Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Tomas Necid, Bendtner, C. Benítez pl. nekem õk elég jól beváltak. Ja, és Miralem Sulejmani

Hajrá Magyarország!

hát ha a 4. szezonban vagy, szerintem egy 10-12 milkós ajánlattal bepróbálhatod Benzemat ha még érdekel. de ha megvan Macheda akkor felesleges.

szabocsaba1983
4. egyébként 100k-t keres hetente, nem fog aláírni 40k-ért.
Macheda most lett meg...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

benzemat megpróbálhatod elvinni Realból, hányadik szezonban jársz?

szabocsaba1983
Mondjatok nekem leigazolható (értsd nem 20m) gólzsákot <#fejvakaras>

Zsolti9014
na igen, Kranjcart még az elsõ PL-szezonra igazoltam, 4,4 M-ért, aminek minden centjét megérte. :)
Azóta majdnem minden évben a szurkolók kedvence, nálam meg csak akkor nem játszik, ha sérült/eltiltott.

Hajrá Magyarország!

Hegeace

Heló szia remélem hogy vagy

pzoli00
- nálam alap ember és így néz ki 25 évesen
- az elmúlt két szezon során elég jól teljesített

szabocsaba1983
Ha tudnám, h nálam is ilyen lesz...500k-ért jönne, de 41k-kér hetente. A most igazolt Sandro keres 36k-t, utána 21k a legtöbb amit fizetek. Nem tudom. Mondjuk jobb, mint igazolni valakit megint 10-15 milláért, és õ is 30-41k-t kérne...

szabocsaba1983
Azpilicueta-ról mi a vélemény? Valakinél volt már? Esetleg ránéznétek a mostani karrieretekben? Köszi

szabocsaba1983
Megvan az elsõ igazán nagy fogása a klubnak: aktív brazil válogatott a Crystal Palace-ban!!!

Fisicofan
Átigazolások - Az érkezõkhöz Lecjacks hozzátartozik még, a távozási oldalon pedig még 4M eurónyi játékos, õk már június elején mentek.
A legnagyobb dolog egyértelmûen Ganso leigazolása, 6M elõlegbe + 30M törlesztés 4 éven keresztül, a fizetése messze a legmagasabb. Remélem megérte leigazolni, ahogy elnéztem itt, volt akinek nagyon nem jött be, de én azért bízom benne. A védelembe fontos volt a frissítés, remélem a Cáceres - Heinze védõpáros jobb lesz mint a tavalyi (bár az idénnyitó elõtt szerencsére mindketten lesérültek 1 hónapra)
Játékoskeret
Felkészülés - A végére azért úgy ahogy belerázódtunk, de a puding próbája az evés lesz.
A média a 19. helyre vár, az azért elég nagy szégyen lenne ezzel a játékoskerettel, remélem az elsõ 10-be beférünk, majd kiderül.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Fisicofan
Sajnos nem, mert a franciáknál a kupa és a ligakupa is számít az EL-nél, és így a LK gyõztes Sochaux indulhat... Pedig elõszõr én is azt hittem, aztán jól pofára estem

Huni92
Indulsz az EL-ben, nem? :)

Fisicofan
hát, igyekszek kezdeni valamit idén, az átigazolási piacot sikerült jól zárni, még 1 felkészülési meccs, aztán hozom a beszámolót :)

Láma!
én tegnap Mexikóval megnyertem a Copa Amerikát, és mivel a szezonban sikerült a kupát elcsipni a Feyenoorddal, szurperkupát játszhattam az Ajaxszal, sajnos 3-1-es vereség. hamarosan kezdödik a szezon, arrol lehet majd teszek képeket...:)

szabocsaba1983
Ne add fel! Innét szép bajnokot faragni :)

szabocsaba1983
Egy címet azért sikerült szerezni, mint a "szezon kellemes meglepetése"

Fisicofan
Grat mindenkinek, vannak itt szép eredmények, én ebbe most belerondítok :)

Ligue 1 - Fc Nantes - 2011-2012-es idény
Eddigi karriereim talán legrosszabbik idényét sikerült összehozni. Kezdjük az igazán csúnyával a bajnoksággal:

Meccsek
Játékosok
Szinte az egész idény kínszenvedés volt, néha sikerült kimászni kicsit a gödörbõl, de csak hogy aztán mélyebbre zuhanjunk. Mivel a szidás nem segített, a végére már fizetésmegvonások tömkelegét osztottam ki gyenge teljesítmény miatt, de túl sokat ez sem hatott. 5 fordulóval a vége elõtt pontegyenlõséggel álltunk a Le Mans-al, de mi voltunk a kiesõ helyen. Tartottam tõle hogy nem sikerül bentmaradnunk, de a PSG elleni záróforduló végülis megmentett. A védelem nagyon gyenge volt, 5 pirosat is kaptunk, mindegyik azonnali ráadásul, ez sose volt jellemzõ a csapataimra, nem is értettem... A vicc, hogy még így is Ndy Assembe, a kapusom lett a legjobb játékosom az idényben.
A Ligakupa sem volt túl eredményes, az Auxerre kiverése szép volt, de a Montpellier már túl nagy falatnak bizonyult, így a 4. forduló volt a végállomás.
A Kupa viszont óriási meglepetés volt, a vezetõség a 11. forduló, vagyis a nyolcaddöntõ elérését tûzte ki célul, de nem álltunk meg ott, a döntõig meneteltünk, az elõdöntõben tény hogy bemákoltuk a sorsolást, de ennyit talán megérdemeltünk.
Menetelés és Döntõ
A Lyon ellen nem volt esélyünk sem, de én azért elégedett voltam.
Borzasztó nehéz évet zártunk, a következõ talán jobb lesz.

zorrobomber
meg Kranjcar és Downing :) <#eljen>

Zsolti9014
Neymart folyamatosan figyeltettem, meg dicsérgettem, persze pénzem nem volt rá, az elnök bá meg nekem eddig senkit nem volt hajlandó megvenni. Aztán jött az üzenet, hogy lejár a szerzõdése, de akkor még nem tudtam neki elég fizut adni. Sikerült eladni vagy 2 embert, meg lejmolni fizetési keret emelést, és így sikerült ingyen megszerezni. :)

Amúgy Bendtner is rohadt jól nyomja.

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Hát igen, 5-6 világsztárral beljebb vagy (meg 2-3 szezonnal)
De Neymar...menj a picsába :)

Zsolti9014
Így néz ki most a keretem:

Delac 23 éves, 39x-es válogatott horvát kapus, 10 milliót adtam ki érte, mert Lux lassan kiöregszik, Schmeichel meg elég rapszodikus, de eddig Delac bejött.

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Nemsemmi. Keretrõl képet pls

-- azt kifelejtettem, hogy FA kupában negyeddöntõig jutottunk, ott ujrajátszásban kaptunk ki a késõbbi gyõztes Aston Villától, 0-1-rõl 2-1-re. (bajnokságban 4-et lõttek nekünk)

Zsolti9014
gratula, szép ez nagyon!

én most itt tartok:

Volt ez 7 pontos elõny is, de csúsznak be hibák. Az Arsenalt nem tudtuk idén verni egyik meccsen sem. A hátralévõ része az idénynek még kemény lesz.

Most jön Ligakupa elõdöntõ a Pool ellen, az FA-ben meg a Lincolnnal újrajátszás. XD
Utóbbira nem vagyok büszke, de mentségemre szóljon, hogy dec. 26. MU, 28. City, 30. Spurs, jan. 2. meg Lincoln volt, és hát azért ez így elég tömény.

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Urak, vége a 3. szezonomnak a Crystal Palace élén.

A saját elvárásaimat teljesítettük, bentmaradtunk, elsõ ligás csapattá értünk, volt pár szép momentum (iksz chelsea, city ellen, arsenal, blackburn verés), Kovaciv csodagyerekké vált, (viszont Medina és Romário még nem indult növésnek) Fleck nagyon jó szezont futott, a két belsõ védõvel meg vagyok elégedve (Rossi, M.Sissoko). 2 jó szélsõ védõt kell találnom, és egy jó csatárt, esetleg egy középpályást. Jövõre cél a pozitív gólarány, és 4-5 fokkal feljebb végezni. (csak kis képésekben)

11-ben több angol csapattal is kaptam lehetõséget erre. Leginkább dél-amerikai fiatal ( U-20) játékosoknál.
Követelmény, hogy legyen egy oylan fiókcsapatod, ami nagyrészt erre van kitalálva ( belga-lengyel)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

én hondát igazoltam a 10-ben a cityhez, akkor kaptam ezt az opciót
zyndar
Akkor megnyugodtam! <#hawaii> Jó pár éve Fm-ezek, de én sem kaptam még ilyen lehetõséget. Fellebbezés vagy sem, ennyi szokott lenni az opció. Még azt tudom elképzelni, hogy ha nagyon fiatal játékosról van szó, akkor megadják ezt a lehetõséget.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

nincs még, most dolgozok, meló után kezdek csak
fm 2009-ben és 10-ben bennevolt, 11-ben nem igazoltam még így, errõl nem tudok nyilatkozni
szabocsaba1983
Karesz, team?

Fyrex
ezt már többen mondtátok, de én soha nem találtam ilyen opciót, pedig nem mai gyerek vagyok FM terén :D

Avanti Crociati!

Nagy grat mindenkinek! Ritkán szoktam ideírni,inkább csak olvasom,hiszen ezekhez nem nagyon tudok hozzászólni,mivel én csak a 2007 és 2008 verziókkal játszom(hát hiába,gyenge géppel nem egyszerû :( ) ezzel kapcsolatban szeretném kérni,hogy aki játszik még ezen verziók közül valamelyikkel,az írjon nekem levelet.köszi elõre is.további sok sikert!
mikor nem kapja meg a munkavállalásit, akkor felkínálja hogy úgy le tudod igazolni, hogy nem játszhat, akkor ott lesz a csapatodban, de nem rakhatod meccskeretbe
zyndar
Régen játszottam már Angliában és nem is csináltam még ilyet, azt viszont nem értem, hogyan lehet leigazolni valakit, ha nem kap munkavállalásit és elküldöd kölcsönbe úgy, hogy nem tudtad leigazolni? <#fejvakaras>

@Geo:
Nálad a 3 középpályás: Ball winning/support, Central midfield/attack, Advanced playmaker/attack?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

ha fellebbezés után sem kapott, akkor nem is fog, annyit tehetsz, hogy kölcsönadod valamelyik olyan országba, ahol gyorsan megkapja az állampolgárságot, újra kérni a munkavállalásit nem nem lehet
Huni92
a castillaval azért lesz szopókanyalóka a játék, mert szezon közben a jól teljesítõ embereidet felviszik a Realhoz, onnan meg hiába küldenek le Gagot meg Özilt vagy akárkit, regisztrálni már nem tudod és nem játszhatnak.

hedonist
Vettem egy játékost argentínából angliába nyáron, nem kapott work permitet a regisztráció lezártáig, most elérkezett a januári átig. idõszak, de nem dob semmiféle opciót, hogy most folyamodhassak újra az engedélyéért. Kérdésem, hogy ez miért van, csak köv nyáron tudok? vagy van vhol vmi opció, amit nem vettem észre és ott bármikor lehetne folyamodni? Köszi a válaszokat!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Hegeace
Ilyen ez a szakma :)

Heló szia remélem hogy vagy

szabocsaba1983
Valaki?

szabocsaba1983
Grat, Grat mindenkinek (olyan sok a jó erdmény)
szeretnék én is csatlakozni, de azthiszem még kell 1-2 szezon...
nembaj, mától szabin vok :)
Karesz--> Las Palmas

magyart most nem akarok, itthon amúgyis a barcikával kezdek csak... :D
Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Na ezt már szeretem.

pzoli00
- érdekes szezonkezdet, megszorongattak egy picit, de sikerült fordítanunk

Real Sociedad - Real Madrid

zorrobomber
otp ligából valaki? :)

A b-csapat azért nem az igazi.