104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Jól gondolod, a fizetősben ott van.
  • Darthmushroom

Hertha Berlin 2. szezon

A második nyár is mozgalmasan telt, volt bőven távozó meg érkező is. Az eladásokkal nem is vagyok túlzottan elégedett, de ebbe az fm-be nem olyan könnyű jó áron eladni mint a régebbiekbe. A rengeteg sérülés miatt elég hullámzó teljesítményt nyújtottunk, így szinte végig a 3. és a 4. hely között ingáztunk a bajnokságban. A mutatott játékunk miatt nem is lettem volna elégedett, de a könnyebb sorsolás meg az ellenfelek botlásának köszönhetően végül a 2. helyre odafértünk, ami összességében kiemelkedő. A kupa szereplésünkkel viszont teljesen elégedett lehetek: meglepetésre az Interen keresztül is bejutottunk a BL csoportkörbe, ahol bár 5 ponttal kiestünk nem sok kellet volna a továbbjutáshoz se (3 db 5 pontos csapat), a német kupába a tavalyi vesztes döntő után viszont idén nyertünk. Célok jövőre: nyáron továbberősödni, BL-ben legalább csoport harmadiknak lenni és az újabb dobogót szerezni a bajnokságban.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.12.08. 09:10:53
  • Darthmushroom
    azt hol írja? nekem ingyenes genie van, lehet azért nem találom.
  • bakkerman
    német-afgán kettős állampolgár vigyázz vele,ha valamelyik edzésen egy szokatlan mellényben jelenik meg aggódhatsz
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.12.07. 18:29:18
  • zyndar
    Mennyi a probability of developement?
  • korbin555
    15 évesen 200 a CA értéke? Akkor már csak visszafelé tud fejlődni.
  • Darthmushroom
    Tehetségtelen ifit kaptam :D
  • korbin555
    Valószínűleg az lesz. A kis csapat neve Kecskeméti LC. Más a klubszín, más a logó, és van saját "történelmük". 1992-ben alapították a klubot...
  • LasDen #101971
    Nem lehet, hogy a játék úgy kezeli, hogy megszűnt a csapat és jogutód folytatja? mert IR ugye nem szűntek meg....
  • korbin555
    A Kecskemét megszűnt létezni? Mert az fm szerint "no longer exist". Akkor milyen Kecskemét játszik a Bács-Kiskun megyei I. osztályban? Vagy az egy másik csapat, csak beköltöztek az üres Széktói stadionba?
  • Darthmushroom
    én hazai pályán is mindig kontra mentalitással játszok. fm15 óta én azt tapasztalom,hogy sokkal jobb a labdabirtoklás, meg sokkal több passz van ilyen mentalitással mint pl. egy kontroll mentalitással.
  • zyndar
    Idegenben mást kell játszani, ennek sokkal nagyobb jelentősége van az ideiben. Én speciel kontrázok.
  • Volcanor
    Csak tavaly ezeket a meccseket legalább döntetlenre hoztunk, de nagyrészt nyertük, és a bajnoki címért szerettem volna küzdeni a tavalyi ezüst után.
  • kosheen
    én is ezt kezdtem írni :D
    de amúgy nagy gázt nem látok
    szeptemberben barca, manu idegenben belefér, októberben 1 everton elleni bukás, meg a nottingham ellen egy x se vészes (nyilván nem öröm, de nem világvége), novemberben meg azért csak elkaptad a barcát otthon, milánóban 1-0 belefér, a norwich döntetlen talán a barcára pihenés miatt volt, bayern, city, pool, chelsea mind erősek, van amikor jön a sz.póroller és ha kifogsz egy ilyen sorsolást akkor vagy bajnokként jössz ki belőle vagy így mint most
  • bakkerman
    akkor nem szóltam mentem vissza gétéázni
  • LasDen #101964
    tipikus játékos probléma már 10+ éve. Béna vagy.....
  • Volcanor
    Ez 2 külön kép, hazai/idegenbeli meccsek. :D
  • bakkerman
    tipikus FM probléma már 2-3 éve. A Burnley meccs után jött két kemény meccsed,amiken azért valljuk be nem szégyen kikapni,de ettől a morál visszaesett,gondolom belenyúltál a taktikába vagy a kezdő felállásba,ami elbizonytalanította a játékosokat,ebből jött a következő zakó,onnantól meg lejtmenet. Ebből meg kijönni a csapat valószínűleg azután fog tudni,ha téged kibasznak...vagy te húzol valami óriásit
  • Lancelot1983
    Köszi, elvileg ettől az évtől lett ennek a 3 csapatnak a valóságban is B csapata, de akkor a játékban ez még nincs benne kár :(
  • Volcanor

• zyndar
    Kilábaltunk

• zyndar
    Riszpekt neki

Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.12.06. 11:06:24
  • zyndar
    Mindkét válasz helyes :D
  • LasDen #101956
    algéria--->géria--->gerilla--->gerilla nézők... teljesen logikus
  • Petteri
    35.000 néző, de kong a stadion.
  • zyndar
    Időközben Algéria szövetségi kapitánya lettem. Keresd a hibát az alábbi 2 kép vonatkozásában.

• korbin555
    1. A 15 már nincs a gépemen.
    2. Portugáliában csak néhány klub tart fenn B csapatot. A kérdéses klubok közül egyiknek sincs. Ahol van, azok jellemzően a 2-3. ligákba vannak besorolva. A 3 nagy klub B csapata pl. a másodosztályba.
  • Lancelot1983
    FM2015-ben a belga jupiler bajnokságban a díjaknál a belgian pro league team of the year nálatok is folyamat szürke év végén is?
    Valamint FM2016-ban a Rio Ave, Belenenses, Boavista rendelkezik B csapatokkal? ha igen akkor azok 3. ligában, vagy nem betölthető ligában indulnak?
  • horrorpops
    Pompás, köszi!
  • LasDen #101950
    Staff--->Responsibilities
  • horrorpops
    Segítsetek ki kérlek. Most barátkozok az FM15-tel, (12 után éles váltás) és pár dolog nem egyértelmű. Van arra lehetőség (mint korábban), hogy beállítsam, hogy az asszisztens intézze a barátságos meccseket? Ha igen, merre? Köszi
  • zyndar
    Lehet hullámvölgyben vagyunk...

• zyndar
    Csak a szivar miatt nem az első :) Gratulálok!
  • geo91
    alig két hete töltöttem fel a legújabb taktikámat a steam műhelybe, jelenleg a 2. legnépszerűbb, 5500 egyedi látogatóval és 3000 feliratkozóval
  • LasDen #101945
    Tudtam, hogy megy ez még nekem. Csak egy kicsit oda kell tennem magam... (Genoa)

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.12.05. 16:22:05
  • korbin555
    Némelyik 15 éves srácomnak nagyobb szakálla van, mint Kossuth Lajosnak.
  • geo91
  • zyndar
    Azoknak, akik megunták az irokéz ifiket.

Bocs, ha volt már.
  • Torzhus
    Nekem ilyen esetek ellen az működött h beírtam a játékosoknak a kért összeghez 100M-t. A nagy klubok egy ideig érdeklődtek de eszükbe se jutott ajánlatot tenni. Mikor pedig megszűnt az érdeklődés a játékosok boldogan hosszabbítanak. (ráadásul viszonylag alacsony fizetésért)
  • kosheen
    ez engem is fel tud bosszantani, hogy néha hülye árakra lövik be a játékosokat, ráadásul totál random áron adja el 1-1 csapat
    csak 2 béna példa
    Douglas Costa - nyáron el akartam hozni az Arsenalba a Shaktartól, 20 milliós ajánlatommal is elhajtottak, feljebb nem akartam menni. Véletlen shortlistben maradt és láttam hogy télen vmi brazil csapat 8 milliós ajánlatát elfogadták, ezután 9 millióért megvettem
    Aztán most ott van Gibbs - nem klasszis, hozzám már kevés, de egy jó játékos, stabilan 7-es átlag, 12.25 milliót ér, 1,5 év van a szerződéséből. Átadóra tettem, de semennyiért nem kell senkinek, a Newcastle vinné kölcsönbe csak. Azért ezt nehezn hiszem hogy egy 12 milliós játékos féláron sem kellene senkinek