104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #76717 honnan van amúgy a ligaaktiváló? -
spiczi91 #76716 asdasd -
Végre tudtam pár meccset tolni:
Döcögősen kezdtük az Eb-t:
Aztán egy nehezebb ellenfél ellen összekaptuk magunkat:
Aztán majdnem meglepetést okoztunk, de a továbbjutást így is kivívtuk:
A nyolcaddöntőben (ugyebár már 24 csapatos az Eb) nem kaptunk könnyen verhető ellenfelet, de megoldottuk:
A végállomást a németek jelentették (generált csítcsapat, mert elfelejtettem törölni az lnc-t). Agyhalott egy meccs volt, az biztos, ráadásul Nagy Dani sérülése uán már 10 emberrel nyomattuk, mert elfogyott a csere. Sajnos a büntetők nem sikerültek, pedig egyszer ott is visszajöttünk hátrányból...
Végül a németeket az olaszok ejtették ki, az aranyat a franciák szerezték meg. -
pecaboy #76714 Konkrétan melyik részével nem értesz egyet? -
pinnacle #76713 Tényleg nem akarok vitázni, de nem neked van igazad.
Pecaboy elég sokat olvas ebben a témában ( külföldi fórumok, hivatalos oldal stb.). Más fórumon kivesézték már, szal csak próbálj meg neki hinni.
-
Zenszkij #76712 ez meg bocs, de egy baromság...editor ide vagy oda -
Zenszkij #76711 fel lehet húzni a maxra, de ahogy telik az idő kapsz egy üzenetet, hogy nem csökkent a teljesítménye az ifi létesítményeidnek, de mivel a világ fejlődik már nem a legycsúcsabb szinten van a tiéd... -
én is a manuális beállítást választottam mostmár, de azért jobb lett volna ha valami apró bajnokságban is menetelnek vagy épp bukdácsolnak :D
Köszi -
pecaboy #76709 Fogalmam sincs... Én a Lökkel NB1-be jutáskor kaptam tartalék keretet, megkérdezték, akarom-e indítani az alsóbb ligákban, igennel válaszoltam, de azóta sincsenek sehol. (NB3-ig vannak betöltve a ligák.) Így minden hétfőre rendezek nekik egy barimeccset. -
Alsóbb ligákat nem lehet azzal berakni utólag? Jó lenne ha a B csapat is játszana valahol, első szezonban kiesett az NB2-ből, más meg nincs :D -
pecaboy #76707 "Ha gyenge az edzéslehetőség, a jobb játékosok nem fogják elérni a potenciáljukat"
...sőt, ha túl jók, visszaesnek az értékeik. Leigazolsz egy szupersztárt egy másik csapatból, de mivel nincs olyan jó edzéslehetőséged, mint nekik volt, ezért a sztár elkezd értékekben visszaesni. Gyakori jelenség. -
Wow, köszi :)
Igazából próbáltam az elején úgy okoskodni, hogy jó képességű ifiket szerződtetek,akik pl már nem kellenek top ligákba és lejár a szerződésük, aztán én majd jól kinevelem őket, de aztán rájöttem hogy az ifiedzésem elég gyenge, hiába vettem 4 csillagos edzőket ha nincs létesítményem hozzá, meg aztán eladni se nagyon tudom őket mert gondolom a meccshiány miatt nem érdeklődnek, hiába írja hogy az értéke mondjuk 400.000 euro. -
pecaboy #76705 Ha a magyar NB1 nincs kellően magas helyen a ranglétrán, akkor az ötcsillagos edzéslehetőség se jelent túl sokat. Valójában ilyen helyzetben egy ötcsillagos magyar edzéslehetőség kb. 10-12 körül lehet a húszból, ami ugye pl. az angol vagy spanyol első osztályban csak "átlagos" vagy inkább "gyenge".
Egyébként nézd meg pl. real-time editorral a számértékeket, mert az a döntő. Sztem ha csak erre használod, az nem csalás. -
pecaboy #76704 A teljesség kedvéért:
- Edzéslehetőségek: minél jobb, annál gyorsabban fejlődnek a felnőtt játékosok és annál jobb játékosokat (és edzőket?) tudsz a csapathoz csábítani (egyes játékosok nem írnak alá rossz edzéslehetőséggel rendelkező klubokhoz). Ha gyenge az edzéslehetőség, a jobb játékosok nem fogják elérni a potenciáljukat.
- Utánpótlásképzés/ifiképzés: minél jobb, annál gyorsabban fejlődnek az ifik. Igazából csak akkor számít, ha minőségi (pl. 3 csillagos potenciálú vagy jobb) ifid is van.
- Ifiakadémia: minél magasabb szintű, annál több ifijátékost kapsz szezon előtt. (Jobbak tehát nem lesznek, csak többen.) A szintjét csak külső progival tudod meg.
- Utánpótlástoborzási hálózat: a szezon előtt kapott ifik minőségét, azaz pl. potenciáljukat befolyásolja. Ezzel lesznek jobbak a következő évben a gyerekekből a saját ificsapatba kiválogatottak. -
Hát akkor egy magyar ligás csapattal nem lesz hamar 5 csillagos edzőközpontom :)
Most a 3 ezüstcsillagot fel tudtam nyomni 5 ezüstcsillagra ezzel lett 'átlagos', és egyelőre nem enged fejleszteni azzal hogy "ezt mostanában kérdezted tőle" az utánpótlást viszont engedte. Na majd megpróbálom később, hátha csak az a baj hogy nemrég készült el.
Köszi a válaszokat. -
pecaboy #76702 A pénzen kívül a klub reputációjától függ. Mint ahogy az utánpótlás-toborzás, ifiakadémia és utánpótlásképzés is. A klub reputációját meg ugye a liga reputációja limitálja.
Az ifiakadémia a legnagyobb sz*pacs, mert abból ha egy elkészült, onnantól nem fejleszthető, amíg új stadion nem épül. Lerombolni nem lehet, csak editorral. Ráadásul maga a játék ki sem írja az akadémia szintjét, még hozzávetőlegesen sem, pedig minden akadémiának van egy 1-20 közötti szintje, ahogy a többinek is (utánpótlásképzés, utánpótlástoborzás, edzéslehetőségek). Az akadémia egyébként csak a kapott ifik számát befolyásolja.
Utóbbi háromnál a "megfelelő", "csúcsminőségű" stb. jelzők valszeg a liga mércéjéhez vannak igazítva, tehát egy Premier League csapat "megfelelő" edzéslehetősége jobb, mint egy ciprusi csapat "kiváló" edzéslehetősége. De ezeknek scout progikkal utána lehet járni. -
karajjj #76701 szerintem csak attól függ, hogy a tulaj hogy pumpálja bele a pénzt -
Az edzőközpontokat fel lehet húzni minden klubbnál maxra, vagy az is limitálva van mint a stadion max férőhelye? -
Előre látom hogy fogok szopni az új Bl nevezéses szabály miatt :)
Asszem úgy lesz hogy most már csak azokat az u21-es játékosokat fogod tudni játszatni nevezés nélkül akik már két éve a klubnál vannak. -
nagyon finom lesz -
firefly22 #76697 Jött néhány új, árulkodó kép az FM 2012-ről. Tegnap a pénzügyi változásokról írtam, szal' úgy tűnik, hogy mégsem a 2011 patchelt változatát kapjuk meg októberben. -
Sziasztok.Tudnátok adni valami módot vagy patchet amibe lehet menni az összes ázsiai országgal illetve óceániai országgal? -
spiczi91 #76695 Jók voltak a fiúk.
Vereség nélkül, 22-4-0ás stattal húztuk be a Megye 1. bajnoki címet, most gondolom a télhez hasonlóan kicserélődik a fél keret és így kell megpróbálnom vitézkedni az NB3-ban. Érdekes lesz, az már egyszer biztos! -
firefly22 #76694 Jó hír a szövetségi kapitányoknak, az SI végre hozzányúl a válogatottakhoz is! -
pecaboy #76693 A legutóbbi szezonomról nem jelentettem, pótlás most megtörténik :)
Tiszalök, 2025/26. szezon -
pecaboy #76692 Köszi :) -
Solt #76691
-
geo91 #76690 
-
pecaboy #76689 Többéves FM pályafutásom legizgalmasabb meccse :P -
karajjj #76688 nem a játékkal lesz a probléma, hanem a gépnek, vagy a kábelnek, csatlakozónak lehet baja -
lookin #76687 Egy meccsen 3 kihagyott 11-es????? omg... -
szalaidani95 #76686
Falkirk BL:
http://noob.hu/2011/09/27/falkirk_bl_0.JPG
Megismétlődik a tavalyi döntő.
OFF: Nem tudja valaki miért hallok kattogó, recsegő (nem tudom másképp jellemezni) zajokat meccs közbe? Főként akkor amikor nagy közönség előtt játszunk. Counter-strike alatt is előfordul. Logitech hangfal, zenehallgatás közbe nem tapasztalom. -
néztem az új fmről képeket,meg olvasgattam az újításokat,ez az adaptive layout ez kurva jó cucc lesz,9 informáci/grafikon a főoldalon,nagyon rizs! -
geo91 #76684 első szezon kipipálva. sima liba. -
geo91 #76683 csöppet elkalapáltuk a stuttgart tartalékcsapatát... :D -
geo91 #76682 ejnye... :D -
ha lenne gamepadom...van egy, de az szép lassan kezdett bedögleni és idegességemben updateltem wireless gamepaddá...:DD -
PES 12 kijött,FIFA 12 2-3 nap és szintén játszható lesz,a tökéletes futball őszhöz már csak az Isteni FM12 kell,és a FIFA Manager 12,fincsííííí őszöm lesz megint :DDD -
hugopareiros #76679 szééép! a továbbiakban is ilyen ügyesen! -
Na, végre tegnap a végére értem ennek a selejtezősorozatnak is, most tudok képet tenni:
Mostmár elkezdtem új embereket is beépíteni (Tischler, Egerszegi, Kovácsik, Szekeres bemutatkoztak, Filkor is visszatért), mert sokan pályájuk végén járnak. Gera már up.edző a Fradinál, Bodor meg Szabics klub nélküli, Szélesi is vissza fog vonulni, Hajnal meg már meg is tette.