Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.bundesliga.de www.kicker.de
(Ja és csak egy dolog ami az életben is igaz, lehet neked 11 sztárjátékosod csapatként nehezen állnak össze inkább elég csak egy kettõ ilyen egy jó kerethez.)
2. Számomra a játék a csapat összeállítása és a taktika kitalálása miatt jön be ennyire. Nem egyszer volt már hogy elkezdtem egy játékot, Igazoltam + taktika, lejátszottam a barátságos meccseket és kiléptem, majd másik csapattal ugyanez.
3. a visszatöltés sztem hülyeség
4. én 1 taktikát használok csak, amit meccs közben könnyen alakíthatok az ellenfélhez
5. Jókat kell igazolni 😊 sokan elkövetik azt a hibát hogy csak a technikai tudásokat nézik, meg talán a fizikait, de a mentális tényezõk talán még fontosabbak. (+ középsõ védõnek ne 170 centi magas 100 kilós védõt állítson be😄)
6.

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
csatlakozom ahhoz a javaslathoz, hogy kezdj egy elit klubbal karriert, könnyebb lesz beletanulni.
#68247: csak néhány hozzáfûznivalóm van. ha egyszerre 9 embered sérül meg, akkor se tölts vissza, ha 15-0-ra nyer az ellenfél, akkor sem. a való életben vissza lehet tölteni? 😄
a match preparationnél csak egy taktikát érdemes betenni, a háromtól "összebolondulnak" a játékosok. több fórumon is olvastam ezt már.
1, fm basen van egy 4vagy5 csillagos training azt szedd le.
2,szintén van ott 3 négycsillagos taktika{park the plane v2 ajánlom,csunya de hatásos}azokat szedd le és nézd meg melik illik a csapatodhoz.
3,ha nagyon szemét a gép sérlések és helyzetkihasználás terén tölts vissa{de csak ha nagyon,nagyon szemét,így megmarad a sikerélmény}
4,Nem tudom milyen sûrûn váltasz taktikát de ne csináld, hármat állíts be a match preparationnál hagy fejlõdjenek.
5,Sokan nem használnak letöltött taktikát, pedig ugy se könnyû.Nagyon nem mindegy kiket igazolsz,olvasd el a leírását.
6,Kitartás,ugy se birod ki fm nélkl én múlt szerdán töröltem hirtelen felindulásban de már megint fenn van.<#papakacsint>#papakacsint>
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Amúgy majd elkezdek akkor egy nagycsapattal. Marseille elég nagy? (a francia focit szeretem, meg az angolt de ott nincsenek címerek meg képek...)
Ha folyamatosan szar a csapat mit kell tenni?
Ha a csatárok tartósan nem lõnek gólokat mit kell tenni?
Ha hülyeségekbõl (pl mellé ugrik a labdának a védõ..., vagy rossz helyre passzol...) gólokat kapok mit kell tenni?
Hogyan lehet azt elérni, hogy olyan szép kényszerítõket játszon a csapat amikbõl ÉN KAPOK GÓLOKAT? 😄
Egyébiránt gratula mindenkinek, mostanság csak olvasok, a játék is visszaszorult, de majd ha lesz mivel..jelentkezem.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gratula mindenkinek! Akiket a sérülési hullám nagyon érzékenyen érinti azoknak kitartást!
Kicsi csapatommal volt egy lélegzetnyi idõm játszani így le is nyomtam a felkészülési mérkõzéseket. Vegyes érzelmeim vannak de remélem csak beválik a taktika a bajnokságra. Játékos mozgás még lehetséges ha sikerül ingyen bárkit is kölcsön venni. Az anyagi helyzetrõl meg csak annyit, erõsen mínuszosak vagyunk de a vezetõség nem akar támogató egyesületet. Közben megtörtént a német kupa sorsolás is. Az ellenfél az 1860 München lesz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

az alap elvárás a feljutás volt, de én bajnoki címet kockáztattam mivel így több mint 10m-t költhetem.
szépen meg is erõsödött a keret:
utána a szezon nagyon rosszul kezdõdött az elsõ 5bajnokin 3vereséget is összeszedtünk majd félévre feljöttünk a 3.helyre majd szinte megállithatatlanul a tavasszal átvettük majd el is léptünk a többiektõl.
én managere: 1. Én
gólkirály: 3. Kadlec 25góllal
év csapatába: Smithies,Hobbs,Tunchev és csereként Kadlec
hát anyagilag nem állunk túl jól pedig elméletileg gazdag csapat lennénk, szóval kiv vok mennyit kapok erõsítésekre ha kapok akkor középmezõny lesz a cél ha nem a akkor a biztos bennmaradás jövõre.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Leicester 8:0 Doncaster 😛😛😛
2.hely a bajnokság eddig 31forduló után, hátrány 2pont a Cardiffhoz képest