Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
A fejlõdést nem így értettem, hanem mint szakmai elõrelépés...
Mert az nem az, hogy egy nagycsapatból egy névtelen magyarba kerülök, tökmindegy, hogy ott mit csinálok.

Egyébként meg szerintem megint te vagy a béna 😄DD
Én most is kölcsönöztem a Fradimba meghatározó fiatal játékosokat, Palermo, A. Madrid, Chelsea, Udinese csapataiból. Valóban sokan nem jönnek el, de azért találni bõven erõsítést így is.

CSAK a Fradi

Utóbbit most olvastam, akkor pár hét után visszatérünk a kérdésre.De ha akkor is 5700 lesz a repum fizetsz egy sört.<#pias><#papakacsint>
Már miért ne fejlõdne 4 csillagos edzõkkel?Miért kevés a 10-15 ezer nézõ az edzésre lelátogató 200 emberhez képest?Miért nem kiugrási lehetõség ha egész Európában láthatják, hogy lõ gólt a Barcának?(<#papakacsint>)A véleményem akkor is az, hogy ez egy nagyon jó játék,lassan egy éve csak ezzel játszok de ha játékfejlesztõ lennék, akkor bizony ezen változtatnék.Nem Ronaldot akarnám leszerzõdtetni, nem is Rooneyt de azért a fiatalabbak eljöhetnének.
Terminátor14
Igazából 4-5 év kell ahhoz, hogy egyáltalán fejlõdni lehessen.

Ennyi idõ kell ugyanis a bajnokság reputációjának emeléséhez. Ez a többi csapat teljesítményétõl függõen 5 év alatt lehet kb 1 csillag.
Ha eljutsz oda, hogy a magyar bajnokság mondjuk 4 csillagos, akkor onnantól már a játékosok nagyobb része el fog jönni.

Most "tesztelem" ezeket a dolgokat.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Nem, nem mennék el, ha csöves szar bajnokságban kéne játszanom kevés ember elõtt, szar stadionokban, fejlõdési lehetõség nélkül....
Ilyen egyszerû.

CSAK a Fradi

nem mindenki gondolkozik úgy, mint te...
Emellett rohadt idegesítõ, hogy a spanyol 4. osztályból könnyebben csinálsz világverõ csapatot mert oda elmennek játékosok.Én speciel magyar csapattal szeretek játszani és ezért bosszant, hogy 4-5 év után már nincs esély fejlõdésre.
Miért találja meg minden okos az én hozzászólásaimat.Elolvastad mit írtam?Pont ez a gond.Ha te fiatal kezdõ vagy, nem mennél el egy csapathoz aki bl-ben játszik rendszeresen, ahelyett hogy a tarcsiban ülsz?
most mit vársz 3év alatt felmegy a bajnokság hírneve?
nem csak a te csapatod sikere számít bele...
Bocs,sikerült találni egy gyereket.2 milliót kóstált, 16 éves.Csak gyõzzem kivárni.
Most néztem meg 20 értelmes fiatal játékost, egyik se akar jönni.Azt hiszem pihentetem a játékot kicsit.
Jó, errõl lehet beszélgetni, jöhetnek az értelmes érvek de csak egy játék ,nem? Akkor legyen benne a 10 nagy csapat oszt játsszon mindenki azzal.Minden jó játék lényege a fejlõdés, legyen az rpg vagy stratégia.Itt miért nem lehet kicsit a realizmussal szembe menni, ha egy csapat és az irányítója tényleg jó?Palermoval három év alatt megnyertem mindent, persze jó volt.De akkor is az Mtk el döntõjére emlékszem szívesen.Ennyi kb. a véleményem, lehet, hogy megint sok volt a sör.<#papakacsint>
bl gyõzelemig
penge96
De nem a bajnokság repujának kéne nõnie? Tehát, oké hogy van egy jó csapatod, de ha a bajnokság fos, akkor nem csoda, hogy nem igazol oda épkézláb játékos

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

7 millióm van igazolásra, majd 70e szabad fizetési kert de nincs kit megvenni.
Pontosan.
bakkerman
remélem ezzel a buggal csinálnak valamit az fm2012-ben,idegesitõ tényleg! meg ha nem töltesz be több bajnokságot a magyaron kívül,akkor nyerhet valaki 10 év alatt 5 BL-t is egy Lokival,vagy akárkivel,ha ugyanúgy csak fos román,meg szerb légiósok jönnek el

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fülöp Marci el akar menni.Nem csodálom, bl elõdöntõsként sem nõ a repum.<#rinya>
Megint csak grat, a csoportod is jónak tûnik.Meddig tolod a karriert?
szerencse is elkélt, de behúztuk! (3 nappal elõtte a zsolna ellen játszottunk bl rájátszás vv-t, 1-1 lett mivel tartalékoltam, még jó hogy az odavágót simán nyertük 5-2-re. amúgy érdekes, tavaly nem kellett selejtezõt játszani... na mindegy, itt vannak az idei csoportok.)

harmadrangú csatár a csapatban, igazából csak azért hoztam el a fradiból ingyen, hogy megerõsítsem a fiókcsapatomat, de aztán nem volt hajlandó a svéd másodosztályba menni a szemétje, így maradt a tartalékoknál, aztán erre a meccsre felhoztam, mivel különben ki sem tudtam volna állítani a kezdõcsapatot.

Kovács Csaba..jól látom.Raksz róla képet?
a gép majdnem mindent elkövetett, hogy ne jussak tovább a svéd kupa negyeddöntõjébõl, de csak behúztam...

Hú, sorba jelentkeznek be a fiatal tehetségeimért a nagy klubbok, eddig szerencsére sikerült megtartani õket.
Kicsit egyoldalú volt a bajnokság.

bakkerman
stuttgart-leverkusen 1-1,65-35 ladba,25-11 lövések,magabiztosan játszunk,Cacau megszerzi a vezetést a 65. percben,csírájában folytjuk el a leverkusen játékát,csak a pontrugásaik a veszélyesek,de amúgy nullák,erre A 90+2. PERCBEN DERDIYOK 35-RÕL GÓLT LÕ....A BÜDÖS KURVA ANYJÁT AKKOR

Õk is megitták a célzóvizet mint én tegnap.<#nevetes1>
bakkerman
nice edzõ helyében lerúgtam volna a loki játékosait egytõl egyig! 19 lövés-bõl 3 gól,míg a debrecennek 5-bõl 3,eléggé felbasz az ilyen engem is 😄DD de nagy grat!

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Jogos és még egyszer jogos.Bocs, kicsit sok volt már a sör asszem.
zorrobomber
elég szarok a kilátások a visszavágóra

penge96
Na meg, a Juve nem egy barsza 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

köszi egyébként.
én 9 évig "szívtam" ezért az eredményért, de meg a 2. vagy 3. szezonodban aláztad a barszát 7-1-re vagy mennyire, azért van különbség.
Most bezzeg senki nem...öööö...finoman fejezzem ki magam, hitetlenkedik .Grat egyébként, remélem 7-8 év után nekem is sikerül.
gyááá, nem keveset ordibáltam örömömben a meccs közben... 😄 barca kiverése után reménykedtem, hogy esetleg a juve grabancát is elkaphatom, de nem gondoltam, hogy ennyire sima lesz. 😊

Elkezdõdött az elsõ idényem a skót elsõ osztályban😊
Terveim szerint bejutunk az EL csoportkörbe,és a felsõházba kell kerülnünk!!!!!Igaz magasra tettem a mércét,de az igazolásaim jól sikerültek szerintem...
A 87. percig bl döntõs voltam, aztán persze gondoskodott a progi, hogy ne így legyen.De jó lett volna pedig megnézni, hogy a Barcát megint eltudom e verni.
Darthmushroom
na befejeztem a szezont az utolsó bajnokik már nem érd és assist tolta...
új rúgott és kapott gól rekordunk lett, pontszámba 2vel elmaradtunk a rekordtól
év játékosa: elm lett,szakírok szerint: onuocha, év ifije: forrest, gólkirály: bakambu
év csapátba: stekelenburg,fazio,onuacha,elem,bakambu
tabella:

kupa is meglett megint:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Celtic 2:1 OM persze h 90+1 szépítettek.....
OM 3:0 Celtic.....
szánalmas teljesítmény egyáltalán lóf4szt nem csináltunk... hiába állítottam támadóra a felfogást vagy 4csatár akármit 35perc alatt rúgtak 3t... onnan meg mi nem akartunk támadni és helyzet nélkül kiestünk... szánalmas teljesítmény.......

Darthmushroom
EL negyeddöntõ
Celtic 2:0 Hertha
Hertha 0:3 Celtic
OM lesz az ellenfél az elõdöntõbe

*kelták
köszi, neked is a keltálhoz!
Darthmushroom
Nagy Grat!!!!!

szinte már mesébe illõ sztori ez a karrier, habár 9 hosszú év alatt, de a svéd harmadosztályból az európa liga döntõjéig (juventus ellen játszunk majd.) repítettem a csapatom, ugyanis sem a bordeaux, sem a barcelona nem tudott minket ebben megakadályozni. íme a meccsek:

negyeddöntõ: odavágó / visszavágó
elõdöntõ: odavágó / visszavágó
Darthmushroom
ugyanúgy mint elõzõ szezonba a 30fordulóba már bajnokok vagyunk (8fordulóval a vége elõtt)

Darthmushroom
drámai meccsen továbbmentünk. stekelenburg 2db 11s fogott, am a sérülések miatt mind2 csapat 10emberrel fejezte be

Darthmushroom
celtic 0:1 parma...
3kapufát rúgtunk, jobbak is voltunk, nehéz lesz a visszavágó :S
am rangers meghalt kaptak a bajnoksága egy 6st a hiberniantól is

myl0
bocsi véletlen megnyomtam a válasz erre gombot 😄

myl0
Lyon nyolcad döntõ 1. meccs.
Röviden és tömören, az ellenfelünk megmutatta hol a helyünk...