Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki van a tököm ezzel a crash dump hibával... eddig nem csinálta...most meg elkezdte....
zorrobomber
http://fmtopik.uw.hu/index.html#13

lokika28
tud valaki valami megoldást fm11 német csapatra? mert magyarosításnál azt irták vegyük ki pipát a beállításokban a fake elõl de inaktív az összes:S és nemlehet egyik cuccot se állítani

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

zorrobomber
Hajrá jó lesz az. Tudod, rossz fõpróba, remek elõadás. Nálam FM-ben is többször érvényesült már ez az alaptétel 😊

bakkerman
itthon voltam egész nap,unatkoztam 😄 most is pörög az FM am,már április van,fej-fej mellett halad a két csapat,32 kör után már 80-80 pontja van mindkét csapatnak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Közben elkezdõdött az NB1 2012-2013-as szezonja a Gyöngyössel:-) . Ami érdekesség hogy az Európa Liga utolsó selejtezõ körében 3 magyar csapat is érdekelt, a Videoton, a Loki és a Fradi és mind3 olyan ellenfelet kapott hogy simán bejuthatnak a csoportkörbe.

Visszatérve a Gyöngyöshöz...a felkészülési idõszakunk valami borzalmas...minden meccsen kínlódtunk...az új játékosok még nem hiszem hogy nagyon érzik a ritmust...Liga Kupában két db döntetlenünk lett, mindkettõ 1-1, a Paks és a Pápa ellen, de egyik ellen sem a legjobb felállásban. Bajnokságban 2 forduló ment le, 1.fordulóban 2-1-es vereség a Honvédtól, a 2.ban pedig vertük a Gyõrt 3-2-re...most pedig jöhet a Loki :-) úgy gondolom hogy valóban csak a kiesés elkerülése lehet a cél, az erõviszonyokat nézve. Komolyabb terveim idém nem lehetnek, de remélem legalább ez meglesz :-) pénzügyileg meg eléggé minuszban vagyunk :-) -21 millió forint. majd jelentkezem féltávnál :-)

Sztem ha igazán nagy kihivást akarsz, kezdj egy dél afrikai csapattal, ha jól tom az ottani másodosztályból is választhatsz 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

sziasztok,valaki mondjon 1 csapatot amibe van kihivás nem is kevés...😊 és még nem volt vele senki. meguntam a magyar válogatott karrieremet,2016os eb-re kivittem õket😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

hát szerintem nem kell akkora ügyet keríteni ennek, de FM-ben én se kezdenék Barcával. Maximum FIFA-ban fordul elõ quick matchnél hogy tolok egyet Barcával 😄

lol hallod... 😄 milyen barcás vagy te, hogy a reállal tolod? 😄DDDD én nem hogy a fradival nem tolom, de a zöld-fehér csapatok eleve irritálnak, nem kezdenék egyikkel sem fm-ben... 😄
penge96
Most komolyan, Barcás létedre Reallal játszol?😄 lol

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

bakkerman
Manchester United- Real Madrid 1-2 CR,Di Maria a 89. percben lõtte a gólt,tehát jókor jött,ugyanis a másik meccsen nyert a Basel,így ha a meccsünk marad 1-1,akkor ELIMINATED 😄DDDD

bakkerman
sikerült picit helyre ráznom õket,bár legutóbb a BL-ben brillíroztak a srácok,otthon a Baseltõl kikaptak 0-2-re 😊 bajnokságban 3.-ok,4 pontra a vezetõ atleticotol,és holtversenyben a 2. Barcaval. BL-ben uccsó körben ha nem verjük meg a Traffordon a Unitedet,irány az EL tavasztól.

bakkerman
kezdtem egyet a reallal(fm11),hátha sikerül ráéreznem a gémre(amióta kijött sokszor próbálkoztam,de maradtam a 10-nél),október közepe,getafe ellen idegenben kiszoptak 1-0-ra,aztán jött a köbenhavn elleni BL otthon,kiszoptak 1-2-re,félve néztem rá a játékosok moráljára,le is ment szépen sárgára,vagy pirosra mindenkinek,jött a racing elleni otthoni bajnoki,vereség 1-0-ra,morál béka segge alatt,játék persze nincs. eddig ahányszor nyomtam a 11-et,és jött egy rosszabb sorozat(itt elég 2 rossz meccs,és morál szervusz),és UTÁNA SEHOGY SE jönnek vissza zöldbe a morálok,mivel ugye ahhoz nyerni kell...most lekötöttem 2 hetes szünetre két falusi csapat ellen barimeccset,ott hátha lõnek pár gólt,és visszazöldül a morál. nem adok neki sok esélyt,marad a 10.

Aki már esetleg megvette Christián Benítezt az tudna segíteni abban hogy milyen szerepkörben érdemes játszatni? Az edzõ meccsek során lesipuskást játszott és egész jól nyomta de a tétmeccseken eddig gólt se lõtt...
Érdekes játékosok vannak, vagy ez bug? Nem tudom.
Ember rinyál, hogy nagyobb csapatba akar szerzõdni, idén már harmadszor, mondom jól van menjél vazze, kéri a transzfert is, ki is rakom, másnap jón a levél, hogy lejönne a transfer listrõl, anyád picsája, most már ott rohadsz meg. Eltelik egy újabb nap, megint lejönne a transferrõl, jól van gyere, de aztán jól viselkedni. Közben jön rá egy rakat ajánlat, azokat ugye elutasítom, mert emberünk maradni akar, aztán köv. nap jön a duma, hogy unhappy, mert nem fogadtam el az xy csapat (nem topcsapat, vmi francia volt) ajánlatát. Nooormális?
"Az NB1 bajnoka a Fradi lett, 2. a Vidi, 3. pedig a Gyõr...a Loki csak a 4. helyre futott be. Kiesõk között ott van a Vasas"

Ez lesz IRL is, annyi jön még hozzá, hogy a másik kiesõ az újpest lesz! <#hehe>

www.smart-bus.hu

FM 2011 - Gyöngyösi AK

NB2 Nyugati csoport 2011-2012-es szezon
Hát a végére értem a második szezonomnak a Gyöngyös kispadján. Az elõzõ idényben megszerzett NB3-as gyõzelem után a célt a középmezõnyben határoztam meg az NB2-ben vagy az hogy legalább maradjunk bent :-) Akkor kezdeném a bajnoksággal.

A bajnokságban csodát csodára halmozva bajnokok lettünk!!!! Voltak nagy meccseink is, nagy rangadók. Valahogy az elsõ osztályú csapatok 2. számú csapataival rendre megkínlódtam, ugyanis félig az NB1-es játékosokkal álltak ki...tehát egyik meccsem sem volt azok közül egyszerû. A vezetõség szárnyal a bajnoki cím után, fõleg hogy az utolsó fordulóban már mindegy volt az eredmény...hát a csapat le is adta a szintet, csak 0-0 lett a Barcs ellen. Tehát a lényeg, halmoztuk a csodákat, még mindig képesek voltunk valami meglepõt nyújtani, jövõre irány az NB1 vagy hivatalosan, Monicomp Liga! :-) A cél egyértelmû...ne essünk ki 😄 hátha jobban sikerül :-) Végül itt a tabella aki érdekel:
NB2 Nyugati csoport 2011-2012

Magyar Kupa:
Na ez az a sorozat amivel szemben kb semmilyen elvárásom nem volt, végül csodát alkotott itt is a csapat. A második fordulóban a Békéscsabát búcsúztattuk hazai pályán, büntetõrúgások után..nagy meccs volt, örültünk neki nagyon hogy tovább mentünk :-) Harmadik fordulóban a Komló lett megalázva a saját pályáján...5-1 ide. 4. fordulóban jött az elsõ nagy falat...Ferencváros...meglepetésre 2-0 ide, hihetetlen meggyõzõ játékkal. 5. fordulóban Diósgyõr...Miskolcon nyertünk 2-1-re, a hazai 0-0 után ez azt jelentette hogy tovább...tovább :-) 6. fordulóban jött a Paks...hazai meccsen 2-0 a Paksnak, majd idegenben feltámadtunk és 3-1-re nyertünk. Jöhetett az elõdöntõ, ami már minden képzeletet felülmúlt...ellenfél pedig a Debrecen!Az elsõ meccs hazai pályán következett és 1-1-es döntetlennel zárult...nyerhettünk volna...a Loki félig a DEAC-ból félig az elsõ keretébõl állította fel a kezdõ 11-et. 5-5 játékos volt innen is onnan is, akárcsak a visszavágón. Bár ott már amikor cserélgetett 8-2-re alakult ez...az elsõ csapat javára :-) De ha már a visszavágó...ez valami eszméletlen drámaira sikeredett.A 29. percben elõnyhöz jutottunk amit a 47.ben ki is egyenlített a Loki. Jöhetett a hosszabbítás a 90 perc után. A 92. percben szinte azonnal 1 kavarodás után gólt lõtt a Loki...2-1 oda...úgy néz ki elúszik a továbbjutás. De Halgas Tibor nem így gondolta, ugyanis a 113. percben egy atomnagy bombagóllal kiegyenlített, aztán már az idõt is húztuk és végül 2-2-es döntetlennel, idegenben szerzett gólokkal továbbjutottunk a fináléba ahol a Videoton várt ránk. Na és ez a meccs volt az ami a rémálom kategória...3-0 a vidinek...de hogy... kapott 8! szabadrúgást a 16os vonalára...kb addig lövette velük a gép a szabadot míg be nem kentek 3-at...a mi részünkrõl ami a leglényegesebb: 4 üres kapura is kihagyott szituáció... illetve 3 hatalmas kapufa...és rengeteg pontatlan megoldás...mind1, lényegtelen, eljutottunk a döntõig, szereztünk 1 ezüst érmet, amit kb senki sem várt el tõlünk, büszke voltam a csapatra :-)
Magyar Kupa 2011-2012

És akiknek a legtöbbet köszönhetem a rengeteg lõtt góljukkal:
Halászi Gábor
Zakar Szabolcs
Én lettem az év menedzsere az NB2-ben. Pénzünk még most sincs nagyon sok :-) de majd lesz valamikor :-) Jövõre irány az NB1!!

1 kis kitérõ. Az NB1 bajnoka a Fradi lett, 2. a Vidi, 3. pedig a Gyõr...a Loki csak a 4. helyre futott be. Kiesõk között ott van a Vasas, illetve az õsszel õssz-vissz 6 pontot szerzõ, majd tavasszal 21 pontot gyûjtõ MTK.
Bocsi hogy hosszú lett.... :-) Hajrá Gyöngyös!! és grat mindenkinek, majd még jelentkezem! :-)

Hmm, úgy tûnik az tényleg nem marketingduma, hogy "megtanulja" a gép a takikámat. A tavalyi, 20 pont elõnnyel megnyert portugál bajnokság után, idén 7 ponttal elbuktam a címet. Persze, nem is érdemeltük volna meg, vége elõtt 4 fordulóval Portonak 2 pont elõnye volt és jöttek hozzánk, kb. bajnoki döntõre, aki ezt nyeri annak elég jó esélye van a bajnoki címre. Sima 0-3, úgy agyonvertek, mint a szél, aztán simán behúzták a bajnokságot és veszélyeztetik a 42 meccses veretlenségi csúcsomat is, most 36-nál járnak. Kecsegek.
penge96
Végül maradtam, ha már eddig fejlesztettem a csapatot akkor nyerek is valamit

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Erõsen gondolkodom azon, hogy eligazolok az NB2-be kiesett Honvédhoz...

Talentplayer
szerintetek mi lehet ez a hiba?? mert az évek során még csak most jött elõ...:S az érdekesség még az is,hogy az én bejelentkezésemnél ez írja ki, addig öcsém a sajátján tud vele játszani....elõre is köszönöm,ha tudtok segíteni!!!

"not well-formed (invalid token) at line 1 of default.xml"

RIP Antonio Puerta!!!!

Fisicofan
Livaját én is leigazoltam Plovdivba, eddig mondjuk nem sokat mutatott, a bemutatkozó meccsén lõtt egy bombát, azóta szinte semmi, bár nem is kapott sok lehetõséget, azért remélem ez az idény már jobb lesz neki.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Sziasztok!

Miért van az, hogy miután szerzõdést hosszabított velem a valencia, azt olvasom, hogy távoztam a klubtól és munkanélküli lettem...
Az FMRTE szerint meg valami ausztrál kiscsapat részidõs menedzsere vagyok...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Köszi a javaslatokat! Megnézem õket, bár még egy fél szezont le kell tolni nyárig.

Egyébként ezek a 4 hónapos sérülések csak azért idegesítõek mert a valóságban max. 1 vagy nagyon maximum 2 játékosnál fordul elõ ilyesmi, nem pedig 3-4nél...

eZo
nekem a kedvenc balhátvédem:

Jose Angel

fiatal, spanyol, igazi klasszissá érhet a Realba ,a Sporting Gijon-tól olcsón ( 2-3 M ) elhozható !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

zorrobomber
Meglátjuk majd Elemér bácsi mit hoz ki belõle, az alap értékei nem tûnnek ki az nb1-bõl. Igaz még csak 16 éves.

DONGUBA
10-ben csodagyerek volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
Ez Marko Livaja? Most kezdtem el tegnap az elsõ FM11-es karrierem, és simán eljött a Lokiba. Ennyire jó hogy Everton-ba is befér idõvel?
Igazolások:

Ezen kívül még jön egy kapus, valószínûleg a jó öreg Rabó. Ja meg Livaja ugye majd csak jövõre.
Felkészülés:

Egy nagy pofon a Köln-tõl majd apró vigaszként mi is adtunk hetet a teljesen jó keretû Sofia-nak. Bíztató a Bl selejtezõk elõtt, persze semmit nem jelent.

ROCKnROLLA
Amikor én a Reallal volta, akkor Brazíliából hoztam egy balhátvédet, Alex Sandro-t. Asszem 5M euróért hoztam el, és nagyon fiatal még, de remek értékei vannak. Ha Marcelo vergõdött vagy sérült volt, akkor nagyon jól pótolta.

penge96
Szekeres Adrián, Dennis Cagara

najó ez kezd vicces lenni. Higuaín felépült a 4 hónapos sérülésbõl kb 1,5 hónapja. most PSV ellen CR sérült le 3-4 hónapra Özil mellé. Özilnek és CR-nek ugyanaz a sérülése, szóval elég érdekes... Özil is valószínûleg szezon végére ér csak vissza és nekem addig lesz még BL meccsek sorozata, Barca és Atletico elleni meccs... szép lesz.

tudtok jó balhátvédet cserének?

Barazite eddig mindig alapember volt.

És itt a teljes keret idén.

Én is jártam így párszor,de új játékos után kellett néznem.

Az evertonnal kezdtem egy kartiert és szeretném leigazolni Livaját de nem sikerül pedig már 3szor ajánlottam neki szerzõdést el is fogadja de nem kapja meg a munkavállalási engedélyt, régen is volt már ilyen akkor kölcsön kellett adni 3évre de most nem ad semmi ilyen lehetõséget. Valaki nem tudja h mi lehet a baj?
Kezdtem egyet az FM10el a Luton Town-al. 2 év alatt 2 feljutás. Most olyan 4-5-6. hely körül vagyok, de remélem meglesz a feljutás. Folyamatosan hivnak a nagy csapatok...
http://noob.hu/2011/01/08/Liverpool.JPG

sziasztok!
Senki sem szokott online játtszani az fm11-el?
Ketten azért csak izgalmas neten játtszani.
tehát valakit érdekel?
sziasztok
egyébként köszönöm a tippet!! :-) de szerencsére bírom folytatni a Gyöngyösi AK felfejlesztését! huuuhhh de örülök neki :-) 😄

huhhh, ma már nyugodtan higgadtan kezdtem neki és nagy mákom volt, de vhogy betöltötte pedig tegnap az istenért sem akarta...rögtön azzal kezdtem h lementettem 1 másik fájlba, szóval már okés minden...tehát folytatom, a szezon végén jelentkezek az eredményekkel, végsõ helyezéssel, ez még lehetséges hogy valamikor ma megtörténik :-) vagy vmikor éjszaka 😄

penge96
Mi lett a mentéseddel?

Ajánlom a Palermot, mert nem egy sztárcsapat de igencsak erõs a keret, a szerzõdések kezdéskor elég jók, van némi pénz is na meg az utánozhatatlan rózsaszín mez.Jó taktikával igen sok sikerélményt fog okozni{szésõjátékos taktikát nem erõltetném}
mentésemnek annyi....jelentem, a gyöngyös karrierem elúszott a francba...nem tudom mi kínja lett de nagyon tudok neki örülni...még 1x nem kezdem el elölrõl az tuti...most már valami nagyobb csapattal....lehet hogy rögtön nagy csapattal és nem érdekel, fõleg azért mert nagy csapattal soha nem voltam még 1x sem...vagy egy 2. osztályúval, de az is tuti hogy nem Magyarországon...majd ha valamit sikerült alkotnom jelentkezek...

penge96
Baszki, akkor minek van alapból bekapcsolva?😄 Még jó hogy kivettem 😊 Köszi!

Huni92
ez az egyik. a tömöritettet lassabban menti és lassabban is tölti be, valamint -legjobb tudomásom szerint- könnyebben lehet gond vele.

penge96
Valaki megtudja mondani, hogy mi a különbség a sima és tömörített mentés között? Az egyik kisebb mint a másik?😄 (Preferences, és jobb oldalt felülrûl a 3.)

sziasztok!
Bocsi hogy ide írok olyan kérdésem lenne hogy lenne e valakinek kedve esténként 1-2órát fm-ezni online-ba?
Írj msn címet üzit megbeszéljük!
Hellósztok!
keress valakit mondjuk
Huni92
úgyis megkapod a szerzõdést.

Manchester Citybe kit ajánlanátok cserekapusnak? Az elsõszámú kapus Joe Hart... a cserekapus nem játszik túl sok meccset általában.