Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
miért? jó kihívás, gyönyörû környezet, és kíváncsi vok, mire mennél velük. Kb a kiesés ellen harcolnak spanyol 2-ben, én anno spanyol elsõ osztály 5. pozicióig jutottam velük. Vertem a madridot és jó pár nagyágyút is.
Ezenkívül:
Hát van ennél szebb?
Avanti Crociati!
egyébként jónak néznek ki!
Avanti Crociati!
Hajrá Magyarország!
Elég rég jelentkeztem már,de most ászántam magam egy új ajkai karrierbe... Nem igazoltam senkit,kivéve áprilisba Nemanja Obricot. Inkább csak eladtam játékosokat. Célom nem feljutni,sõt most sem az lesz...
Természetesen a gólkirály itt is Mihalecz Peti lett... Azt azért hozzáfûzném a dolgokhoz,hogy a tegnap lejátszottam vagy 8 meccset és 7 meccsen kikaptam... az elött és az után is gyözelmi szériáim voltak,Mihalecz 800percen át gólt se lött,a mai 9 meccsen meg nem egyszer mesterhármast is szerzett. Ezt igazán nem tudom hovatenni😄 bajnokság végeredménye meg 1 kissebb vicc...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
skjelbred nagy igazolás, a többieket nem ismerem.
Avanti Crociati!
bajnokság végeredménye:
összességében elégedett lehetek a szezonnal, a 22.helyre várták a csapatot, pénz 0 igazolásra, fizu keret 90e font, ebbõl kellett kihozni valamit. Legnagyobb sztár James Vaughan, õ is kölcsönben, féltávnál házi gólkirály, 700e fontos megbeszélt árral, de mivel tárgyalni nem akar velem, nem tudom leigazolni. Az utolsó elõtti fordulóban eltört a lába, 7 hónap. Azért csak féltávig volt õ a sztár, mert akkor leigazoltam Freddy Eastwoodot, aki 16 gólig jutott. 1-2 igazolásom jól sikerült, mint Brian Easton, aki jól teljesített a védelem bal oldalán, Alex Marrow és Javier Morales a középpályán, rájuk lehet építeni jövõre. Van pár tehetség a háznál is, pl. Alessane N'Diaye nem muzsikált rosszul.Érkezik még Skjelbred és Abou Trika a középpályára, Stuani a csatársorba, és egy nagy tehetség, Mateo Kovacic a dinamo zagráb-ból, jövõre cél a feljutás!
/képeket lusta vagyok tenni a pléjákról, ha érdekel valakit szóljatok/
- további érdekességek:
- és egy óriási WTF a végére

gyere, nyomjuk a championshippet.
Azt érdemes megemlíteni, hogy a kapusom sérült, a cserélye meg egy 18 éves fos
a csapat a lemondásom után összesen szerzett 1 pontot kilenc meccsen...
izzítom inkább újra a Leedset.
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Egyszerûen nem tudok minõségi orosz játékost hozni, légiósokból meg nem lehet csapatot építeni a korlátozás miatt. Plusz pénz sincs.

Hajrá Magyarország!
igaz még csak 2014-ben vagyok a Reallal, átlagéletkor 22év 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Bemutatkozás az élvonalban. Jó eredmény, gyenge játék:

Hajrá Magyarország!
inter 1:
inter 2:
arsenal 1:
arsenal 2:
real 1:
real 2:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Traoré ismét gólkirály lett csak idén 32góllal.
bl-be szépen meneteltünk de hát az elõdöntõbe a késõbbi gyõztes real megállított minket.
török kupát is simán hoztuk:
keret:
traoré:
mindjárt rakom neked a képeket 😄😄😄
Csapatomból Canales tudom kiemelni. Jó szezont futott.