Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szedd le innen mondjuk
ne indítsd el az FM-et, amíg nem csomagoltad ki és nem másoltad be a helyére, hátha úgy menni fog.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Barcaba generalt egy magyart 22 miiiliot er
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
lesz német válogatott, ha meg kell ez a real comp. name meg ilyenek akkor azt bemásolod és kész.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
www.smart-bus.hu
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
2. Tedd fel az FM11 Susie Real Names for Clubs, Competitions and Awards javítást
Link:
http://www.filefront.com/17417537/lnc.rar/
A javítás a klubok, bajnokságok, kupák, és díjak neveit és a licenszproblémák miatt "inaktív" csapatokat (Németország) javítja.
Telepítés:
Mielõtt a lentebb megadott mappába bemásolod a javítást, törölj ki minden itt található fájlt!
Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\updates\update- 1100\db\1110\lnc
VAGY
(Steam-es változat esetén)
Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2011 \data \updates\update-1100\db\1110\ln
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
megnéztem
Legutolsó bajnokink az akkor még 3. helyen lévõ csapattal :D
Legnagyobb igazolásom az ingyen érkezett Wason Rentéria eddig

és még egy kérdés ... mért van ennyi sérültem, ez valami játék hiba?
am bl-be
MU 2:0 Galata
Galata 3:1 Cruj
Galata 5:2 Napoli
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
bl-be megint kemény csoport hiába voltam 2.kiemelt: Mu,Napoli,Cruj
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Derby County - Newcastle 2-4, sima magabiztos játék volt
Scunthorpe - Newcastle 3-3 , ez az érthetetlen kategória. Nagyon jól játszunk, hülyére támadjuk magunkat, félidõben 3-0 ide. Majd a 2. félidõben 2 távoli bomba(olyan emberektõl akiknek bõven 10 alatti a távoli lövés) illetve egy 91. percben elszenvedett büntetõ megpecsételte azt hogy 3 ponttal távozzunk...thx FM.
Newcastle - Crystal Palace 3-0
Már a 10. percben emberhátrányba kerültünk Ameobi hibája után...a 2. félidõben kicsit szemléletet váltottam, és sikerült begyûrni a Palace-t. Ami még hozzátartozik a meccshez hogy Andy Carrol ismét bizonyította hogy nem ér semmit...a kapu torkából is képes volt fölé vágni...nem ez az elsõ eset...vágja maga alatt a fát rendesen...
Avanti Crociati!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
www.smart-bus.hu
Mondjuk ingyen jött Gallas, Germán Lux, kis pénzért Jakobsen, Tõzsér, Vass, Wass...
Nagyágyúk nem nagyon akarnak még aláírni, meg fizetést úgysem tudok annyit adni, de ezek az emberek szerintem beleillenek a taktikámba.
Geo: Medina igen brutál, lehet megnézem magamnak én is :)
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Rájátszás döntõ (a bajnokságban a Norwich nagyon megvert):
Most a keretre kell gyúrni de nagyon...
Hajrá Magyarország!
- búcsúztunk a BL-tõl <#rinya>#rinya>, a negyeddöntõben megkaptuk az Inter-t, ettõl féltem az elején, na de mindegy, szóval az elsõ meccset idegenben elbuktuk 2:0-ra, itthon azért hoztuk az 1:0-ás gyõzelmet, de ez sajnos kevés volt a továbbjutáshoz, viszont a meccsen történt egy olyan megmozdulás, amit én még fm-es múltam során, de még a való életben sem igazán láttam, konkrétan CR góljáról beszélek, na de nézzétek<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!