Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Mika Aäritalo az egyik, de van még Lauri Dalla Valle is. Mindkettõ létezõ játékos.

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Talán valami Aaritalo?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Zsolti9014
én elsõ évre két szélsõvédõt vettem, jó sok záradékkal tettem persze ajánlatot, hogy kijöjjön a pénzbõl (arra nem emlékszem, hogy kértem-e/adtak-e plusz pénzt), de eladtam Grossót is, és így valahogy meglett Bastos meg Cassani.

Hajrá Magyarország!

bakkerman
hát igazolni nem nagyon tudok elsõ évben,meg nem is akarok,van 30 misi a számlán,6 misi igazolni,de nem akarok. megvárom hogy év végén visszajönnek a hulladék kölcsönjátékosok,azokat majd eladogatom,és felújítom a keretet. szerintem ezzel az alapkerettel is meglehet a 4. hely

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mor3llo
Ha egy ilyen gólt kapnék 2-1-es állásnál...ráadásul egy középhátvéd által, akkor 3 napig kurvaanyázva a játék tájára sem néznék..:D
Így viszont...gratula Höwedes!
http://www.youtube.com/v/JJbHF0ol9D8&version=3

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zsolti9014
hajrá, kíváncsi vagyok, hamarabb érsz-e BL-döntõbe mint én. Ha egyáltalán nekem sikerül. :P

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Ja tényleg, pár éve volt az a finn gyerek (lehet kamu volt), hogy minden pozícióban zöld volt a mezõnyben...

ez lófasz, amit nekem egyszer a lyonba generált, na az volt a superman :D
szabocsaba1983
Ez Superman baszki

A tegnapival arra próbáltam utalni, hogy könnyebb mexerezni egy ilyet (pl 17 bévesen) mint leigazolni a játék elején akár Hazardot. Nem gondoltam volna, hogy még ma is ez a téma :)

Fyrex
akkor tessék, egy generált :)

Avanti Crociati!

bakkerman
na felraktam a 6 gigás mega graphic pakkot,kezdtem is egyet a Juveval célom rövidtávon a scudetto,hosszútávra pedig 2003 után újra BL döntõben szerepelni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zyndar
Olyan ez, mint amikor eszek egy iszonyat csípõs kaját: szenvedni akarok! <#smile> Keresek egy kiscsapatot északon.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
ez kellett okvetlen, fõleg egy házigazdától <#taps>

#72142: <#eljen><#worship> miért nem folytatod?
#72147: egész jó, Fenerrel nehéz lesz <#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

zyndar
Hány külföldi lehet? A Fener eléggé ütõs.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

pzoli00
- így a szezon vége felé közeledve volt egy kis hullámvölgyünk, de szerencsésen kilábaltunk belõle, pár érdekesebb végeredmény az utolsó fordulókból:

Getafe vs. David Villa

Benzema vs. Athletic Bilbao

pzoli00
- grat, ez tényleg szoros volt, de az utolsó körben beelõzni a Lyon-t, méghozzá jobb gólkülönbséggel na az sem piskóta <#eljen>

Darthmushroom
féltáv:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Gameiro jön ingyé <#hawaii>, megegyeztem Cabaye-vel is. Sanogonak milyen szerep fekszik csatárposzton belül? Target Man vagy Deep Lying Forward? Mert azért a tulajdonságaiban vannak hiányosságok. Igyekeztem fõként franciákat venni, nem egy olyan meccs volt, ahol 11 francia útlevél bíró playa kezdett. Ám ha leköt az egyelõre még ismeretlen kiscsapat, akkor az Auxerre pihen.

Zsolti9014
Na, két nap szünet után izzítom az efemet, épp átigazolási idõszakban. Védelmet tervezem megerõsíteni, de még nemtom, mennyit adnak a dologra a vezetõk.

Hajrá Magyarország!

Darthmushroom
grat. am sanogot majd lassan építsd be mert rohadt nagy cheater lesz. Roux-val két francia állat támadósorod lenne :D +gameirot elviszed akkor még franciább lesz :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

geo nyomjál már egy mónikát erre a Hazard ügyre
zyndar
Üdv Urak!
A végére értem a 2. szezonnak az Auxerrel. A tavalyi ezüstöt sikerült fényesebbre cserélni, méghozzá igazi franciás izgalmak közepette. Az utolsó fordulóban fogadtam a Lyont és a gyõzelemmel jobb gólkülönbséggel elõzés történt <#hawaii> Begyûjtöttük a Ligakupát is. Nolan Roux egy állat, Poacherként tevékenykedett idén, egészen a válogatottig lõtte magát. Teszek pár képet is és új meló után nézek a dán harmadosztályban <#vigyor2>

szabocsaba1983
Sajnos nem igazán sikerült ez az átigazolási idõszak. Akire volt pénzem az nem írt alá, tölteléknek szarokat meg nem akartam idehozni. Tehetséges fiatalok se tárgyaltak velem.

Mor3llo
Azért néha félelmetes dolgokra vagyunk képesek...:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szabocsaba1983
Elég érdekesek tudnak lenni. Ha van valami jó, lökheted.
Csak olyan természetesnek tûnt, mintha azt mondanám a piros lámpánál a ferrarimból áthajolva a ladásnak, hogy hé öcsém, elég jól húz, 'vegyé má te is holnap egyet! :)
Én megelégednék egy 16 éves Eden Hazarddal is.

szabocsaba1983

szabocsaba1983
Elsõ normális eredményem lett volna, 2X is vezettünk, erre tizivel esünk ki

http://noob.hu/2011/06/26/portm.jpg

pzoli00
- hát az FM-ben ezek az okosságok hiányoznak <#falbav>

pzoli00
<#violent><#gun> <#nevetes2>

Zenszkij
Régen az USM-ben volt ilyen hogy fast sell. Még pénzt is adtak értük :).

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

öld meg õket

pzoli00
- szeretnék megszabadulni pár nemkívánatos játékostól, különbözõ okok miatt, szerzõdést nem szeretnék felbontani, meg sztem a klub nem is engedné, de roppant módon rombolják a csapat morált, már kínáltam õket fûnek fának, átadólistára raktam, de a kutyának sem kellenek, tippek?

Fyrex
örülök, hogy ilyen könnyû neked örömet szerezni :) szeretnéd esetleg ha inkább a noname generáltakkal dobálóznék?

Avanti Crociati!

szabocsaba1983
Aha.
Meg Agüero, Rooney, Messi is jó, én is ajánlom õket XD
Na hallod, még egy Vass Ádám se ír alá a Crystal Palace-hoz.

Huni92
a csúszkabeállítás nálam is alapdolog, senkinél nem hagyom úgy, ahogy a játék beadja defaultként.

geo: vicc volt? gyúrjál rá <#idiota>

jaj, huninuni, nem érted te a viccet <#banplz>
Fyrex
eleinte én is az inside forwardot nyomattam, mivel 4-2-3-1et játszok, de rájöttem hogy nem azon múlik, egyénileg beállítom inkább a csúszkákat

Avanti Crociati!

Huni92
persze, tudom én azt :)
nálam mondjuk a csapat hatékonyságát szem elõtt tartva játszanak a szélsõk inside forward szerepkörben, valahogy sokkal jobban megy a játék, ha nem wingerek.

Fyrex
bal oldali winger, de hát nyilván minden egyéni beállítás más játékosnak passzol

Avanti Crociati!

Huni92
mit játszatsz vele?

Fyrex
nálam nagyon megtalálta a helyét

Avanti Crociati!

Huni92
ezt benézted most geókám :)

hazard nálam nem olyan angy durranás.

kb. minden karrieredben elrángatod magadhoz :D
Fyrex
Eden Hazard elképesztõ játékos... csak úgy szórja az asszisztokat a szélrõl, mindenkinek ajánlom :)

Avanti Crociati!

Hát a következõ kiadásban lesznek szép manageri küldetések... Frankfurt, Samp, WHU, Depor, most a River...

Fyrex
estét mkinek, és grat! :) Parma loading...

Avanti Crociati!

pzoli00
Na, egy kis helyzetjelentés tõlem is: