Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL

BBeno2

ha nem öngól volt akkor mi? :D

amúgy egy generált brazil játékos kapta ezt a nevet az FMtõl :D

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

19 meccs után, talán négy ponttal az elsõ helyen. Most jön a téli szünet, akarok venni egy jobb, meg egy bal szélsõt, de akiket kinéztem, azok nem jönnek kölcsönbe, akik meg jó értékûek és ingyen vannak, azoknak nem tudok olyan fizetést adni amit kérnek, mert átléptem a fizetési keretet. Mondjuk szerintem egy-két felesleges embertõl majd megválok....

DONGUBA
MASODOSZTALY FELJUTO HELY EDDIG

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Guba,Pettersson hogy álltok az Osztrák ligában?
DONGUBA
beallitottad hogy az assistens csinalja iylen egyszeru

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sziasztok. Lenne egy gyors kérdésem. Indul az új szezonom az MK Dons-al és már a meccsek elõtt nem jelenik meg a meccstaktika begyakorlása opció. Eddigi években mindig volt ilyen lehetõségem. viszont a válogaott csapatommal megjelenik. Mi lehet a gond?

Forza Italia
Elsõ évnek vége

Eredmények:

Bajnokság: kapott gólok nagyon sok lett

Európa Liga

Olasz Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
köszi ez nagyon jó ötlet.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
én dzekot venném meg,mögé tökéletes lesz Ganso irányítóba

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Italia
Dzeko és Pazzini is átadólistán van. Dzeko 9.5m ért pazzo 8.6 ért. Melyik érné meg???

Forza Italia
Srácok akik játszottak már a Juvéval kiket érdemes a 2. évben leigazolni???? inkább fiatalok akik jó játékosok lesznek. Paulo Henrique Santos nyáron jön. õt sikerült már elcsábítani.

ugy gondolom kevés magyar Östehetséget termel ki a game,,,,10 ben volt egy két "puskás" 11 ben nehéz....

Üdvözlet!

Mi, meg 15 meccs után vezetjük a bajnokságot. 4 pont elõnnyel a másodikkal, és 6 pont elõnnyel a harmadik helyezettel szemben. :)

Hát a kis falusi csapatom nem érte el a dobogót:( Csak a 4.helyre futottunk be,és a Steyr-tõl 14pont választott el.Na de gond nincs jövõre cél a feljutás!!!Remélem nem lesz valami galaktikus csapat a bajnokságban,mert ez a Steyr valami bitang jó brigád volt:D
Vazz, NB2-ben elég sok meccsen játszott, de néha hajlamos vagyok az értékeknek hinni. Egy-két meccsen lehet Lordot(19) is kipróbálom Rabóczki helyén, az NB2-ben nem volt rossz csak féltem hogy ide kevés lesz, ezért akartam egy tapasztalt fazont.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

talán a legtehetségesebb játékosunk
katt
Köszi a tippet, majd holnap (vagy amikor lesz idõm...) megnézem azt az U19 válogatott gyereket (Horváth Bence asszem). Vagy õ is láma? :P

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Játékos lapján ott van... :)

www.smart-bus.hu

pedig ott kellene lenni a játékos adatlapján, vagy megnézheted a kölcsönszerzõdést, hogy visszahívható-e és akkor kiderül, hgoy hogy adtad kölcsön
hedonist
félre értettél:) "Igen, ilyen feltétellel adtam kölcsön" ezzel arra a mondatodra reflektáltam, h "Csak akkor lehet, ha az van a szerzõdésében, hogy visszahívható." tehát nem pénzért adtam, elvileg vissza kéne tudnom hívni, de nem találom azt a "gombot" vagy opciót vagy mittomén mit.:D

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Ne csináld ezt velem! :D Ha pénzért adtad, nem hívhatod vissza! Majd jön, ha lejárt a kölcsönszerzõdés... ;)

www.smart-bus.hu

trnokikoma
szevasztok managerek
van 1 új taktikom. elég jó lett bajnok lettem a sportingal, 30 meccsaen 22 gólt kapva tehát a védekezésem elég jó. a támadók teljesítménye viszont sztem elég gyér meg tudnátok nézni és tudtok tanácsot adni?!
http://www.filehosting.org/file/details/216836/4-2-3-1_j___(Sporting_Lisboa__2011_Sze).tac

hedonist
Tudna ajánlani valaki jobbszélsõt, nem a legismertebbek közül, hanem aki olyan jó lesz, de még nem "felfedezett". köszi!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Forza Italia

DONGUBA
ket evet sinylodtem a masodosztalyban.....mar van 3 ev alatt 500 ezer ft a kasszaban:D

grat Guba:) gyorsan megjárod a "poklot" :D
DONGUBA
feljutottunk masodosztalyba de hat lofasz jatekosaim vannak:D

Én is egyre inkább! Most vertem meg a LASK Linz Juniorst 6-0-ra és a balhátvédem bekerült az U19-es válogatottba. Az a durva, hogy az ilyen kis csapatoknál annyira tudok örülni egy-egy válogatott meghívónak... :)

Közben letoltam a félszezont,és sikernek könyvelem el a 3.helyet:) Igaz a Steyer-8pöttyre van tõlem,de idén nem számolunk a feljutásra.
Nem tudom,hogy miképpen álltok hozzá,de én nagyon élvezem.nyomjatok majd képet is!!!!
A GAK elõtt a Waldhof Mannheimmel voltam és kb. 2-3 hónap alatt 3 elnökkel is dolgoztam... :D

DONGUBA
3200 atlagban...kozben megvettek a csapatot a szurkolok:DDDDDD

Na elkezdtem az utolsó karrieremet,ha befuccsol úgy mint az eddigiek akkor fuccs a játéknak. A francia elsõ osztályú Valenciennes csapatával kezdtem. Taktikám védekezés majd kontratámadás,nagyon gyors játékosok vannak a csapatba míg technika nagyon nincs... legnagyobb eredményem a ligakupa idegenbeli 5-1es diadal a Bordeaux ellen. A bajnokság olyan középmezöny lesz,igaz még csak a 12.fordulóba járunk... de a ligakupa nagy cél lehet...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

hedonist
Igen, ilyen feltétellel adtam kölcsön, hol találom meg erre az opciót, h visszahívjam?

Darthmushroom
akinek van kedve kicsit gazdagabb csapattal lenni nézze meg a blackburnt. bár elsõ évbe 1m kaptam, részletre azért tudtam igazolni. egy bajnoki 4.hely egy elvesztett ligakupa döntõ és egy megnyert fa kupa döntõ után több mint 40m kaptam az indiai elnöktõl igazolni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hát itt 12 kanyar után az 5.vagyok!Sajna még mindig 5pont a lemaradás a Steyertõl...De elkalapáltam õket idegenben 1:0-ra majd 3000 nézõ elõtt :)
Forza Italia
így van bal oldalt számítok rá. Kaptam most egy kis összeget még igazolásokra. Széleket erõsítem mert ott van mit.

Érkezett januárba :
Kwadwo Asamoah átadón volt 6m
Eljaro Elia átadón volt 6m
Dzsudzsák 10m
Fabio Coentrao átadón volt 2.3m

természetesen távozók is voltak

Csak akkor lehet, ha az van a szerzõdésében, hogy visszahívható. Ha fizettek a kölcsönért, akkor csak a szerzõdés lejárta után jön majd vissza...

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Én is most igazoltam le a Nápolyhoz, eddig állat! Ajánlani tudom!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hedonist
Megéri sztem is, fõleg bal oldalon jó, de gondolom ott is akarod játszatni, ha Krasic a másik szélsõd jobbon.

hedonist
Sziasztok!

Sehol nem találom, hogyan lehet kölcsönadott játékost azonnal visszahozni, mintha úgy olvastam vona, h erre van lehetõség, mint a valóságban. Tud valaki segíteni?

Köszi

Forza Italia
beleillik. amúgy is pont szélre keresek játékost. Mert most a 2 szélsõm az Krasic és Pepe. De Pepe kölcsönbe van és nem fogok élni az opciós joggal nyár végén.

Ha beleillik a játékodba, akkor szerintem megéri.

Forza Italia
Srácok Elia milyen játékos az FM-be??? Átadólistán van és 6 m az ára. Annyit kérnek érte. Megéri???

Ez egész pontosan az osztrák harmadosztály és igen. 2-3 ezer ember van kint. Az a durva, hogy megnéztem és a valóságban is ekörül mozog a GAK meccseinek a látogatottsága, de nézegettem a Vorwarts Steyr csapatának nézõszámait, amelyikkel Guba van, õk a valóságban az osztrák negyedosztályban játszanak és ott is 1500-2000 nézõ az átlag. ;)

bakkerman
2000-2500 átlagnézõszám??? osztrák sokad osztályban? itthon a zetének van kb ekkora átlagnézõszáma...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én még nem tudom, hogy mire leszek elég... Elég szarul kezdtem a bajnokságot, mert kikaptam a Feldkirchen otthonába 1-0-ra, pedig végig támadtam a meccset, a helyzeteink is megvoltak, csak épp rendszerint kimaradtak. Aztán a kupa selejtezõ körében kivertük a Paschingot 4-0-ra, aztán a BW Linz ellen otthon 3-0, a Leoben ellen 1-0 idegenben nekünk, majd a SAK Klagenfurtot egy nyögvenyelõs meccsen legyõztem 2-1-re. Persze ezen a meccsen is jóvalta több helyzetünk volt, de valahogy nem akart befelé pattanni semmi.
A SAK ellen volt egy osztrák kupa meccs az Austria tarcsijával, amin sikerült jól felidegesíteni magam, ugyanis az elsõ csapat, ebben a körben még nem lépett pályára, ezért Sáfár, Dilaver, Troyansky, Solomon, Barazite, Tadic, Schumacher és Maicon visszajátszottak. Helyzetek töménytelen mennyiségét dolgoztuk ki, a végén a sérülések miatt a hosszabbítás jó részét kettõs emberelõnyben, de elég fáradtan játszottuk le, de nem sikerült találni egy gólt. Jöhettek a tizenegyesek, ott, meg alul maradtam 10-9-re. :D

Amúgy élvezem ezt a falu ligát. Egy-két emberkémben van potenciál, mert elég fiatal a csapat.
Nálam, az átlagnézõszám, pedig olyan 2000-2500 körül mozog.

hát srácok profin nyomjátok,mert én szenvedek az osztályomba:D Igaz a kiesés nem fenyeget,de ezt a Vorwarts Steyr-t nem lehet megfogni asszem..Semmi baj Ottó bá jövõre el lesz zavarva,meg még 4-5 vak és jövõre megcélozzuk a 3.ligát:)
Guba mennyi volt az átlag nézõszámod?Mer itt kb 3700 fõs a puplikum ott :D
DONGUBA
en elso szezonban siman feljutottam viszont masodikban 5.lettem most ott sinylodok a 3. ligaban masodik eve

A jó öreg Vincze Lottó... :D Amúgy tele van tényleg a liga magyarokkal, illetve magyar nevû osztrákokkal. :D Plusz van rengeteg bosnyák, szlovén, horvát... Tisztára a Monarchia korában érzi magát az ember. :)

Amúgy én igazoltam vagy 5-6 játékost, mert Grazban egyértelmû cél a másodosztályba való feljutás, viszont ott kb. a félcsapat megy majd a levesbe...