Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ha már itt tartok, elmondom, hogy elsõ helyen jutottunk tovább a Bayern, Koppenhága, Cszka Moszkva csoportból, és a Palermot kaptuk, akiktõl az odavágón 1-0-s vereséget szenvedtünk Olaszországban, mert pastore szétkente az egész védelmünket a gólja elõtt. :D
na, jó barokkos körmondat lett ez, de remélem a lényeg kivehetõ belõle. tehát összefüggenek itt a dolgok, na :D
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
benítez idén nem villog annyira, nem kiegyensúlyozott a csapat teljesítménye.
16-os technique, 12-es work rate, ami nem látszik.
mellé érkezett meg sergio araujo is.

A gólkirály és akinek köszönhetjük az egész szezont. Hihetetlen amit csinált

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Kicsit késõbb jönnek a képek.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Utána persze eladták 11,5-ért.
Meg Kuzmanovics lett volna, de õ drága volt.
A vezetõség továbbra sem hajlandó nekem senkit idehozni, akit kinézek, sõt fiókcsapatért is könyörögni kellett...
Hajrá Magyarország!
White meg azért érkezett, hogy a saját nevelésû játékosokkal ne legyen gond, legyen elég, mert eddig használható ifim nem sok volt. Nem számolok vele komolyan, nem is nagy durranás, de azért képet teszek, ha már kérted:
De legalább gyors.
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
@Zsolti: maxiriszpekt <#eljen>#eljen>
@Huni: jó az a segg <#finom>#finom>
@Forza Italia: ez 2010-es FM? Gondolom, mert 2011-ben jársz és a Granada és a Rayo elsõ osztályú.
gustavo nálam eleddig nem váltotta meg a világot, kölcsönben van a bayerntõl nálam.
Luiz Gustavo védekezõ kp., remélem beválik, már korábban is akartam hozni. Mondjuk nem fiatal, 30 éves.
Ziegler meg olcsón jött a padra Zsirkov pótlására.
Götze mindkét szélen bevethetõ.
Atienza tavaly 5x játszott, nyavalygott, most még árában el tudtam tolni, de jobban örültem volna, ha marad.
Barátságos meccsek:
Community Shield (szûken, de meglett, tavaly nem sikerült):

Hajrá Magyarország!
Végeztem a 2.nb1es szezonommal. Sajnos a tavasz betett nekünk,nem tudtam hosszabbitani a lejáró játékosainkal így öket kiraktam a csapatból. 15en voltunk tavasszal... tabella
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet megváltoztatni a profil képem és a nemzetiségem?
Köszönöm elõre is!!
Üdv!
Hajrá Magyarország!
Zsoltinak viszont jár a nagygrat, szép volt!

Lesérül a fõ kedvenc, visszatölt... bl sorsolás nem úgy alakul ahogy tetszik, visszatölt... minek játszol? Ennek így nem sok értelme van... ha egyszer lesz is valami sikerélményed, akkor majd jusson eszedbe, hogy visszatöltésekkel ( csalással! ) érted el...
www.smart-bus.hu
3-0-ra alapjáraton simán vertem az MTK-t szinte helyzetük sem volt, de lesérült al egjobb játékosom úgyhogy anyázás közepette visszatöltöttem egy korábbi mentésem. Azóta UGYANAZZAL a felállással nyerni sem tudok, nemhogy alázni... röhej. Bezzeg amikor BL selejtezõ sorsolás van akárhányszor tölthetem újra mindig a legerõsebb ellenfelet kapom ki a 10 közül... fuck.
Az volt a döntõ, amikor a Chelsea-t vertük, abban a körben az MU idegenben kikapott a Tottenhamtõl. Az utolsó fordulóban meg az MU és az Arsenal sem tudott nyerni, így belefért a döntetlen az Aston Villa ellen.
A végére Lux kiszorította a kapuból Delacot.
Neymar pedig nem lett gólkirály 25-25-tel végzett Rooney-val, de az angol kevesebb meccsen érte azt el.
Hajrá Magyarország!
Mellesleg Benítez fél évig egy darab gólt nem tudott lõni, és mivel 30 éves, meg aztán fiatalabb csatáraim vannak azért elég jók, el akartam adni. Nem vette meg senki (az is érdekes, hogy az én embereimnek milyen árai vannak...ha venni akarok meg az egekbe megy mindenkié). Persze utána nem is hosszabbított, majd aláírt ingyen a Marseille-hez, nyáron megy. Utána természetesen beindult a gólgépe, 18/11.
Hajrá Magyarország!
Jó lesz az a második hely is :-)

Hajrá Magyarország!