Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrIncredible
Bocs de Te milyen tempóban játszol? Le is játszod a meccseket, vagy csak végig pörgeted az asszisztenssel?<#conf>
Hogy tudsz 28 perc alatt majdnem egy teljes tavaszi szezont letolni?

Gratu mindenkinek!
Új karrierembe már a 13.forduló után szinte bajnoki döntõt játszok,de mivel az elsõ 3 jut fel,van 1 olyan érzésem,hogy ez a gyenge csapat nem fog annyit romlani hopgy ne jussunk fel... csak picit idegen az ország:S

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
2 pont,és matematikailag is bajnokok vagyunk
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
elindult a tavaszi szezon:
Fradi-Gyõr 3-0
Újpest-Fradi 0-0
Fradi-ZTE 1-0

nah mostmár abszolút cél a bajnoki cím,nincs mese!!!

bakkerman
jött két srác most télen,Radim Zach(20 éves,cseh,utánpótlás válogatott,sparta nevelés,55k-ért),Roman Panchenko(18 éves,ukrán,utánpótlás válogatott,karpaty nevelés,8k-ért),mindkettõ potom fizuért jött,ketten együtt alig fognak megenni 2k-t havonta,a figyelõ mindkettõre definite purchase-t írt,azaz minden pénzt megér,mostmár hogy nálam vannak azt mondja rájuk,amit kadlecre,hogy a ferencváros legnagyobb ikonjai lehetnek.

2 szuper saját nevelés 2018 bol

Üdvözlet!

Üdvözlet!

Üdvözlet!

bakkerman
üzenet:
újpest offer pollák,mondom mi a fasz,nagyobb klubhoz akar menni,ezért átadón van,375k az értéke,annyiért is árulják,megnézem a statjait,és eddig csak 1 bajnokin játszott,meg 1 kupameccsen xdd ezek hülyének néznek engem?

bakkerman
Lask Linz,Kryvbas,Levszki,Brann már érdeklõdik iránta,ha tavasszal is jól tolja,lesznek itt még francia,német csapatok is,milliós ajánlatokkal

bakkerman

*sinus
hát most már bánom, hogy nem folytattam a rém rendes család maratont és helyette inkább letoltam a szezon hátralévõ részét...

Évian Thonon Gaillard FC (2011/2012)

itt a tabella / meccsek egyik és másik fele
ezt a hullámzó teljesítményt még egy sinu görbe is megirigyelné...
mikor már azt hittem van kiút...
tévedtem...
keret és átigazolások
ligakupában egy forduló jutott nekünk...
kupában legalább a negyeddöntõig eljutottunk
durván kiegyenlített a bajnokság a marseille-t leszámítva

tabella
Terminátor14
Mik vannak:

CSAK a Fradi

dramane kamate-ra gondolt szerintem karesz :D
jó biznic volt

Borsod megyei vagyok és bár Bõcs van légvonalban a legközelebb, valamiért a Barcikát választottam. Amúgy majd holnap pont a Bõcs ellen fogunk játszani. :ASD Jó kis csapat, csak rengeteg a potyagól(bár ez már engem az FM 2010-ben is sújtott keményen) és a helyzetkihasználásunk sem rózsás, rendszerint 10-15 lövésbõl 3 talál kaput, egy esetleg bemegy, míg az ellenfél az egész meccsen 2szer felbóklászik a kapuhoz, de egyszer tuti gólt lõ. :D

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

ROCKnROLLA
Vagy Dzeko-t! :D

nocsak :D miért pont a Barcika?
amúgy Kamatét igazold le
Ok, holnap elmegyek télig, majd ránézek.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

penge96
Valóban, kösz :)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

jpt, nem fa kupa, elírtad
penge96
Köszi :)

Egyébként az eddigi:
Meccsek
Tabella

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

vólent roland simán befér hozzád szerintem, ha a teljes vételárát nem is tudod megfizetni, kölcsönbe megpróbálhatod.
ne panaszkodj, az a 10 bõven elég. törökök között vannak jó pléják, alig kell légiós.

j-league-ben majdnem kezdtem egyet anno, de mikor kiderült, hogy 2!!! légiós lehet a teljes keretben, meggondoltam magam...
Valaki tudna mondani egy jó ingyenes csatárt, a nagy magyar adatbázisból? Kazincbarcikával játszom, de iszonyatos a helyzetkihasználás, 5-5-2 aránnyal állok a 3. helyen. Meglehetne a feljutás, de a jelenlegi csatik nem elég gólerõsek (Binder Ciprian - Lelkes Péter - Gór Viktor). Télen szeretnék szerezni valakit.

na az szép <#worship>
BBeno2
dejó :D

igazolhatok üzbéget, azerit, kazaht, kirgiszt és türkmént :D :D ki vagyok segítve.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

penge96
5-0-ra vertük az egy osztállyal feljebb lévõ Yeovil Town-t az FA kupába. Hihetetlen, hogy milyen jól megy az Oxforddal.

ja, ott kell legyen
BBeno2
mindjárt megnézem csak összehasonlító elemzést kell írnom :S:S

ROCKnROLLA
A bajnokág infójában nincs benne a leírás?

BBeno2
pls help.

kezdtem egyet a Besiktassal a legújabb patchen. szeretném megtudni, hogy mely országokból lehet igazolnom, hogy ne legyenek idegenlégiósok. mert max 10 idegenlégiós van és fogalmam sincs hogy a törökökön kívül kiket vehetek szabadon. elõre is köszi.

képet nyomjál már kérlek az értékeirõl, 2009-el nem játszottam, így nem ismerem az akkori skilljeit.
bakkerman
koppa di ángeriánó
Fradi-ketsó 1-0
ketsó-fradi 2-0
egy teherrel kevesebb

még egy suliba is jártunk
bakkerman
ha így folytatja kajak bajnokok leszünk feljutottként...eddig 1.-k vagyunk,13 forduló után 7 ponttal az mtk elõtt

zorrobomber
the next Lipcsei :D

bakkerman
elek kazincbarcikán játszott?? vadöfákk

hétvégén elõvettem a 08-at, mert ez megy a laptopon egész tûrhetõen és mivel ugye nem a legfrissebb az adatbázis, gondoltam kezdek valami alsóbb ligában, hogy mire felérek az elsõ osztályba a csapattal, már meg legyenek variálva a többiek is, az olasz legalsó ligás Reggianát választottam, szerencsére jó nagy stadiojuk van, de a keret az rettenetes gyenge volt, igazolgattam párat (meglepõ, hogy milyen magyar játékosok eljönnek, a magas fizetésért):

szezon elején még eléggé bukdácsoltunk, köszönhetõen a sok igazolásnak, meg a gyenge kapusnak, de télen nagyjából rendberaktam a keretet és odaértünk a negyedik helyre szezon végére, a rájátszás döntõjében 2:4-re kaptunk ki otthon, idegenben aztán 0:3-ra hoztuk a meccset és feljutottunk, kíváncsi vagyok, hogy következõ szezonban mit alkotunk
bakkerman
fm09,átadón volt,125k ojróért jött,1. szezon utáni nyáron,feljutás után

miért nem csinálsz magadnak egyet?
DONGUBA
ez a Vaclav Kadlec????Ha igen hogy a retekbe ment el?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Szeretnék kipróbálni egy 3védõs rendszert a Fradival, valaki tudna linkelni egy taktikát, hogy megnézzem nagyjából milyen legyen. FM Basen nem találtam...
bakkerman
október 15.-e van még csak,de Kadlec tesó beindult :D

bakkerman
nah töltöm a fradit(fm09),tnap abszolút nem tudtam játszani,ma bepótolom <#papakacsint>

sorti fórumán nézelõdj, biztos, hogy lesz
Grat :)
és a többieknek is nagy grat!Srácok valaki nem tudna olyan lógó packet amiben a spanyol 4-5 ligás csapatok is benne van?