Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Heló szia remélem hogy vagy
Jelentkezem újra. Napolival behúztam magam a bajnokság 4. helyérede mivel csak EL helyet ad így csalódott vagyok. Mellette kupadöntõ volt meg EL legjobb 32 de ott eléggé elvágták a szezont amikor a kezdõ szélsõ védõim 3-3 hónapra vonultak el pihengetni. Na mind1 hátha jövõre vmit sikerül összehozni...
Heló szia remélem hogy vagy
megvolt a feljutás, ok, pénz még lenne is igazolni, fizura is, ok, de hogy senki sem akar aláírni (tárgyalni se), azt végképp nem értem. Macheda, Babacar, Guilherme, Kadlec, Vagnet Love, csak hogy pár nevet említsek, pedig õk még azért a karrierjük elején járnak (Love nem), és ahogy láttam, pár fórumozóhoz feljutás után simán mentek (még nagyobb nevek is). Volt aki Chelsea-tõl igazolta ingyen Zhirkovot, Anelkát, stb., 'azt hogyan?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
legújabb adatbázist használom
nekem még nem szerepel a malaganal a milliardos emberke.
neked h került már oda?

Hajrá Magyarország!

most szabin vagyok így úgy döntöttem kezdek egy újat. Esetleg valami tipp h melyik csapattal????
egy ilyen védõ maximum az angol másodosztályban ülhetne le a padra, nem egy premier ligás leedsnél 😊 lassú már, huth sem lehet egy usain bolt, easton meg az értékei ellenére elég gyenge általában, nem is csodálkozok, hogy sok a bekapott gól nálad.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Juvénál volt egy állandó négyesem, amibe csak sérülés/eltiltás esetén kellett nyúlni, a vége felé ez a Bastos, Chiellini, Kjaer, Cassani volt jellemzõen.
Hajrá Magyarország!
Elõtte 55 volt, azelõtt 73, ez még mindkettõ sok.
Taktikát sokfélét próbáltam már, amik a legjobban mûködtek:
És egy jóval támadóbb:
A védõsoromat mélyre szoktam állítani, valamint amíg nincsenek összeszokva, inkább emberfogást mint zónát használok.
De próbáltam én már sima 4-4-2-t is, meg sok mást.
Ezen két taktika közül az elsõt azt direkt kiscsapatnál alakítottam ki, majd a Leedsre módosítottam, a második az Juvés volt, ennek a csapatnak még sok lehet, de a támadást visszább vettem.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
bár azt hittem, hogy ez a mostani is jó lesz.
most olyan védelmem van, hogy Easton, R. Huth, Cáceres, Santon.
Padra még Gary Caldwell, Dellafiore, Yobo, Atila Turan. Forma alapján variálom.
Caldwell pl. ilyen:
Hajrá Magyarország!
nekem is ez a negyedik szezonom a PL-ben, de nem is akarok én még most aranyat, de egy EL-hely jó lenne...
Elsõ év ugye feljutás, aztán 13., 13., 12....
Pedig erõsítek, olykor már a nagyokat is megfogjuk.
Csak az tud irgalmatlanul felhúzni, amikor elõszezonban játszunk x meccset, mindet behúzzuk, gólt nem kapunk (pl. most Juvét is vertük), aztán úgy érzem, hogy összeállt a csapat, taktika, minden. Erre jön a bajnokság nyitánya, 6 meccsbõl 1-et nyerünk, meg ilyen West Hamektõl kapunk 3-at, meg elõzõ idényben is talán Blackburntõl 7-et... 😮
Hajrá Magyarország!
Ráadásul egyszerûen elfogyott az idegrendszerem a Leedshez, pedig vinni kellene tovább. De egyszerûen nem tudok olyan védelmet alkotni, ami megfelelne.
A Juventusszal már nem volt gond, de amikor már mindent megnyertünk, ugyebár nem volt motiváció. Itt teljesen más taktikákat kellett kisakkoznom, de mindegyik csak kis idõre jött be...
Hajrá Magyarország!
meccs
cserék, értékelések
Egy-két mondtad eddigi szereplésrõl. 3. helyen vagyunk épp pedig voltunk kiesõ hely környékén. Aztán taktikát váltottam és szépen meneteltünk feljebb.
elsõ alkalommal én hibámból, másodiknál másképp az én hibámból, de aztán megtaláltam a számításaim, egyrészt Mexikó válogatottjánál, másrészt a Feyenoordnál.
Eddig Mexikóval egy arany kupa gyõzelem és egy VB negyeddöntõ 2014-ben a Portugálokat, Argentinokat verve, Spanyoloktól kikapva, illetve ha hazaérek játszom le a 2. Arany kupám döntõjét, ellenfél Kanada, akiket a csoportban már vertem.
Feyenoordnál ez elsõ, csonka szezonomban nagy nehézségek árán 6. hely = EL indulás, csoportomban Zenit és Real Madrid mögött 3. lettem csak.
A múlt szezonban sikerült a 4. helyre feltornázni magam, kiváncsi leszek kiket kapok.
Legnagyobb igazolásaim tavaly (2014) nyáron sikerültek, amikor ingyen jött Arshavin, Milito, és Mosquera, gondolom már levezetni, de 2-3 szezonra bõvel jók lesznek, most alapemberek voltak.
egyelõre ennyi 😊
borja manas (kalap szar, tudom... 😄)
milan vujcic (még csak 20 éves, sokat fejlõdhet még.)
miguel dussaut (a jövõ coupet-ja, lloris-a, az asszisztens jelentése szerint olyan jó lehet, mint neuer.)
teljes keret (ha valakirõl kell még kép, mert kiváncsi mennyit fejlõdött az évek alatt, szóljon és rakok be róla.)
igazolások:
tabella:
fa kupa:
döntõ:
Megkezdtem a Nantes-al a 2. idényt, a média 17. helyre várja a csapatot, én a középmezõnyben szeretnék valahol célba érni, azt hiszem elsõre az lehet a reális.
Átigazolások - Igazából semmi komoly, talán Gudjohnsen az egyedüli figyelemre méltó, bár eddig nem brillírozik, de fontos volt hogy egy ismert nevet igazoljak.
Keret
Le Goff - Azt hiszem nem csak a klub, de a francia futball egyik nagy reménysége, 14 évesen került hozzám, most, 15 évesen kerettag a francia U19-ben, ahol messze a legfiatalabb.
Meccsek - A felkészülés nem volt épp a legjobb, egyedül a West Ham legyõzése ami ért valamit. A bajnokságot borzalmasan kezdtük, a védelem sokszor azt sem tudta hol van a labda. Most úgy tûnik sikerült kimászni a gödörbõl, remélem folytatjuk a jó sorozatot.
És így állunk 10 forduló után:

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
új év elején: