Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Visszatérve a Gyöngyöshöz...a felkészülési idõszakunk valami borzalmas...minden meccsen kínlódtunk...az új játékosok még nem hiszem hogy nagyon érzik a ritmust...Liga Kupában két db döntetlenünk lett, mindkettõ 1-1, a Paks és a Pápa ellen, de egyik ellen sem a legjobb felállásban. Bajnokságban 2 forduló ment le, 1.fordulóban 2-1-es vereség a Honvédtól, a 2.ban pedig vertük a Gyõrt 3-2-re...most pedig jöhet a Loki :-) úgy gondolom hogy valóban csak a kiesés elkerülése lehet a cél, az erõviszonyokat nézve. Komolyabb terveim idém nem lehetnek, de remélem legalább ez meglesz :-) pénzügyileg meg eléggé minuszban vagyunk :-) -21 millió forint. majd jelentkezem féltávnál :-)
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ember rinyál, hogy nagyobb csapatba akar szerzõdni, idén már harmadszor, mondom jól van menjél vazze, kéri a transzfert is, ki is rakom, másnap jón a levél, hogy lejönne a transfer listrõl, anyád picsája, most már ott rohadsz meg. Eltelik egy újabb nap, megint lejönne a transferrõl, jól van gyere, de aztán jól viselkedni. Közben jön rá egy rakat ajánlat, azokat ugye elutasítom, mert emberünk maradni akar, aztán köv. nap jön a duma, hogy unhappy, mert nem fogadtam el az xy csapat (nem topcsapat, vmi francia volt) ajánlatát. Nooormális?
Ez lesz IRL is, annyi jön még hozzá, hogy a másik kiesõ az újpest lesz! <#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu
NB2 Nyugati csoport 2011-2012-es szezon
Hát a végére értem a második szezonomnak a Gyöngyös kispadján. Az elõzõ idényben megszerzett NB3-as gyõzelem után a célt a középmezõnyben határoztam meg az NB2-ben vagy az hogy legalább maradjunk bent :-) Akkor kezdeném a bajnoksággal.
A bajnokságban csodát csodára halmozva bajnokok lettünk!!!!
Voltak nagy meccseink is, nagy rangadók. Valahogy az elsõ osztályú csapatok 2. számú csapataival rendre megkínlódtam, ugyanis félig az NB1-es játékosokkal álltak ki...tehát egyik meccsem sem volt azok közül egyszerû. A vezetõség szárnyal a bajnoki cím után, fõleg hogy az utolsó fordulóban már mindegy volt az eredmény...hát a csapat le is adta a szintet, csak 0-0 lett a Barcs ellen. Tehát a lényeg, halmoztuk a csodákat, még mindig képesek voltunk valami meglepõt nyújtani, jövõre irány az NB1 vagy hivatalosan, Monicomp Liga! :-) A cél egyértelmû...ne essünk ki 😄 hátha jobban sikerül :-) Végül itt a tabella aki érdekel:
NB2 Nyugati csoport 2011-2012
Magyar Kupa:
Na ez az a sorozat amivel szemben kb semmilyen elvárásom nem volt, végül csodát alkotott itt is a csapat. A második fordulóban a Békéscsabát búcsúztattuk hazai pályán, büntetõrúgások után..nagy meccs volt, örültünk neki nagyon hogy tovább mentünk :-) Harmadik fordulóban a Komló lett megalázva a saját pályáján...5-1 ide. 4. fordulóban jött az elsõ nagy falat...Ferencváros...meglepetésre 2-0 ide, hihetetlen meggyõzõ játékkal. 5. fordulóban Diósgyõr...Miskolcon nyertünk 2-1-re, a hazai 0-0 után ez azt jelentette hogy tovább...tovább :-) 6. fordulóban jött a Paks...hazai meccsen 2-0 a Paksnak, majd idegenben feltámadtunk és 3-1-re nyertünk. Jöhetett az elõdöntõ, ami már minden képzeletet felülmúlt...ellenfél pedig a Debrecen!Az elsõ meccs hazai pályán következett és 1-1-es döntetlennel zárult...nyerhettünk volna...a Loki félig a DEAC-ból félig az elsõ keretébõl állította fel a kezdõ 11-et. 5-5 játékos volt innen is onnan is, akárcsak a visszavágón. Bár ott már amikor cserélgetett 8-2-re alakult ez...az elsõ csapat javára :-) De ha már a visszavágó...ez valami eszméletlen drámaira sikeredett.A 29. percben elõnyhöz jutottunk amit a 47.ben ki is egyenlített a Loki. Jöhetett a hosszabbítás a 90 perc után. A 92. percben szinte azonnal 1 kavarodás után gólt lõtt a Loki...2-1 oda...úgy néz ki elúszik a továbbjutás. De Halgas Tibor nem így gondolta, ugyanis a 113. percben egy atomnagy bombagóllal kiegyenlített, aztán már az idõt is húztuk és végül 2-2-es döntetlennel, idegenben szerzett gólokkal továbbjutottunk a fináléba
ahol a Videoton várt ránk. Na és ez a meccs volt az ami a rémálom kategória...3-0 a vidinek...de hogy... kapott 8! szabadrúgást a 16os vonalára...kb addig lövette velük a gép a szabadot míg be nem kentek 3-at...a mi részünkrõl ami a leglényegesebb: 4 üres kapura is kihagyott szituáció... illetve 3 hatalmas kapufa...és rengeteg pontatlan megoldás...mind1, lényegtelen, eljutottunk a döntõig, szereztünk 1 ezüst érmet, amit kb senki sem várt el tõlünk, büszke voltam a csapatra :-)
Magyar Kupa 2011-2012
És akiknek a legtöbbet köszönhetem a rengeteg lõtt góljukkal:
Halászi Gábor
Zakar Szabolcs
Én lettem az év menedzsere az NB2-ben. Pénzünk még most sincs nagyon sok :-) de majd lesz valamikor :-) Jövõre irány az NB1!!
1 kis kitérõ. Az NB1 bajnoka a Fradi lett, 2. a Vidi, 3. pedig a Gyõr...a Loki csak a 4. helyre futott be. Kiesõk között ott van a Vasas, illetve az õsszel õssz-vissz 6 pontot szerzõ, majd tavasszal 21 pontot gyûjtõ MTK.
Bocsi hogy hosszú lett.... :-) Hajrá Gyöngyös!! és grat mindenkinek, majd még jelentkezem! :-)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"not well-formed (invalid token) at line 1 of default.xml"
RIP Antonio Puerta!!!!
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Miért van az, hogy miután szerzõdést hosszabított velem a valencia, azt olvasom, hogy távoztam a klubtól és munkanélküli lettem...
Az FMRTE szerint meg valami ausztrál kiscsapat részidõs menedzsere vagyok...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Egyébként ezek a 4 hónapos sérülések csak azért idegesítõek mert a valóságban max. 1 vagy nagyon maximum 2 játékosnál fordul elõ ilyesmi, nem pedig 3-4nél...
Jose Angel
fiatal, spanyol, igazi klasszissá érhet a Realba ,a Sporting Gijon-tól olcsón ( 2-3 M ) elhozható !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Igazolások:
Ezen kívül még jön egy kapus, valószínûleg a jó öreg Rabó. Ja meg Livaja ugye majd csak jövõre.
Felkészülés:
Egy nagy pofon a Köln-tõl majd apró vigaszként mi is adtunk hetet a teljesen jó keretû Sofia-nak. Bíztató a Bl selejtezõk elõtt, persze semmit nem jelent.
tudtok jó balhátvédet cserének?
És itt a teljes keret idén.

http://noob.hu/2011/01/08/Liverpool.JPG
Senki sem szokott online játtszani az fm11-el?
Ketten azért csak izgalmas neten játtszani.
tehát valakit érdekel?
sziasztok

Bocsi hogy ide írok olyan kérdésem lenne hogy lenne e valakinek kedve esténként 1-2órát fm-ezni online-ba?
Írj msn címet üzit megbeszéljük!
Hellósztok!