Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Te a Motalával toltad nem? Szóval még nagyon az elején járok <#whatever>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

StephenKing
Milyen taktikai felállással játszol?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

szabocsaba1983
Immobile újabb parádéjával az (eddigi) 2. helyezett is tönkreverve

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

elismerésem <#eljen>
BBeno2

😄 D: 😄 😄 máskor majd nem jön részegen edzésre 😄

amúgy egy generált playa neve. Emiliano Pia 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zyndar
Kösz, az kell is hozzá. A másodosztályra nem kaptunk semmi zsetont, még a fizetésekre sem.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szabocsaba1983
Grat! Ez ám a kitartás. <#eljen>
Kíváncsi vok mi lesz ebbõl.

zyndar
Nos, érdekes élményen vagyok túl. Ez a dán harmadosztály egészen nehéz volt. Ráadásul pont most van létszámcsökkentés a másodosztályban, mert kiesett 3 csapat én meg osztályozót játszhattam a keleti csoport bajnokával....kedves. Pénzügyi helyzet gyakorlatilag nincs, még jó, hogy nem rúgtak ki. Van egy pocsék állapotban lévõ, állóhelyes, de legalább 15 ezres stadionunk. Ja és jó a sör <#smile>

Newcastle -Middlesbrough 1-1

pzoli00
még talán 1-2 szezon utánna kiderül mit dob a gép, szerintem random fogok választani egy kisebb csapatot

szabocsaba1983
Lassan talán hanyagolni kéne ezt a mentést XD
Kezdj egy újat! Maradhatnál madridban....a kissebb madridi csapattal?<#heureka>
Érdd el ugyanezt!<#nezze>

szabocsaba1983
Próbára teszi az idegeimet ez a bajnokság

pzoli00
- a harmadik El Classicon is túlvagyunk az idei szezon során, ami annyit jelent, hogy harmadszor vertük a Barcát 2:0-ra, csak most idegenben <#nevetes1>
- de van egy 39 meccs óta tartó veretlenségi sorozatom is a ligában
- továbbá zsinórban harmadszor játszunk kupadöntõt

- jelenleg tíz ponttal a Barca elõtt

zyndar
Van jó oldala is annak, ha félprofi csapatot irányítasz. Ha valaki pofázik, akkor ingyen ki lehet rakni.

Huni92
lassan egy éve legálisan 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szeretem a firefox helyesírás-ellenõrzõjét

zyndar
Te már ihatsz alkoholt? <#buck>

Huni92
a másnaposan való FM-ezésnél csak egy jobb dolog van -már ami a játékhoz kapcsolódik- és az a részegen való csapatása a gammának 😄

gratula a westhamnek, kíváncsi vagyok, hogy a palota hogy áll, és brazília kurvagyorsan kapja össze magát! 😊

nem túl biztató 3-1-es idegenbeli blama után sima 4-0-ás siker itthon. elõdöntõben vagyunk.
szabocsaba1983
Nemsemmi, grat!
<#taps>

Hali, kezdtem egyet a West Hammel. Az alap kerettel vágtam neki a szezonnak, a középmezõny volt a cél ám ehhez képest majdnem bajnoki cím lett belõle<#hamm>
Jóformán az egész szezonban a 3. és a 6. hely között vergõdtünk, de a remek hajrának köszönhetõen 1 pontra megközelítettük az Arsenalt. Az utlsó fordulóban gyakorlatilag bajnoki döntõt játszottunk az Emiratesban ahol esélyünk se volt (0-2) <#hamm>
Ez volt az egyetlen meccs amikor nem lõttünk gólt! ráadásul az egyetlen hazai vereséget is tõlük szenvedtük el, ez elég bosszantó.

Parker mellett kiemelném Upsont aki az egész szezonban mindössze 2 sárgát gyûjtött be (37 meccsen játszott), igaz azokat egy meccsen ( persze hogy az arsenal ellen, az uccsó fordulóban)
és azt hiszem ehhez nem kell kommentár:

2011/12- átigazolási keretbõl max pár kölcsön játékosra futja, BL-ben real, metaliszt,zenit- a második hely összejöhet
elnézést, egy kissé hosszúra sikerült<#hamm> jóccakát
szabocsaba1983
Rohadjmeg <#violent><#gun><#boxer><#gonosz2><#falbav>

Barnabyka
Milyen beállításokkal játszatod?.. hasonló kaliberû csatároknál mindig bajban vagyok azért kérdem.

Igazolásaink. Még egy bal lábas all-rounder játékost nagyon szeretnék, de nem sok használhatót találtam... Majd a télen megpróbálom Baalt a Le Mansból, mert most valamiért nem akart jönni...

A sok sárga az ellenfél utasítások miatt is lehet... ne bízd a segédmenedzserre...

www.smart-bus.hu

a 2 vereség hatására változtattam a kezdõ 11-et néhány helyen, mert ugyan eddig jó teljesítményt nyújtottak, de mostanság formahanyatlás tapasztalható náluk.Pl Kádár kikerült a kezdõbõl, meg Lovenkrands is.Illetve Steve Harper helyett Tim Krul kezdett.
Jól sikerült a változtatás. Magabiztosan játszottunk, de a helyzetkihasználás Ameobi hiányában igencsak nehézkesre sikerült. 6 sárgát is begyûjtöttünk alapon hagyott szerelésekkel.... de a biztató eredmény a folytatásra nézve:
Swansea - Newcastle 0-1 , és még mindig 2 meccsel kevesebbet játszottunk mint a többi csapat.

szabocsaba1983
Már csak 1 hét volt hátra az átig szezonból, mikor rádöbbentem, hogy nincs elég (normális) csatárom. Õt sikerült leigazolni, picit drága is volt, sokat is kért, de bíztam benne. Úgy tûnik, megérte.

Fyrex
nekem is volt idõszak amikor le kellett ülnöm 😄 már elmúlt hálistennek...

Avanti Crociati!

na kicsit offolom a gémet, nemsokára kezdõdik a bk... csak tudnám, hogy miért nézem... 😄
Fyrex
nemgrat <#action><#banplz>

Avanti Crociati!

megyeeeez 😄 a pool-t egy vállsöpréssel intéztük el, sima 3-0
szabocsaba1983
Gago szvsz a legrosszabb pléja, aki a legtöbbet keres a gémben. Jó, ha féláron el tuod adni õket, de nem sok helyre fognak aláírni.

Pethy23-->Ancelotti? Az ki? 😊

szééép! <#eljen>
na nálam beütött a sérüléshullám....azóta 3 meccsbõl 1 pontot hoztunk le...csodálatos...
Doncaster 1-1
West Brom 0-1
Reading 0-1
A csatárok szerencsétlenek....és a játék sem jó...akármit csinálok...hát így jó messze került a W.Brom...de még sok van hátra...

szabocsaba1983
Döcögõsen indult a szezon, de most elkaptuk az éllovast, nemkicsit lenullázva.

(üdv Fyrex kollégának<#duhos2><#zavart2>)

bakkerman
úgy biztos nem,mert az 50. percben vezet Peru...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pzoli00
- én a harmadik szezonomat taposom a Real-al és szezon végén megpróbálok megválni a Kaká, Benzema, Khedira triótól, esetleg jó tanács, tipp, tapasztalat hasonló kaliberû transferekkel kapcsolatban? Ugyanis a Gago - Lassana Diarra duo bõ másfél év elteltével még mindig a nyakamon van.

Pethy23
Hülye Ancelotti...😄
bakkerman
Ramires nem alapember a Chelsea-ben,nálam meg csak az kerülhet egyáltalán a keretbe,aki alapember,aki a posztjáról került be a végleges keretbe,azok mind 40 tétmeccset tudhatnak maguk mögött kezdõként a szezonból

na azért nincs akkora gáz, robog a szekér így is 😄
Pethy23
Ilyen egy jó pre-season😊
hát biztos nem úgy fogsz kezdeni a Copán mint tegnap brazília!! 😄 a 0-0 Venezuela ellen elég lehervasztó szerintem! 😄

Pethy23
Ne is csodálkozz ha nem játszik Ramires😛
bakkerman
Íme a keret a 2011-es Copa America küzdelmeire.

ááá, faszom a sérülésekbe, a két legjobb játékosom, jones és medina is offolta magát pár hétre...
nem szóltam 😄
bakkerman
uccsó bárány meccs a copa elõtt...sok jóra nem számítok,ha döntõbe jutunk összetehetem a két kezem,de nem is a copa a lényeg,2014-re építem a csapatot

szabocsaba1983
Én is itt vok<#wave>