Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Feyenoordos karrierembe váratlan események következtek így kis évközi beszámolót írok! 😄
Szóval 2.ik idényemet töltöttem Feyenoord kispadján, EL csoprtba bejutottunk elég jól teljesítettünk, de a bajnokságba megint csak nem remekeltünk,fura mert védelem jó volt nem sok gólt kaptunk támadósor meg változó vagy rugtak 3-4et vagy egyet se, és sok 0-0 vagy 1-0ás vereség csuszott be, kaptam ugyebár az értesítõt h inog a pad alattam....
Így úgy láttam h mivel mindig csak szenvedek itt, inkább magamtól felmondok, nem akarom h kirúgjanak. Utánna jöttem rá h nem lesz könnyû új csapatot találni, hiszen hírnevem csak nemzeti és egy Eredevisie 3.ik helyen kívûl semmit se tok felmutatni, de végül egy pár hét után (December elején) a Readingnek én kellettem nagy örömömre.
A csapat a másodosztály 14. helyén tanyázik a keret szörnyû tele öregekkel pénz 0, fizetési keret telített. 3 jó játékosom van:
Federici
Mills
Church
Mellettük talán még 1-2 használható játékos van. Elküldtem 4 öreg játékost akiknek sok volt a fizujuk, szerencsére vezetõség nem blokkolta, így van lehetõségem pár játékost szerezni ingyen. Közben elsõ meccsen a Charton ellen 2-1re nyertem Church duplájával, de nagyon szenvedve. Majd jelentkezem nem sokára!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
4-2-2-2, 2 középsõ középpályással, és két szélsõ támadóközéppályással.
A Serie B-bõl, 2. helyen való feljutás után túl vérmes reményeim nem voltak az új szezont illetõen. Sokáig 15 ember volt a csapatban, de aztán beindult az üzlet. Többnyire csak lejáró szerzõdésû játékosok érkeztek, Lafrit leszámítva.
A bajnokság elsõ 7 meccsén 4 pontot szereztünk, szóval nem kezdõdött valami fényesen a történet.
Aztán szép lassan kezdtünk belejönni, és az idény során olyan meccseket játszottunk, mint a Chievo és Lazio elleni 5-1, vagy a Fiorentina elleni 5-0. Persze voltak csúnya zakók is, úgy mint a Milan elleni 1-5 vagy a Milan elleni 0-5. A végén a tabella így nézett ki. Abszolút erõnkön felül teljesítettünk, teljesen elégedett vagyok a helyezésünkkel. Kiemelendõ, hogy egyénileg is jók voltunk, fõleg a két csatárom villogott 😊
Olasz Kupa: 2 éve már megnyertük, idén úgy indultam neki, hogy nem lenne rossz behúzni. Padova, Empoli, Roma, Milan, Napoli volt az az 5 csapat, amelyet kiütöttünk a kupából, és rajtuk keresztül jutottunk be a döntõbe, ahol a Lazioval játszottunk. 1 hónappal a döntõ elõtt 5-1-re vertük õket, úgyhogy bizakodó voltam. Elég komoly meccsen hódítottuk el a serleget, ezzel ismét bejutottunk az Európa Ligába.
A csapatból egyértelmûen kiemelkedett Feczesin és Lafri. Mi lõttük a legtöbb gólt a bajnokságban a Fiorentinával holtversenyben, és ez nagyban köszönhetõ ennek a két srácnak.
Nyáron egy kapust és egy komplett védelmet szándékozok igazolni, bár pénz az nem sok lesz. A kupagyõzelem és a bajnoki helyezés megdobta a kasszát, így jelenleg csak -200k eurón áll az egyenleg ^^
A hazai meccsek 98%-án teltház elõtt játszottunk, így benyújtottam egy kérést, hogy építsenek egy új stadiont a jelenlegi 5k fõs libalegelõ helyére. Szezon eleje óta megy a tervezgetés, 3 hét múlva mondanak majd választ. Sok esélyt mondjuk nem látok a megépítésére.
a csoport
Fenerbahce
Almeria
Beira Mar
Jablonec
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ismét 6.helyre sikerült befutni, kicsit sok gólt kaptunk, igaz a felét pár meccsen szedtük össze, Benfica ellen 6ot Braga ellen 5öt sikerült kapni😄
kupában Portó ellen estünk ki elõdöntõben
elégedett vagyok a csapattal hogy ismét sikerült kiharcolni a kupaindulást, a védelmet meg kéne erõsíteni és akkor sikerülhet jövõre feljebblépni
ELben meg remélem nem játszok az Odd-vel😄 de viccet félretéve csoportkörbe mindenféleképpen be kell jutnunk idén, jó lenne pénzügyileg is mert minusz 1,5millión van az egyenleg
és az idei legjobb játékos a csapatban
saját taktika, a valós helyzethez hasonlóan 4-5-1 (4-2-3-1) , estére teszek majd képet is !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Higuaínnal vigyázz mert könnyen megsértõdik, de ugyanakkor k*vajó játékos 😄

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Igazából, mivel még kezdõ vagyok nem nagyon vágom a crash dump témát...
Komolyra fordítva a szót, azt gondoltam, hogy valamelyik fórumozónak csak beugrik egy név.De ha nem,hát nem.Ja, az asszisztens nálam nem mûködik, azt írja, hogy nem talál mentést az fm11
eddig pont úgy teljesítünk mint tavaly😄 csak a Braga és a Benfica tudott megverni bennünket, 13 fordulóig veretlenek voltunk
Nem a játékoskeresést kell nézni, ott alíg van játékos. Kiküldesz 6-8 keresõt, aztán találnak neked. Ha mégsem, akkor évente átnézed a brazil, argentín stb csapatokat, plussz az összes korosztályos válogatottat, és akkor annyi játékosod lesz, hogy nem tudod õket hova tenni 😛 Igaz, hogy 40 próbálkozásból jön el kb 1 ember, de az az egy akkor is nagyot tud dobni a csapaton.
CSAK a Fradi
Azt nem értem, hogy hogy a fenébe nem találsz megfelelõ embert 😛 Rá kell szánni 1 órát, és rögtön 3-4 nagyon jó játékossal leszel gazdagabb abból a 2,5m pénzbõl, ez 100%.
CSAK a Fradi
Kép
pedig nem is igazoltam még 😄
Elsõ egy külföldi noname -> 9-0 nekünk
második a Celtic ellen -> 3-0 nekünk
A harmadikon pedig a Regginat fogadtuk -> 5-3 lett a vége :S:S
Egyszerûen szánalmas volt a hátvédsorom. Valamit kezdenem kell velük.
Pedig az elõzõ szezonban jók voltak. A kapott gólok 70%a beadásból esett. :/
Általában fejesgólokat kaptunk, de most kipasszoltak, meg minden. :S:S
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
jó hogy kérted ezt, sok játékosomnál olyan hülyeség van beállítva személyreszabott edzésként hogy csak néztem >.<
amúgy nem tudom hogy ez jó e ami betettem :S
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Én ugye az FC Ajkával kezdtem el 1 karriert. Elsõ évbe csak 2.lettem a Kozármisleny mögött,míg 2.szezonba feljutottam. Megerösitettem a csapatot,Hoztam Vasiljevicet,Tchamit,Cukicot, míg szezonközbe,hogy meglegyen 1 dobogos helyezés meglegyen,leigazoltam Völgyit,Fodor Marcellt,Koltait szóval kirakatokat. 3 hely épp hogy meglett. Jöhetett az UEFA kupa,ahol elsõ akadályként 1 feröeri csapat,majd a 2.körbe egy izlandi jött,3 körbe a román Vasluit ütöttük ki idegenbeli lött góllal,majd simán kizugtunk a Lille ellenébe a play-offból. Viszont a bajnokság egy tragédia. rajt útán ugyéreztem,hogy meg akarnak buktatni engem,és most is a kiesés ellen küzdünk (10.forduló) ,de szerencsére magyar kupába menetelünk,és csak az elödöntõbe kaphatunk nb1es csapatot már csak,szóval nem reménytelen a helyzet ha az nb2 vagy nb3as ellenfeleimet legyüröm.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
www.smart-bus.hu