Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Most a folyamat "nagytakarítás" vizsgálat indult (ahol egy csomó ember tesztelõk próbálja megtörni a játékot, és kipróbálni minden lehetõséget). Ez rendszerint 3 nap, így ha minden terv szerint halad, az adatok frissítése és patch kell meg ezen a héten.
tessék haver
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
07-03-2011 17:17
Miles Jacobson
Sports Interactive
And another update - having finally found out what the issue was, and fixing it (the issue would only have happened on some hardware, and the code concerned is 4 years old, so it's been in there for a while) we spent the whole weekend "soak" testing (ie - having the game run without a human playing it in a special holiday mode that still does some actions) and it ran the whole weekend, on well over 100 machines, without crashing, which is very good news indeed.
Now the process of "sweep" testing has started (where a bunch of human testers try and break the game, and test out every option). This normally takes 3 days, so if all goes to plan, the data update and patch should be out this week.
Thank you all for your patience!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
majd
celtic 1:2 valencia (1percben vezetünk)
így byebye bl
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hát lehet nem lesz skót a bl-be:
valencia-celtic
hibernian-juventus...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hazai pályán megver a Barca 0-1re. Mondom hát jó, úgyis a vezetõség a bajnokság megnyerését követeli. Mondom idegenben végképp nincs esélyem, így igazából semmi reményt nem fûztem a továbbjutáshoz a kupában. Félidõnél már 2 gólt rúgott a Barca nekem, 2. félidõben begyûrtünk egy gólt nekik. Higuaín le, Kaká be. Kaká 2 nagyon fontos gólt szerzett, így a végén több idegenben lõtt góllal továbbjutottunk a kupában! 😄 eszméletlen volt
Elõre is köszi
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Egyébként ha nem töltöm be a magyar NB3-at, de NB2-bõl kiesek, akkor az NB3-ba folytatom?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
majd ket ev mulva kiderul vagyis egy....
Leszedtem egy argentin 7-ed osztalyos kiegeszitot....
Ketev sima feljutas utan megynyertem a 3. osztalyt erre kovetkezo szezonban egy osztallyal visszabb kerultem tehat kiestem😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Én is MTK-val akarok majd kezdeni, csak sajnálom itt hagyni a 2018ban járó mentést, csak unom 😞
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Hát tessék 😊
CSAK a Fradi
Amúgy a Lokitól hányingerem van, nagyon idegsít, hogy mekkora elõnnyel indulnak a Fradihoz képest, én kb most tartok ott, hogy az általad felsorolt "kategóriájú" játékosok eljöjjenek hozzám.
CSAK a Fradi
Csak most, csak neked, Ferenváros 2016 😊
Sevcik, õt még talán a 2. szezonban igazoltam potom 250e euroért, 9es gyorsulás és 11-es gyorsaság értékekkel....
Lucas, fejlõdõképes kis csatár 😊
Espinosa, USA válogatott, így jött el hozzám.
Thomas, õ a no comment kategória 😊))
Végül pedig 3 játékos, akik kölcsönben voltak/vannak nálam:
1
2
3
Ezek után mondd, hogy nincsenek jó fiatalok...😊
CSAK a Fradi