Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moomantha
ezzel annyi a baj hogy Pastore-t vettem meg és nála van ilyen probléma. ezt most akkor úgy érzem eléggé megszívtam sajnos.... 😞

mert ha nálad nem játszhat, akkor más angol csapatban sem játszhat pontosan ugyanezért, adogasd kölcsön valahova, ahol kaphat eu-s útlevelet
Huni92
eu-s papírokat kell kapnia, és akkor nem lesz gond a munkavállalásival.
legrövidebb idõ alatt ezeket belgiumban kapja meg, az 3 év.

Moomantha
Angliába játszok ott miért nem jó?

add kölcsön valemilyen eu-s országba
Moomantha
Egy kis segítség kellene. Megvettem egy játékost és az van a neve elõtt, hogy Mve. Azt tudom , hogy munkavállalási engedély kell neki, de ezt hogy tudom megszerezni?

zorrobomber
Ti észrevettétek hogy a tavalyi FM-hez képest sokkal többet tévednek a bírók? Több meccsen is anyáztam már, többek közt a legutóbbin. Idegenben 6-0ra elpicsázott a Rangers, most meg jöttek Debrecenbe.
Egyrészt Czvitkovics kapott egy sárgát egy teljesen sima belépõ után(extended módban néztem a meccset, ennek többek közt az az elõnye hogy láttam a szerelést 😊, másrészt Szakály aki a meccs embere lett, sokadjára szopatta be a balhátvédjüket (akinek már volt is egy sárgája), és simán ki kellett volna állítani 0-1es állásnál. Szerencsére ettõl függetlenül fordítottam és 2-1 lett. Már "csak" több pontot kell szereznem a Rangersnél a Werder és a Milan elleni hátralevõ 1-1 meccsen 😄 Nincsenek illúzióim, tavaszra úgyis nagytakarítást terveztem...

Ha minden igaz, akk a következõ szezonban (2015/16) két magyar csapat indulhat a BL-ben. Jövõre 15. leszek a koefficiens listán, és az már két helyet jelent elviekben.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Tudnál dobni egy képet a felállásról érdekel 😊
Amúgy grat bajnoki cím se volt messze , majd jövõre 😉
eZo
Athletic Bilbao 2010/11

Befejeztem elsõ szezonom, nagy mázlival sikerült odaérni az elõkelõ második helyre a bajnokságban !
A kupában a döntõig meneteltem, ahol szoros meccsen végül kikaptam !

Legtöbbször Fernando Llorente és Javi Martínez vitte hátán a csapatot mivel Iker Muniain 3, Markel Susaeta 4 hónapot volt sérült !

A fiatalok közül Mikel San José, Óscar de Marcos, Ibai Gómez játéka volt igazán meggyõzõ !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Darthmushroom
hát fõleg a védelmen látszik ilyenkor,nézd meg az elején mennyi gólt kaptunk. pl elsõ 5:2s vereségnél a helyzetkihasználás döntött csak a millwall javára, messze nem voltak ennyivel jobbak.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tobias88
Az miért van, hogy a média szerint dög utolsó Scunthorpe -al indultam, és az elõrejelzések szerint elsõ ellen otthon döntetlent érek el, és a szurkolók csak simán rendben találják a meccset? <#idiota>

Bezzeg ha barimeccsen nyerünk 5-0ra egy nem jegyzett csapattól, akkor újonganak... Citytõl 2-1es vereség meg gyenge eredmény szerintük.
ilyen nagy játékosmozgás után látszik amúgy a játékukon, hogy nincsenek összeszokva?
zorrobomber
Csak akkor dicsérem ha tényleg jó és látok rá esélyt hogy a késõbbiekben leigazoljam(így akár meg is kedvelhet idõvel). Ha nagyon elszánt(determined) az illetõ akkor nem kommentálom, hogy nehogy felszívja magát a meccsre, egyéb esetekben leoltom.

Luton-hoz nagy grat!

Darthmushroom
Luton 3.szezon kezdet:
Igazolások terén szinte az egész keretet kicseréltem h legyen esély idén is a feljutásra. ez sajnos megint a fizu keret számlájára ment (-14k), ráadásul a pénzügyi helyzetünk is -1m font már. a ligakupába mind3 fordulóba nagyobb osztályú csapatott búcsúztattunk.

bakkerman
van rá megfelelõ ember,semmi problémát nem fog okozni 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tököm tele van már a sok hálátlan paraszttal...
Elhozom Ausztráliából, felemelem a porból, a vételkor kifizetett 40k értéke ma már 5.4M és akkor minden hónapban rinyál, hogy nagyobb klubhoz akar menni. Baszki TOP 20-ban van a Sporting évek óta, 7 év alatt 4 nyert bajnokságot a faszi, BL-ben indul minden évben, mijafaszt akar még??? Azért nem egy Rooney kaliberû csóka, hogy nagyon ugráljon. Sokat rinyál lenyomom tarcsiba, aztán ott fog megrohadni<#mf1>

Más: Ti mit szoktatok mondani, amikor a meccs elõtti sajtótájékoztatón az ellenfél legjobbjáról kérdeznek?
Hát ez igaz mer ami elsõ évbe tökéletesen mûködött a második évbe már nagyon döcögõs lett...
king82
Jó reggelt!

Ezt tanúsíthatom már 2007-ben is így van. Legkésõbb 2 év után tudja a gép a taktikát és semmire se megy vele az ember. Illetve apróságokat már egy év után tudja. Ez a legjobban akkor látszódott mikor már 4-szer játszottam úgyan azzal az ellenféllel. Szinte semmi nem ment be és a védelmemet átjátszották.

www.bundesliga.de www.kicker.de

bakkerman
ez így van,már az fm10-ben is így volt,Barcával egyszerûen 3-4 évenként új taktika kellett,a kisebb csapatok betanulták a játékunkat

ha sokáid játszod ugyanazt a taktikát, akkor a gép megtanulja és nem fog már mûködni egy idõ után
hát az elsõ évbe bajnok lettem meg kupagyõztes ezzel a taktikával 😄
de már minden rendben kicsit alakítottam rajta és már mûkszik is..hála istennek <#wink>
biztos vagyok benne, hogy nem a játékban, vagy a patchben van a hiba, hanem a taktikádban
Most is Juve ellen nekem 25/10 kapura lövés , Juvénak meg 8/5 és 1-2 lett nekik <#mf1>
Lehet hogy a Patch ilyen vagy nem tudom mer a 10-be se a legújabbat raktam fel mer úgy olvastam ott ugyanilyen problémák voltak nem tudom hogy ez is ilyen e.
tobias88
Meccstaktika begyakorlása mit takar?
Úgy látom, hogy ez az egyetlen nagyon komoly változás tavalyhoz képest, meg az "azonnali" beszélgetés igazolásnál.
Huni92
persze, csak jegyezd meg, hogy mit állítottál és milyen volt az alap. de egyszerûbb, ha a settings.xml fájlról csinálsz egy backup mentést, aztán visszamásolod, ha elbasztál valamit.

márpedig a te esetedben erre igen nagy az esély...😄

ez tök jó, leszedem én is. 😄 vissza is lehet vele állítani amúgy?
Huni92
tobias88
A 2011es verzióval mûködik a régi verzióhoz készült játékos érték színezõ (0-5, 6-10,11-15, 16-20) és mi is volt annak a neve? <#idiota>
Az lehet , megnézem lassú vagy normál tempóba hogy játszanak a fiúk 😉
taktikai beállításokat nézd át, szerintem túl gyors a tempó
Hi All!
Az miért van hogy minden meccsen kb 20x lövök kapura abból 5-6 el is találja de örülük ha 1 bemegy :@ Az ellenfél persze meg alig lõ kapura mégis nyer.Akármilyen taktikánál így van legalábbis nálam :S Kezd felidegelni ez az FM...
Hát a MU-t kaptam egybõl, reménykedtem h megkapom a Standard Liege-t akik meglepetésre megelõzték a Chelsea-t. Lehet jobban jártam volna csak 3. vagyok, és megyek 1-2 kört még az EL-ben.

Negyedik szezonomban végre sikerült, tovább jutni a Bl csoportból:

bakkerman
aki nem játszik,az nem fog kelleni senkinek se,rakd le tarcsiba,vagy add kölcsön fél évre,és utána ha kell valakinek elviszik. mint IRL,aki nem játszik,nem látják milyen formában van,az senkinek nem kell,mert zsákbamacska

Az mért van, hogy kb 6 m € értékû játékost el akarok adni már az árát is levittem 750e€-ra de a kutya se érdeklödik íránta!Nem bánnám ha valami Patch -ezt a késõbbiekben kiküszöbölné!
Darthmushroom
Luton 2év:
Hát reménykedtem h elég erõsek leszünk a feljuttáshoz, ami végül is simán megtörtént. Bár voltak nagy zakóink is pl Blackpool 4:0 Luton vagy Luton 3:6 Grimsby, de voltak nagy gyõzelmeink Port Vale 1:7 Luton, vagy nagy fordításaink Bury 63perc után 3:0ra ment de végül a 90+6perbe 3:4re nyertünk. jövõ év nagy kérdés számomra h mire lesz elég a csapat meg h mennyit tudok erõsíteni mert pénzügyileg nagyon rosszul állunk:
ja és persze Mifsud még mindig a császár 😛😛😄😄😄

Az MTK nekem is kiesett az NB1-bõl.

Az MTK II. pedig az NB2-bõl. Van 20 középpályásuk, mind NB2-es szintû.

War. War never changes...

Játszik még valaki a Békéscsabával??? Írjon rám pls.

Én is nézek teljes meccset, nem vagytok egyedül õrültek. De amikor már bejáratott a taktika, akkor csak "több helyzet". De most Békéscsaba - Nyíregyháza, úgyhogy végig nézem.

Nekem se viszik az u19 magyar játékosaimat, pedig ingyé adom.

De pl ha valahol lesérül valaki, akkor az edzõje oda játékost keres. Akkor kell nekik ajánlani egy fiatalt arra a posztra.

Kölcsönvenni szezonok elején szoktak. Próbáld akkor amikor kölcsön idõszak van.

bakkerman
akkor ezek a csapatok úgymond "gazdagok"? tehát eredménytõl függetlenül lesz pénz mindig? ha ezt az eviant a city csoportjába sorolták,lehet kezdek egyet velük

Darthmushroom
nem kezdtünk olyan rosszul az évet, egyenlõre vezetjük a tabellát:

Jptbõl 11sekkel búcsúztunk, a ligakupából 90+2be nyert a watford

Huni92

Olasz Szuperkupa: A. Roma - Inter Milan 1-0, Feczesin fejesgóljával.
Hazai pályán játszottunk, telt ház (5k nézõ) elõtt.

Halálcsoport a BL-ben: Bayern, Valencia, Celtic.

Én is azt vettem észre, hogy akit kirakok loan listre, (fiatal, jó játékosok, de nem férnek be hozzám) azokat nagyon ritkán viszik el kölcsönbe, aztán január elején teljesen random játékosokat jönnek kölcsönkérni, ha mákom van közte van az is, akit amúgy is oda szánok<#pardon1>
Huni92
azhát. szegénykét rögtön el is küldtem plasztikai sebészetre 😄

Kaminski a terminátor? 😄D