Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Steam Nick: adakiller
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Gondolom a játékosok még szabin vannak. Amúgy alapozásra elég 1 max 1,5 hónap.
www.bundesliga.de www.kicker.de
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
már gondolkoztam kirúgom a teljes orvosi teamet
nálatok is a sérülések 70% 2-3-4 hónap?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nagyon szépen köszönjük a munkátokat!!! <#taps>#taps><#worship>#worship>
www.smart-bus.hu

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
A http://huncm.freeweb.hu/ oldalról már tölthetõ az FM11 teljes, 100%-os magyarítása.
Elkészült a nyelvi adatbázis sokat emlegetett felújítása is, ez a múltkori verzióhoz képest annyit tesz, hogy világszerte a legtöbb csapat beceneveit is lefordítgattam. Emiatt nem szükséges félbeszakítani a futó játékállásokat, de a majdani következõt már érdemes lesz ezzel indítani.
Pár megjegyzés:
- A programban maradt néhány mondat, ami továbbra is angolul jelenik meg, ezek fõleg hír-címek (pl. 5, 6, 7, stb. gólos gyõzelmek címei). Ezekre egyelõre nem tudunk megoldást, a program nem a szokásos szöveganyagban tárolja õket.
- A nyelvi adatbázis liga-aktiválós verziójában, az "Aktiválás" könyvtárban lévõ fájlokat a 11.2-es és 11.2.1-es patchek adatbázisához igazítottam. Ezek segítségével az ÖSSZES európai ország bajnokságát játszhatóvá lehet tenni. Nálam EGYIDEJÛLEG is gond nélkül futottak. (Ezek a magyar NB3-at aktiváló fájlt leszámítva nem saját cuccok, a külföldi FM-es fórumokról gyûjtöttem be, hangoltam össze õket (a liganeveket) a magyar nyelvi adatbázissal.)
- Az NB3-at aktiváló fájlba beírtam kb. 10-15 magyar rangadót, hogy feldobjam egy kicsit a magyar ligát.
- A nyelvi adatbázis fõ fájljába (magyar.xml) bepakoltam a nyáron (még az FM10-hez) készített "szomszédos országbeli városnevek és ifik" nevû módosítást, annak is a v2-es verzióját. Ennek itt található a leírása: http://www.fmhungary.hu/hirek/Varosnevek_es_ifik .
A 100%-os verzió kiadásával egyidejûleg meghirdetem a NAGY HIBAGYÛJTÕ AKCIÓT. Megkérnék mindenkit, hogy a magyarításban található hibákat (elütéseket, rossz fordításokat, félresikerült sajtótájékoztatós részeket, félrefordított csapat-beceneveket, akármi ilyesmit) juttassátok el hozzánk, és javítani fogjuk õket. A mostani terv az, hogy elég anyag begyûjtése esetén havonta-kéthavonta jelentkezünk majd javított kiadásokkal. (Beküldés módja: kimentett képernyõkép formájában, a képfájlokat a HUNCM honlapon lévõ címre küldjétek, vagy a három fórum egyikébe is beírhatjátok, hozzászólásba illesztett képként.)
Köszönöm a figyelmet és jó játékot,
valamint Kellemes Ünnepeket mindenkinek.
csapat nagyrésze kicserélõdött, a szélsõhátvéd és VKP posztot kivéve nagyon erõs a kezdõ, ott csak átlagos játékosaim vannak ahogyan a cseréim sem világklasszisok, úgyhogy bízok benne hogy a sérülések elkerülik a csapatot nagy ívben:D
MEMBERS OF MAYDAY
Az lenne a kérdésem hogy felraktam az új patch et.A régi mentésem alapból átáll rá, vagy be kell állítani valahol?
Elõre is köszönöm
MEMBERS OF MAYDAY
A patch dologhoz annyit, hogy én feltettem a 11.2.1-es verziót, tökéletesen mûködik minden, a régi mentéseimmel sincs gond. Magyarításom nincs, az talán bekavarhat nálatok.