Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is megszabom személyesen csak ugye elõször valami posztot is meg kell adni neki. :)
Köszi a tanácsokat!
Én személyre szabott beállításokat használok, nem a játék által elõre beállított szerepeket. Ibra erõs, kreatív, jól lõ távolról, tehát támogató szerepkörben játszatnám. A target men ezen a szinten már nem igazán mûködik. Ha mindenképpen a gép által beállított szerepeket akarod használni, akkor inkább "mélységi támadó" legyen.

www.smart-bus.hu

okok akkor még próbálgatom ez alapján. :)
Egyébként az én helyemben, te miylen beállításokat adnál Ibrának? Én Target Man-re tettem de nem igazán fekszik neki.
Én ez alapján "dolgozom" a mostanival is, és szerintem nagyon jól alkalmazható. :)

www.smart-bus.hu

Köszönöm ezt ismerem, meg még ezt a 2009-eshez adták ki ami nagyon jól is ment.
De az új verzióval most valahogy nem boldugolok:)
Ajánlom ezt tanulmányozásra! ;)

És azoknak is, akik szeretnek sírni amiatt, hogy a gép csal, meg szemét a játék, stb... mindennek oka van! :))

www.smart-bus.hu

bakkerman
alap dolgok a játékban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Srácok találkoztatok már ezzel mint én, hogy 22 kapuralövésem van a meccsen, ebbõl 5 ziccer és csak 1 gólokat lövök? Milannal vagyok 4 meccs ment le a bajnokságban és mindegyik meccsem ilyen volt és mindegyiket 1-0-ra nyertem...
Mit kéne állítanom a taktikán? Control filozófiával játszok, rövid passzokkal, lassab tempóval. Most Pato meg Robinho a csatár mivel Ibra sérült.(Mindkettõ Poacher tehát kiugratásokra mennek rá) És Ronaldinho játszik mögöttük. Ronaldinho lövi a gólokat és Pato lõtt 1-et.
Tudtok valami ötletet adni?
Köszi
így is megteheted
bakkerman
én fasz csak 2012-ig irattam alá Kadleccel,így most nyáron el kell adnom...hosszabbítani persze nem akar,érdeklõdõ meg kb 50 csapat....és még csak 325k-t ér....pedig úgy terveztem,hogy 3-4 év múlva leakasztok róla vagy 3 misit

basszus

Hatalmasat ütött volna ha megnyerem, de a csapatot hála istennek legalább nem lombozta le az eredmény. Meg kell mondjam, különösebben engem sem.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

bakkerman
sokat toltam a 09-el is,de eddig még egy játékban se tolta ilyen jól Yannick mint most nálam! Ketsótól hoztam feljutás után 425k-ért,azóta 1,4m€-ra felment az értéke,szórja a gólokat,és az asszisztokat,üröm az örömben,hogy idén elnyomja ezzel a teljesítményével Kadlecet,csórikám csak asszisztokig jut

bakkerman
vegyes csapatokkal szoktam,bajnokin szar volt kadlec,na mondom ligakupában játszik,lõ egy két gólt,és magára talál,erre lerugják :D

évente változott a szabályzata, asszem a 2009-cel játszol, akkor még nem úgy volt, amúgy miért nem ifikkel meg tartalékokkal állsz ki?
bakkerman
nem úgy van a ligakupában,hogy azok a csapatok,akik az elõzõ szezonban a top4-ben végeztek,majd csak késõbb kapcsolódnak be tavasszal???? a faszom ki van,hogy rúgdossák lefele az embereimet ebben a szarban...

bakkerman
nah éjszaka nyomtam egy kicsit a gámát,nyáron történtek:
BL 1. sel.kör
Maribor-Fradi 1-3
Fradi-Maribor 0-1

BL 2. sel. kör.
Fradi-Sparta Prague 1-3
Sparta Prague-Fradi 3-1

EL 4. sel kör
Fradi-Torino 0-2
Torino-Fradi 1-0

bajnokság:
Kapos-Fradi 2-2
Fradi-Újpest 2-0(amióta van ez a karrierem,kb 8x játszottunk az újpesttel,és még mindig nem lõttek nekünk gólt)
Fradi-Haladás 1-0
Paks-Fradi 4-1

jah,szuperkuppot behúztuk a kaposvár ellen,kupában jön a mosonmagyaróvár,kadlec eddig kalap szar,yannick húzza a csapatot,õt bedarálták 1 hónapra,Kouruma-t eladtam a helsingborgnak 900k€-ért

bannerban katt a sorti feliratra, aztán annak az oldalnak a fórumán biztos, hogy találsz
Sziasztok!Válogatott logo patch-et nem tud valaki?
penge96
Apám is mindig ezt mondja :D Meghogy, olyan a meccs mint az iszap :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Darthmushroom
hát amilyen iram van mintha diavetítés lenne, meg a helyzet kihasználtsága egyenesen 0 szinte,pedig vujo,alvez nem olyan rossz csatárok.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Eltellik pár meccs teszek fel majd képeket. Az elsõ évben csak 2-3 huzó ember érkezett most pedig próbáltam tökéletesíteni a csapatot ami nem is ártott, mert csak 10.-ek lettünk. Bár FA kupát megnyertük de csak azért mert nem találkoztunk jelentõsebb ellenféllel.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

penge96
Na, miért? Mi idegesített fel?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Darthmushroom
asszem én ezt a vidi mentést vagy újra kezdem vagy megyek máshova...szánalmas ez a magyar bajnokság szint...-.- vagy többet kell igazolnom (most 3t igazoltam ) vagy elmenni valahova értelmesebb helyre, sajnos nincs türelmem mostanába ilyenekhez

huh, jó ki csapatod lehet :D
Stoke Cityvel vagyok, ha vki nem olvasta régi bejegyzésem :D

Úgy érzem elég jól sikerültek az igazolások:

Elözõ szezonban a Benzema--> Newcastle szúrt szemet, most pedig azt furáltam h Canales átadólistán van. Muszáj is voltam lecsapni rá :D

Darthmushroom
videoton 0:2 motherwell
továbbmenni továbbmentünk de h semmit nem mutattunk az egész meccsen az gáz...

Darthmushroom
belevágtam egy videoton mentésbe, elsõ tét meccs az EL-be volt
Motherwell 1:4 Vidi

<#eljen>

www.smart-bus.hu

bakkerman
nem,nem,félreértetted,azt mondom,hogy akinek nincs ideje komolyan(tehát nem szimulálással,meg editorral) játszani,az ne is álljon neki

king82
Jó reggelt!

Azért ezt kikérem az én és hasonló munkás emberek nevében is. Nekem van, hogy egy hétig sem jutok a játék közelébe. De mégis játszok és van értelme! Amúgy meg ez szerintem egy olyan játék ami bármikor bármennyi kihagyás után is folytatható.
Nálam általában egy mérkõzés 15-30 perc között mozog de van, hogy tovább mikor épp szívásra álok és mindent megpróbálok a gyõzelem érdekében.

Na de egy mondat a csapatról is zajlik a nyári pihengetés és a játékos böngészgetés. Majd ha vége az ubi szezonnak akkor jövök újra képekkel és beszámolóval.
Gratula mindenkinek a szerepléseihez!

www.bundesliga.de www.kicker.de

most írt alá, de jósolok neki minimum egy Real Madridot

bakkerman
teeee jóóóóó Iiiissssteeeeeen,mekkora meccset játszottunk bazze

jah,bajnokok vagyunk

bakkerman
ezeket a meccseket nem 28 perc alatt toltam le,hanem visszamenõleg írtam be azt a 3 meccs eredményt. nem holidayezek,az fm-el vagy játszik valaki komolyan,ha van ideje,ha meg nincs ideje,akkor fölösleges neki kezdeni,én ezt vallom. Az meg változó,hogy hány perc egy meccs,nyáron felkészülési idõszakban nem ritka az se,ha full match-el nyomom,amikor pedig már szezon van,marad a key moments. bevallom õszintén, a ligakupa meccseket only commentaryn nyomom,annyira igénytelen az a sorozat(ahogy a valóságban is)

Mor3llo
Nálam is alsóhangon 20 perc egy meccs. Több helyzetre van állítva, nem pedig kulcsra. Meccssebesség csúszka totálközépen. Szeretem figyelemmel követni, hogy ki merre mozog, mit csinál. Annak nem látom sok értelmét, hogy kulcsmomentumokban legmagasabb sebességgel lepörgetem az egészet, ráadásul így azt sem tudnám, hogy hogy nyúljak bele a meccsbe..
Egyébként lassan végzek a Nápollyal az 1. évemben, nagy harcban vagyok a Palermoval a 3. helyért :D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mondok jobb oldalt a képeknek, kattints a képfeltöltésre a bannerban és oda tedd õket, szerintem gyorsabb és eddig a legmegbízhatóbb oldal

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

A játékosaimat egyszer lebaxtam, hogy ne legyetek már ilyen gyengék, azóta megtáltosodtunk, ami egy Orosháza elleni gyõzelemben realizálódott. Hurrá. :D Így állok perpill:
(paint FTW... :D)

Nálam 15-20 perc egy meccs... én is így élvezem, így érzem, hogy van valami közöm is (néha) ahhoz ami történik. De az alábbiaktól agykukit kapok:

- sárga lap: a bíró a térfél másik oldaláról rendeli oda a játékost.. az meg szépen lassan odaballag

- sérülés: tuti, hogy a legtávolabbi vonalnál megy le a sérült játékos

- szöglet: mire kisétál a szöglethez, megõszülök...

És ugye ezek akkor szépek, ha az ember szívásra áll... na ilyenkor repkednek az ásványvizes palackok... :D:D

www.smart-bus.hu

zorrobomber
pföö, az biztos. engem ez a holiday dolog nem érint(1,5 szezon ment le nálam eddig '11-ben), de hogy a 11-es párbajokat sose bírtam nézni az is biztos. picit gyorsíthatnának az engine ezen részén vagy nemtom mert majdnem IRL is gyorsabban elvégzik. agyhalál

Huni92
mi fáj, kapáló, mi fáj? :D

Viszont sokkal idegrendszer kímélõbb! :D

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
áucs :D

Huni92
épp ezt mondom én is. nekem egyébként 8, hogy ki hogyan játszik, csak nem látom értelmét így az egésznek. kreálok egy játékot, elmegyek 25 év szabira, és ha visszajöttem, biztos, hogy lesz egy halom jó eredménye a csapatnak, mégsem ér semmit az egész.

MrIncredible
félre értés ne essék nem akarok senkit gyanúsítani! Nekem egy meccs kb 10-12 perc és nem azért mert gyenge a gépem. Cserék instrukciók stb. Nincs is sok idõm játszani, de én mióta kijött az fm11 egy teljes szezont toltam csak le<#vigyor3>

más vki mer kamate nem akar eljönni hozzám és magyar csatárok nagyon gyengék akiket tudnék igazolni a veszprémmmel...
Huni92
szabadságolással, másképp sehogy.

ok megnézem
Kamatét ajánlom neked is
Vki tud nb2-be használható csatárt aki lõvi is a gólokat?