Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legrövidebb idõ alatt ezeket belgiumban kapja meg, az 3 év.
Egyrészt Czvitkovics kapott egy sárgát egy teljesen sima belépõ után(extended módban néztem a meccset, ennek többek közt az az elõnye hogy láttam a szerelést 😊, másrészt Szakály aki a meccs embere lett, sokadjára szopatta be a balhátvédjüket (akinek már volt is egy sárgája), és simán ki kellett volna állítani 0-1es állásnál. Szerencsére ettõl függetlenül fordítottam és 2-1 lett. Már "csak" több pontot kell szereznem a Rangersnél a Werder és a Milan elleni hátralevõ 1-1 meccsen 😄 Nincsenek illúzióim, tavaszra úgyis nagytakarítást terveztem...
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Amúgy grat bajnoki cím se volt messze , majd jövõre 😉
Befejeztem elsõ szezonom, nagy mázlival sikerült odaérni az elõkelõ második helyre a bajnokságban !
A kupában a döntõig meneteltem, ahol szoros meccsen végül kikaptam !
Legtöbbször Fernando Llorente és Javi Martínez vitte hátán a csapatot mivel Iker Muniain 3, Markel Susaeta 4 hónapot volt sérült !
A fiatalok közül Mikel San José, Óscar de Marcos, Ibai Gómez játéka volt igazán meggyõzõ !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Bezzeg ha barimeccsen nyerünk 5-0ra egy nem jegyzett csapattól, akkor újonganak... Citytõl 2-1es vereség meg gyenge eredmény szerintük.
Luton-hoz nagy grat!
Igazolások terén szinte az egész keretet kicseréltem h legyen esély idén is a feljutásra. ez sajnos megint a fizu keret számlájára ment (-14k), ráadásul a pénzügyi helyzetünk is -1m font már. a ligakupába mind3 fordulóba nagyobb osztályú csapatott búcsúztattunk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Elhozom Ausztráliából, felemelem a porból, a vételkor kifizetett 40k értéke ma már 5.4M és akkor minden hónapban rinyál, hogy nagyobb klubhoz akar menni. Baszki TOP 20-ban van a Sporting évek óta, 7 év alatt 4 nyert bajnokságot a faszi, BL-ben indul minden évben, mijafaszt akar még??? Azért nem egy Rooney kaliberû csóka, hogy nagyon ugráljon. Sokat rinyál lenyomom tarcsiba, aztán ott fog megrohadni<#mf1>#mf1>
Más: Ti mit szoktatok mondani, amikor a meccs elõtti sajtótájékoztatón az ellenfél legjobbjáról kérdeznek?
Ezt tanúsíthatom már 2007-ben is így van. Legkésõbb 2 év után tudja a gép a taktikát és semmire se megy vele az ember. Illetve apróságokat már egy év után tudja. Ez a legjobban akkor látszódott mikor már 4-szer játszottam úgyan azzal az ellenféllel. Szinte semmi nem ment be és a védelmemet átjátszották.
www.bundesliga.de www.kicker.de
de már minden rendben kicsit alakítottam rajta és már mûkszik is..hála istennek <#wink>#wink>
Lehet hogy a Patch ilyen vagy nem tudom mer a 10-be se a legújabbat raktam fel mer úgy olvastam ott ugyanilyen problémák voltak nem tudom hogy ez is ilyen e.
Úgy látom, hogy ez az egyetlen nagyon komoly változás tavalyhoz képest, meg az "azonnali" beszélgetés igazolásnál.
márpedig a te esetedben erre igen nagy az esély...😄
Az miért van hogy minden meccsen kb 20x lövök kapura abból 5-6 el is találja de örülük ha 1 bemegy :@ Az ellenfél persze meg alig lõ kapura mégis nyer.Akármilyen taktikánál így van legalábbis nálam :S Kezd felidegelni ez az FM...
Hát reménykedtem h elég erõsek leszünk a feljuttáshoz, ami végül is simán megtörtént. Bár voltak nagy zakóink is pl Blackpool 4:0 Luton vagy Luton 3:6 Grimsby, de voltak nagy gyõzelmeink Port Vale 1:7 Luton, vagy nagy fordításaink Bury 63perc után 3:0ra ment de végül a 90+6perbe 3:4re nyertünk. jövõ év nagy kérdés számomra h mire lesz elég a csapat meg h mennyit tudok erõsíteni mert pénzügyileg nagyon rosszul állunk:
ja és persze Mifsud még mindig a császár 😛😛😄😄😄
Az MTK II. pedig az NB2-bõl. Van 20 középpályásuk, mind NB2-es szintû.
War. War never changes...
De pl ha valahol lesérül valaki, akkor az edzõje oda játékost keres. Akkor kell nekik ajánlani egy fiatalt arra a posztra.
Jptbõl 11sekkel búcsúztunk, a ligakupából 90+2be nyert a watford
Olasz Szuperkupa: A. Roma - Inter Milan 1-0, Feczesin fejesgóljával.
Hazai pályán játszottunk, telt ház (5k nézõ) elõtt.
Halálcsoport a BL-ben: Bayern, Valencia, Celtic.