Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok,az uj peccsel vegre helyre allt a dolog,lehet nyerni,nem fut 3 ember ugyanarra a labdara,nincs 6 kapufa.....stb.....jo lett a game igy

Üdvözlet!

penge96
Ha valakinek szüksége van egy kitûnõ szélsõ hátvédre, olcsón, az mindenképp tegyen egy próbát Szekeres Adriánnal. A figyelõim csak úgy áradoztak róla, és a statisztikái is magukért beszélnek

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Valahogy nem tudok elszakadni a makonya csapatoktól😊
Így nem volt kérdéses,hogy valami nagyon makonya csapattal ugorjak neki az FM-nek.
Acireale-al 5éves tervben gondolkodok,ami után Serie B-s csapattá kell válnunk.
Íme az elsõ évem😊

sok sikert mindenkinek!!!Grat RW Essenhez nagyon derék eredmény!!!!
Nálam is újraindult, nálam az volt a hiba, hogy magyarítottam a kommentátort is. Ezt a patch felülírja, ezért újra be kellett másolni, de most már az új megfelelõ könyvtárba...nálam így ment (a hiba az volt, hogy betöltöttem a játékot, és mikor kezdtem volna a meccset lépett ki). Talán ez megoldja a te problémádat is...

Fisicofan
Igen, az EL-ben szerepelünk 😊

A felkészülést egy komolytalan meccsel kezdtük a Déva ellen, esküszöm megbántam hogy meghívtam õket, nagyon szép eredmény, de azért talán nemkéne 😄. Hozzá tartozik az igazsághoz hogy 2 meccsel késõbb 2-1-re kikaptunk a Balatonlellétõl 😄
Igazolásokra tulajdonképpen semmit nem kaptam, és meg kellett válnom egy csomó játékostól, mert rendesen fölötte voltunk a fizetési keretnek. A védelem erõsítése volt a fõ cél, ez úgy ahogy sikerült, nem akarom elkiabálni, de stabilabbnak tûnünk hátul, pedig a legfontosabb védõmet, Kotev-et vitték ingyen. Elõl pedig Hazurov leigazolásával van mégegy gólerõs támadóm, nem minden teher Alagoano vállán lesz.

Az EL selejtezõkbe a 3. fordulóban csatlakoztunk be, természetesen nem kiemeltként kezdtük, elsõ ellenfelünk a Metalurg Doneck volt:
Odavágó-Visszavágó
A csoportkörért egy nehéznek tûnõ Club Brugge-t kaptuk, és azért megizzadtunk rendesen:
Odavágó-Visszavágó
A csoportkörben nem a legnehezebbet, de nem is a legkönnyebbet kaptuk, a továbbjutás viszont esélytelen, fõleg a legkönnyebbnek ígérkezõ, Steaua elleni hazai meccs után. Kár hogy nem sikerült megnyerni, innen már csak a csoda segíthetne.

A bajnokságot nagyszerûen kezdtük, ha tudjuk tartani ezt a formát, akkor még akármi lehet. Mára asszem ennyi, holnap folytatom😊

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

na egy karácsonyi SG FM2011 party... 😊

kéne szerezni teamspeaket vagy valamilyen kommunikációs programot

Mor3llo
Miután felraktam a 11.2.1-es peccset, azóta a régi mentéseimnél mindig leáll az fm.exe...ezért újat kellett kezdenem!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ars3nal
vége a szezonnak, hát nem tartottuk a formát végig úgyhogy szoros lett a befutó kicsit😄

jövõre remélem sikerül erõsíteni rendesen, Dzsudzsákot akarom elhozni a Chelseabõl csak kérdés mennyiért adják, mert elvileg eljönne

AdaKiller
11.2.1-es nem ismeri fel a magyar.xml-t. legalábbis nálam. ennek fejében ajánlott patch-elni, igaz nem tudom ez mennyire befolyásolja a meeglévõ gamét

Steam Nick: adakiller

az új patch a 11.2.0 mentésel kompatibilis? vagy megint új game?
penge96
Nem semmi eredmények 😊 Te aztán tudsz csapatot választani <#buck>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ars3nal
grat

így most ELben indulsz jövõre?

Fisicofan
Hopp, a játékoskeretet nem jól raktam be az elõbb.

Fisicofan
Üdv újra mindenkinek, és grat akinek jól megy (Essenhez külön nagygrat😊).
A Salzburgos karrierem óta nem foglalkoztam egy csapattal sem komolyan, valahogy mindegyikbe belesültem. Kezdtem egyet Bulgáriában, egyik kedvelt csapatommal, a Lokomotiv Plovdivval.
Néhány dolog a csapatról: 1983-ban kupagyõztesek voltak, egyszeres bajnokok, 2004-ben szerezték eddigi egyetlen bajnoki címüket, egy évvel késõbb az aktuális tulajdonost a bolgár maffia kiiktatta, a csapat pedig válságba került, 2007-ben pedig ismét agyonlõtték az akkori tulajt, a '90-es évektõl nézve õ volt a negyedik Plovdiv tulajdonos akit a maffia elintézett, szóval nem egyszerû háttere van a klubnak.

És akkor a lényeg:
Elõzetesen a 8. helyre vártak, sokáig úgy tûnt hogy a 4. helynél nem jutunk elõrébb, de a végén úgy alakultak az eredmények hogy az utolsó forduló elõtt a CSKA-val egyforma pontszámmal álltunk, az utolsó fordulóban viszont x-eltünk, de így is nagyon jó eredmény.

A kupának a negyeddöntõben lett vége a Minyor ellen, elég fájó búcsú volt, fõleg a 3-0-ás büntetõpárbaj miatt(el sem találtuk a kaput egyszer sem), és a legnagyobb riválisok már a nyolcaddöntõben kiestek, a negyeddöntõben pedig velünk együtt a maradék erõs csapatok is búcsúztak, a Minyornak nem jelentett gondot behúzni a kupát.

Igazolások
Játékoskeret
Reinaldo Alagoano volt a sikereink kulcsa, a statisztikák magukért beszélnek, nélküle valószínûleg sehol nem lennénk.
Játékos statisztikák

Pár emlékezetes meccs:
A Litex elleni idegenbeli meccs, ahol szinte helyzet nélkül nyertünk.
A legnagyobb arányú gyõzelmünk a bajnokságban.
A Minyor elleni 2. meccs igazából csak a bíró miatt érdekes, 6 sárgát kaptunk úgy hogy addig 26 meccsen összesen kaptunk 16-ot, plusz ez volt az elsõ piros lapunk; és szerintem nem volt durva a meccs.

Besöpörtünk néhány díjat, 3-mat Alagoano, 1-et Lazarov, én kicsit csalódtam hogy nem fértem fel a legjobb edzõk közé, de mind1, ez legyen a legnagyobb bajom. Jah és az Április hónap legjobb játékosa díjat érdemes megnézni, Alagoano 5 meccsen rúgott 10 gólja nem volt elég az elsõ helyhez 😊.

Folyt köv, már elkezdtem a következõ idényt, este röviden arról is írok.

Ars3nal
elérkeztünk a féltávhoz Bundesliga 2-ben
remélem tudjuk tartani ezt a formát, Lakic és Wellington nagyon jók elõl, Sansone az irányítóm viszont sajnos azthiszi valami telepi focipályán van és kapufázik a haverjaival, eddig vagy 10 kapufát biztosan lõtt a szezon alatt
ha minden jól megy meg is nyerhetjük a bajnokságot, kupából már úgyis kiestünk Aachen otthonában 5-3mal hosszabbításban

penge96
Ohh fuck, a Manchester Cityvel, Ajaxszal és a Dortmundal vagyok egy csoportba :S

penge96
Wááá, tizenegyesekkel bejutottunk az EL-ba a Metalist Harkiv ellen 😄 (Brondbyvel)

jó dolog, de csak akkor, ha türelmes vagy, mert addig nem lép tovább a játék, amíg mindketten rá nem nyomtok a folytatásra, szóval ajánlatos közben kommunkálni, plusz amikor az egyiknek meccse van, akkor a másiknak ugye azt meg kell várnia, de amúgy nem is rossz ötlet, karácsonykor nyomhatnánk páran egy közös mentést hálóban
akit érdekelne néha napján hálózatban játék, az vegyen már fel xfire-re: realee

még sosem játszottam neten ezért mostmár kipróbálnám milyen

tudtok ajánlani valami szurkolói hangpakkot?

Sziasztok!Hertha BSC-vel kezdtem...röviden összefoglalva az anyagi helyzet síralmas.Átigazolási keret 0 de ez még hagyján a keret is sovány.....Ennek ellenére a Bundesliga 1-et céloztam meg.....Majd idõvel kiderül.
Grat.! A Te karrieredet már régóta figyelemmel kísérem, szimpi nagyon, csak így tovább! 😊

king82
Jó reggelt!

Jók az igazolások és amint nézem jól kezdõdik a szezon 5-bõl 5.Csak így tovább!

www.bundesliga.de www.kicker.de

eZo
Sziasztok !
Találtam egy új csapatot :

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ars3nal
ismét sikerült a feljutás, viszont idén sem az egyéni teljesítmények domináltak az elért helyezésben, mert megint nem voltunk toppon az egyéni statisztikákban

remélem kapunk pénzt bõven igazolni, akkor megint meglehet a feljutást érõ hely

köszi, viszont! <#eljen>
ROCKnROLLA
Én is svéd negyedosztályban kezdtem, csak én a Köping FF-el. De én munkanélküliként, szóval nem az elejétõl irányítottam õket, így nem jutottunk fel. Majd jövõre.. 😊 Az igazolásod meg tényleg nagyon jó, nálam isten lenne.
Sok sikert harmadosztályban! 😉

Ars3nal
fudelezúztuk a Bayernt, kár hogy Air Sanyi most nem köszönt be😄

bajnokságban negyedik helyen vagyunk, elsõ 6 ponttal vezet elõttünk

jövõre jön Rensing😄 úgyhogy kapusposzton jól állok, Wessels,Rost,Rensing

Ars3nal
grat, akit igazoltál az meg majdhogynem beférne hozzám német 3.ba😄

az elvárásoknak megfelelõen visszajutottunk a harmadba. (a negyedosztályban 6 párhuzamost csoport van, csak a csoportelsõk jutnak fel a harmadosztály két csoportjának 3-3 kiesõ csapata helyére.)

MOTALA AIF, 2010

csapat: keret / stat
bajnokság: tabella / meccsek
kupa: meccsek / fail
szezon legjobbja
egyetleg igazolásom
penge96
Bröndby IF-el kezdtem egyet, és emberek, ez egy marhajó csapat. Annyira szimpatikus, sokszínû kerete van. Nagyon tetszik itt

Spanyol kupában kaptam a Barcelonat, nos idegenben megvertem õket 1-4re! Elég nagy elõnnyel indulok a második meccsre ami hazai pályán lesz, úgy érzem pár ifit kipróbálok.

Mióta a mach preparationnál elérte a fluid szintet az összes sáv mintha rosszabbul játszanának a srácok.Mintha olvastam volna hasonló tapasztalatról másnál is.Lehetséges ez?Nekem még nincs felrakva egyik patch se, ez is gond lehet,
Amúgy nekem sincs benne, pedig spanyol liga is bevan töltve meg elég nagy adatbázissal megy. Már kíváncsi lennék rá 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

lokika28
hát kiválasztottam mert reallal akarok kezdeni és costum adatbázison van larga és south america... szal nemtom mérnincs:S de beirom hogy enzo zidane és semmi:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

lehet nem választottad ki a spanyol bajnokságot vagy mondjuk nem large a databázisod
lokika28
Hali nekem nincsbenne a 2011ben enzo zidane nektek benne van? nekem a 2010be votl benne vmi módosított adatbázisfrissítéssel

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

MrIncredible
köszi ezt tettem. indításnál még mindíg kiírja ezt az xml hibát, de a játék megy. Remélem nem lesz gond vele. Már újra raktam de ennek ellenére a hiba maradt

gilgames00
Aragorn10
amit az elõbb írtam neked szól 😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Ha win7-esed van akkor próbáld ezt a mappát törölni.

C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2011

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

20-20as scoutom 4ésfél csillagot adott neki potenciálra
15 évesen elég jó értékei vannak
ja és a játékosaimat nem lehetne rávenni arra, hogy ne rugdossanak rá 30-40 méterrõl tök feleslegesen?

néha beszarás ez a játék, azzal a kerettel, akivel eddig oda-vissza vertem mindenkit, hazai pályán X-el a Racing Santanderrel, lemegy a morál, a következõ egy BL meccs idegenben a Juventus ellen - mindenki 5-6 rating között játszik, hiába bátorítom meg õket meg pofázok nekik... persze nem ugyanazokat játszatom mindig, rotálom tehát tuti nem voltak fáradtak és önteltek sem. érdekes...

ebben szerintem benne van
sajna amit találtam abban nem volt D-s...A kis Corleoném meghalt,mert nem tudtam igazolni senkit😞
Most az Acireale-ra vetemednék rá😊
sorti fórumán nincs? szerintem tuti találsz
srácok nem tudna valaki küldeni egy Serie D-s logó csomagot?