Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
És ami az érem másik oldala, hogy a felesleges játékosokat sem tudom eladni, még ingyé se! Azért egy cseh, 27 éves vállogatott középpályásnál ez meredek! (be van töltve az 5 topliga +másodosztályok, argentin, brazil, orosz, holland liga)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Hegeace
Kiderült h mégis csak BL lesz, nah így már tetszik a téma 😊. van bõ 40 millám igazolni és van hova :S😄

Heló szia remélem hogy vagy

zorrobomber
<#fejvakaras><#nevetes1>

5. évad már.4 év bl.Ja, neked is bocs, hunival már beszéltem a cseten.
azthogy? 😄
Nekem 8 millió fontom van,igaz az mtk-nál, de a kutya se jön.Nem baj, tudok 10000-es fizetést adni a tehetségeknek,akkor tán marad.
Hegeace
Sziasztok!
Jelentkezem újra. Napolival behúztam magam a bajnokság 4. helyérede mivel csak EL helyet ad így csalódott vagyok. Mellette kupadöntõ volt meg EL legjobb 32 de ott eléggé elvágták a szezont amikor a kezdõ szélsõ védõim 3-3 hónapra vonultak el pihengetni. Na mind1 hátha jövõre vmit sikerül összehozni...

Heló szia remélem hogy vagy

nekem sem igazoltak oda egybõl, elsõ évben csak kölcsönben voltak (macheda, kadlec, sanogo stb...) aztán második évben gondoltam nem csak kölcsön venném némelyiket, hanem megvenném. velem sem álltak szóba. türelem. még 1-2 év a pl-ben és le tudod õket igazolni.
szabocsaba1983
Engem egy dolog csesz fel egy kicsit (értsd:nagyon):

megvolt a feljutás, ok, pénz még lenne is igazolni, fizura is, ok, de hogy senki sem akar aláírni (tárgyalni se), azt végképp nem értem. Macheda, Babacar, Guilherme, Kadlec, Vagnet Love, csak hogy pár nevet említsek, pedig õk még azért a karrierjük elején járnak (Love nem), és ahogy láttam, pár fórumozóhoz feljutás után simán mentek (még nagyobb nevek is). Volt aki Chelsea-tõl igazolta ingyen Zhirkovot, Anelkát, stb., 'azt hogyan?

Forza Italia
37m és az élmezõnybe kerülést ígértem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
Koen Casteels volt már valakinél? IRL most vette meg a Hoffenheim, amúgy meg én a Lokiba 😊

mennyit adtak alapon ? és mit igértél nekik és ugy mennyit

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

a 3-as végzõdésût?

Huni92
belinkelnéd?

Forza Italia
nem is figyeltem h ott van e 😄😄

legújabb adatbázist használom

lol?
nekem még nem szerepel a malaganal a milliardos emberke.
neked h került már oda?

Forza Italia
akkor megkezdõdik az erõsítés 😄😄

Zsolti9014
én abból indultam ki, hogy pl. a Sunderlandnek olyan tetûlassú, gyenge védõi vannak, mégis ott legyeskedik a top10-ben. dehát ez nem jött be...

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
Na megvan a választott csapat 😄😄

Forza Italia
samp jól hangzik. Portugáliába és hollandiába nem akarok játszani

ajax, sporting, benfica, sampdoria, 😄
Forza Italia
srácok rég nem játszottam, remélem emlékeztek még a Fulhames karrieremre 😄😄
most szabin vagyok így úgy döntöttem kezdek egy újat. Esetleg valami tipp h melyik csapattal????

Huni92
napot, gratóll!

egy ilyen védõ maximum az angol másodosztályban ülhetne le a padra, nem egy premier ligás leedsnél 😊 lassú már, huth sem lehet egy usain bolt, easton meg az értékei ellenére elég gyenge általában, nem is csodálkozok, hogy sok a bekapott gól nálad.

próbáld meg állandó takikával, esetleg apró változtatásokkal
Darthmushroom
hát asszem amit kaptunk 30m kiesés elkerülésére jól elkötöttük 4éves részletekbe 😄😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zsolti9014
értem, és alapvetõen nem is szoktam nagyon csesztetni õket, csak most itt a Leedsnél, ha valaki stabilan nagyon xar.

Juvénál volt egy állandó négyesem, amibe csak sérülés/eltiltás esetén kellett nyúlni, a vége felé ez a Bastos, Chiellini, Kjaer, Cassani volt jellemzõen.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
tudom, hogy sok 😊

Elõtte 55 volt, azelõtt 73, ez még mindkettõ sok.

Taktikát sokfélét próbáltam már, amik a legjobban mûködtek:

És egy jóval támadóbb:

A védõsoromat mélyre szoktam állítani, valamint amíg nincsenek összeszokva, inkább emberfogást mint zónát használok.

De próbáltam én már sima 4-4-2-t is, meg sok mást.

Ezen két taktika közül az elsõt azt direkt kiscsapatnál alakítottam ki, majd a Leedsre módosítottam, a második az Juvés volt, ennek a csapatnak még sok lehet, de a támadást visszább vettem.

Hajrá Magyarország!

pzoli00
- ha sûrûn variálod a védõsort az nem tesz jót a védelemnek, legalábbis én azt tapasztaltam, éppen ezért nálam a védelem szent és sérthetetlen, max. sérülés vagy eltiltás esetén nyúlok bele

az kurvasok... :/ felállás? taktika?
Zsolti9014
ja, és elõzõ évben alig 78 gólt sikerült kapnunk, de akkor még más összetételû volt a hátsó alakzat, abból Juhászt, Kádárt meg Faticot elküldtem, de alapember nem volt igazából egyik sem.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszi, majd megvizsgálom õket.

bár azt hittem, hogy ez a mostani is jó lesz.
most olyan védelmem van, hogy Easton, R. Huth, Cáceres, Santon.
Padra még Gary Caldwell, Dellafiore, Yobo, Atila Turan. Forma alapján variálom.

Caldwell pl. ilyen:

Hajrá Magyarország!

tényleg gáz lehet akkor a védelemmel... :/ rafael tolói, phil jones, pichu atienza, ilyeneket simán leigazolhatnál és akkor nem lenne gond.
Zsolti9014
türelem az van/volt. 😊
nekem is ez a negyedik szezonom a PL-ben, de nem is akarok én még most aranyat, de egy EL-hely jó lenne...
Elsõ év ugye feljutás, aztán 13., 13., 12....
Pedig erõsítek, olykor már a nagyokat is megfogjuk.

Csak az tud irgalmatlanul felhúzni, amikor elõszezonban játszunk x meccset, mindet behúzzuk, gólt nem kapunk (pl. most Juvét is vertük), aztán úgy érzem, hogy összeállt a csapat, taktika, minden. Erre jön a bajnokság nyitánya, 6 meccsbõl 1-et nyerünk, meg ilyen West Hamektõl kapunk 3-at, meg elõzõ idényben is talán Blackburntõl 7-et... 😮

Hajrá Magyarország!

köszi! 😊 türelem, ennyi a lényeg, én sem nyertem meg elsõ évben a premier league-et, csak nyolcadik lettem. aztán ötödik, harmadik és csak a negyedik ott töltött szezonomban sikerült megnyerni.
Zsolti9014
hatalmas gratula, de nemcsak ehhez a meccshez, hanem az egész karrieredhez. sajnos én ehhez képest...nos, gyenge vagyok.

Ráadásul egyszerûen elfogyott az idegrendszerem a Leedshez, pedig vinni kellene tovább. De egyszerûen nem tudok olyan védelmet alkotni, ami megfelelne.

A Juventusszal már nem volt gond, de amikor már mindent megnyertünk, ugyebár nem volt motiváció. Itt teljesen más taktikákat kellett kisakkoznom, de mindegyik csak kis idõre jött be...

Hajrá Magyarország!

ÕRÜLT meccsen húztuk be az európai szuperkupát! az elsõ félidõben nem volt semmi különös, megszereztük a vezetést és meg is tartottuk a félidõig. aztán gondoltam egyet és beállítottam neuer helyett a 16 éves kapustehetségemet. aztán késõbb medina lesérült, jöhetett a csere, sanogo jött be helyette, a kicsit fáradt matic helyett yaisien. tehát mind a három cserémet ellõttem... pár percre rá ali öz is megsérült, de cserélni már nem tudtam, így 10 emberrel maradtunk a pályán. 4 perccel késõbb pedig fellaini egy azonnali piros lappap állíttatta ki magát, így kettõs emberhátrányba kerültünk 20 perccel a vége elõtt. az állás még mindig 1-0 volt ide. aztán két percre rá 1-1-re módosult az állás, itt már azt hittem szépen megszórnak minket és kikapunk... de nem! 5 perccel a rendes játékidõ vége elõtt egy jól sikerült szabadrúgás után vujcic fejesével gyõztes gólt szereztünk a real ellen, holott már 15 perce kettõs emberhátrányban voltunk. hát így nyertük meg 2017-ben az európai szuperkupát. 😄

meccs
cserék, értékelések
Az elsõ nagyobb gyõzelem Ingolstadt csapatával.
Egy-két mondtad eddigi szereplésrõl. 3. helyen vagyunk épp pedig voltunk kiesõ hely környékén. Aztán taktikát váltottam és szépen meneteltünk feljebb.
Láma!
még sosem irtam le talán hogy épp kivel mit játszok, de 2015 júni végén vagyok, Birminghamtöl 2 szezon, AC Milantol 2 szezon után elküldtek😄

elsõ alkalommal én hibámból, másodiknál másképp az én hibámból, de aztán megtaláltam a számításaim, egyrészt Mexikó válogatottjánál, másrészt a Feyenoordnál.

Eddig Mexikóval egy arany kupa gyõzelem és egy VB negyeddöntõ 2014-ben a Portugálokat, Argentinokat verve, Spanyoloktól kikapva, illetve ha hazaérek játszom le a 2. Arany kupám döntõjét, ellenfél Kanada, akiket a csoportban már vertem.

Feyenoordnál ez elsõ, csonka szezonomban nagy nehézségek árán 6. hely = EL indulás, csoportomban Zenit és Real Madrid mögött 3. lettem csak.
A múlt szezonban sikerült a 4. helyre feltornázni magam, kiváncsi leszek kiket kapok.
Legnagyobb igazolásaim tavaly (2014) nyáron sikerültek, amikor ingyen jött Arshavin, Milito, és Mosquera, gondolom már levezetni, de 2-3 szezonra bõvel jók lesznek, most alapemberek voltak.

egyelõre ennyi 😊

puszinyuszi D:

???

fmif
gief skin

nos unalmamban elõvettem a sheffield wed. mentésem és letoltam nyolcadik szezonom elõtti uborkaszezont. íme az igazolások. néhány név bizonyosan nem ismerõs, mivel generált, ezért róluk lökök képet:

borja manas (kalap szar, tudom... 😄)
milan vujcic (még csak 20 éves, sokat fejlõdhet még.)
miguel dussaut (a jövõ coupet-ja, lloris-a, az asszisztens jelentése szerint olyan jó lehet, mint neuer.)

teljes keret (ha valakirõl kell még kép, mert kiváncsi mennyit fejlõdött az évek alatt, szóljon és rakok be róla.)
Darthmushroom
nemrég befejeztem a 1.szezont. hát végül mákkosan de meglett a sima feljuttás. utolsó fordulóba veszítettünk de szerencsére a swansea is. ligakupába elég hamar kiestünk de viszont az fa kupába nagyot mentünk. tudtam h tipikus kupa csapat a millwall de ezt nem vártam h ennyit megyünk, mondjuk szerencsés sorsolásunk volt.
igazolások:

tabella:

fa kupa:

döntõ:

Fisicofan
Grat mindenkinek, magyar válogatotthoz külön is 😊
Megkezdtem a Nantes-al a 2. idényt, a média 17. helyre várja a csapatot, én a középmezõnyben szeretnék valahol célba érni, azt hiszem elsõre az lehet a reális.
Átigazolások - Igazából semmi komoly, talán Gudjohnsen az egyedüli figyelemre méltó, bár eddig nem brillírozik, de fontos volt hogy egy ismert nevet igazoljak.
Keret
Le Goff - Azt hiszem nem csak a klub, de a francia futball egyik nagy reménysége, 14 évesen került hozzám, most, 15 évesen kerettag a francia U19-ben, ahol messze a legfiatalabb.
Meccsek - A felkészülés nem volt épp a legjobb, egyedül a West Ham legyõzése ami ért valamit. A bajnokságot borzalmasan kezdtük, a védelem sokszor azt sem tudta hol van a labda. Most úgy tûnik sikerült kimászni a gödörbõl, remélem folytatjuk a jó sorozatot.
És így állunk 10 forduló után:

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

a Freis gyerek termelt rendesen 😄
Pethy23
Elb@sztam:S akkor csak linkek:

2. szezon

Igazolások

Keret

Best player

Tabella

Metelés
szabocsaba1983
Hajrá<#eljen>

Darthmushroom
galata folytatás helyett kezdtem egyet a kiesõ jelölt Millwall csapatával. hát reménykedek a feljuttásba bár hatalmas hullám völgybe voltunk nemrég 9m 1gyõzelem 5döntetlen 3vereség még az akkor utolsó Scunthorpe is 4:2re vert minket :S utána az akkor elsõ Nottingham verésével kicsit magunkra találtunk. utána leedset 7:1re norwichet 0:2re vertük.sajnos pénz nagyon nincs :S úgyhogy nagyon nehéz lesz
új év elején:

Zsolti9014
köszi. mondjuk ezt a csoportot könnyen nyerni kellett volna az elõzõek alapján.

Hajrá Magyarország!