Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdvözlet!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Így nem volt kérdéses,hogy valami nagyon makonya csapattal ugorjak neki az FM-nek.
Acireale-al 5éves tervben gondolkodok,ami után Serie B-s csapattá kell válnunk.
Íme az elsõ évem😊
sok sikert mindenkinek!!!Grat RW Essenhez nagyon derék eredmény!!!!
A felkészülést egy komolytalan meccsel kezdtük a Déva ellen, esküszöm megbántam hogy meghívtam õket, nagyon szép eredmény, de azért talán nemkéne 😄. Hozzá tartozik az igazsághoz hogy 2 meccsel késõbb 2-1-re kikaptunk a Balatonlellétõl 😄
Igazolásokra tulajdonképpen semmit nem kaptam, és meg kellett válnom egy csomó játékostól, mert rendesen fölötte voltunk a fizetési keretnek. A védelem erõsítése volt a fõ cél, ez úgy ahogy sikerült, nem akarom elkiabálni, de stabilabbnak tûnünk hátul, pedig a legfontosabb védõmet, Kotev-et vitték ingyen. Elõl pedig Hazurov leigazolásával van mégegy gólerõs támadóm, nem minden teher Alagoano vállán lesz.
Az EL selejtezõkbe a 3. fordulóban csatlakoztunk be, természetesen nem kiemeltként kezdtük, elsõ ellenfelünk a Metalurg Doneck volt:
Odavágó-Visszavágó
A csoportkörért egy nehéznek tûnõ Club Brugge-t kaptuk, és azért megizzadtunk rendesen:
Odavágó-Visszavágó
A csoportkörben nem a legnehezebbet, de nem is a legkönnyebbet kaptuk, a továbbjutás viszont esélytelen, fõleg a legkönnyebbnek ígérkezõ, Steaua elleni hazai meccs után. Kár hogy nem sikerült megnyerni, innen már csak a csoda segíthetne.
A bajnokságot nagyszerûen kezdtük, ha tudjuk tartani ezt a formát, akkor még akármi lehet. Mára asszem ennyi, holnap folytatom😊
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
kéne szerezni teamspeaket vagy valamilyen kommunikációs programot
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jövõre remélem sikerül erõsíteni rendesen, Dzsudzsákot akarom elhozni a Chelseabõl csak kérdés mennyiért adják, mert elvileg eljönne
Steam Nick: adakiller
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A Salzburgos karrierem óta nem foglalkoztam egy csapattal sem komolyan, valahogy mindegyikbe belesültem. Kezdtem egyet Bulgáriában, egyik kedvelt csapatommal, a Lokomotiv Plovdivval.
Néhány dolog a csapatról: 1983-ban kupagyõztesek voltak, egyszeres bajnokok, 2004-ben szerezték eddigi egyetlen bajnoki címüket, egy évvel késõbb az aktuális tulajdonost a bolgár maffia kiiktatta, a csapat pedig válságba került, 2007-ben pedig ismét agyonlõtték az akkori tulajt, a '90-es évektõl nézve õ volt a negyedik Plovdiv tulajdonos akit a maffia elintézett, szóval nem egyszerû háttere van a klubnak.
És akkor a lényeg:
Elõzetesen a 8. helyre vártak, sokáig úgy tûnt hogy a 4. helynél nem jutunk elõrébb, de a végén úgy alakultak az eredmények hogy az utolsó forduló elõtt a CSKA-val egyforma pontszámmal álltunk, az utolsó fordulóban viszont x-eltünk, de így is nagyon jó eredmény.
A kupának a negyeddöntõben lett vége a Minyor ellen, elég fájó búcsú volt, fõleg a 3-0-ás büntetõpárbaj miatt(el sem találtuk a kaput egyszer sem), és a legnagyobb riválisok már a nyolcaddöntõben kiestek, a negyeddöntõben pedig velünk együtt a maradék erõs csapatok is búcsúztak, a Minyornak nem jelentett gondot behúzni a kupát.
Igazolások
Játékoskeret
Reinaldo Alagoano volt a sikereink kulcsa, a statisztikák magukért beszélnek, nélküle valószínûleg sehol nem lennénk.
Játékos statisztikák
Pár emlékezetes meccs:
A Litex elleni idegenbeli meccs, ahol szinte helyzet nélkül nyertünk.
A legnagyobb arányú gyõzelmünk a bajnokságban.
A Minyor elleni 2. meccs igazából csak a bíró miatt érdekes, 6 sárgát kaptunk úgy hogy addig 26 meccsen összesen kaptunk 16-ot, plusz ez volt az elsõ piros lapunk; és szerintem nem volt durva a meccs.
Besöpörtünk néhány díjat, 3-mat Alagoano, 1-et Lazarov, én kicsit csalódtam hogy nem fértem fel a legjobb edzõk közé, de mind1, ez legyen a legnagyobb bajom. Jah és az Április hónap legjobb játékosa díjat érdemes megnézni, Alagoano 5 meccsen rúgott 10 gólja nem volt elég az elsõ helyhez 😊.
Folyt köv, már elkezdtem a következõ idényt, este röviden arról is írok.
remélem tudjuk tartani ezt a formát, Lakic és Wellington nagyon jók elõl, Sansone az irányítóm viszont sajnos azthiszi valami telepi focipályán van és kapufázik a haverjaival, eddig vagy 10 kapufát biztosan lõtt a szezon alatt
ha minden jól megy meg is nyerhetjük a bajnokságot, kupából már úgyis kiestünk Aachen otthonában 5-3mal hosszabbításban
még sosem játszottam neten ezért mostmár kipróbálnám milyen
Jók az igazolások és amint nézem jól kezdõdik a szezon 5-bõl 5.Csak így tovább!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Találtam egy új csapatot :

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

remélem kapunk pénzt bõven igazolni, akkor megint meglehet a feljutást érõ hely
Sok sikert harmadosztályban! 😉
bajnokságban negyedik helyen vagyunk, elsõ 6 ponttal vezet elõttünk
jövõre jön Rensing😄 úgyhogy kapusposzton jól állok, Wessels,Rost,Rensing
MOTALA AIF, 2010
csapat: keret / stat
bajnokság: tabella / meccsek
kupa: meccsek / fail
szezon legjobbja
egyetleg igazolásom
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2011
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
15 évesen elég jó értékei vannak

Most az Acireale-ra vetemednék rá😊