Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
Igenám, de az iratlan szabály szerint akinek van vállogatottsága...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Tabella állása 12 forduló után:

csalóka a táblázat, nehezen indult az év 2 vereséggel, de most 9 meccses veretlenségi sorozatban vagyunk. A sok döntetlen azért fájó, mert az összes meccsen szarrá támadtuk az ellent. De mejd lesz egy jól befelyezõ csatár...
Ez a helyezés egyáltalán nem rossz, tekintve, hogy 24 csapatos a liga, és a 22. helyre vártak. Egyenlõre elégedett vagyok.

phil jones és walker nélkül!
drukkoljatok hogy verjük itthon a romát a bl negyeddöntõben, mert az odavágón 2-1-re kikaptunk... :/
üdv angliában 😄
szabocsaba1983
ez tényleg lol 😊

szabocsaba1983
Az mi, hogy a 23X ukrán vállogatott Olexiy Gai nem kap munkavállalási engedélyt???

épp most tölteném a baglyokat baglyozni, lol 😄
szabocsaba1983
Senki nem maradt?

Huni92
dehogy magyarázkodok 😄 3 kapura menõ lövésembõl 3 gól lett, oda már tudás kell 😄

Mor3llo
Ilyen a foci...ne magyarázkodj <#idiota><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

inter94
az a fõ h te nem makkoltál 😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
akurvaélet, benéztem, és nem mentettem a második meccs képét 😄😄
ott én nyertem 3-2-re, és a 90. percben lõtte a 2. gólját a mákos kisgyerek 😄

Huni92
játszottunk egyet Zlatan kollégával (inter94 nickkel a zezsgén) online. õ fiorentina, én schalke.
odavágó
visszavágó

büdösmakker gólokat lõtt 😄

inter94
vki egy meccs ?😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

szezon közben fog majd gondolkozni rendesen, de mehet
proci miatt nem ajánlott.késõbb megfogod unni az életed :S
Zenszkij
4 gb ddr3as memória, 500 giga vinyó, dual pentium proci E6500 2.93 ghz, 64 bites rendszeren

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Huni92
milyen géped van?

Zenszkij
Beizzítottam 22 nemzetbõl 45 ligát. Az elején ugyanúgy fut a játék. Mik a tapasztalatok e téren? Érdemes így neki futni?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Huni92
mor3llo, gomba, zyndar:

utóbbinak meg good luck 😊

zyndar
Holstebro Boldklub.

@Karesz: vak vagyok, köszi.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kikkel kezdessz? szép kihívás lesz <#eljen>
zyndar
Néztem, de nincs. Most meg töltök egy 3 gigás pakkot, csat tetves lassú.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

sortin keressél, biztos lesz
zyndar
Én ezt használom.

Valaki tudna olyan mezcsomagot, amiben benne van a dán 3.osztály?

valakinek nincs most fasza edzésterve?
pzoli00
- na kérem szépen, a második szezonon is túl vagyok a Real-al, nehéz idény volt, a cél zsinórban a második bajnoki cím megszerzése volt, ami sikerült is Tabella, a játékosaim így teljesítettek!

- viszont CR7 lábtörése nagy érvágás volt, de ennek ellenére a Spanyol kupát is bezsebeltük, a döntõben a Bilbao-t vertük büntetõkkel <#wow1>, nagy meccs volt

- a BL-ben a tavalyi csúfos szereplés után (kettõs vereség a Bayern ellen - nyolcaddöntõ) a cél a legjobb négy közés jutás volt, még CR7 sérülése ellenére is, azonban ezt sikerült felülmúlni, csoportelsõként jutottunk tovább, utánna jött a ManCity, Benfica, Leverkusen majd a DÖNTÕBEN a ManU , ami megintcsak óriási csatát eredményezett, de végül sikerült legyûrni õket egy 91. percben szerzett góllal

- szenzációs idényen vagyunk túl, sikerült triplázni (bajnokság, kupa, BL) <#taps>

- úgy döntöttem az elkövetkezõ szezonok során átalakítom a csapatot, megpróbálok összedobni egy kizárólag spanyol nemzetiségû keretet, eddig a biztos távozók között van Carvalho (lejárt szerzõdés) és Marcelo (az AC Milanba), az átigazolási keretem 150 milla + 13 milla/hét a bérekre

inter94

Hali
Valaki tudna linkelni egy nagyobb kitpacket? köszi
Darthmushroom
hát csak kicsinyítve ilyen gáz am. rendes méretbe jó.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Jóa. És török! 😊 Ám ettõl a skintõl nem folyik ki szemed? <#kuss>

Darthmushroom
tessék:

zyndar
Gratula! Sahinról dobsz egy képet?

Darthmushroom
Galata 1év
igazolások: (hát nem apróztam el 😄😄😄)

végül sikerült bl helyre kerülnünk de am végig 3-4. helyen mentünk a bajnokságba.

Traoré gólkirály lett 27góllal.

zyndar
Na ezt útálom. Legyen megszabva, hogy mennyit regisztrálok, esetleg az, hogy hányat viszek ki a meccsre, de hogy a pályán mennyi legyen, az f@szság.

Darthmushroom
10 lehet a keretbe. 6an lehetnek egyszerre a pályán +2 csere

Zsolti9014
Szuperkupa:

Pavlyucsenkót egyébként 1,6 millióért vettem, a Tottenham kínálta fel. 😊

Hajrá Magyarország!

zyndar
Egy szezon igen sok meccsbõl áll, nem feltétlenül muszály az összes "jobb" játékosnak a pályán lennie egyidõben. Teremts versenyhelyzetet, rotálj, lesznek szar formák és sérülések. Persze egy Juventusról beszélünk, nem a Holstebro Boldklubról.

bakkerman
visszavágó is 1-0 lett Quagliarella góljával,most kipróbáltam egy 3-6-1-es taktikát,Aquilani irányított az elsõ félidõben,aztán jött be a helyére Del Piero. Két szélen Krasic-De Ceglie mozgott,elöl 1 félidõn át Quagliarella volt,aztán jött be Matri a másodikra. Most kifejezetten tetszett a játék,persze szokásos dolog nálam az FM-ben,hogy 26 helyzetbõl 1 gól lesz 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
nekem az volt a gondom, hogy az elsõ szezon alapcsapatából kapásból 3 ember kiesett, amikor lejártak a kölcsönök. de mondjuk tényleg nem akarok beleszólni, úgyis megoldod te egyedül is 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
hát azért az nem úgy van. Alex nálam az elsõ évben 12-t vágott csak a bajnokságban.

Hajrá Magyarország!

bakkerman
igen,most arra kell rájönnöm,melyik a célravezetõbb,ha a kerethez alakítok ki egy taktikát,vagy használom az én megszokott 4-3-3-omat,és aki létszámonfelüli,vagy nem illik a taktikhoz,azokat kibaszom.

zorrobomber
Del Piero mehet a kukába és akkor tolhatod az egycsatáros játékot 😊

Zsolti9014
hát igen, nem egyszerû azzal a kerettel zöld ágra vergõdni, sokféle lehetõséget tartogat. én speciel épp szélsõjátékra hegyeztem ki a taktikámat, aztán mostmár ahhoz igazolgatok is.

Hajrá Magyarország!

bakkerman
még keresem a felállást,sõt,még a taktikát is,van 3 nagyon jó középsõ középpályásom,Melo,Marchisio,Aquilani,akiknek egyszerre a pályán lenne a helyük,de akkor viszont szélsõ nélküli játékra,vagy 1 csatáros játékra kéne átálnom...még sok a bizonytalanság

mentettem 😄
Zsolti9014
Nem beleszólásképpen, csak tipp: Krasic, Bonucci, meg Matri igen jól nyomják.

Hajrá Magyarország!

bakkerman
háááát....