Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bexinho
November elején járok, és megint felajánlottam pár játékost kölcsönbe, és szokásosan az a hír fogadott, hogy "Jelenleg nincs olyan csapat, amelyik kölcsönszerzõdést ajánlana XY-nak."

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Huni92

Igazolások

Areola - Kapus

Camacho - Középpályás

Kaminski - Jobb és baloldali védõ

Polak - Középpályás

Sow - Támadó középpályás

Tarek - Középsõ védõ

bexinho
Már mindent kitaláltam (nagycsapattal vagyok, akkor meg alapvetõ hogy én állok minden kölcséget 😊). Nagy hülyeség ez, hogy a minõségi játékosaim nem érdekli egy csapatot sem. Tényleg, de tényleg minden alternatívát nyomtam, de SEMMI! :| Csak érdekel, hogy volt-e már valakinek ilyen.

Mor3llo
Parejo-ról kinek mi a véleménye?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

úgy se viszik, hogy ingyen van és te állod a fizetést?
bexinho
Egyszerûen nem tudom megérteni, hogy a 2. szezonomat nyomom, és most se tudom semilyen feltételekkel kölcsönadni azt a 10 játékost, akiknek az értéke 3-8 millió. Hiába ajánlom õket, senkinek se kell!

Miért van ez? :|

(Manchester United)

kíváncsiságból kezdtem is velük, 500 ezer ojró van igazolni
Darthmushroom
hát ezek nagy részérõl nem is tudtam, de pl megnéztem a franciát ott az elsõ részbõl hát én nem találtam õket gazdagnak 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
Nem is olyan rossz ezekrõl tudni....😄
bár most a Napolival kezdtem...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
hát angliába gazdagabb csapatok alsóbb osztályba a Leicester City meg Notts County

van valami kisebb sokadosztályú csapat, ahol arab tulaj van? mert éjszaka nekimegyek akkor, végre sikerült kivennem 2 szabit, szóval 4 nap itthon 😄
Huni92
gyenge. úgy csapatként, mint egyénileg.
mi az, hogy csak 41 gyõzelem? mi az, hogy csak 43 gól mifsudtól? mi az, hogy nincs meg a 150 lõtt gól? <#idiota>

Darthmushroom
szezon játékosa és gólkirály: Mifsud
év managere: 3.hely Én

Darthmushroom
Na befejeztem a szezont:

Mor3llo
Le a kalappal<#worship>

tavaly volt, idén nem tudom, hogy van-e új, de valamelyik tájékozottabb kolléga megmondja majd
Darthmushroom
én már nagyon közeledek a szezon végéhez 😄

Hellósztok!
Nincs valami jó kis leírásotok a taktika beállításához,meg hogy a mutatok mit csinálnak? Van néhány amit nem értek.

húúú ne tudd meg, hogy régen hány napig tudtam tökölni egy átigazolási szezonnal 😄 mikor a Barcikával toltam, addig keresgéltem a játékosokat, amíg összeraktam egy BL csoportkörös csapatot és a Barcával leikszeltünk idegenben úgy, hogy sokáig mi vezettünk, megkeresem majd a képet, ha érdekel 😄
lehet, hogy én is belekezdek egy ilyenbe, 4 napig otthon leszek holnaptól 😄
bakkerman
én inkább akkor szoktam,amikor kezdek egy csapattal egy játékot,és nézegetem az anyagiakat,fizukat,játékosokat,stáb tagokat,akkor irogatom le ki nem kell,kit kell eladni,kb mennyit akarok költeni stb...kiég a szemem attól,ha sok játékost kell végignéznem kit akarok leigazolni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
kínomba nem tudtam mit folytatni ezért megnéztem az angol 5.osztály, és nagy meglepetésemre a szebb napokat is megélt Luton Town csapatát ott találtam:

90évek elején még premier ligások is voltak, azótta anyagi gondok miatt folyamatosan zuhantak vissza, és tavaly se sikerült neki a visszajutás a 4.osztályba. szerencsére 1szer már kezdtem kisebb osztályba és szerencsére volt elég sok nevem h kik jobbak így nagyon keresgélni nem kellet a játékosokat, igazoltam is rendesen bár ez a fizetés keret számlájára ment csúnyán mínuszba került. ráadásul már alapból be volt állítva 3játékos h csatlakozik januárban így az sok ingyen eladás se sokat javított a helyzeten.:

meccsekrõl annyit h szerintem az igazolásokkal kinõttük ezt az osztályt, egy szerencsétlen vereségünk van eddig.:

és a legnagyobb császár aki max fizu max aláírás pénz max ügynök pénzzel írt alá:

nekem is jó
Lehet laptop felbontása miatt van... megnézem majd otthon is...

( szerintem ez kifejezetten jó ötlet volt )

www.smart-bus.hu

zorrobomber
nálam jó, remélem használható lesz ez a megosztós dolog

<#eljen>

( Csak nálam van elcsúszva? Heinz adatai a Gárdos neve mellett vannak )

www.smart-bus.hu

Én is szoktam írogatni! 😄 Igaz ott a statisztika, de az sokszor fals képet ad... pl egy középsõ védõnél inkább azt nézem, hogy milyen a szerelési mutatója, mintsem azt, hogy milyen osztályzatot kap... szépen írogatom a hibáit, és az alapján döntök! 😄

Jártam már úgy, hogy osztályzat alapján lecseréltem, a csere védõrõl ( aki hasonló képességû volt ) meg azonnal gólt kaptam... belsõ védõ kényes ügy! 😊

www.smart-bus.hu

én csak a felállásokat írkálom lapra
zorrobomber
Na, csináltam egy - a link birtokában - bárki által szerkeszthetõ táblázatot, lehet benne randalírozni, pénteken szerintem elküldöm ami addig belekerül. Törölni lehetõleg ne töröljetek, bármi nyûg esetén ott a megjegyzés oszlop. Lehet javíttatni játékos history-t is, de szerintem elsõ körben most a fontosabb hibákra menjünk rá. Csak így tudom berakni a linket mert https

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AovIGVt-S7EEdGFFZkxLTVNsbVl2OTMtVFNDbUcxYUE&hl=en&authkey=CL7kgtYF

bakkerman
Érdekes,ÉN IS így vagyok vele 😊 Amióta 3D van,azóta (persze ha van rá idõm) igyekszem full matchbe tolni,hátradõlni a fotelben,és nézni a meccset. Néha olyan elvetemült vagyok,hogy egy kis lapra még írkálom is a dolgokat,amiket észreveszek 😄D Nem gondoltam volna,hogy van még egy ilyen csendes õrült mint én 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hát nem könnyû... nagyon gyenge a keret... nincsenek szélsõk, nincsenek védekezõ középpályások, Heinz nem az a kifejezett gólgyáros... fél napom arra ment el, hogy játékosokat keressek! 😊 Kicsit felforgattam a keretet... 😊

Nekem is úgy van beállítva, hogy "több helyzet"... én minden meccset így játszom... 😊 A teljes meccs lenne az igazi, de ahhoz már nincs türelmem... 😊)

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Hehe, én 7-3ra vertem Fradit, de amúgy is kiesõ helyek környékén tanyáznak. Most két csapat éppen mögöttük van, mert épp nyertek, de elõtte tökutolsók voltak, és már szeptemberben arról cikkeztek hogy kirakják Pruknert. Esetleg sovány vigasz lehet még hogy Újpest is csak eggyel elõttük van. Mögöttem a Kaposvár a második, Fehérvár 3. 😊 Amúgy én fontosabb meccseknél nem csak kulcs eseményeket nézek hanem extended-et, mert úgy azért sokkal hatékonyabban bele lehet nyúlni a meccsbe.

Én az egész meccset... pontosabban a helyzeteket, gólokat... egy eseménydúsabb meccs nem kevés ideig tart... de szerintem ez a lényege, így a legélvezetesebb... én így tudom beleélni magam. 😊 Csak a szöveg pörgetésének nem sok értelmét látom... pont a lényeg marad így ki.

www.smart-bus.hu

Én a Fradit nyomatom, de nagyon lassan haladok, mert nekem egy meccs kb 15-20 perc! 😊 A 20. fordulónál járok, és a 3. vagyok 4 ponttal lemaradva az elsõ Gyõrtõl, és 1 pontra a 2. Videotontól.

Nagyon izgalmas a bajnokság... ha a végére érek, lehet csinálok egy kis összefoglalót, mert volt pár érdekes meccs. 😊 Kikaptam úgy, hogy 8 ziccerem volt, és nyertem úgy, hogy nekem egy sem, az ellenfélnek meg 5! 😊

Most vertem meg idegenben a Debrecent 1:0 ra... a 85. percben lõttem a gólt... nem kicsit ugrottam fel a fotelból! 😄

www.smart-bus.hu

kedvenc kis csapatom az asec, ha olcsó és kurvajó pléja kell 😄
bexinho
Amúgy nem értem, hogy az elsõ sikeres szezonom után, igazoltam 2 játékost, nem adtam el senkit (kivéve a tartalékok közül pár fiatalt meg Park-ot), nem rossz a morál, 89%-os az öltözõi hangulat, és mégse megy a bajnokság. Elsõ 5 forduló (1 GY 2 X 1 V), 42. meccsen kaptam ki elõször bajnokin, Tottenham-tõl egy 89.pervben kapott góllal hazai pályán. Na ugrott is a morál 45 fokot (moráljelzõ golyón). Hihetetlen! Ha sorozatban nyerek meccseket, kupákat hozok, semmi változás, de mikor 1 meccs vereség becsúszik, rögtön a padlón mindenki. Szurkolók tüntetnek a stadion elõtt (21%os elégedettség meccs után, úgy hogy volt 3 kapufám, 2x annyi helyzetünk volt, csak potya gólt kaptunk).

Ez annyira nem reális.... változtattam taktikán is, az se elég semmire. Ligakupában 4. osztályú csapat ellen izzadtunk ki egy X-et... hihetetlen. Valami megoldás erre a krízishelyzetre?

Ki mit tesz ilyenkor? Kár hogy nincs alkalmazottak között csapat pszihológus. Milyen jó lenne....

bexinho
Én is kulcsjelenetekkel játszom, mióta FM-ezek. De elõfordul olyan, amikor képes beragadni hosszú idõre jelentéktelen mozdulatok miatt (mostani részben).

FAQ?
Erre a kérdésre senki semmit?

Megapack 3.3-hoz van valakinek torrent fájlja?

szvsz senkinek. inkább a kérdés az, kinek van olyan acélidege hogy kibirja? 😄D pláne amikor az ellenfél az utolsó percben fordít😄

Kulcs.Kinek van ideje arra?
ti kulcsjeleneteket nézitek vagy az egész meccset?

Én meg tipikus Debrecen meccseket játszottam eddig.Pl, Sampdoria ellen meccs elején 2 ordító ziccert kihagytunk aztán persze vertek kettõt.Aztán megint helyzet hegyek de magyar csapat kihagyja.Vége 4 1 oda.Aztán a Benfica ellen 2 1 oda 5 tiszta gólhelyzetbõl egyet vertunk be neki meg tizeneggyes plusz potyagól.Azért helytáltunk.Mindjárt jön az Arsenal elleni meccs,hát sok jót nem várok.
zorrobomber
jaja, detto 😊
gémhez azért gyûjtöttem egy kis erõt persze 😛

Szezon elején 4-2-3-1-et terveztem úgyhogy csak a Szilágyi, Bogavac, Coulibaly, Kabát négyessel indultam neki. Közben kiesett Czvitkovics hetekre és mikor Huszák játszott helyette, maradt a 4-2-3-1. Ha õt lehoztam helyette Kabátot hoztam be csatárnak mint támogató target man(to feet). Nem szeretem(a kabátot), de ez általában jól sült el, és ennek a formációnak a használatába jött bele végül a csapat. Jött most az elsõ Bl csoportmeccs Milánóban, úgy hogy Bogavac eddig szinte alig játszott sérülések miatt. A legjobban termelõ csatárom Coulibaly volt 6 góllal, persze a Milan meccs elõtt pont lesérült. Elkezdõdött a meccs, az elején lerúgták Bogavac-ot, úgy hogy direkt a meccsre építettem fel a reserve-ben az elõzõ sérülése óta... szóval maradt Kabát és Szilágyi, akiknek hát ez sikerült.

Szuper! Ma már jártányi energiám sincs, de holnap összegyûjtöm amiket én észrevettem...

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Válaszoltak! A leglényegesebb: igen, berakják ha küldönk be hibákat. Vállalom hogy összegyûjtöm a dolgokat és összeírom úgy hogy nekik jó legyen(pl. Solt a te adataid jók de kell még mellé player ID, link ami bizonyítja az adatok hitelességét, stb) csak kellene valami hely ahol gyûjtjük. Elsõ körben küldhetitek nekem PM-ben bármilyen játékos hibáról tudtok.

zorrobomber
Megvárom míg írnak valami választ a kérdésre, de szerintem elõbb-utóbb bekerülnek a javítások ha elküldjük. Megtaláltam a magyar head researcher-t is, neki is meg lehet írni, szerintem nem fogja elutasítani a segítséget.