Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köv bajnokin bakambu aki eddig 9m-en 13gólt vállat kidõlt 1hónapra, és schelotto is 1hónapra:S
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
celtic 2:2 liverpool
2:0ról természetesen a 90+3ba egyenlítve..-.-

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
1.liverpool 2.milan 3.celtic 4.leiga warszawa
Hja Bogavaccal (annál is inkább, mert 30 éves) nem számolok hosszútávra, de eddig kielégítõ a teljesítménye
és a keret:
cél még mindig a bl gyõzelem, bajnokságban csak pont,gól és kapott gól rekord...
bl gyõzelem nagy fricska lenne a rangersnek mert õk rendezik a döntõt 😄
Ugy döntöttem kezdek egyek a Debrecennel... még csak augusztus végén vagyok, de megmutatom hogy állunk.
BL:
Az azeri Pjunik Jereván ellen kezdtük a selejtezõket:
1.meccs
2.meccs
Aztán jött a Rosenborg
1.meccs
2.meccs
És végül az Apoel Tel-Aviv
1.meccs
2.meccs
Ezzel bejutottunk a csoportkörbe
igazolások
Közben tolom a skót ligát.Dundee-al a 2.szezont kezdtem meg a 2.ligában,de idén már esélyesek vagyunk a feljutásra.Az elõzõ szezonban a -25pontos levonást nagyon betett 😊
A skót kupában az elõdöntõben a Celtic vert ki,és a Challange kupa döntõsök voltunk 😊
bajnokságot természetesen vezetjük, kupadöntõben is ott vagyunk.
nézõszám csúcsok évrõl-évre
nem könnyû csoport...
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
MU-val viszonylag sikeres szezont zártunk. Ismét (3 alkalommal egymsát követõen) megnyertük a bajnokságot (Chelseavel és a Tottenhamel küzdve), Liga kupát, Fa kupát viszont elbuktam elõdöntõben a City ellen, illetve a BL-t is az elõdöntõben a Real ellen.. bár az is érdekes volt...
Elsõ meccs:
Real Madrid - Manchester United 2 - 3
Manchester United - Real Madrid 0 - 2 (persze 0-1 volt a 89.percig, aztán a szezon legjobb kapusa Asenjo megfogja a labdát, a csatár odaszalad... kis hatásszünet, látom hogy nem mozdulnak, majd 2 msp után azt látom hogy kiejti a kezébõl, Higú meg berúgja, és így viszik a meccset------ persze 55.percben kiállították Vidic-et (ki mást))
Végül behúzták a Barca ellen a döntõt!
Megjegyzem, a Barca 96 ponttal nyerte a bajnokságot, Real pedig 2.ként 73 ponttal végzett! 😄
douglas costa 12,25m ért eladva a lyonnak... 1m hasznunk volt rajta...
felsõházi meccseken: 2döntetlen és 3vereség, kupadöntõbe 0:2rõl 11sek kelletek h nyerjünk...
tavalyi évhez képest 11pontal kevesebb,9rúgottal kevesebb és 12több kapott gól:S
kupadöntõ:
év játékosa: fazio
év játékosa szakírok szerint: bakambu
gólkirály: bakambu
év ifije: douglas costa
év managere: én
év csapatába: enyeama,fazio,majstorovic,elm,schelotto,bakambu
nálam február közepe van, a kupából a másodosztályú, de azóta már a barcát is kiverve döntõbe jutott malaga ellen estünk ki a negyeddöntõk során.
a ligában egyelõre az 5. helyen vagyunk, 15 meccs van még hátra.
közben meg aláírtam egy elõszerzõdést az ac milannal, július 1-jén átveszem a csapatot.
bajnokság 30fordulóba behúzva (8m a vége elõtt), bl-be a chelseat kaptuk
Bajnoki cim,Német kupát megnyerük.Bl-ben Legjobb 8 közé jutásért folyó párharcban az Mu elgázolt minket(össz 4-2 az Mu-nak)
De a legérdekesebb, hogy a csapatot most megvásárolta 1 Dán ficó.....Hihetetlen nagy pénzeket fektetet most a csapatba.100 milla átigazolást kaptam amit fel tudok, húzni 150-ig persze a fizetések rovására.Kjear,Subotic.38,5 Milló-ba volt a két spiler.R Lukaku,Giuseppe Rossi.32,5 M volt.Volt pár távozó is:Edson Braafheid,Daniel Van Buyten,Ivica Oliæ,Andreas Ottl,Mark van Bommel,Miroslav Klose,Danijel Pranjiæ,Mario Gómez...Még pár Wonderkids-t tervezek de öket már remélhetõleg olcsobban megszerzem.A LEgrosszab az egészben, hogy az Új tulaj nincs meggyözödve arról,hogy én vagyok a megfelelõ ember a csapat írányítására!.Üdv és Grat mindenkinek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Letöltöttem az Fm Genie Scout-ot, de bármelyik mentésemet (kettõ van) akarom vele betöltetni ezt a hibaüzenetet adja:
Az fm genie scout mindkét verziójával próbáltam már.
Valaki segítsen légyszíves, hogy mi lehet a baja.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
õ kért 1500-at meg ezt a bónuszt.
még nem engedhetem meg magamnak hogy annyit keressen egy kis 18 éves mint az egész csapat összesen.
mikor jön már egy arab befektetõ...
War. War never changes...
per hó? vagy ez rossz fordítás?
Másik kérdés:
ha egy assztsztenst veszek fel, akkor az sok fzetést kér. de ha játékos/Asszisztens-nek veszem fel, akkor a töredékéért (normális játékos fizetésért) elvállalja. ilyenkor is 100%-ban segít az edzésben? mert õ edzi a védekezést is.
Sajna Koman a Vasahoz igazolt :S és Gera meg a Lokihoz! még ilyet!
am itt vannak az igazolások, a kölcsön játékosok a jan-i igazolások miatt hazaküldtem