...
Majd jelentkezek! Köszi hogy elolvastad.
Egy kérdéssel érkeztem.
Mégpedig, egy edzõ esetében fontos a Menedzselés tulajdonság?
Egyáltalán az mit, és menyire befolyásol?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha igaz amit az FM írogat, hogy a csatárok ekkor és akkor érik el a fejlõdésük csúcsát...
el se merem képzelni, hogy pl Brandy mit fog még mûvelni akkor 😮
A középpályám bal égköve: Treacy
A középpályám jobboldali varázslója: Mayor
Az irányítóm, ki nélkül nincs támadás: Mendy
Aki nélkül nem lennénk ott ahol vagyunk, a gólvágó, a kedvencem: Brandy
Köszi elõre is...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
egyébiránt 18 milliót kaptam átigazolásokra, és legalább a 6. helyet várják el tõlem
ezt remélem idén is tudjuk hozni
Most már mûködik a magyarosítás 1000 köszönet érte 😊 tényleg a kommentárral volt a baj.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Most félek is picit, lehet hogy ez az év ilyen frankón összejött, de jövõre ki tudja?!
Gondolom a vezetõség mostmár el fogja várni hogy jól szerepeljünk és ez nyomást helyez a játékosok vállára. Mindenképpen erõsítenem kell a csapaton.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sose volt még ilyen csapatom 😊
Utoljára a cm03/04ben értem el ekkora sikereket az Espanyollal.
Felkészülési meccsek / átigazolás:
A tavalyi szezon után úgy éreztem, hogy nem kell új csapatot igazolni. Megfelelõek az emberek a PL-ben való helytállásra is (az elképzelésem egy biztos bentmaradás - középmezõny elhelyezkedés).
Meglepõdtem amikor 9 millió fontot kaptam átigazolásokra, de ha már megvolt elköltöttem.
Legfõképp a cserepadot erõsítettem meg. 1 kapus - 2 védõ - 3 középpályás - 2 csatár
Közülük ketten lettek kezdõjátékosok (Ruddy és Molinero).
A barátságos meccseken elért eredmény 6 gyõzelem 1 vereség. Elégedett voltam vele. Erõnlétileg is felkészültünk, és a csapatba is beépültek az újak.
Bajnokság:
A kezdeti elvárásokkal ellentétben végül felértünk a csúcsra.
A csapat hihetetlenül jól játszott végig. Nem voltak nagy forma ingadozások. A sérülések továbbra is elkerültek minket (persze volt 1-2 de nem számottévõ)
A csapat alapjaiban támadó játékot próbált felmutatni ezt a bajnokságban szerzett 83 gól mutatja is. A védelmünk is ki tett magáért a 29 kapott góllal (de ezt jövõre megpróbáljuk 20 környékére csökkenteni).
Nem szívesen emelném ki senki teljesítményét, mert ezt tényleg 1 csapatként értük el. Remélem ezt a játékosaim is így gondolják, és nem fognak elszállni maguktól.
kis történelem: utoljára 1890ben nyert PL-t a csapat 😊
bajnoki meccsek 1 2
Liga kupa:
Év elején úgy gondoltam, hogy talán lehet esélyünk elcsípni az egyik kupát, de amikor kisorsolták ellenem a Liverpoolt, elszomorodtam...de fölöslegesen. Nagyképûek voltak és a legjobb 11em ellen a B csapatukat küldték ki. Egy ötöst hagytam ott nekik.
Az elõdöntõben a Chelsea csapatával meccseltem. Idegenben nagyon jól tartottuk magunkat, de végül 2-0ra kikaptunk.
Itt elfogyott a reményem. Képtelenségnek tartottam, hogy 3 gólt rúgjunk nekik, de MÉGIS 😄.
Látnotok kellett volna a meccset. Momentumuk se volt. Lefociztuk õjet és a harmadik 5-0át játszottuk a liga kupában ^^.
A döntõben az Aston Villát kaptuk (nagyon utáljuk egymást, meccs elõtt is beszólogatott a menedzserük én meg vissza) és megnyertük simán. Ezzel elhódítva a történelemben elõször a Liga kupát ^^.
ligakupameccsek
FA kupa:
Itt is jól szerepeltünk. a B csapatom leverte 2-1re a Man Utd-t és a Bristol Roverst. A nyolcaddöntõben legyõztük a Chelseat idegenben 2-1re. Megálljt sajnos az Aston Villa okozott..hazai pályán szenvedtünk vereséget.
Díjak:
Év játékosa: 2. Bramdy - 3. mendy
Év tehetsége: 1. Mayor - 2. Proctor
Gólkirály: 1. Brandy 23 gól
Év menedzsere: én 😄
és végül a csapat bejelentette hogy 9500 férõhellyel kibõvíik a stadiont. Ennek örülök 😊.
grat & hajrá mindenki 😊
grafikai csomagok gabbertõl

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu