Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Megvették Hulkot, aki minden meccsen rúgott nekem kettõt, egész egyszerûen nem tudom semlegesíteni, hiába állítok rá gyors védõt, azt is megveri, mondjuk asszem 17/16 az acc/pace skillje, azzal nem nehéz. Közben Õ lett az Év játékosa is, és vb-t nyert a brazilokkal, fasza, miért nem viszi már el a Real, vagy a MU, vazze?
Idegesítõ, hiába nyerem meg kétszer zsinórban a portugál bajnokságot a Sportinggal, nem tudom elkenni a gyökér Portot<#violent>#violent>
3-4-3 nem rossz egyébként, de széleken csúnyán megcsapnak, az a jó benne, hogy olyan a csapat vele, mint az Aranycsapat, eggyel mindig több gólt lövünk, mint az ellenfél<#hamm>#hamm>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Befejeztem a 2. idényemet a Plovdivnál, a borzasztó jól sikerült õsz után kifejezetten küzdelmes tavasz következett, szerencsére amikor kellett akkor hoztuk az eredményeket, így a bajnokságot sikerült behúzni. Túl sok igazolás nem volt az idény során, és a pénzügyi helyzetet elnézve a következõ idényben sem lesz.
A kupadöntõt elvesztettük sajnos, bár nagyrészt a b csapat játszott, mert õk harcolták ki a finálét, gondoltam akkor játszák is le. Nem biztos hogy jó döntés volt, de nem bántam meg, majd jövõre.
És végül itt a bravúros idényt végrehajtó játékoskeret.
A következõ idényben jó lenne a BL csoportkörébe bejutni, az talán kicsit helyreállítaná a klubot anyagilag. És fontos feladat lenne hogy lehetõleg mindenkit megtartsak, mert újakat nem nagyon tudok majd hozni, leginkább csak ingyen. (a BL sorsolás most volt meg egyébként, az azeri bajnokot kaptuk, de nem ez az érdekes, hanem hogy a Nyíregyháza van ott magyar részrõl, tehát 1. évbe feljutottak és rögtön bajnokok lettek :D)
Ja és persze grat mindenkinek aki megérdemli, a Gyöngyösnek külön grat és sok sikert a továbbiakra :)
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Realt megvertük 3-2re ez volt a legnagyobb siker. Kupában 6. forulóban vagyunk. Eddig 3 vereségem van. Legnagyobb gondot a pénzügyi zûrök okozzák. De rendezõdni látszik a dolog. Remélem nemzetközi porondra léphet a csapat. Már szóba hoztak a Sevilla, Real, Ossasuna csapataival.
Picit mégis reagálva a vitára. Az én mentésemben Mtiliga pl annyira szar, hogy irigykedve nézem mennyiért sikerült a kolllégának eladni<#wilting>#wilting>
alapból nem megy el, verd rá, ha megvetted úgy, hogy nem nyúltál az adatbázishoz. akkor még el is ismerem az eredményeket.
nem, azzal nincs gondom, hogy frissítetted a keretet, azzal annál inkább, hogy a reputationt felnyomtad, ezt meg elfelejtetted leírni :)
ezzel pedig befejeztem, viszont nem értem, hol jó neked, ha a trükközéseid miatt valaki mindig kérdõre von...
a módosítgatásokat miért nem írod bele a beszámolókba? :)
és igen, legeneráltam 4 játékot, mert nem akartam, hogy alaptalanul vádaskodjak. igazam volt? igen.
De mesugom hogy sikerult....a jatek editorjaban ahol beraktam az uj jatekosokat atallitottam a malaga repjet asszem7500-re gondoltam az arabok melle legyen nagyobb hirnev is....ENNYI A TITOK WATSON!!!!
ja, és mielõtt rákérdeznél: igen, 4 vagy 5 alkalommal generáltam le egy malagas mentést, hogy megnézzem és ne a vakvilágba beszéljek bele, és egyszer sem adták riquelmet még 5 millióért sem, dzsudzsáknak sosem fordult meg a fejében, hogy egyáltalán szerzõdést kérjen, juanmi meg nem kellett senkinek, még ingyen sem.
namindegy, csak rohadtul unom, hogy egyszer nyögsz be valamit a topikba fél év alatt, és akkor is megásod a saját "sírodat".
Bocsi hogy ide írok,de az FM helptopikból meg ide küldtek,szóval megpróbálom itt is.
Hol lehet megmondani a játékosoknak hogy laposan/ívelve passzoljanak?Már unom hogy mindig rosszat választanak passzoláshoz...Nincs valami jó kis leírásotok a taktika beállításához,meg hogy a mutatók mit csinálnak? Van néhány amit nem értek.
1.szezon: 4.hely
2.szezon: 3.hely
3.szezon:
+behúzta a szuperkupát, blbe eddig nem sok mindent tudott alakitani
+egy érdekes meccse:
Indítottam egy csapatot a magyar NB3-ban, de az elsõ fordulós gyõzelem után elég érdekesen néz ki a tabella:
az azonos pontszámon belül a csapatok nem a gólkülönbség, hanem abc szerint vannak rendezve. Ti találkoztatok ilyennel? Van megoldás, vagy pontkülönbséggel kell nyerni?
Sas96, láttam, te sokat nyomod a Gyöngyössel, és mintha az egyik ide feltöltött printscreenedben nálad is ilyen lenne a tabella.

Ha nyerek valamit tovabballok.
itt a csapat
igazolasok

A Békéscsabával 10 forduló után holtversenyben a Nyíregyházával vezetjük az NB2-t. A két pénzéhes öreg orvosbácsit közös megegyezéssel kirúgtam, annyi bánatpénzt kértek, mint az egész csapat összértéke... :S Nagyon mínuszban vagyok, de eddig a vezetõség elégedett.
4-2-3-1 -et tolok, 3 támadó középpályással, eddig elég jó.
Ez a FM2011 sokkal jobb az elõzõeknél, a szerzõdések, barimeccsek, beszélgetés, sajtó mind nagy fejlõdésen ment át. A jó öreg Vincze Ottót akartam megszerezni, de mivel kicsit garasoskodtam a szerzõdésnél, jól megutált, hiszen ilyen a habitusa. nagyon tetszik ez! Ja és a játékosügynökök! imádom õket, nagy plusz a játékba ez is.
War. War never changes...
Azt hogy tudnám megjavítani a játékban, hogy ne a nyers grafikus színek látszódjanak a mezeken meccs közben? Piros és piros-zöld csíkos minden mez a meccseken minden csapatnak!
A gépem vadi új és a 11.2.1-es peccs felrakása után jelentkeztek ezek a hibák
A Paks volt az ellenfelünk a Kupa ezen részén...elsõ meccset hazai közönség elõtt vívhattuk, ki is kaptunk 2-0-ra...nem sok esélyünk volt sajnos....jött a visszavágó pakson ahol csodák csodájára, nagyon szép játékkal 3-1-re nyertünk így az idegenben lõtt góloknak köszönhetõen 4 között vagyunk!!! hatalmas teljesítmény amit a srácok nyújtottak a Magyar Kupában...és ha most ez az elõdöntõ jelenti is a végállomást, nem számít, boldog vagyok a teljesítményük miatt :-) Az ellenfelem a 4 között a Debrecen-Kozármisleny párharcból kerül ki...valószínûleg a Loki lesz, ugyanis az elsõ meccset 2-0-ra lehozták.
1. forduló
Videoton - Ferencváros 3-1
Gyöngyös - Újpest 2-0
2.forduló
Gyöngyös - Videoton 2-0
Ferencváros - Újpest 2-1
3. forduló
Újpest - Videoton 0-2
Gyöngyös - Ferencváros 1-2
A torna végeredménye:
1. Gyöngyösi AK 5-2 +3 6p
2. Videoton 5-3 +2 6p
3. Ferencváros 5-5 0 6p
4. Újpest FC 1-6 -5 0p
#68506: vagy az van, amit karesz írt, hogy 0-ra van állítva a kért ár, vagy 48 hónapos részletben fizetnék ki értük az átigazolási összeget.