Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy tudsz 28 perc alatt majdnem egy teljes tavaszi szezont letolni?
Új karrierembe már a 13.forduló után szinte bajnoki döntõt játszok,de mivel az elsõ 3 jut fel,van 1 olyan érzésem,hogy ez a gyenge csapat nem fog annyit romlani hopgy ne jussunk fel... csak picit idegen az ország:S
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Fradi-Gyõr 3-0
Újpest-Fradi 0-0
Fradi-ZTE 1-0
nah mostmár abszolút cél a bajnoki cím,nincs mese!!!
Üdvözlet!
újpest offer pollák,mondom mi a fasz,nagyobb klubhoz akar menni,ezért átadón van,375k az értéke,annyiért is árulják,megnézem a statjait,és eddig csak 1 bajnokin játszott,meg 1 kupameccsen xdd ezek hülyének néznek engem?

itt a tabella / meccsek egyik és másik fele
ezt a hullámzó teljesítményt még egy sinu görbe is megirigyelné...
mikor már azt hittem van kiút...
tévedtem...
keret és átigazolások
ligakupában egy forduló jutott nekünk...
kupában legalább a negyeddöntõig eljutottunk

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
amúgy Kamatét igazold le
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
j-league-ben majdnem kezdtem egyet anno, de mikor kiderült, hogy 2!!! légiós lehet a teljes keretben, meggondoltam magam...
igazolhatok üzbéget, azerit, kazaht, kirgiszt és türkmént :D :D ki vagyok segítve.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
kezdtem egyet a Besiktassal a legújabb patchen. szeretném megtudni, hogy mely országokból lehet igazolnom, hogy ne legyenek idegenlégiósok. mert max 10 idegenlégiós van és fogalmam sincs hogy a törökökön kívül kiket vehetek szabadon. elõre is köszi.
Fradi-ketsó 1-0
ketsó-fradi 2-0
egy teherrel kevesebb

szezon elején még eléggé bukdácsoltunk, köszönhetõen a sok igazolásnak, meg a gyenge kapusnak, de télen nagyjából rendberaktam a keretet és odaértünk a negyedik helyre szezon végére, a rájátszás döntõjében 2:4-re kaptunk ki otthon, idegenben aztán 0:3-ra hoztuk a meccset és feljutottunk, kíváncsi vagyok, hogy következõ szezonban mit alkotunk
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

és a többieknek is nagy grat!Srácok valaki nem tudna olyan lógó packet amiben a spanyol 4-5 ligás csapatok is benne van?