Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Így viszont...gratula Höwedes!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hajrá Magyarország!
A tegnapival arra próbáltam utalni, hogy könnyebb mexerezni egy ilyet (pl 17 bévesen) mint leigazolni a játék elején akár Hazardot. Nem gondoltam volna, hogy még ma is ez a téma :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
#72142: <#eljen>#eljen><#worship>#worship> miért nem folytatod?
#72147: egész jó, Fenerrel nehéz lesz <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Avanti Crociati!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Getafe vs. David Villa
Benzema vs. Athletic Bilbao
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Hajrá Magyarország!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A végére értem a 2. szezonnak az Auxerrel. A tavalyi ezüstöt sikerült fényesebbre cserélni, méghozzá igazi franciás izgalmak közepette. Az utolsó fordulóban fogadtam a Lyont és a gyõzelemmel jobb gólkülönbséggel elõzés történt <#hawaii>#hawaii> Begyûjtöttük a Ligakupát is. Nolan Roux egy állat, Poacherként tevékenykedett idén, egészen a válogatottig lõtte magát. Teszek pár képet is és új meló után nézek a dán harmadosztályban <#vigyor2>#vigyor2>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Csak olyan természetesnek tûnt, mintha azt mondanám a piros lámpánál a ferrarimból áthajolva a ladásnak, hogy hé öcsém, elég jól húz, 'vegyé má te is holnap egyet! :)
Én megelégednék egy 16 éves Eden Hazarddal is.
http://noob.hu/2011/06/26/portm.jpg
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Avanti Crociati!
Meg Agüero, Rooney, Messi is jó, én is ajánlom õket XD
Na hallod, még egy Vass Ádám se ír alá a Crystal Palace-hoz.
geo: vicc volt? gyúrjál rá <#idiota>#idiota>
Avanti Crociati!
nálam mondjuk a csapat hatékonyságát szem elõtt tartva játszanak a szélsõk inside forward szerepkörben, valahogy sokkal jobban megy a játék, ha nem wingerek.
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!