Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehéz ellene játszani fõleg idegenben, és fõleg, ha a 2 szélsõ és az egy szem csatár gyors...
Vagy te is állj fel így, ha van rá lehetõséged, vagy pedig 4 védõ, 5 kp ( vonalban ) 1 csatár. Ha nem nagyon lassúak a védõid, akkor told fel a védekezést... és a két szélsõ védõdet állítsd rá a két szélsõre...
www.smart-bus.hu
Az-az, amikor a 4 védõ elõtt van egy védekezõ középpályás, 4 középpályás egy vonalban és elõl egy szem csatár? Mert az ellen én is szenvedek, mint a kutya... 😞
most én pl. az újonc Atalanta ellen vesztettem el a veretlenségemet a bajnokságban. elõfordul az ilyen.
Hajrá Magyarország!
Csak Buffont sajnálnám, nem akarom, hogy elmenjen emiatt. de inkább ilyen gondjaim legyenek, mint az hogy mindkettõ potyákat szedeget be.
Hajrá Magyarország!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
komolyra fordítva a szót, ez benne van a játékban.
Hajrá Magyarország!
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
ha kikaptál akkor kikaptál, ennyi. játszd le úgy hogy végignézed a meccset, vagy legalább extended-re rakod, és akkor látni fogod az okokat hogy miért kapsz ki és legközelebb már okosabb leszel
szoros emberfogás itt szart se ér, mit tegyek barcelona ellen?
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Csak azért, mert már csak 14 játékosom van, és így is az ifibõl kell felhozogatnom embert a barimeccsekre... 6 játékos várogat 1 hétig szerzõdéssel, aztán közlik, hogy nem elég.
tettem egy 20m ajánlatot és õk ezt dobták vissza.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
(a kontinentális meccseknél a 3 meccs 5 gól az tartalmazza a Barca elleni 1-4-et)

Hajrá Magyarország!
Más: Storari kiszorítja Buffont! 😮
Az elsõ szezonban végig õ védett (62 meccs!!!), mert nem volt szívem kirakni a kezdõbõl, amikor Gigi felépült, most meg Buffon megint megsérült, de nem hosszú idõre, betettem Storarit, és egyszerûen elképesztõ ez az ember. Már válogatott is 33 évesen! Értéke 6 millión felül.
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de azért kösz a tippet.
közben úgy döntöttem, hogy kockáztatok, és elhoztam Helmest, 10 millióért jobbat nem tudtam, a taktikába meg beleillik, mert jó a befejezése meg a távoli lövése is. eddig még nem is rossz.
Hajrá Magyarország!
@menedzser: gratula
Nekem közben szuperkupa:
Megvolt az Európai Szuperkupa is, sima 1-4 a Barcától... Ez van.
Hajrá Magyarország!

Szóval 10-11 meccs után az új szezonban, nem adta meg a bíró 5 gólomat. Rúgtam három öngólt és most a harmadik feljutó elleni meccs után szivem szerint lemondanék... A kapusuk 9.2-es osztályzatot kap, félidõben, már 9.1-es. Koné rúg egy gólt, majd 35%-ra esik a kondiciója egy "szerelést" követõen, gondoltam lehozom, mert azért ez már az-az állapot, ahonnan nem biztos, hogy visszatud kapaszkodni, ez lehetett kb. a 50. perc környékén... Kicsit átszabtam a taktikát is közben, majd a kitörõ csatáromat a gép kapusa a saját térfelének a közepén szereli, vagyis inkább csak felszabadít... Erre lerúgják Rodelint, úgy, hogy le kell cserélnem, de több cserém már nincs, erre fordítanak a 88. és a 92. percben rúgott gólokkal. Biztos én is hibáztam, de ez kicsit vérlázító... 😞
Más kérdés, hogy 14 még mindig kevés, Acquafrescát ideadnák annyiért, de õ nem jön, próbálkoznék még Quagliarellánál, Falcaónál, Hulknál, ...
Necidet lenyúlták elõlem Evertonék.
Ja meg persze most már van csatárom egy rakásra való, ingyen meg kölcsön, meg minden, mert mondom, ha nincs pénz, legalább ezeket elhozom.
Így most: Del Piero, Iaquinta, Amauri, Toni, Owen (õk a sajátok, mind 30+os), meg ugye Macheda, Lukaku kölcsön, õk a fiatalabbak.
Hajrá Magyarország!

Na, akkor szezon vége:
Bajnokság (ááh, nem volt szoros, uccsó meccsen a Chievo ellen ikszeltem...)
Kupadöntõ (természetesen 0-1-rõl)
Európa-liga
Ehhez képest persze nem tudtam megtartani: Matrit, Pepét, Aquilanit, meg a legnagyobb gólvágómat, Quagliarellát...
És valamiért kitalálták a vezetõk, hogy olyan átigazolási és fizetési keretet szabnak meg, hogy nehogy tudjak venni valakit. A fizetések fedezését beállítottam, így kerek NULLA maradt, ahhoz jött hozzá eladásból 2 milla.
Persze mindenki erõsít, nekem meg vasam sincs. Csatáraim meg elmentek...
Igaz, hogy Bastost és Cassanit is úgy vettem meg az elején, hogy gólok és meccsek után nagy összegeket ígértem, de annak nem kellene még odavágni a költségvetésemet, fõleg, hogy még egyik sem volt aktuális.
Ezzel most akkor fontosabb igazolásaim:
Kapus: Carrizo ingyen --> el is toltam kölcsönbe, kis pénzért, opcióval.
Védelem: Woodgate -> ugyanaz.
Középpálya: Giovinco, Iago (kölcs. vissza), Hargreaves (ingyen)
Csatár (ez kellett volna leginkább): Amauri (kölcs. vissza), Owen (ingyen), Macheda, Lukaku (sima kölcsön, opció nélkül).
Hajrá Magyarország!
Allez L\'OM
Romlani fog a labdabirtoklásod, de kevesebb ilyen lesz...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Allez L\'OM