Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Üdv mindenkinek!

Régen jártam már erre, legtöbbet a 2007-es és a 2008-as FM-mel toltam, de aztán nem nagyon volt az újabbak futtatására alkalmas gépezetem.
Most, hogy ez változott, újra beizzítom az FM-et, a 2011-et.

Rövid beszámolóm következik:

Természetesen a Juventusszal kezdtem, ahol egy egész jó kis keretem volt, de az elsõ évben csak 3. helyen zártunk, túl sok (14) döntetlenünk miatt...

A kupában döntõsök voltunk, míg az EL-ben sajnos a második egyenes kieséses körben kiestünk idegenben lõtt gól miatt a Feyenoord ellen...

Nem volt tehát felhõtlen a szezonunk.

Ami viszont felidegesített: ugyebár Quagliarella, Matri, Aquilani, Pepe és Motta is opciós kölcsönben volt nálam, de egyiküket sem tudtam leigazolni, mert nem voltak hajlandók velem tárgyalni (persze a klubjuk kénytelen-kelletlen elfogadta az ajánlatomat).

Leginkább Matrit szerettem volna megtartani, mert kis híján gólkirály lett, de Pepe is igen fontos láncszem volt.
Ez az eredményeim miatt lehet, és esetleg bajnoki arany esetén maradtak volna? Vagy nem? Valakinek van errõl tapasztalata?

A következõ szezonra erõsítettünk, érkezett Coentrao, Hazard és Giuseppe Rossi, valamint kölcsönben Macheda. Velük próbálok majd most valami jó eredményt elérni, de ha közben valaki az elõzõ kérdésemre válaszolna, lehet újat kezdenék. :)

Idõ kell visszarázódni a játékba.

Hajrá Magyarország!

értem.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Huni92
nem húzza szét, mert a fórum csak 750-es szélességben jeleníti meg, de azért be kell töltse az egész képet, és ha közben a postás bácsi full sávszélességgel hozza a cuccokat a gépemre, akkor nehezen tölti be.

jpg vagy milyen formában szoktam képeket menteni, de oké, elolvastam.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

aha... arra nem gondoltam, azt hittem a játék ismereteit tartalmazza, azt meg tudom :D.

kösz.

faq?
kösz, inkább magyarázd el és ne legyél ilyen hideg :D.

egyébként is mi a bajotok? feltöltöm, beteszem, nem húzza szét a fórumot, legalábbis nálam nem történt ilyen. más is töltött fel hasonló méretben. semmi probléma nincs ezzel.

akkor tanuld meg, hogy hogy kell
jó lenne, én próbáltam átméretezni és úgy töltöttem fel, de nem sikerült.

amikor elindulsz, ott van az adatbázis. én úgy vettem észre, ha nem jelölöd ki külön San Marinot, meg svédeket, akkor egyik sincs bent. teszteltem kicsit, csak a nagyok nevei voltak.

Õket én adtam el, mert leginkább kiegészitõ emberek voltak, illetve, ha játszottak akkor 3-4 jobb meccsük közé becsúszott 1-1 nagyon rossz, amin kikaptunk.

Amúgy Tixiert alapból kiszorította a Lille-tõl érkezõ 17 éves Digne, Viviant egy szerény képességû, ugyanakkor gyors, saját nevelésû középhátvéd, Lusinga. A többi, pedig említésre sem méltó. Nagy vérfrissítésen ment keresztül a keret és tart még az átigazolási idõszak... :)

akvik
na átigazolások kipipálva.elég jó keret jött össze megint.

Huni92
két lehetõség van:
1.) beállítottad, melyik bajnokságokat töltse be a játék, majd ha legenerálta, akkor csapatot kell választanod. ahol kiválasztanád a bajnokságot, ott van egy national teams opció, arra kell kattintani és akkor lehet választani a válogatottak közül is.

2.) játszol egy klubcsapattal (ezúttal ugye psv), majd egy idõ után üresednek meg a szövetségi kapitányi posztok. ilyenkor kapsz egy hírt, hogy teszem azt del bosque lemondott/kirúgták, a spanyol nemzeti csapat új szakvezetõt keres. jobbklikk az ország nevére, és apply for job. ha szerencséd (na meg ugye hírneved, elismertséged) van, felvesznek.

Taylor10
Már kezdtem egy újat a PSV Eindhoven-el.De válogatott csapattal hogy tudok lenni?

:/ van ilyen...
Huni92
Kiszophat a Toulouse. 4/2 vs 19/8, 2-2 a végeredmény, ráadásul a 90. percben egalizáltak.

ha kezdõ vagy, miért akarsz pont velük lenni? kezdjél inkább valami külföldi nagycsapattal
Taylor10
#71341 hozzászólásnál kellene egy kis segítség.Még nagyon kezdõ vagyok.

ja és bocsi, hogy megint elfelejtettem... :D
inkább írj egy olyat ami berakja linkbe
a többség azért figyel rá, de ha lesz rá idõm, lehet írok egy scriptet, ami nem fogja az ilyeneket megjeleníteni
Huni92
az a rohadt képméret -.-

volt itt még pár kép, ami erõsen túlméretezett volt. karajj helyében törölném az összes ilyen kommentet :D

ójeeeee :D

Huni92

6 forduló után 16 pontunk van, vezetjük a bajnokságot. EL-ben 4-0-ra csaptuk meg az Ekranast.

pzoli00
- szép teljesítmény, bár ahogy elnézem a szezon végén pár, feltételezem húzóember eligazolt, a Ligue 1 pedig már keményebb dió lesz, kíváncsi leszek az új szerzeményekre <#eljen><#taps>

Én is végeztem a Nantessal az elsõ szezonommal. Azóta már el is kezdtem pörgetni a következõt, szóval a bajnokság ezüstérmesének a keretérõl nem tudok képet felrakni már.

Szóval a Nantes. Az egykori bajnok, mely legtöbbször a saját utánpótlásából merítve érte el sikereit napjainkban a francia másodosztályban sínylõdik. A klub körül minden van, csak rend nincs...

A csapat a meccseit, szerintem Európa egyik leghangulatosabb és legdallamosabb nevü stadionjában a "La Beaujoire"-ban játssza. A stadiont az 1998-as VB-re újították fel, napjainkra közel 38 ezer embert képes befogadni.

A játékban sincs egyszerû helyzete annak aki velük kezd... A keret elsõ olvasatra mindenre alkalmas, csak komoly eredmények elérésére nem. Átigazolásra szánt pénz nincs, a fizetési keret véges és tele van a játékoskeret egy zsák hasznavehetetlen játékossal.

Az átigazolásoknál nem sok mozgásterem volt, de próbáltam a legtöbbet kihozni.

A bajnokság végül is a lehetõ legjobban alakult, remélhetõleg a következõ évben már nagyobb sikereket tudunk majd elérni. Sajnos ez-az év, csak a bajnokság miatt marad emlékezetes, a Liga-kupában 2-3 kört, ha mentünk, a francia kupában, pedig már az elsõ falu csapat ellen kiestünk.

Köszi, ha elolvastátok. ;)
Folytatása következik. :)

akvik
elmegyek kosarazni visszajövök és 73hsz:DD hát aztakurva:D na töltöm az atalanta-t.
Grat geo és pzoli:)

pzoli00
<#taps>

Taylor10
Hol választhatom ki a San Marinoi válogatottat?

Huni92
jájázányátokát mááár :D

top3 gácc, há bészárok á zongorába :D

kyle walker nagyon fasza, fogyasszátok :)
geo csítel, megszoktuk <#idiota>

töltöm a lillet.

igen, te fogod kiválasztani, hogy melyik csapathoz akarsz szerzõdni
Taylor10
De azt majd nekem kellesz kiválasztani?

pzoli00
- 36:2 -es gólarány, az utolsó 10 meccs statja, ilyet még egy szezonban sem sikerült produkálnom

LasDen
lehet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taylor10
Lehet válogatottat irányítani?

Forza Italia
barca

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
hulk hápicsába megy?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

:D.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Forza Italia
Elvileg angol gyakorlatilag brazil xdxd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ez most angol vagy brazil csapat? :D
pzoli00
+ a játékos értéke

Sippie
A kivásárlási ár az magyarosítva a "minimális díj elengedési záradék" ?
te humor herold :D
ne hajts rá... a csapatjátékot onnantól el is felejtheted. inkább egy Jesus Navas vagy Pedro León akik hajlandóak csapatban játszani

JÓSÁGOS ATYAÚRISTEN <#ijedt>
Forza Italia
nyáron azért kivi leszek mennyi kest ad a fõnök mert akkor ráhajtok CR7 re :D:D

Robben? jézus :S

amúgy ajánlom Serge Auriert! jó kis jobb hátvéd

LasDen
glenn potter...ilyen névvel kvidiccseznie kéne nem focizni...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pzoli00
jól csengõ nevek <#eljen>

Forza Italia
parancsolj