Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
jó de azért a MU-t ne nézd már le annyira... én két osztállyal kisebb csapattól kaptam ki, szóval messze nem ugyanaz a szitú

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

penge96
Nah, féltávnál vagyunk a bajnokságba a Brondbyvel, 7 ponttal van elöttünk a rossz formában lévõ Köbenhavn. A bari meccseket rendre megnyertük, és úgy látszik, hogy egy ütõképes csapatot sikerült összeraknom, Ljungbergel az élen! Mindenhonnan kiestünk, szal mostmár csak a bajnokságra koncentrálunk, kell egy jó hajrá és behúzhatjuk.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

apropó assistant Managerhez milyen képességeket vegyek figyelembe?

nem patch hiba, a játékosok szarul játszanak. én Madriddal most szoptam ki MU ellen BL elõdöntõben mert ilyen 6.5-6.8as átlaggal játszogattak a playerek -.-

Darthmushroom
tetszik ez a új patch....-.- fa kupa kisebb osztályú csapat ellen csávó 3lõvésbõl ver egy mester3st 15perc alatt... mi 25lõvésbõl 5ször eltaláljuk a kaput és kikapunk otthon 2:3ra..

<#worship><#eljen>
Ifikkel volt a gond tényleg.El kellet zavarni négyet és rendben van.Belekerlt félmillióba sajna.Most jobboldali védõt keresek mert csak egy értelmes van a csapatba.Nem könnyû ám itt sem az élet, hiába van 6millióm irtó drágák a jó játékosok.Szekerest meg sajna nem találom az mtk nál,lehet eladták.
penge96
Áááá, emberek, a nap fénypontja: ingyen leigazoltam Freddie LJUNGBERG-et :)) Szerintem senkinek sem kell bemutatnom

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Spanyol Kupát harmadjára is megnyertük, viszont a 2. csatárom is kiesett 1 hónapra. Benzema még talán felépül a BL elõdöntõre, bár nem tudni... Lehet kénytelen leszek bedobni az egyik fiatalabb csatáromat (19 éves de a kupadöntõben mesterhármast lõtt)

Huni92
az ifiedzõket is beleszámolja.

AdaKiller
nálam is hasonló a szitu. boardot kérd meg, hátha enged még 1-2 edzõt felvenni.

Steam Nick: adakiller

Ezt nem értem.Az edzõknél van ugye a current meg az alowed.Az én fordításomban ha a current pl 2 az alowed meg 3 akkor vehetnék még egyet.De nem engedi.Összesen 4 felnõtt edzõm van kapussal,fitnessel meg rendessel.És nem enged többet,ez enyhén röhejes egy seria a csapatnál.
Nekem csak a 3 legjobb játékosom esett ki úgy, hogy még azt se tudom mikor jöhetnek vissza.
Fisicofan
Az szép, én ne is panaszkodjak, viszonylag elkerülnek a sérülések, bár 1 hónapja kidõlt 3 védõm, szerencsére a következõ meccsen 2-en visszatérhetnek, de a legfontosabb jobbvédõm majd csak tavasszal...

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

az fasza<#guluszem1>

AdaKiller

AdaKiller
elkezdtem folytatni a lazios mentésemet, 3. meccsen a muból kölcsönvett macheda 4-5 hónap. 6 meccsen rúgott 2 gólt, be is fejezte az idei szezont :(

most sérült le nálam Benzema kb 4 hónapra, törött láb<#falbav>

AdaKiller
hát nálam akad bõven :( lazioval kezdtem, és nincs tucatnyi sztár a csapatban, de az hogy ennyire kifeküdjenek :( megnéztem most 3 vádliszakadás van, és egy combizomszakadás :( edzés az default amit a gép beállított. edzõket igazoltam még hozzá, akik elég jók. megnéztem a többi csapatnál is elég sok sérült van. inter 7, juve 5, és kb minden 2. csapatnál van legalább egy vádliszakadás. ez a legújabb v11.2.1-es patch amúgy

fura, nálam nem szokott lenni túl sok hosszú sérülés (1-2 elõfordul, de pótolhatóak)

penge96
Marhajó, a Dán bajnokságban féltávnál 3 hónapos szünet van. Puff

king82
Jó reggelt!

Gondolom a játékosok még szabin vannak. Amúgy alapozásra elég 1 max 1,5 hónap.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Játszik valaki az olasz bajnokságban?Meglepõdve látom, augusztus végén kezdõdik csak a bajnokság és még csak júni 15 van.Most alapozzak 2 hónapig, vagy kezdjem késõbb?
AdaKiller
na jó hát nálam ez az FM nem jön be, 3 sérülés megint abból kettõ 2-3 hónap. a kulcsjátékosok fele már sérült. majd egy késõbbi patch remélhetõleg megoldja.

szabocsaba1983
FM assistant beüzemelésében tud segíteni valaki?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

AdaKiller
megnyugodtam :) most is jött egy 3-4 hónapos :D

már gondolkoztam kirúgom a teljes orvosi teamet

penge96
Nem. 6-7... :)

AdaKiller
köszi mesterek vagytok!!!:)

nálatok is a sérülések 70% 2-3-4 hónap?

Köszönjük! Gratula! <#worship>

eZo
<#eljen> Köszönjük ! <#worship>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

URAM/URAIM!

Nagyon szépen köszönjük a munkátokat!!! <#taps><#worship>

www.smart-bus.hu

penge96
Köszönjük és Gratulálunk, nem semmi!

rvn
Király vagy. Köszi a munkád...:)

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Darthmushroom
köszi szépen fõnök :)

No kérem.

A http://huncm.freeweb.hu/ oldalról már tölthetõ az FM11 teljes, 100%-os magyarítása.

Elkészült a nyelvi adatbázis sokat emlegetett felújítása is, ez a múltkori verzióhoz képest annyit tesz, hogy világszerte a legtöbb csapat beceneveit is lefordítgattam. Emiatt nem szükséges félbeszakítani a futó játékállásokat, de a majdani következõt már érdemes lesz ezzel indítani.

Pár megjegyzés:

- A programban maradt néhány mondat, ami továbbra is angolul jelenik meg, ezek fõleg hír-címek (pl. 5, 6, 7, stb. gólos gyõzelmek címei). Ezekre egyelõre nem tudunk megoldást, a program nem a szokásos szöveganyagban tárolja õket.

- A nyelvi adatbázis liga-aktiválós verziójában, az "Aktiválás" könyvtárban lévõ fájlokat a 11.2-es és 11.2.1-es patchek adatbázisához igazítottam. Ezek segítségével az ÖSSZES európai ország bajnokságát játszhatóvá lehet tenni. Nálam EGYIDEJÛLEG is gond nélkül futottak. (Ezek a magyar NB3-at aktiváló fájlt leszámítva nem saját cuccok, a külföldi FM-es fórumokról gyûjtöttem be, hangoltam össze õket (a liganeveket) a magyar nyelvi adatbázissal.)

- Az NB3-at aktiváló fájlba beírtam kb. 10-15 magyar rangadót, hogy feldobjam egy kicsit a magyar ligát.

- A nyelvi adatbázis fõ fájljába (magyar.xml) bepakoltam a nyáron (még az FM10-hez) készített "szomszédos országbeli városnevek és ifik" nevû módosítást, annak is a v2-es verzióját. Ennek itt található a leírása: http://www.fmhungary.hu/hirek/Varosnevek_es_ifik .

A 100%-os verzió kiadásával egyidejûleg meghirdetem a NAGY HIBAGYÛJTÕ AKCIÓT. Megkérnék mindenkit, hogy a magyarításban található hibákat (elütéseket, rossz fordításokat, félresikerült sajtótájékoztatós részeket, félrefordított csapat-beceneveket, akármi ilyesmit) juttassátok el hozzánk, és javítani fogjuk õket. A mostani terv az, hogy elég anyag begyûjtése esetén havonta-kéthavonta jelentkezünk majd javított kiadásokkal. (Beküldés módja: kimentett képernyõkép formájában, a képfájlokat a HUNCM honlapon lévõ címre küldjétek, vagy a három fórum egyikébe is beírhatjátok, hozzászólásba illesztett képként.)

Köszönöm a figyelmet és jó játékot,
valamint Kellemes Ünnepeket mindenkinek.
Hát, az én taktikámhoz valo játékosokból több volt az mtk ban.Kiváncsi vagyok hogy az egyéb,amúgy jó értékek mennyit fognak jelenteni.
Palermo lesz azt hiszem
Ars3nal
kialakult a végleges keret a Bundesligára

csapat nagyrésze kicserélõdött, a szélsõhátvéd és VKP posztot kivéve nagyon erõs a kezdõ, ott csak átlagos játékosaim vannak ahogyan a cseréim sem világklasszisok, úgyhogy bízok benne hogy a sérülések elkerülik a csapatot nagy ívben:D

zorrobomber
Ide írjál banán-nyelven.

Nincs faq, várjak vagy írjak ide virágnyelven?
maateking
köszi szépen:)

MEMBERS OF MAYDAY

Huni92
konkrétan nem tudom, hogy melyek azok, amelyek érintik az adatbázist, most meg nincs is idõm átnyálazni a listát, de itt megtalálod, hogy miket javít a patch.

maateking
És azt nem tudod hogy mik azok amik az adatbázishoz köthetõek?

MEMBERS OF MAYDAY

Huni92
dehogynem, de nem módosít mindent. azok a javítások, melyeknek köze van a játék adatbázisához, csak új játék indításakor aktiválódnak. ezen kívül minden frissül.

maateking
Akkor a régi mentéssel nem tudom folytatni ezekkel az újotásokkal? :(

MEMBERS OF MAYDAY

gyerekek csoda történt!!! Nincs az unhappyk közt Higuaín! No, talán végre visszanyerem kedvenc csatáromat? :D

Huni92
nem kell állítani semmit, viszont ahhoz, hogy minden újítás érvénybe lépjen, új játékot kell kezdeni.

maateking
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy felraktam az új patch et.A régi mentésem alapból átáll rá, vagy be kell állítani valahol?
Elõre is köszönöm

MEMBERS OF MAYDAY

Huni92
Üdv, gratula mindenkinek!

A patch dologhoz annyit, hogy én feltettem a 11.2.1-es verziót, tökéletesen mûködik minden, a régi mentéseimmel sincs gond. Magyarításom nincs, az talán bekavarhat nálatok.

Nagyon jó, senki nem tudta nálam 5 év alatt kiszorítani.jobb bal oldalon is használható.