Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Apropó öregek, én vészmegoldásként a 34 éves Beto-t igazoltam le a Lokiba, 5-ös gyorsulással is simán megél egyelõre az nb1-ben :) De amúgy tisztán emlékszem arra is hogy vagy a 00/01-ben vagy a következõ CM-ben Luc Nilis mekkora csitplayer volt, õ is 34 volt és ingyen igazolható a game elején, PSV-be vittem mindig rögtön. Rivaldo-t mondjuk már igazán lebutíthatnák, röhej hogy 38 évesen ilyen értékei vannak még mindig.

bakkerman
nem a kor a lényeg,hanem milyenek a mentális-fizikai képességei,ha egy szinten vannak egy 25 évesével,akkor nincs mirõl beszélni,de ha gyorsan csökkenek a fizikai képességei(mint nálam Kakának,ki is basztam az Internek,Özil odaveri),akkor tényleg el kell adni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rendben nem sokára teszek fel képeket, meg egy kis leírást.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Darthmushroom
tipikus real hozzáállás vegyünk valakit jó pénzért :D:D:D XDXDXD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

nincs gond. egyébként a tapasztalatát sokszor jól kihasználja. ugyanúgy mint Carvalho, akit sajnos a 2. szezonra inkább eladtam és hoztam helyette egy 24 éves védõt :)

zorrobomber
Elsõsorban nem az a probléma hogy jegeled, azt megértem, de az ok nem az életkora akkor hanem a sebessége! :) Bocs a szõrszálhasogatásért...

hát olyan csapatban ahol 26-24 az átlagéletkor ott szerintem már idõsnek számít a 30-31 éves Arbeloa, aki amúgyse volt egy fénysebességû hátvéd :)

zorrobomber
A Debrecenbe nem cserehátvád kell alapból hanem kezdõ :) Cserének pl. Simac is teljesen jó. Amúgy érdekel hogy nyomod a Lokit, tehetnél be pár képet.

Hát nálam Wawa értékei nem vmi jók, csak segíteni próbáltam, amúgy nálam csere Sissoko de így is nagyon jól nyomja.

zorrobomber
Szóljál már akkor Guardiola-nak is hogy bassza kifele Puyolt mer már nem öreg(30), hanem egyenesen vén csataló(32). Akkor már inkább add el, de a tarcsiban jegelni valakit csak mert "öreg"... hát minimum érdekes :)

Darthmushroom
Aurier már a tavalyiba is nagyon jó hátvédé tudott fejlõdni

akinek kell jobbhátvéd az vegye meg Serge Aurier-t, kurvajó helyettesítés Ramos helyére. Arbeloa mostmár csak tartalék mert elég öreg (30 éves). Balhátvédet kéne újítanom de nem találok olyat aki használható és elég jók a statjai. Marcelo nem igazán védekezik jól, meg elég alacsony, amikor visszakéne zárni nem tud belefejelni a labdába hanem elmegy a feje felett a labda és egy gyorsabb jobb támadó le is futja amíg az feltápászkodik az ugrásból. néha Arbeloat szoktam balhátvédként játszani, akkor általában stabilabb a baloldalam

el ne add bazzeg, kurvajó csatár, amikor sérült volt Higu, õ bombázta a gólokat nálam meg Giuseppe Rossi (2 év után kiégett Rossi), Benzema is mostmár egyre impotensebb nálam, bár igaz hogy 2014ben járok vagy 2015-ben...

hát, ennél jobbakat találok afrikában... :D serge wawa pl.
zorrobomber
Esetleg ha fejlõdik valamit, de még úgy sem Debrecen szint szvsz.

Tom h nem kértél tanácsot, de ajánlanék neked meg más hazánk csapataival kezdõ managereknek egy játékost:

Magyar szinten jó, és a Bl-ben is segíthet, olcsó mert 2. szezonban Udinese tartalékban van és átadólistás mindig, és nem kér sok fizut. Tudnék mondani még egy-két jobban kiemelkedõ játékost is, de azok nem biztos h elmennek mindenhova, meg nem is olcsók.

paint.net vazze, az teljesen más :D
Fabio Capello
Mikroszaft Péjnttel remek lokókat készítek \o/ :D

2500 euró / hét
zorrobomber
Bodnár mennyi fizut kért? Lokiba esélytelen volt visszahoznom :) A Budapest-kupa viszont jó ötlet volt!<#eljen>

sza23
Sziasztok!
Bocsi az off-ért, de valakinek mûködik az fm genie scout 2011?

bakkerman
Benzema megint kölcsönben van a Chelseanél,nem szarozok vele,amint már csak 1 év lesz hátra a papírjából,elküldöm. CR a fizuját meg maximálisan megérdemli,amióta én vagyok a real edzõje,2 szezon alatt 63 bajnoki 65 gól,és akkor még ott a BL,ahol két szezon alatt biztos lõtt 15-16 gólt

zorrobomber
Ja, bocs, én néztem be, én heti béreket szoktam nézni, arra van állítva, tehát CR 250ezret keres hetente. Bazz én ennyi forintnak is úgy örülnék hetente mint majom a farkának :) Nem próbáltál új, csökkentett szerzõdést ajánlani Benzema-nak? CR fizuja még úgy ahogy érthetõ.

Köszi.
bakkerman
játék elején annyit keres már alapból,hozzá se nyúltam a szerzõdéséhez,bár tehettem volna...irreálisan nagy pénz!

bakkerman
nem nem, " € 925,000 per month "
így írja
CR-nél meg
" € 1,000,000 per month "

Huni92
gondolom kapott szerzõdéshosszabbítást, és kurvasok fizut kért akkor, így pedig lehet 900k euró havonta.

zorrobomber
havi 900ezer euro-t keres? az elég érdekes... nem inkább 90ezret?

bakkerman
na,a másik hülyegyerek,Pedro León... mondjuk õ csak 16k-t kér 2016-ig,tehát olyan 600-700k euróba fájna,õt el is engedtem így,de benzemát nem

bakkerman
a kurva anyját a csuda benzemának,elaakarom adni a chelseanek 10,5 misiért,meg is adják,erre jön a hír,hogy csak akkor távozik,ha havonta adok neki 400k-t egészen a jelenlegi realos szerzõdése végéig :@ a hülye fasz!! ígyis bazmeg 925k-t nyúlt le havonta,nulla teljesítménnyel,a kis 20 éves generált marokkói gyerek is több gólt rúgott mint ez a fasz! lehet kibaszom release on free-vel

bakkerman
nem semmi gecc,2012 nyarán járok,megnéztem a competitions rankingot,a magyar elsõ osztály 2 csillagot kapott a reputationre,ugyanannyit mint a román szuperkupa(!!!),az izraeli másodosztály,és a norvég szuperkupa stb....ööö ja

MrIncredible
minden bajnoki táblázat információs fülénél megtalálhatóak ezek az adatok

Nem nõ igazán dinamikusan a magyar bajnokság színvonala, egy idõ után nem tudsz már kit igazolni.Legalábbis én így jártam az mtk-val 4 idény alatt, akkor távoztam.Meg a nézõszám sem, hiába volt minden szinten sikeres a csapat.
bakkerman
nekem könnyebb sokkal,mint az elõzõekkel

Van olyan info valahol, hogy melyik bajnokság milyen "feltételekkel" indul? Tehát hány külföldit igazolhatok, hány saját nevelésûnek kell lenni a csapatban, stb.
Köszi!
Darthmushroom
ezzel én is így vagyok fõleg angol karriereket szeretem csak most megnéztem ezt a leverkursent. Angliába nekem is volt hasonló a york cityhez csak én a torquayt választottam de én õket nem bírtam abbahagyni még nem nyertünk blt :D am olyan karrieren gondolkodtam mostanában h olyasmi legyen mint a bilbao csak angliába egy középcsapattal és csak angolokat igazolhatnák. persze mivel nincs ilyen ez magamnak lenne szabály.

Egy döntetlenre vagyok az EL csoportból való továbbjutástól a Lokival :D 2. szezon, sztem könnyebb csoportba kerülte Sporting, Besiktas, Algborg. A dánokat oda-vissza vertem, Besiktassal, meg Sportingal egy egy iksz, míg a Sporting ellen idegenben beleszaladtam egy csúnya 6-0ba, de így is egy otthoni iksz a Besiktassal és továbbjutottam.

bexinho
Mostanában megint rászoktam a topik olvasására, így a te karrieredet is követem rendszeresen. Ha németeknél kezdenék, akkor vagy a Dortmund-al, vagy a Leverkusen-el tenném. Igaz mióta FM-ezek, angol földrõl nem nagyon távolodtam el. Legfeljebb a Kárpát -Medencéig jutottam :) Tatabánya, Fradi, DVSC

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Köszönöm! Tényleg nagy szerencsém volt. :) De azt meg kell jegyezni, hogy a Sahtar Donyeck-et elõdöntõben kaptam, addig meg a Milan-t ütötte ki, majd a Barcelonát. Így jöttem én, és az odavágón idegenben 3-3 lett, visszavágón egy 89. percben lõtt góllal 1-0 vertem õket az Old Trafford-on. :)

Az évben nagyon sokat számított a jó csereráérzésem is, hiszen számtalan meccsen hoztam be Giggs-et az utolsó 15-20 percben, és szinte minden alkalommal gólt lõtt, vagy feldobta a csapattársakat.

Kicsit viszont zavar, hogy egész idényben remekeltünk, vertük a gyenge Liverpoolt, a City-t, Chelsea-t , Arsenal-al X-eltünk, de a szurkolóknak sosem volt elég! Jó ha kaptam 87-85% -ot bizalomnál. Az elsõ éves duplázásom (bajnoki és BL) után pedig a vezetõség stabilnak mondja a helyzetemet 68% -al. Ez azért érdekes.

Még az elõzõ FM-el volt egy nagyon remek szezonom a York csapatával, felvittem õket a PL-be, de ott sajnos abbamaradt a játék. Szóval így az új játéknak nekiállva gondoltam elindulok kedvenc csapatommal, kitanulom, megszokom az új játékot (számomra átláthatatlan volt elsõre a felület, meg az újítások), és nem kísérletezek kiscsapattal. Viszont azt eldöntöttem, hogy ezt a karriert folytatva (ha jól tudom itt már nõ a megítélése egy bajnokságnak/akár a magyarnak) továbbállok majd egy kiscsapathoz a MU-ból, pl.: Fradi, vagy a York City-hez :)

Darthmushroom
akkor elég szerencsés sorsolásod volt a bl-be :D:D:D de am nagy Grat

Darthmushroom
sok múlik a szerencsén is ebbe a játékba. pl ott a leverkursen mentésem euroligát megnyertem szerencsével, de viszont bajnokság végén szerencsétlenek voltunk az utolsó 3bajnokin és nem lettünk bajnokok

bexinho
Nekem ez az elsõ szezonom. Minimálisan változtattam a kereten (1-2 ember max), + a taktikát az elején el kell találni, meg féltávnál picit csiszolni rajta (1 idényt nekem sosem sikerült végigtolni egy taktikával), valamint rendkívûl fontos, hogy mit mondasz meccs elõtt és közben. Sajnos semmi változás nincs csapatbuzdítás terén az elõzõ részekhez képest, így sokszor mellé lehet lõni motiválásnál.

Amúgy BL-ben DVSC-t kaptam csoportba :) elsõ meccs velük is volt, 2-0 -ra nyertem, ami igen szoros volt. Sikerült is Anderlecht és a Valencia mellett 1 döntetlennel tovább jutni.

Bajnokságot 9 döntetlennel és 0 verességgel zártam, Dzsudzsák mindenhol a legjobb volt :) BL szezon legjobbja lett, legjobb KP-ja, legtöbb gólpassz. Ha ennyire fejlõdõképes és jó értkékkel rendelkezik a játékban, akkor nincs messze a valóságban sem. Így viszont teljesen érthetetlen miért nem viszik el a PSV-bõl...

Amúgy a BL-ben a Schalke-t,Werder Bremen-t, Sahtar Donyeck-et kaptam, majd legvégül az Arenalt.

Üdv!
Mindenki az új patchel nyomja? 11.2.1el
Mintha nehezebb lenne a játék taktikai szempontból is.Milannal vagyok épp és sokszor fingatnak a kis csapatok fõleg idegenben.De attól vezetem a tabellát csak nehezebb nyerni úgy érzem...
nem tudom hogy csináljátok én még elõdöntõben vagy döntõben kiszopok a Reallal... :D

bexinho
2-0 sikerült behúzni a Wembley -ben a döntõt. Elsöprõ fölénnyel. Pedig idén a két arsenal elleni meccs X lett, és az se az én javamra állt közelebb. Valószínû az edzõváltás tett be az ágyúsoknak.

Más: Dzsudzsák 8,7-es osztályzattal a legjobb játékos lett a meccsen, és a Mu csapat egyik legjobbja volt az idén!

bexinho
El is felejtettem írni, hogy Hernandez az egyetlen csatárom, mert a Rooney 7-8 hónapos sérülést szerzett decemberben, Kiko kölcsön adva tavaszra a Valenciának, Owen sértõdött, sérült, illetve Adriano (aki Rooney pótlására jött) igazán impotens, és még cska nevezni se tudtam (tavasszal igazoltam), mert a Romában összesen 2 meccsébõl 1db bl-en beállt csereként.

Berbatov pedig nem befejezõ csatár, így kénytelen leszek kiállni csatár nélkül.... vagy bedobom Berbát CSK-nak. Érdekes lesz...

bexinho
Na ilyet még nem LÁTTAM!

Manchesterrel megnyertem 2 fordulóval a vége elõtt a ligát, Arsenal szorosan volt mögöttem, de bizonyíthat a BL döntõben, hiszen MU - ARsenal összecsapás lesz.

DE!!!! Itt jön az érdekesség és idegesítõ = képtelenség!

Most látom, 1 nappal a BL döntõ elõtt, hogy Arsenal kispadját Mancini (City-tõl most rúgták ki, mert majdnem kiesett), Wenger meg ment a 3. helyen végzõ Atletico-ba!!!! BL döntõ elõtt????

De nem is ez a furcsa, hanem persze hogy engem érint az idegesítõ "bug(?)":
J.Hernández, aki az utolsó 2 hónapban annyi gólt szerzett, mint egész szezon alatt sosem, így utolsó bajnokin pihentettem, mert képes lenne a játék leséríteni a bivalyerõs arsenal meccs elõtt.

Mit olvasok BL meccs elõtt????:

"J.H.-t behívta Mexikó menedzsere, J.M. de la T. CONCACAF Gold Cup keretébe"

Ez miiiii???? Fúúú de felbaszott! Mi ez a két eset, ha nem bug?

beregeltem megvok :D köszi szépen!!