Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
egyik kedvenc csapatom, csak most mással tolom és kiváncsi vok mire lenne képes más vele
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
@Zorro: igaz, csak annak mi értelme? 😊 Mármint 3.-nak lenni úgy szimplán, az jó? Olyan, mintha kívülrõl nyalnád a mézes köcsögöt.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én meg elsunnyoghatok fû alatt. 😊
De majd a köv. szezonban.
Mondjuk Phil Jones nekem nem hajlandó aláírni, pedig jó lenne.
Hajrá Magyarország!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
machedatol nincs jobb....😄 37 bajnoki meccsen 30gól 12gp
babacar- 29 bajnoki meccs 17gól 10gp
Macheda kezdõ? Jobb mint Lukaku / Babacar?
Ebbõl a 20 igazolásból mennyi játszott? (legalább 6 meccset) 😊
Benítez animalfuckking 😉
jelenlegi keret
Joao
Ligakupában negyeddöntõig mentünk, ott a Sunderland kiütött minket, Fa kupában egészen a döntõig masíroztunk, ahol a Manchester ellen játszottuk le FM-es karrierem egyik legbetegebb meccsét.
Bajnoki tabella
Statisztikák
Benitez
Játékosmozgások
Csapat

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Abel hernandes 24m fájt remélem meg is érte
Elsõ szezont a Német másodosztályba kezdtük. A média 15. helyre várt. Kicsit merészen beígértem a bajnoki címet. Elég szép kis összeget adtak igazolni , meg is erõsítettem a csapatot. Átigazolások
Egész jól sikerültem szerintem az igazolások bár megvenni senkit nem akartak így elég sokan lettünk. Játékosok1 Játékosok2
Volt egy-két játékos aki közüllük is nagyon kiemelkedett bár mindenki szépen játszott.
Õk Tom , Jonatas(Gólpassz király) , Renteria(Házi és Bundesliga 2 GÓLKIRÁLY!)
Sajnos a végén nem sikerült a bajboki cím de ennek is örülök hiszen voltunk kiesõ zóna környékén is. Tabella
az elõbb pocskondiázott blackburn meg úgy néz ki, pozíciót nyert nekünk.
http://noob.hu/2011/07/19/loki002.jpg
még 4 meccs van a szezonból, aztán összefoglaló.