Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a tanácsokat!
www.smart-bus.hu
Egyébként az én helyemben, te miylen beállításokat adnál Ibrának? Én Target Man-re tettem de nem igazán fekszik neki.
www.smart-bus.hu
De az új verzióval most valahogy nem boldugolok:)
És azoknak is, akik szeretnek sírni amiatt, hogy a gép csal, meg szemét a játék, stb... mindennek oka van! :))
www.smart-bus.hu

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mit kéne állítanom a taktikán? Control filozófiával játszok, rövid passzokkal, lassab tempóval. Most Pato meg Robinho a csatár mivel Ibra sérült.(Mindkettõ Poacher tehát kiugratásokra mennek rá) És Ronaldinho játszik mögöttük. Ronaldinho lövi a gólokat és Pato lõtt 1-et.
Tudtok valami ötletet adni?
Köszi
Hatalmasat ütött volna ha megnyerem, de a csapatot hála istennek legalább nem lombozta le az eredmény. Meg kell mondjam, különösebben engem sem.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
BL 1. sel.kör
Maribor-Fradi 1-3
Fradi-Maribor 0-1
BL 2. sel. kör.
Fradi-Sparta Prague 1-3
Sparta Prague-Fradi 3-1
EL 4. sel kör
Fradi-Torino 0-2
Torino-Fradi 1-0
bajnokság:
Kapos-Fradi 2-2
Fradi-Újpest 2-0(amióta van ez a karrierem,kb 8x játszottunk az újpesttel,és még mindig nem lõttek nekünk gólt)
Fradi-Haladás 1-0
Paks-Fradi 4-1
jah,szuperkuppot behúztuk a kaposvár ellen,kupában jön a mosonmagyaróvár,kadlec eddig kalap szar,yannick húzza a csapatot,õt bedarálták 1 hónapra,Kouruma-t eladtam a helsingborgnak 900k€-ért
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Elözõ szezonban a Benzema--> Newcastle szúrt szemet, most pedig azt furáltam h Canales átadólistán van. Muszáj is voltam lecsapni rá :D
továbbmenni továbbmentünk de h semmit nem mutattunk az egész meccsen az gáz...
Motherwell 1:4 Vidi
www.smart-bus.hu
Azért ezt kikérem az én és hasonló munkás emberek nevében is. Nekem van, hogy egy hétig sem jutok a játék közelébe. De mégis játszok és van értelme! Amúgy meg ez szerintem egy olyan játék ami bármikor bármennyi kihagyás után is folytatható.
Nálam általában egy mérkõzés 15-30 perc között mozog de van, hogy tovább mikor épp szívásra álok és mindent megpróbálok a gyõzelem érdekében.
Na de egy mondat a csapatról is zajlik a nyári pihengetés és a játékos böngészgetés. Majd ha vége az ubi szezonnak akkor jövök újra képekkel és beszámolóval.
Gratula mindenkinek a szerepléseihez!
www.bundesliga.de www.kicker.de

jah,bajnokok vagyunk
Egyébként lassan végzek a Nápollyal az 1. évemben, nagy harcban vagyok a Palermoval a 3. helyért :D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
(paint FTW... :D)

- sárga lap: a bíró a térfél másik oldaláról rendeli oda a játékost.. az meg szépen lassan odaballag
- sérülés: tuti, hogy a legtávolabbi vonalnál megy le a sérült játékos
- szöglet: mire kisétál a szöglethez, megõszülök...
És ugye ezek akkor szépek, ha az ember szívásra áll... na ilyenkor repkednek az ásványvizes palackok... :D:D
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu