Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
probálkozz a Wigannel, most én is meg haverom is azzal szenvedünk😄 kevés pénz,átlagos keret. hát eddig 3bajnokin 2vereség 1döntetlenem van😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nightwish006
Kevesen játszanak a franciákkal, talán próbálkozz ott😊 Legközelebb énis vmi franciával kezdek.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

megjött a kedvem az fm-hez, végre van rá egy kis idõm, csak nem tudom, hogy kivel kezdjek most 😄 bár lehet, hogy a Samp lesz a kiválasztott
penge96
Köszi! 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Huni92
a windowsban a képernyõfelbontást állítsa át 1280*1024-re, aztán mennie kell. utána visszaállíthatja.

penge96
Jah és még valami: Gabber, nem akarod majd egybe felrakni az összes logodat? Persze, csak ha van kedved.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Valaki tud segíteni abban, hogy miért nem lehet beállítani a felbontást "Ablak" módra? Nekem mûködik, viszont a barátomnak nem sikerül:/ Pedig full úgy néznek ki a beállításaim mint nekem.

DONGUBA
Ok isten vagy----rakattantam ezekra most nagyon..erdekes eddig soha egyik verzioban se raktam be ilyet de ez mestermunka szamomra.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
Köszi Guba. Kövi az Olasz lesz, aztán utána jön az Angol.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
Fasza....thx....angol miko lesz?😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
Elérhetõ a 23. csomagom is, azaz a Francia

http://fm2011graf.weboldala.net/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BBeno2
sikerült a lehetetlen. igaz elõbbi éveimben nagyon nem jött ki a lépés, most meg nagyon jól jöttek az ellenfelek.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Hali!
Feyenoordos karrierembe váratlan események következtek így kis évközi beszámolót írok! 😄

Szóval 2.ik idényemet töltöttem Feyenoord kispadján, EL csoprtba bejutottunk elég jól teljesítettünk, de a bajnokságba megint csak nem remekeltünk,fura mert védelem jó volt nem sok gólt kaptunk támadósor meg változó vagy rugtak 3-4et vagy egyet se, és sok 0-0 vagy 1-0ás vereség csuszott be, kaptam ugyebár az értesítõt h inog a pad alattam....

Így úgy láttam h mivel mindig csak szenvedek itt, inkább magamtól felmondok, nem akarom h kirúgjanak. Utánna jöttem rá h nem lesz könnyû új csapatot találni, hiszen hírnevem csak nemzeti és egy Eredevisie 3.ik helyen kívûl semmit se tok felmutatni, de végül egy pár hét után (December elején) a Readingnek én kellettem nagy örömömre.

A csapat a másodosztály 14. helyén tanyázik a keret szörnyû tele öregekkel pénz 0, fizetési keret telített. 3 jó játékosom van:
Federici
Mills
Church
Mellettük talán még 1-2 használható játékos van. Elküldtem 4 öreg játékost akiknek sok volt a fizujuk, szerencsére vezetõség nem blokkolta, így van lehetõségem pár játékost szerezni ingyen. Közben elsõ meccsen a Charton ellen 2-1re nyertem Church duplájával, de nagyon szenvedve. Majd jelentkezem nem sokára!

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Ars3nal
énis toltam hasonlót párszor csak 1 vkp és 1 tkp volt a többi ugyanaz😄 kaptunk is jó sok gólt, mondjuk rúgottal nem volt probléma😄

Huni92
Feczesin Európa Bronzcipõse lett 😄

és természetesen nem 11/12, hanem 12/13-as szezon volt ez.

Huni92
ja, a mienk volt a legszarabb védelem is 😄
4-2-2-2, 2 középsõ középpályással, és két szélsõ támadóközéppályással.

Huni92
Atletico Roma - 2011/2012 - Serie A

A Serie B-bõl, 2. helyen való feljutás után túl vérmes reményeim nem voltak az új szezont illetõen. Sokáig 15 ember volt a csapatban, de aztán beindult az üzlet. Többnyire csak lejáró szerzõdésû játékosok érkeztek, Lafrit leszámítva.

A bajnokság elsõ 7 meccsén 4 pontot szereztünk, szóval nem kezdõdött valami fényesen a történet.
Aztán szép lassan kezdtünk belejönni, és az idény során olyan meccseket játszottunk, mint a Chievo és Lazio elleni 5-1, vagy a Fiorentina elleni 5-0. Persze voltak csúnya zakók is, úgy mint a Milan elleni 1-5 vagy a Milan elleni 0-5. A végén a tabella így nézett ki. Abszolút erõnkön felül teljesítettünk, teljesen elégedett vagyok a helyezésünkkel. Kiemelendõ, hogy egyénileg is jók voltunk, fõleg a két csatárom villogott 😊

Olasz Kupa: 2 éve már megnyertük, idén úgy indultam neki, hogy nem lenne rossz behúzni. Padova, Empoli, Roma, Milan, Napoli volt az az 5 csapat, amelyet kiütöttünk a kupából, és rajtuk keresztül jutottunk be a döntõbe, ahol a Lazioval játszottunk. 1 hónappal a döntõ elõtt 5-1-re vertük õket, úgyhogy bizakodó voltam. Elég komoly meccsen hódítottuk el a serleget, ezzel ismét bejutottunk az Európa Ligába.

A csapatból egyértelmûen kiemelkedett Feczesin és Lafri. Mi lõttük a legtöbb gólt a bajnokságban a Fiorentinával holtversenyben, és ez nagyban köszönhetõ ennek a két srácnak.

Nyáron egy kapust és egy komplett védelmet szándékozok igazolni, bár pénz az nem sok lesz. A kupagyõzelem és a bajnoki helyezés megdobta a kasszát, így jelenleg csak -200k eurón áll az egyenleg ^^

A hazai meccsek 98%-án teltház elõtt játszottunk, így benyújtottam egy kérést, hogy építsenek egy új stadiont a jelenlegi 5k fõs libalegelõ helyére. Szezon eleje óta megy a tervezgetés, 3 hét múlva mondanak majd választ. Sok esélyt mondjuk nem látok a megépítésére.

Ars3nal
megvan az UEFA csoportkör, Utrecht ellen mondjuk nehéz volt a második meccs, idegenben 4-1re legázoltuk õket, nem kis fölényben játszva, otthon meg gyorsan 3 lövésbõl kaptunk hármat de kihúztuk a végéig😄

a csoport
Fenerbahce
Almeria
Beira Mar
Jablonec

penge96
Megérte.

Forza Italia
Na srácok megvan nekem is a game. El is kezdtem egyet kedvenc csapatommal a Juveval. Egyetlen egy igazolásom van Lukaku. 6m fizettem érte. De sztem simán meghozza az árát.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Igazából félek nekilendülni az új szezonnak... Casillas hiába lett az év kapusa, a ratingje igen alacsony volt és sokszor bénázott, így leigazoltam Neuer-t kapusnak, de õ meg nem tud spanyolul... 😄 Elõszezon megy de nagyon félek hogy ebbõl a hiányzó nyelvtudásból gondok lesznek, meg talán a 16os reflexbõl... bár a 16os uralma meg 20as szóval nincs akkora baj 😄

gilgames00
na megvan a megoldás !!! Ezt töltsd leés jó lesz !

gilgames00
nekem is pont ugyanez a bajom,állitólag a framework progi kell hozzá,de nekem az sem segitett sajna..jó lenne ha lenne megoldás..

Ars3nal
befejeztem második szezont a Beira Mar kispadján
ismét 6.helyre sikerült befutni, kicsit sok gólt kaptunk, igaz a felét pár meccsen szedtük össze, Benfica ellen 6ot Braga ellen 5öt sikerült kapni😄

kupában Portó ellen estünk ki elõdöntõben

elégedett vagyok a csapattal hogy ismét sikerült kiharcolni a kupaindulást, a védelmet meg kéne erõsíteni és akkor sikerülhet jövõre feljebblépni

ELben meg remélem nem játszok az Odd-vel😄 de viccet félretéve csoportkörbe mindenféleképpen be kell jutnunk idén, jó lenne pénzügyileg is mert minusz 1,5millión van az egyenleg

és az idei legjobb játékos a csapatban

Moomantha
Az FMassistant11 ha keresek vmi játékost csak félig tölti be a csíkot és nem történik utána semmi. Mit rontottam már el? Vkinek vmi tipp?

Én elõzõ szezonban valami 10 gólt vagy mennyit kaptam... már az újra készülõdök, ott is szeretném tartani ezt a jó formát 😄

eZo
a barca nálam is kevés gólt kap, de szerencsére én is ( kivéve ezt az MU elleni meccset ), viszont sokkal több gólt lövök mint õk 😊

saját taktika, a valós helyzethez hasonlóan 4-5-1 (4-2-3-1) , estére teszek majd képet is !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

lokika28
hali látom teis reallal nyomod milyen taktikát használsz?😊 nekem nemtudom mivan elsõ szezonomat nyomom éscsak második leszek barca mögött mert míg õk kaptak 5 gólt én közel 30at:S és bár nyeregettem legtöbb meccsemet de nagyon sokvolt az 1-0:S 2-1:S ijesmi:S nemtom miért:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

látom nem csak én játszok szoros meccseket a nagycsapatok ellen<#zavart1>

Higuaínnal vigyázz mert könnyen megsértõdik, de ugyanakkor k*vajó játékos 😄

eZo
Komoly meccs volt :

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

penge96
Az lehet, hogy az FM Assistant miatt volt? Mert töröltem és mostmár jó:/ Vagy csak simán volt egy idõszak mikor dumpolt?

Igazából, mivel még kezdõ vagyok nem nagyon vágom a crash dump témát...

penge96
Marhajó, hirtelen elkezdet crash dumpolni a játék... 😞

Gondoltam de megy és akkor sem.
penge96
Közben mennie kell a játéknak...

Azért nem kerestem mert nem vagyok idõmilliomos viszont lusta igen.<#papakacsint>
Komolyra fordítva a szót, azt gondoltam, hogy valamelyik fórumozónak csak beugrik egy név.De ha nem,hát nem.Ja, az asszisztens nálam nem mûködik, azt írja, hogy nem talál mentést az fm11
Ars3nal
lenyomtam második szezonom elsõ felét
eddig pont úgy teljesítünk mint tavaly😄 csak a Braga és a Benfica tudott megverni bennünket, 13 fordulóig veretlenek voltunk

gabber_saviola

Terminátor14
Már bocsi, de teljesen igaza van most...

Nem a játékoskeresést kell nézni, ott alíg van játékos. Kiküldesz 6-8 keresõt, aztán találnak neked. Ha mégsem, akkor évente átnézed a brazil, argentín stb csapatokat, plussz az összes korosztályos válogatottat, és akkor annyi játékosod lesz, hogy nem tudod õket hova tenni 😛 Igaz, hogy 40 próbálkozásból jön el kb 1 ember, de az az egy akkor is nagyot tud dobni a csapaton.

CSAK a Fradi

Logikus, hogy annak szólt aki szintén magyar csapattal játszik, hsonló idõben.Képzeld használom a játékoskeresõt,csak nem találtam még megfelelõt,gondoltam más talán ügyesebb.Ha csak ilyen tanácsot tudsz adni akkor ne reagálj légyszi.
Terminátor14
Ezt így tényleg elég nehéz kitalálni, hogy épp akkor neked ki felelne meg 😄

Azt nem értem, hogy hogy a fenébe nem találsz megfelelõ embert 😛 Rá kell szánni 1 órát, és rögtön 3-4 nagyon jó játékossal leszel gazdagabb abból a 2,5m pénzbõl, ez 100%.

CSAK a Fradi

DONGUBA
Ajanlanam figyelmedbe a jatekoskeresot.2014 ben a tokom tudja mennyi a reputaciod ki megy el ki el meg.Nezz korbe braziliaban biztos generalt mar vagy 1000 playat a gamma.

Tudnátok jó advanced playmakert ajánlani aki eljön a magyar bajnokságba, 2014-ben?Kanta, Namouchi meg Cohen is kezd kiöregedni kellene egy helyettes de nem nagyon találok.Lenne 2,5 millió fontom vásárlásra csak nincs kit.A pass, crativity, decision, teknika az elsõdleges.Köszi.
daver88
Magyarul kezdtem én is egy új játékot az elejérõl, ETO-val...Európa kupa, 3. selejtezõkör:

Kép

pedig nem is igazoltam még 😄

gabber_saviola
http://fm2011graf.weboldala.net/

ÚJ: Román és a Finn csomag.

Este nyomtam kicsit, 3 barátságos meccs.
Elsõ egy külföldi noname -> 9-0 nekünk
második a Celtic ellen -> 3-0 nekünk
A harmadikon pedig a Regginat fogadtuk -> 5-3 lett a vége :S:S
Egyszerûen szánalmas volt a hátvédsorom. Valamit kezdenem kell velük.
Pedig az elõzõ szezonban jók voltak. A kapott gólok 70%a beadásból esett. :/
Általában fejesgólokat kaptunk, de most kipasszoltak, meg minden. :S:S

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

gojoci
Kösz, erre gondoltam. Kiváncsi voltam, alsóbb osztályban hogyan mûködik.

pléja

jó hogy kérted ezt, sok játékosomnál olyan hülyeség van beállítva személyreszabott edzésként hogy csak néztem >.<
amúgy nem tudom hogy ez jó e ami betettem :S

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Gratula a szép eredményhez!

Én ugye az FC Ajkával kezdtem el 1 karriert. Elsõ évbe csak 2.lettem a Kozármisleny mögött,míg 2.szezonba feljutottam. Megerösitettem a csapatot,Hoztam Vasiljevicet,Tchamit,Cukicot, míg szezonközbe,hogy meglegyen 1 dobogos helyezés meglegyen,leigazoltam Völgyit,Fodor Marcellt,Koltait szóval kirakatokat. 3 hely épp hogy meglett. Jöhetett az UEFA kupa,ahol elsõ akadályként 1 feröeri csapat,majd a 2.körbe egy izlandi jött,3 körbe a román Vasluit ütöttük ki idegenbeli lött góllal,majd simán kizugtunk a Lille ellenébe a play-offból. Viszont a bajnokság egy tragédia. rajt útán ugyéreztem,hogy meg akarnak buktatni engem,és most is a kiesés ellen küzdünk (10.forduló) ,de szerencsére magyar kupába menetelünk,és csak az elödöntõbe kaphatunk nb1es csapatot már csak,szóval nem reménytelen a helyzet ha az nb2 vagy nb3as ellenfeleimet legyüröm.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Fõleg, hogy számos más topikban is ezt mûveli... ha jár erre moderátor, ne fogja vissza magát...

www.smart-bus.hu