Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Macheda most lett meg...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Azóta majdnem minden évben a szurkolók kedvence, nálam meg csak akkor nem játszik, ha sérült/eltiltott.
Hajrá Magyarország!
A legnagyobb dolog egyértelmûen Ganso leigazolása, 6M elõlegbe + 30M törlesztés 4 éven keresztül, a fizetése messze a legmagasabb. Remélem megérte leigazolni, ahogy elnéztem itt, volt akinek nagyon nem jött be, de én azért bízom benne. A védelembe fontos volt a frissítés, remélem a Cáceres - Heinze védõpáros jobb lesz mint a tavalyi (bár az idénnyitó elõtt szerencsére mindketten lesérültek 1 hónapra)
Játékoskeret
Felkészülés - A végére azért úgy ahogy belerázódtunk, de a puding próbája az evés lesz.
A média a 19. helyre vár, az azért elég nagy szégyen lenne ezzel a játékoskerettel, remélem az elsõ 10-be beférünk, majd kiderül.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Ligue 1 - Fc Nantes - 2011-2012-es idény
Eddigi karriereim talán legrosszabbik idényét sikerült összehozni. Kezdjük az igazán csúnyával a bajnoksággal:
Meccsek
Játékosok
Szinte az egész idény kínszenvedés volt, néha sikerült kimászni kicsit a gödörbõl, de csak hogy aztán mélyebbre zuhanjunk. Mivel a szidás nem segített, a végére már fizetésmegvonások tömkelegét osztottam ki gyenge teljesítmény miatt, de túl sokat ez sem hatott. 5 fordulóval a vége elõtt pontegyenlõséggel álltunk a Le Mans-al, de mi voltunk a kiesõ helyen. Tartottam tõle hogy nem sikerül bentmaradnunk, de a PSG elleni záróforduló végülis megmentett. A védelem nagyon gyenge volt, 5 pirosat is kaptunk, mindegyik azonnali ráadásul, ez sose volt jellemzõ a csapataimra, nem is értettem... A vicc, hogy még így is Ndy Assembe, a kapusom lett a legjobb játékosom az idényben.
A Ligakupa sem volt túl eredményes, az Auxerre kiverése szép volt, de a Montpellier már túl nagy falatnak bizonyult, így a 4. forduló volt a végállomás.
A Kupa viszont óriási meglepetés volt, a vezetõség a 11. forduló, vagyis a nyolcaddöntõ elérését tûzte ki célul, de nem álltunk meg ott, a döntõig meneteltünk, az elõdöntõben tény hogy bemákoltuk a sorsolást, de ennyit talán megérdemeltünk.
Menetelés és Döntõ
A Lyon ellen nem volt esélyünk sem, de én azért elégedett voltam.
Borzasztó nehéz évet zártunk, a következõ talán jobb lesz.
Amúgy Bendtner is rohadt jól nyomja.
Hajrá Magyarország!
De Neymar...menj a picsába :)
Delac 23 éves, 39x-es válogatott horvát kapus, 10 milliót adtam ki érte, mert Lux lassan kiöregszik, Schmeichel meg elég rapszodikus, de eddig Delac bejött.
Hajrá Magyarország!
-- azt kifelejtettem, hogy FA kupában negyeddöntõig jutottunk, ott ujrajátszásban kaptunk ki a késõbbi gyõztes Aston Villától, 0-1-rõl 2-1-re. (bajnokságban 4-et lõttek nekünk)
én most itt tartok:
Volt ez 7 pontos elõny is, de csúsznak be hibák. Az Arsenalt nem tudtuk idén verni egyik meccsen sem. A hátralévõ része az idénynek még kemény lesz.
Most jön Ligakupa elõdöntõ a Pool ellen, az FA-ben meg a Lincolnnal újrajátszás. XD
Utóbbira nem vagyok büszke, de mentségemre szóljon, hogy dec. 26. MU, 28. City, 30. Spurs, jan. 2. meg Lincoln volt, és hát azért ez így elég tömény.
Hajrá Magyarország!
A saját elvárásaimat teljesítettük, bentmaradtunk, elsõ ligás csapattá értünk, volt pár szép momentum (iksz chelsea, city ellen, arsenal, blackburn verés), Kovaciv csodagyerekké vált, (viszont Medina és Romário még nem indult növésnek) Fleck nagyon jó szezont futott, a két belsõ védõvel meg vagyok elégedve (Rossi, M.Sissoko). 2 jó szélsõ védõt kell találnom, és egy jó csatárt, esetleg egy középpályást. Jövõre cél a pozitív gólarány, és 4-5 fokkal feljebb végezni. (csak kis képésekben)

Követelmény, hogy legyen egy oylan fiókcsapatod, ami nagyrészt erre van kitalálva ( belga-lengyel)
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Avanti Crociati!
@Geo:
Nálad a 3 középpályás: Ball winning/support, Central midfield/attack, Advanced playmaker/attack?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
szeretnék én is csatlakozni, de azthiszem még kell 1-2 szezon...
nembaj, mától szabin vok :)
Karesz--> Las Palmas

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Real Sociedad - Real Madrid